Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van den Brom blij met transfer: 'Ken hem héél goed uit mijn tijd bij Ajax'

Laatste update:

AZ heeft een principeakkoord bereikt met PEC Zwolle over de transfer van Ben Rienstra, zo meldde de club uit Alkmaar woensdagavond. De Noord-Hollanders hebben ook met de 25-jarige middenvelder een mondeling akkoord bereikt. De geboren Alkmaarder, die in het verleden al voor AZ actief, rondt een dezer dagen zijn transfer af.

/

John van den Brom is blij dat de aanstaande komst van Rienstra lang geheim bleef en uiteraard ook dat hij over de middenvelder gaat beschikken. "Ik ken hem héél goed uit mijn tijd bij Ajax", zo verzekert hij aan De Telegraaf. Rienstra doorliep de jeugdopleiding van Ajax in de tijd dat Van den Brom er als hoofd jeugdopleiding rondliep op De Toekomst.

"Het lag niet aan hem dat ik daar mijn tas inleverde en opstapte. Het contact met Van den Brom is altijd prettig geweest", zo verzekert Rienstra, die ook drie jaar bij de jeugd van AZ speelde. "Ik ben daar op mijn twintigste weggegaan, maar was jong en denk dat het zo heeft moeten lopen. Ik ben blij deze mooie stap te zetten."

Ben Rienstra was toe aan een transfer

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede speler voor AZ. Ik verwacht dat hij zelfs nog een stap hoger aan kan. Gewoon een laatbloeier.

Az haalt trouwens sowieso altijd goede vervangers. Hebben goed transferbeleid.

27 augustus 2015 om 08:16

Inderdaad.
Elk jaar weer wordt Az berooft van alles wat goed is en telkens staat er toch weer wat moois.
Helaas moet alles iedere keer weer ingespeeld raken waardoot Az altijd veel punten misloopt aan het begin van het seizoen.

27 augustus 2015 om 10:17

Zo gaat het altijd met alle clubs in de eredivisie. Europe (sub)topclubs nemen de beste spelers uit de Eredivisie over, Ajax, PSV en Feyenoord de beste spelers van een pakweg Groningen, Vitesse en AZ, en Az/groningen nemen de beste spelers van een pakweg Zwolle, Groningen, Heracles,cambuur over etc. Zo gaat het in het voetbal, puur geld, geld, geld.

Kijk naar Ajax, dat moet ook elk jaar de beste spelers verkopen (lees Stekelenburg, Vd Wiel, Vertonghen, Alderweireld, Eriksen, Blind, Anita, Siem de Jong etc.) m.u.v. vorig seizoen.

Wat betreft Rienstra: uitstekende aanwinst voor AZ en liet bij Zwolle al zien elke week bij de beste spelers te horen.

Ik ben blij met de aanwinst, zeker een directe versterking. Ik begrijp alleen niet waarom de transfer zo laat afgerond wordt.

27 augustus 2015 om 08:55

Ik denk dat de leiding eerst heeft willen kijken hoe de huidige selectie zich hield. Nu dat na de eerste wedstrijden wat dunnetjes lijkt heeft men besloten om deze toch wat breder te maken. Tevens heeft men eerst op geld van Aron J. en Berghuis moeten wachten alvorens er mogelijkheden waren.

Hij kwam uit een mooie lichting bij Ajax met o.a. Blind, Vejinovic, Narsingh en Zeefuik als ik me het goed herinner. Vorige week stond er een heel stuk over die lichting in de VI.

Rienstra heeft in zijn verleden een paar keer een club verlaten met ruzie.
Hee goede speler die ik nog ken dat hij samen met zijn broertje Daan bij Meervogels voetbalde waar Ajax heb scoute.
Ik denk een goede aanwinst voor Az.
Goede spelverdeler die het volgend seizoen over ka nemen van Ortiz.

Wat heeft Heracles hem destijds toch makkelijk laten gaan. Een enorme stille kracht op het middenveld.
Gaat AZ nog veel plezier aan beleven.

Iemand enig idee van de hoogte van de transfersom?
Had hem ook graag bij Groningen zien voetballen.
Goede aankoop van AZ!

27 augustus 2015 om 15:15

Er wordt gesproken van een bedrag tussen 1,2 en 1,5 miljoen.

27 augustus 2015 om 15:59

Dat zou netjes zijn denk ik. Zwolle heeft toch goed verkocht deze zomer. Rond de 4 miljoen aan inkomsten? Doen ze toch razend knap als je ziet waar ze vandaan komen. Elk seizoen weer een meer dan waardige eredivisie ploeg. Hoop dat het ze dit jaar ook weer lukt.

27 augustus 2015 om 22:01

Bij elkaar ongeveer 4,5 miljoen euro. Het is idd niet makkelijk om te zien hoe ieder seizoen je ploeg weer wordt leeggekocht, maar op dit moment is dat helaas wel onze situatie. Het doet me wel goed om te zien dat we eindelijk rechtvaardige bedragen krijgen voor onze spelers. De tijd dat Mokhtar en Mokotjo bijna worden als een cadeau aan FC Twente worden aangereikt ligt nu voorgoed achter ons. Omdat dit een tussenjaar wordt waarin wij onze financiële balans willen herstellen zullen wij het dit seizoen moeten doen met spelers uit de eigen jeugd en wat (vooral buitenlandse) transfervrij/betaalbare jongens.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren