Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van den Brom spiegelt AZ’er aan Kluivert: ‘Wij hebben ook zo’n speler’

Laatste update:

Ajax won afgelopen zondag van Feyenoord en kan woensdag meteen weer aan de bak als nummer zes AZ op bezoek komt. De Alkmaarders hielden Ajax eerder dit seizoen in eigen huis op een 2-2 gelijkspel en John van den Brom hoopt dat zijn ploeg in de Amsterdam ArenA een soortgelijke prestatie neer kan zetten.

“Ik vond Ajax goed spelen in De Klassieker tegen Feyenoord. Wat ik had verwacht van Feyenoord, de passie en strijd, was nu omgekeerd. Daarmee hebben zij de titelstrijd nieuw leven ingeblazen. Nu komt AZ op bezoek”, blikt de traner vooruit op de website van zijn club. “We gaan er niet naartoe met het idee: 'Ojee, we moeten tegen Ajax’. Zeker niet. We hebben een goede wedstrijd gespeeld tegen Groningen en met de dingen die ik heb gezien in de trainingen, denk ik dat we er een goede wedstrijd van kunnen maken.”

“Ook hebben we dit seizoen, op Ajax-thuis na, geen goede resultaten gehaald tegen de topploegen. Daar willen we mee afrekenen”, gaat hij verder. Van den Brom zag dat Justin Kluivert tegen Feyenoord een van de uitblinkers aan Amsterdamse zijde was. De trainer heeft soortgelijke verwachtingen van een van zijn eigen spelers: “Hij speelde heel fris. Maar wij hebben met Dabney dos Santos ook zo’n speler. Hij heeft snelheid, maar ook fysiek en lef. Dan zie je wat een goede wedstrijd en doelpunten met een speler doen.”

Wie vind jij op dit moment de betere speler?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
4 april 2017 om 15:43

Nee het is gwn zo, daarbij komt dat dos santos meer scorendvermogen heeft. Kluivert komt volgens velen alleen al door zijn naam op een voetstuk. Tuurlijk heeft kluivert een geweldige actie in de benen maar ga me nou niet vertellen dat die op dit moment veel beter is dan dos santos want zoveel goede wedstrijden heeft kluivert ook weer niet gevoetbald

4 april 2017 om 16:08

Hij kan niet slechter zijn. Als je Dos Santos serieus een goede voetballer vindt dan zie je AZ simpelweg nooit spelen. Grootste bron van ergernis, samen met Rienstra, Johansson en Friday.

4 april 2017 om 16:40

goed idee, kluivert en santos vergelijken de een is 17 en de ander is 20.



4 april 2017 om 16:53

Er is niets mis met spelers met elkaar vergelijken die 3 jaar verschillen. Messi en Ronaldo schelen ook 3 jaar

4 april 2017 om 15:46

Denk het niet, na dat beeld van hem bij het Portugese vliegveld heeft die een beetje sterallures gekregen.

Hier moet ik toch even op reageren want ik houd mijn hart altijd vast bij zulke uitspraken van V.d. Brom. Uitspraken als "ik heb goede dingen gezien op de training" heb ik wel vaker gehoord. Meestal was de wedstrijd daarop volgend niet al te best. Dos Santos heeft zeker potentie maar speelt dit seizoen als een natte krant. Hij is absoluut geen killer, zo heeft hij altijd 10 kansen nodig om een goal te maken. Of Kluivert zoveel beter is weet ik niet maar als ik mocht kiezen zat Dos Santos gewoon op de bank (zul je net zien dat hij er morgen 2 binnen schiet).

4 april 2017 om 18:48

Vd brom moet realistischere opstellingen maken. Van gaal paste opstellingen aan op wat je nodig had per tegenstander. Tegen Ajax zou ik spelen zonder Weghorst en friday maar op de counter... en tegen clubs als nec, Zwolle en go ahead juist met friday EN Weghorst voor volle stoot kracht

Dit vind ik persoonlijk een domme uitspraak die ik niet had verwacht van Van Den Brom. Justin Kluivert is nog maar 17, maar is naar mijn mening voetbaltechnisch op alle fronten beter. Ik vind Dabney dos Santos niet meer dan een redelijk talentje voor een subtopper, terwijl Justin Kluivert toch wel een toptalent is bij een club waar de druk veel groter is. Bovendien is dos Santos inmiddels 20 jaar, terwijl Kluivert 3 jaar jonger is.

4 april 2017 om 18:49

Dos santos was 2 jaar terug ook een wereld talent.. net als Maher op zijn 17de.. net als EL Ghazi, kischna en ga zo maar door. De meeste halen het niet, deels doordat men een speler teveel ophemelt

4 april 2017 om 18:50

En als coach ben je juist positief over je eigen spelers.... net alsof vd brom dos santos openlijk gaat afzeiken.. hij prikkelt hem juistv

4 april 2017 om 19:27

Wacht asjeblieft even 2 jaar. Weet je hoe lang de lijst is van ajacieden die tot toptalent zijn gebombardeerd en nu niet veel meer betekenen. van Alleen de afgelopen 3 jaar kan denk ik iedereen er wel 10 opnoemen.

Welke echte topspeler heeft ajax eigenlijk gebracht sinds de revolutie? Neem maar van mij aan dat als kluivert het red bij een bijv. schalke of een everton hij het heel goed gedaan heeft. Dat geld ook voor een santos.

Snelheid en wat fysiek okã©, maar te weinig techniek, handigheid, creativiteit en wendbaarheid, dus vergelijking met Kluivert gaat totaal mank. Geen bijzondere speler die Dos Santos.

Ik hoop dat het bij 4-0 blijft morgen, want ik verwacht het ergste.

4 april 2017 om 18:52

John gaat lekker 4-2-4 en vol op de aanval.... Uh in het mes lopen... dat is mijn vrees tenminste ja. Beter timmer je het dicht en hoop je op een counter

Toch zie ik nu al verschillen in kwaliteit. Kluivert heeft nog wat meer bravoure, maar ook gewoon snelheid, goede aanname, goede voorzet en overzicht, nu al een niveautje hoger.

4 april 2017 om 17:48

Vergeet niet dat spelers vaak zo spelen in hun eerste wedstrijden. Na een tijdje komt er meer druk op een speler en weten de tegenstanders hem beter te bestrijden.. dan pas kan je echt zien hoe goed iemand is. Durft een speler dan nog steeds acties te maken en lef te tonen, of is hij bang om een fout te maken?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren