Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Van der Hoorn vol ongeloof na blamage: ‘Dit is een regelrechte schande’

Laatste update:

Mike van der Hoorn heeft vol ongeloof gereageerd op de uitschakeling van zijn FC Utrecht in het TOTO KNVB Bekertoernooi. De centrumverdediger ging met zijn ploeg met 1-4 (!) onderuit tegen SV Spakenburg en ziet de verwachtte halve finale aan zijn neus voorbijgaan. "Dit is een regelrechte schande."

Van der Hoorn verscheen direct na de wedstrijd voor de camera bij ESPN, waar hij zijn verhaal deed. "Ik heb geen idee waar wij met onze koppen in de eerste helft zaten. Volgens mij staat er heel wat op het spel vandaag. We staan gewoon te kijken bij de goals. We doen niet wat er van ons gevraagd wordt, geen energie... Ik vind het heel moeilijk." Verslaggever Sinclair Bischop vraagt Van der Hoorn vervolgens of er sprake was van onderschatting. "Daar lijkt het wel op", reageert hij. "Daar hebben we nog op gehamerd."

"Dit is gewoon niet uit te leggen", vervolgt Van der Hoorn. Spakenburg kwam op een dubbele voorsprong dankzij treffers van Wimilio Vink en Luuk Admiraal. Anastasios Douvikas zorgde met een half uur te gaan voor de 1-2, maar desondanks ging het fout na treffers van Masies Artien en Floris van der Linden. "Je moet er altijd in blijven geloven", verzucht Van der Hoorn. "Maar na de 1-3 denk je wel: dit gaat heel lastig worden. Dit moeten we verwerken. Dit is een harde klap voor ons."

Bischop confronteert Van der Hoorn vervolgens met de liederen van FC Utrecht-fans, die 'schaam je kapot' vanaf de tribunes naar de spelers zongen. "Volkomen terecht", reageert Van der Hoorn. Het is pas de derde keer in de Nederlandse voetbalgeschiedenis dat een amateurclub de halve finale van de beker haalt. Alleen IJsselmeervogels (1975) en VVSB (2016) gingen Spakenburg voor.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Altijd leuk deze populaire teksten, maar hoe jijzelf verdedigt bij die 1-4,tja....

1 maart 2023 om 00:30

Niet alleen Mike was drama ook Klaiber speelde weer als een krant. Als je een verdediging heb waar je geen echte linksback heb en dan deze 2 prutsers er nog bij dan kan je toch eigenlijk niks verwachten? Barkas maakt vaak een hoop goed maar de hele verdediging is toe aan vervanging. Ook het middenveld is om te huilen met spelers als Brouwers en een Toornstra die niks brengt je mist gewoon een echte 6 een type jp de Jong. Het aankoopbeleid is zo slecht en daarom zal het ook nooit wat worden. Mijn enige hoop achterin is st Jago nog maar het is afwachten hoe hij terugkomt van zijn blessure.

Je kon de open deuren van Mike afvinken. Mooi ook dat uitgerekend hij dit interview geeft terwijl hij echt als een jonge juffrouw stond te verdedigen

1 maart 2023 om 19:23

Zeker open deuren. Mis eigenlijk de credits aan Spakenburg voor het lef waar ze gister mee optraden. Want ja in kwaliteit zou er een verschil moeten zitten, maar het lef en de energie waarmee Spakenburg aan kwam, heeft Utrecht gewoon volledig lam geslagen. Een geweldige wedstrijd voor de neutrale kijker.

Dit zou nooit bij Willem Janssen zijn gebeurd

1 maart 2023 om 00:23

Ook toen willen captain was hebben we ons vaak genoeg geblameerd het is toch een stukje eredivisie capsones die je vaak terug ziet. Dat gezegd hebbende dit mag je natuurlijk nooit gebeuren laat staan in een kwart finale

Dit was gewoon goud van spakenburg!

Wat een wanvertoning van FC Utrecht en spakenburg gefeliciteerd! Je zou je toch moeten schamen als FC Utrecht, met een begroting van factor 10 meer verliezen van een tweede divisie club met zoveel goals tegen.. Niks ten nadele van spakenburg, gewoon degelijk goed gespeeld. Klasse! Moest soms stiekem lachen elke keer als spakenburg scoorde.


Arme van seumeren moet toch ook soms twijfelen aan zijn investering in fc Utrecht?

Spakenburg selectie, zuip ze vanavond!!!

28 februari 2023 om 23:59

Control + C gedaan en control + V gedaan?

Het siert Mike dat hij na zo'n afgang voor de camera komt. Qua spel was hij echt een van de slechtsten achterin bij Utrecht. Echt amateuristisch verdedigd soms. Uithuilen, koppen bij elkaar en leer ervan.

Hiermee neem ik niets af van de prestaties van Spakenburg. Die speelden gewoon goed en maakten hele mooie goals. Alle credits voor hen!

Hier leert hij nooit van, Al sinds hij terug is is hij veruit de slechtste achterin.
Maar hij moet maar eens kijken wat er allemaal mis ging, Alles meneer van der Hoorn alles en vooral bij jou.

Ben ook geschrokken van de invalbeurt van Labyad, wat staat ons nog meer voor onheil te wachten?

Ik denk dat we misschien nog een middenvelder erbij moeten hebben, misschien kan hij wel wat brengen tegen het (met alle respect) Spakenburg

28 februari 2023 om 23:54

Dat van de middenvelder ben ik het mee eens. Ik begrijp niet waarom er zoveel middelmatige voorhoedespelers en centrale verdedigers zijn gehaald, terwijl als Bozdogan geblesseerd is, je gelijk zoveel inlevert. Dost, Douvikas, Boussaid, Booth Ramselaar begrijp ik. Jensen en descotte is afwachten, maar waarom zijn Maeda, Younes, Mahi, Labyad gecontracteerd? Neem dan een jeugdspeler. En overigens met Maarel, Hendriks, Jago, Sagnan, Hoorn, Viergever ook 6 vergelijkbare centrale verdedigers. Er zit zo weinig balans in het team.

1 maart 2023 om 00:05

sorry Peter maar ik bedoelde dat van een middenvelder als een sarcastische opmerking.
We hebben er al zoveel maar een goede verdediger niet.
al had dat vanavond niets uitgemaakt.

1 maart 2023 om 00:27

Ik kan helaas niet alles goed pratenaar de reden dat o.a. Sagnan en hoorn der zijn heeft met het langdurig blessure leed van Jago en Hendriks te maken. Dat gezegd hebbende de balans is idd ver te zoeken in de selectie en dat wordt voor mijn gevoel met het jaar erger. Ze zijn meer opzoek naar een "buitenkansje" dan naar een sportief goede selectie

1 maart 2023 om 00:34

We hebben wel veel middenvelders maar een echte 6 hebben we niet een goede balafpakker en die vlak voor de verdediging speelt. Een blok met Jens en Bozdogan(vandaag Brouwers dan) kan ik verdedigend niet heel sterk noemen.

Veel gênanter wordt het niet!
Utrecht die graag meestrijdt om een Europese ticket die weggespeeld wordt door amateurs met 1-4🤦🏼‍♂️
Zelfs bij een onderschatting moet dat geen probleem zijn. Op 60% moet je normaliter kunnen winnen van een amateurclub!
Gebeurt ieder jaar wel eens dat een profclub eruit vliegt tegen een amateurclub maar niet in deze verhouding!

Voor Utrecht supporters ff wat minder, maar dit is toch het mooie van bekervoetbal.

Media training. Stop ermee.

Of geef geen interviews meer.

Hier heb je toch geen reet meer aan.

Nou leuk voor de utrecht supporters wij betalen veel geld voor zo wedstrijd en zien zo wanhopig wedstrijd totaal geen beleving alleen otje liep als een malle ik ben er ziek van korste weg naar Europees voetbal en dan zo er in staan als speler ik heb al bijna 40 jaar een seizoen kaart maar vrijdag ga ik niet ik ken het niet aan als ik weer zo wedstrijd ziet vlieg ik iemand aan dus ik blijf thuis en misschien neem ik volgend jaar geen seizoenkaart nog 2 dagen met een zak over me hoofd lopen dan zijn ze het weer vergeten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren