Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Bronckhorst zet resoluut streep door Vlaar: ‘Hij is geen optie’

Laatste update:

Ron Vlaar moet de komende drie, vier maanden revalideren van een stevige knieblessure en heeft vorige maand net zijn contract bij Aston Villa laten aflopen. De verdediger kreeg van Feyenoord te horen dat hij van harte welkom is om zijn revalidatie in Rotterdam-Zuid voort te zetten, maar dat betekent niet dat Feyenoord hem ook wil contracteren. Giovanni van Bronckhorst corrigeerde donderdag berichtgeving daarover van Voetbal International.

/

Het weekblad meldde dinsdag dat Feyenoord een contract in petto zou hebben voor de clubloze Vlaar, maar dat bestrijdt de trainer. In gesprek met FOX Sports besprak Van Bronckhorst donderdagavond de situatie achterin en begon hij over Jan-Arie van der Heijden. Die is net als Vlaar clubloos, maar in tegenstelling tot de voormalig aanvoerder van Feyenoord gewoon fit en speelklaar. Van Bronckhorst bevestigde nog eens dat zijn club al met Van der Heijden heeft gesproken.

“We hebben achterin spelers nodig: we hebben wel een paar talenten die doorkomen, maar die hebben nog tijd nodig om echt klaar te zijn voor het eerste. Daarom zijn we ook op zoek naar verdedigers. Of het echt rondkomt met Van der Heijden is een zaak voor Martin. Ik hoop dat hij daarin goede zaken doet. Vlaar is niet concreet. Het is natuurlijk een jongen die een verleden heeft bij de club, in een mooie competitie speelde en zijn contract liep af. Maar het is geen optie voor ons om hem bij de selectie te halen.”

Feyenoord moet Ron Vlaar niet contracteren

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Beste opties is van den Hoorn ophalen bij Ajax, sterk, goeie pass, opbouwend erg goed.

23 juli 2015 om 22:34

Alsjeblieft niet zeg, en bovendien laat Ajax hem echt niet naar Feyenoord gaan. Middenmoot niveau is vd Hoorn.

23 juli 2015 om 23:15

Dat zou net zo'n goede optie zijn als charisteas toen was. Niet zo panikeren, de basis centraal achterin van Feyenoord is beter dan die van Ajax, alleen in de breedte is het weinig. Vorig jaar gaf het jongste duo van de eredivisie veruit de minste kansen weg, zijn we dat alweer vergeten?

23 juli 2015 om 23:18

Maar toch 10 en 8 goals meer tegen dan Ajax en Psv

23 juli 2015 om 23:27

Maar daar moeten we eerlijk in zijn. Dat kwam ook vooral door cillessen. Hoe moisander en boilesen stonden te verdedigen af en toe.. Bij psv tja.. Ben niet kapot van bruma, maar isimat en rekik zijn wel prima verdedigers en daarnaast herft psv ook leuke backs met willems en arias.

23 juli 2015 om 23:16

@ Ed de Goeij

Als dat eens zou kunnen, ze zijn er al een keertje eerder ingetrapt met Charisteas. Helaas voor ons zullen ze zich niet voor een tweede keer aan die steen stoten.

Tjah en stel dat zou ik het alleen op prestige contract houden. Want het is een prima verdediger maar als hij een blessure heeft is die er meestal lang uit

Wel contracteren, beter Vlaar dan Jan Arie van der Heijden

23 juli 2015 om 23:17

Ja maar op Van Der Heijden hoef je niet 4 maanden te wachten tot hij fit is, die kan meteen spelen, en dat lijkt me wel handig met de blessure van Van Beek. Want waarom zou je een geblesseerde speler halen om een andere geblesseerde speler te vervangen.

23 juli 2015 om 23:53

Precies, Dammers lijkt me nou nog niet goed genoeg voor basis elf van Feyenoord.

23 juli 2015 om 23:59

Dammers hebben ze toch van spits verdediger gemaakt? Hij bakt er vrij weinig van naar mijn mening en komt echt bij lange na niet aan het niveau wat feyenoord moet nastreven.

24 juli 2015 om 03:47

Dammers was van oorsprong in de jeugd verdediger, vrij laat in zijn opleiding werd hij door nood en zijn fysiek tot spits gebombardeerd. Maar van oorsprong een verdediger (aldus m'n vader).

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren