Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Bronckhorst baalt: ‘Hij had zijn tweede gele kaart moeten krijgen’

Laatste update:

Feyenoord kwam zaterdagavond niet verder dan een doelpntloos gelijkspel tegen PEC Zwolle: 0-0. Zowel trainer Giovanni van Bronckhorst als aanvoerder Karim El Ahmadi baalde van de halve misstap en de gemiste kansen. Door het gelijkspel kan koploper PSV, dat op bezoek gaat bij VVV-Venlo, de voorsprong vergroten naar vijf punten. "We creëren in de tweede helft wel veel kansen, maar we maken het niet af", zo stelde El Ahmadi.

"Voor rust lag ons tempo laag en kregen we maar weinig mogelijkheden", analyseerde de middenvelder de wedstrijd, in gesprek met FOX Sports. "Meestal scoor je dan nog wel in de tweede helft, maar dat lukte nu niet. Vorig seizoen hadden we ook veel van dit soort wedstrijden en toen maakten we er wél twee of drie. Dat doen we nu niet. Al met al moeten wij gewoon winnen van PEC in eigen huis, dus dit is gewoon niet goed."

"Zeker niet met de wedstrijden tegen Shakhtar en Ajax op komst", verwees El Ahmadi naar de komende duels. Ook Van Bronckhorst wees naar de gemiste kansen, zeker na rust. "We ontwikkelden genoeg druk, creëerden ook genoeg om te winnen. Voor rust was het niet goed, maar in de tweede helft was het een stuk beter. We hadden moeten winnen." Van Bronckhorst zag Renato Tapia al vroeg uitvallen met klachten aan zijn hamstrings. "Het ging al wat beter met hem, maar we moeten wel afwachten hoe het morgen is."

Van Bronckhorst wilde over de arbitrage weinig kwijt, al spaarde arbiter Dennis Higler Kingsley Ehizibue en later ook Youness Mokhtar. "Ehizibue maakte volgens mij bewust hands en had zijn tweede gele kaart moeten krijgen. Maar goed, de scheidsrechter gaf ze niet. Daar moeten we het mee doen."

Denk jij dat Feyenoord de landstitel prolongeert?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En Boer had allang geel moeten krijgen. Slappe hap die Higler.

14 oktober 2017 om 23:55

En de spelers en gio hadden dan ook allemaal een gele kaart moeten krijgen want die proberen boer een gele kaart aan te naaien. Slappe hap die Higler.

15 oktober 2017 om 01:04

Wanneer heb jij een speler om een kaart zien vragen dan? Ik namelijk niet een keer. Als je een wedstrijd niet ziet zeg dan niks

15 oktober 2017 om 01:07

Ik wel, maar dat is logisch als je ziet dat Higler geen ballen heeft. Continue tegen Boer zeggen dat hij moet opschieten maar niet optreden. PEC schoot regelmatig ballen weg na het fluitsignaal, niks. Berghuis kreeg er veel voor. Higler was m.i. nog slechter dan Feyenoord. Al heeft Feyenoord het hewoon aan zichzelf te danken. Hebben ze in de 1e helft nou echt gevaarlijke kansen gehad? Volgens mij niet.

15 oktober 2017 om 07:55

@feye88, nou hierbij je antwoord. Gio stond bijvoorbeeld constant te mekkeren tegen de 4e man. Dat jij dat niet (wilt) zien/t, kan ik niets aan doen.
Zo ver ik weet heeft berghuis geen geel gekregen hoor. Waar haal je dit vandaan? Jij hebt de guts om te zeggen dat het aan hun zelf zag. Hopelijk zien je mede-supporters dat ook in zulke wedstrijden. Absoluut onzin om de scheids in zulke wedstrijden als schuldige aan te wijzen.

15 oktober 2017 om 09:28

Volgens mij zeggen zowel gio als kea dat het niet goed genoeg was en steken ze daarbij de hand in eigen boezem. Los daarvan mag je toch concluderen fat higler een belachelijk slechte wedstrijd floot? Of vond jij hem goed fluiten?

15 oktober 2017 om 11:22

Kreeg geel na de wedstrijd, maar niet voor het wegschieten van de bal maar voor het wegschieten OP spelers.

14 oktober 2017 om 23:56

Gewoon een zielige coach. Ze hebben de scheids thuis een keer niet mee!!
Hij kon hem idd geven, maar de scheids floot gewoon in de geest van de wedstrijd. Niet zeiken van Bronckhorst als de scheids een keer normaal( niet in voordeel van fnoord) fluit!

15 oktober 2017 om 00:04

Geest van de wedstrijd als het het spel versnelt het tijdrekken was al vanaf het begin. Absoluut ingrijpwaardig van de scheids. Ik snap wel dat op deze manier een neutrale toeschouwer geen 90 min kan blijven kijken. Bah. Antivoetbal. En de kaarten zijn over en weer daar lag het niet aan Gio.

15 oktober 2017 om 11:33

Slappe hap? Lijkt mij juist getuigen van moed om geen geel te geven in de kuip.

slappe hap dat feyenoord,zoek de schuld bij jullie zelf en niet steeds de scheidsrechter de schuld geven,maarja jullie zijn gewend dat de scheids in jullie voordeel fluit, vooral in de kuip ,maar vanavond dus niet

14 oktober 2017 om 23:59

Volgens mij heb jij het bericht niet helemaal goed gelezen.

15 oktober 2017 om 00:19

Ja, want dat is ook echt wat ik zeg. Natuurlijk was het niet goed genoeg. Misschien eerst nadenken voor je domme conclusies trekt.

Ja en jij had daarvoor al de rode kaart moeten krijgen Gio, voor je constante gezeik aan de zijlijn richting de scheidsrechter. Aangebakken flapdrol ben je geworden, blijkbaar kan jij dus ook niet meer tegen de stress als het ff wat moeilijker verloopt voor je club.

15 oktober 2017 om 00:12

Die aangebrande flapdrollen met hun antivoetbal niet vergeten hoor

15 oktober 2017 om 00:27

Als Gio daar al rood voor moet krijgen zullen 4 van de 5 wedstrijden zonder coach gespeeld worden. Lijkt me niet zo'n goed idee van jou.

15 oktober 2017 om 01:06

Je eigen coach deed ook lekker mee. Die hoofde je nog iets beter. Dat weet je wel toch?

15 oktober 2017 om 01:45

Ervaren oud-internationals hebben altijd wat te zeuren. Is het niet als speler dan is het wel als trainer. Van Bommel en Kuyt hadden die nare maniertjes ook al. Het heeft invloed op de arbitrage en dat weten ze zelf ook.

We kunnen wel roepen dat PEC zo goed presteert door toedoen van van het schip, en dat is ook gewoon waar. Van het schip doet echt fantastische dingen met Pec, maar kom op...dit is het niveau van de ED. Een klassieke club als feyenoord heeft moeite met PEC dat...4e staat in de ED. Dat is de staat van NL voetbal. In de ED van weleer hoort een PEC niet nr 4. Althans niet met zo'n spelersmateriaal. En dan heb ik het niet eens gehad over het spel van ajax en sparta vandaag. Het doet echt pijn aan mijn ogen, maar ook mn hart verzwakt van dit niveau.

15 oktober 2017 om 00:54

De vierde plek van PEC zegt natuurlijk niet zo veel, want er is nog niet eens een kwart van de wedstrijden gespeeld. Normaal gesproken zullen clubs als AZ, Vitesse, FC Utrecht en Heerenveen boven PEC gaan eindigen. Maar ook dan heeft PEC het gewoon uitstekend gedaan.

Word een beetje moe van die gio....als je je elftal is normaal laat voetballen heb je dit gezeik niet.

15 oktober 2017 om 00:25

Dat is ook wat hij zegt in principe, als je het bericht had gelezen ipv alleen de titel.

Of het echt bewust hands was? Mwah ik vond het niet eigenlijk. Als Feyenoord nu gewoon met 3-0 wint, dan zegt men achteraf dat het fijn is dat een scheids niet voor een pietlutigheid een speler van het veld stuurt. Als Feyenoord vanaf pak 'm beetje 30e minuut net zoveel met voetballen bezig was geweest, als met de scheids en kaarten aannaaien, dan hadden ze hier gewoon gewonnen. Er valt enerzijds wel wat te zeggen voor de kritiek, maar als topploeg moet je ondanks dat gewoon zo' 'n wedstrijd winnen. Wat dat betreft is een trainer als Bosz wel een verademing, die begint z'n betoog toch vaak met wat z'n eigen team heeft laten liggen, dat komt bij trainers als v bronckhorst en de Boer in z'n laatste jaar bij Ajax vaak op de tweede plaats.

15 oktober 2017 om 01:07

Niemand is bij de scheids gaan zeuren. Af en toe verontwaardigd kijken maar dat doet letterlijk elke speler. Heb geen enkele Feyenoorder actief kaarten zien aannaaien

15 oktober 2017 om 01:17

Ach v bronckhorst stond vol in beeld om geel te vragen, Berghuis houdt zelf slim vast om te gaan liggen in de hoop dat Mohktar z'n tweede krijgt en dat soort dingen. Aannaaien is misschien een te groot woord, maar in fases zocht Feyenoord meer naar een kaart voor Mohktar dan naar een doelpunt, dat is meer waar ik op doel.

Blabla gio, had misschien wel ze 2e gele kaart kunnen zijn. Maar het ligt aan feyenoord zelf vandaag, in de 2e helft had er sws eentje in gemoeten maarja 1e helft was pec beter.

En toornstra volgende week bankie, speelt al weken niet goed. Larsson op 10, dan heb je tenminste beetje creativiteit op ht middenveld.
Op naar volgende week ! Dan gaan ze hopelijk weer een keer winnen van ajax

Wat een slechte scheidsrechter, hoe haalt hij het in zijn hoofd om Feyenoord niet te helpen in de eigen Kuip. Het is een schande.

Ach Gio waarom nu zeuren over fouten van de scheidsrechter? Ik heb je er niet over gehoord toen 2 weken terug een doelpunt van AZ ten onrechte werd afgekeurd voor buitenspel. Of die week ervoor thuis tegen NAC toen de scheidsrechter opzichtig probeerde Feyenoord in het zadel te helpen door geen pingel aan NAC te geven en een lachwekkende pingel aan Feyenoord. Dat cadeautje werd niet uitgepakt overigens. De ene keer heb je dit soort beslissingen mee en de andere keer tegen. Overigens hoor je zeker ook voor rust tegen 11 man van PEC meer te brengen.

Higler heb ik eigenlijk nog nooit op een goede wedstrijd kunnen betrappen.
Neemt niet weg dat F'noord gewoon zelf had moeten scoren dan was er niets aan de hand geweest, meer dan genoeg kansen voor gekregen.
Overigens denk ik dat F'noord ook een pingel had moeten krijgen in de 2e helft, misschien wel 2 en had Zwolle met 9bof 10 man verder gemoeten.

zeur maar lekker verder Sjors,misschien heb jij wel een punt ,net als pec zwollemaar die hebben dat punt zeker

Wanneer gaan de scheidsrechterd die irritante berghuis eebs bestraffen met zn overdreven schwalbes elke wedstrijd?

Beide situaties waar aan gerefereerd wordt zou de 2e gele kaart opgeleverd moeten hebben. Daar moeten we gewoon eerlijk in zijn. Ik denk ook dat als Berghuis tegen PSV niet direct zijn 2e gele kaart kreeg voor vasthouden, hier ook niet zo'n punt van gemaakt zou worden.

Overigens vind ik het geen jankverhaal van Gio aangezien hij eerst aangeeft wat er allemaal aan schort in zijn eigen ploeg en daarna alleen nog even aanhaalt dat de scheidsrechter hier ook een zekere rol speelt.

Ik heb de hele wedstrijd gezien en vond Higler en zijn team dra-ma-tisch naar beide ploegen. Inworpen, corners, tijdrekken, onzinnige kaarten en overduidelijke kaarten niet geven. Ze hadden een complete off-day...net als Feyenoord.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren