Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van den Brom: ‘Hun spel was geweldig, daar zie ik nu niet veel meer van terug’

Laatste update:

Ricardo van Rhijn wordt door AZ dit seizoen gehuurd van Club Brugge en daar is John van den Brom erg content mee. De trainer van de Alkmaarders zag dat de verdediger donderdagavond tegen Almere City FC in het kader van de KNVB Beker (0-4 winst) de hele wedstrijd meespeelde als centrale verdediger en Van den Brom stelt dat Van Rhijn wel klaar is om structureel in het eerste te gaan voetballen.

"Ik wilde dat hij ook wedstrijden in het eerste zou gaan spelen, omdat we achterin niet heel veel opties hebben door de afwezigheid van Ron Vlaar en Rens van Eijden (blessures, red.). Dit was een ideaal duel voor Ricardo om zich te tonen", aldus Van den Brom op de clubsite. "Hij heeft goed en geconcentreerd gespeeld en was ook veel met coaching bezig. Dat vind ik belangrijk voor spelers in onze as; het is echt een meerwaarde."

De formatie van Van den Brom speelt zondag tegen sc Heerenveen en de oefenmeester ziet zijn ploeg als de favoriet: "Aan het begin van het seizoen was het spel van Heerenveen echt geweldig om te zien. Daar zie ik nu niet veel meer van terug. Ze hebben echt een paar tikkies gehad in de competitie en deze week ook in het bekertoernooi (uitgeschakeld door Willem II, red.)."

Wie denk jij dat er zondag gaat winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wij/AZ is minstens net zo onstabiel door het onnodige gewisseld van John..

Van rhijn overnemen voor 1m ofzo en centraal laten spelen, zeer nuttig en veelzijdig voor een subtopper,

27 oktober 2017 om 20:22

nou ik ben weer in het stadion zondag, maar na vitesse is de hoop heel erg laag. zo veel doelpunten uit standaard situaties ook, nou wout ga er maar staan. als woudenberg ook nog speelt is het optimisme heel laag.

28 oktober 2017 om 09:56

AZ was tegen Excelsior om te huilen en tegen Utrecht zeer goed. En AZ is aardig inefficiënt met kansen dus zou je weinig zorgen maken

Als je Heerenveen de laatste weken ziet verdedigen en dat tegenover het frisse aanvalsspel van Az zet dan hou je je hart vast als fean-fan.
Mijn conclusie, puur gebaseerd op de laatste wedstrijden, is dan ook een 0-3 of 1-3 overwinning voor Az.

28 oktober 2017 om 09:55

AZ tegen Excelsior en AZ tegen Utrecht scheelt ook dag en nacht. Dus 3-0 voor Heerenveen kan ook zomaar gezien AZ en Heerenveen allebei wisselvallig zijn.

28 oktober 2017 om 16:28

Daar heb je helemaal gelijk in Jan.
Ik baseer mijn gevoelens alleen op de laatste twee weken.
Az steekt in redelijk tot goede vorm terwijl de Friese equipe wekelijks een ruime onvoldoende behaald en dan vooral de verdediging.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren