Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Bronckhorst: ‘We begonnen heel naïef, dat had ik niet verwacht’

Laatste update:

Giovanni van Bronckhorst heeft nog genoeg te doen bij Feyenoord. De trainer zag zijn elftal zaterdagavond kansloos onderuit gaan tegen Grieks kampioen Olympiacos (1-3) en weet dat het volgende week zaterdag tegen FC Utrecht beter moet.

/

“We begonnen heel naïef en dat had ik na de trainingen van deze week niet verwacht. Tegenstanders van Champions League-niveau leggen onze problemen bloot en de wedstrijden tegen Southampton en Olympiacos waren dus harde leerscholen. Tegen Utrecht mogen we dit soort fouten niet meer maken”, zei Van Bronckhorst voor de camera van FOX Sports.

De oud-linksback was meer tevreden over de tweede helft en wilde zijn opstelling voor het Eredivisie-seizoen nog niet prijsgeven. “We hebben nu nog een week tot de start van de competitie. We gaan er alles aan doen om die thuis tegen Utrecht goed te beginnen.”

Wie is op dit moment beter in vorm, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
2 augustus 2015 om 07:39

Feyenoord kan zijn carrière breken voordat die überhaupt begonnen is. Ze moeten echt veel beter anders wordt het weer geen Europees voetbal.

2 augustus 2015 om 10:28

Dat is ook wel een beetje overdreven.

2 augustus 2015 om 10:53

Vind je!? Wat als Feyenoord straks 9e wordt en niet eens playoff wedstrijden speelt, mag hij dan blijven denk je? Kijk maar naar Seedorf en AC Milan, is wel een ander niveau maar Seedorf zn carrière als coach heeft een serieuze deuk opgelopen.

2 augustus 2015 om 00:20

Feyenoord reageert te laks op de markt. Nu nog bezig zijn met aankopen? Kijken ook zelden naar buitenlandse competities, waar is die scouting. Verder hadden spelers als Boetius en Vilhena een langer doorlopend contract dienen te hebben. Deze situatie werkt blijkbaar niet productief voor geen van de partijen. Het is toch alles zeggend dat ook Kuyt het nu opneemt voor spelers als Kazim en Immers. Blijf er bij, Immers kan je gebruiken maar nooit met rugnummer 10 zeg maar. De beste speler is in mijn ogen Achaber. Heeft alles.

2 augustus 2015 om 00:39

ja kuyt neemt het op voor kazim en immers omdat vilhena en boetius laten zien dat ze zich niet ontwikkelen en veels te veel bezig zijn met randzaken.
De scouting is er echt wel en stellen ook elke keer spelers voor die nu ook de premier league actief zijn en het goed doen.
We hebben alleen een TD die zn spelers uit de vi haalt

2 augustus 2015 om 00:52

Er is idd iets goed mis met de scouting van Feyenoord. Die is er helemaal niet, of ze laten alle tips links liggen.

2 augustus 2015 om 01:35

@ Objectief2

Klopt in Nederland gaat zoveel organisatorisch en in de topsport mentaliteit mis, maar het Nederlandse voetbal verschuilt zich het liefst achter cliché argumenten zoals: het is allemaal zo moeilijk, stapje voor stapje moeten we eeuwige leren en natuurlijk de jonge leeftijd.

Is het niet wat naïef om niet te verwachten dat ze naïef begonnen? Onervaren coach, zal met zijn team nog veel naïviteit meemaken komend seizoen schat ik zo in.

2 augustus 2015 om 08:36

Nee, je mag er van uit gaan als je hebt aangegeven wat er fout gaat bij een wedstrijdbespreking en vertelt hebt wat je wel wilt doen dat het dan ook goed gedaan wordt. Bij de eerste goal laat Kongolo naïef zijn vent lopen. Bij het tweede tegendoelpunt maakt Vilhena net de verkeerde keuze en bij het derde doelpunt trekt Van Beek zijn been weg. Daarnaast was de passing dramatisch.

Dit Feyenoord zal wederom met lege handen komen te staan zoals vaker de laatste tijd, totaal geen bezieling.

Denk eerlijk gezegd dat dit realiteit is voor Feyenoord geen verdedigers van niveau gehaald en ze komen er nu al achter dat Kuyt echt op zijn retour is vandaar de interesse in Kramer die eerder al afgewezen was door technische staf maar nu Kuyt het toch niet kan waarmaken alsnog gehaald wordt. Dit is gewoon matig beleid gericht op financiën helaas net als bij Ajax.....

1 augustus 2015 om 23:43

Ik denk dat dit beleid juist heel realistisch is voor Nederlandse clubs. Je ziet wat er kan gebeuren wanneer je financieel gezien je hand overspeelt, zoals bij twente. In andere landen als duitsland en engeland kunnen clubs zich wel een dure miskoop veroorloven gezien het tvgeld en dergelijke. In Nederland heeft een miskoop gelijk grote gevolgen.

Nou Gio heeft nog niet bepaald een goede indruk achter gelaten, eind vorig seizoen niet en in de voorbereiding ook niet. Misschien was het toch beter om Van Gastel trainer te maken.

Dat is een beetje voorbaring gezegd... Van Geel verras ons!

Zo grappig om te zien dat iedereen al zijn conclusies trekt na een paar oefenpotjes. Laten we nu Utrecht eerst maar eens afwachten, dan kun je pas zien of ze het gewenste niveau kunnen halen. Daar staat een heel andere druk op.

2 augustus 2015 om 01:19

@ Robuspokus

Het altijd "laten we maar eens rustig afwachten" is toch ook wel een cliché uitspraak om positief te zijn om het positief zijn. In feite maakt het niet zoveel uit om welke Nederlandse club het gaat, maar al meer dan tien jaar zijn het exact dezelfde zaken die elk jaar weer fout gaan, jaar in jaar uit. Waarbij er geen verschil zit tussen oefen wedstrijden of wanneer het nationaal of internationaal om het echie gaat. Dezelfde naïeve kinderlijk fouten zitten zo ingebakken in het Nederlandse voetbal dat iedereen het maar voor lief neemt, Nederlands club moeten eens serieus de zweep erover gooien.

Het is te idioot voor woorden dat je elk seizoen dezelfde problemen een miljoen keer per seizoen ziet langs komen. Hetzelfde geldt voor oefenwedstrijden of de Knvb beker waar andere spelers zich zouden kunnen laten zien, maar dit 99 procent van de tijd niet doen. In mijn ogen ontbreekt het bij veel spelers echt aan een echte topsport mentaliteit en moeten clubs nu eens de bekende Nederlandse kwaaltjes eens aanpakken; waarvan ze al decennia lang roepen dit te zullen doen. Waar uiteindelijk steeds niets van terecht komt.

Daar hebben we geen "sugar daddies" of miljoenen uit commercie of schulden voor nodig, wanneer we dat nu eens doen zou dat al een slok op een borrel schelen. Het amateuristische gepruts loopt de spuigaten uit.

2 augustus 2015 om 14:20

'" Het altijd "laten we maar eens rustig afwachten" is toch ook wel een cliché uitspraak om positief te zijn om het positief zijn."

Hoezo? Dat is toch niet meer dan logisch. Die oefenpotjes staat totaal geen druk op, halve elftallen worden gewisseld tijdens die wedstrijden, spelers en coach moeten nog aan elkaar wennen, atomatismes moeten worden ingeslepen ... Dus ja, ik vind nog steeds dat we gewoon moeten afwachten om te kijken hoe ze er tegen Utrecht voor staan.

4 augustus 2015 om 12:37

Voor de markt waarde van een speler en de naam van een club is het van belang ook deze oefen potjes te winnen. Zo laat je een degelijke indruk achter bij de tegenstander, de scouts en ook bijvoorbeeld in Engeland wanneer je tegen Koeman speelt. Het zijn dit soort details die een club groter maken. Stel Boetius speelt top tegen Southampton en vervolgens ook tegen die Grieken. Wellicht doet dat iets met de markt waarde. Verder zullen scouts dan vaker kijken naar Feyenoord. Niet dat ik graag wil dat spelers verkocht worden, maar beter een positieve verkoop dan een speler als Boetius weggeven. Verder is het goed voor het moraal. Nu hoor je Kuyt alweer in de pers dat hij geschrokken is. Zal dat goed zijn voor de sfeer in de groep of bij de club. Waar is de broodnodige rust. Tuurlijk is het belangrijk dat er in de voorbereiding ook gepresteerd word. Anders staat Feyenoord wederom na 3 speelronden 7 punten achter. Dat zijn nu elke keer de punten die ze aan het eind van het seizoen te kort komen.

Dit feyenoord zal zich echt moeten richten om met geluk play offs te spelen voor europees voetbal want afgaande op de voorbereiding van psv,ajax,az,zwolle,vittesse loopt feyenoord daar echt nog op achter in geen enkele linie zit een uitmuntende speler zoals de andere 5 dat wel voor de nederlandse competitie hebben . de backs van feyenoord zijn jeugdspelers en durven er amper overheen te gaan , kuyt is voetballend een sterke spits maar zeker niet in de lucht of tegen 2 man feyenoord heeft allemaal spelers die je zo in een creatief elftal kan zetten en dat ze renderen de enige creatieve is eigenlijk achabar dit feyenoord moet geen aanvallend voetbal willen spelen en kan beter een 4-4-2 of 4-5-1 spelen wat 4-3-3 is totaal overbodig aangezien de ,, buiten spelers,, niets voor geven niets voorbereiden enzovoorts

Ik heb echt medelijden met al die trouwe supporters. Dit kon wel eens een historisch slecht jaar worden. Voor t Nederlandse voetbal is t juist zo belangrijk dat er 3 top clubs zijn.

Horen we ook ieder jaar. Maak je geen zorgen, ze spelen gewoon weer top 3 aankomend seizoen.

voor de goede orde ik ben feyenoorder en sta altijd achter mijn club maar je ziet het de afgelopen 3 jaar wel minder worden inplaats van beter ik hoop echt op nog wat versterkingen want zo word het geen top 3 . als je de voorbereidingen hebt gezien van vitesse ,psv,ajax ,az dan zijn die gewoon beter nu

Ik heb mij erbij neergelegd dat het andermaal niks wordt dit jaar. Boetius voor 2,5 weg laten gaan? Een dramatischie voorhoede, geen goede nummer 10. Ik kan er niet bij. Op de transfersmarkt allemaal spelers volgen die een jongentje van 5 nog kan scouten. Waar zijn de talenten uit andere landen? In Frankrijk en Belgie lopen zat verdedigende talenten rond die al beter zijn dan de meeste hier.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren