Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Van Bronckhorst legt het af: Henry is ideale opvolger van Wenger’

Laatste update:

De Daily Star meldde eind november dat Arsène Wenger in Giovanni van Bronckhorst een geschikte kandidaat ziet om hem op te volgen bij Arsenal. De Fransman heeft nog een contract tot en met volgend seizoen en lijkt daarna te stoppen bij de club uit Londen.

De afgelopen weken kon er op onze frontpage gestemd worden op de poll Wie is de meest geschikte kandidaat om Wenger op te volgen bij Arsenal? Er werden ruim 20.500 stemmen uitgebracht en de meeste daarvan gingen naar Thierry Henry. De oud-aanvaller wordt door 22 procent van de respondenten gezien als de droomvervanger van Wenger. Titi speelde ruim acht jaar voor Arsenal en is momenteel de rechterhand van Roberto Martínez bij de nationale ploeg van België.

Diego Simeone van Atlético Madrid staat met 21 procent van de stemmen op de tweede plaats en Van Bronckhorst completeert het podium met 18 procent. De oud-linksback kwam twee seizoenen uit voor the Gunners en won in die periode de Premier League en de FA Cup. Sinds mei 2015 is hij de trainer van Feyenoord en met de Rotterdammers sleepte hij de landstitel, de KNVB Beker en Johan Cruijff Schaal in de wacht.

Thomas Tuchel zit sinds zijn vertrek bij Borussia Dortmund in mei van dit jaar zonder werk en 15 procent van de stemmers ziet in hem een goede optie om het stokje over te nemen van Wenger. De overige stemmen gingen naar Patrick Vieira (6 procent), Massimiliano Allegri (4 procent), Leonardo Jardim, Eddie Howe (beiden 3 procent) en naar de antwoordmogelijkheid ‘iemand anders’ (7 procent).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat wordt 'm natuurlijk nooit. Ik denk niet dat het verstandig zou zijn om iemand zonder redelijk wat ervaring als eindverantwoordelijke voor de groep te zetten. Ik weet dat het met bv. De Boer en wat anderen in de Eredivisie wel is gelukt, maar in de PL gelden andere regels m.b.t. de prestatiedruk. Ik zou het verstandiger vinden om Henry dan als rechterhand van een nieuwe manager aan te stellen, zodat hij op termijn evt. die positie kan invullen.

6 december 2017 om 14:28

inderdaad, op basis waarvan zou hij zo'n uitverkiezing verdienen. Fantastische voetballers zijn lang niet altijd fantastische trainers. Meestal niet zelfs.
Cruijff, Guardiola en nog een paar zijn misschien uitzonderingen. Maar de lijst van succesvolle voetballers die als trainer mislukken is een stuk langer.

Voordat je die jongen voor de leeuwen gooit idd als aspirant aanstellen onder de vleugels van een trainer met een bewezen staat van dienst

Arsenal moet Tuchel aanstellen, een supertrainer en speelt ook nog eens aanvallend. Lijkt me onverstandig om Henry of van Bronckhorst daar voor de groep te zetten

6 december 2017 om 13:48

Gaat hem niet worden als je net een superscout hebt aangesteld die vertrok bij Dortmund vanwege ruzie met Tuchel.

6 december 2017 om 15:11

Volgens transfermarkt zat Mislintat er tot 30 november 2017. Dan is ie net weggegaan door Tuchel aangezien die eerder weg ging

7 december 2017 om 00:40

Nee, zo werkt het niet.

Mislintat had ruzie met Tuchel, werd naar het tweede plan verwezen, Tuchel vertrok, maar desondanks zag Mislintat er weinig heil in de samenwerking voort te zetten. Het hele gedoe zat hem niet lekker. Dus toen hij een goed aanbod kreeg van Arsenal, hapte hij toe.

Ah ja de internet polls. Altijd een goede bron van informatie.

Wat mij betreft is het duidelijk: Henry gaat met België naar het WK en maakt hierna de overstap naar Arsenal, om als assistent van Wenger te werken. Wenger legt steeds meer verantwoordelijkheden af gedurende het seizoen 18/19 en in een 'vloeiende' lijn neemt Wenger afscheid. Zodoende minimaliseer je de grote cultuurclash die ontstaat als een trainer na +20 jaar vertrekt en heb je geen pispaaltje zoals Moyes nodig die de klappen moet opvangen onder valse voorwendselen.

Henry vertrok bij Arsenal toen David Dein ook vertrok. Misschien komt Dein ook weer terug als Henry terugkomt?

Henry heeft geen ambities om trainer te worden. Zit te comfortabel bij Sky Sports een dikke loon op te strijken. Dat valt te combineren met landenvoetbal, maar niet met clubvoetbal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren