Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Van Bommel wil doorpakken op transfermarkt en doet mogelijk oude club pijn’

Laatste update:

Royal Antwerp richt zich na het binnenhalen van Vincent Janssen op de komst van Christopher Scott. Het contract van de twintigjarige aanvallende middenvelder loopt deze zomer af bij Bayern München. Zodoende hoopt sportief directeur Marc Overmars de oude club van hoofdtrainer Mark van Bommel te 'beroven' van een talent. Bayern probeert volgens BILD namelijk nog steeds te verlengen met Scott.

Bayern heeft al meerdere pogingen gedaan om Scott langer aan zich te binden. Volgens de Duitse krant kan hij in München een nieuw contract voor maar liefst drie jaar tekenen. Ook heeft Antwerp concurrentie van onder andere Celtic en Fortuna Düsseldorf voor de handtekening van de Duitse jeugdinternational. Toch zou een Belgisch avontuur in de havenstad Scotts voorkeur hebben. In Duitsland wordt hij gezien als een groot talent. In het seizoen 2020/21 debuteerde hij onder Hansi Flick in de hoofdmacht van Bayern.

Scott speelt nog niet lang voor Bayern. Begin 2020 kwam hij over van Bayer Leverkusen. In zijn eerste maanden maakte hij direct indruk, waardoor hij al snel werd overgeheveld van de Onder 19 naar het beloftenelftal. Onder Flick leek hij een potentiële basisspeler voor het eerste elftal, maar na de komst van Julian Nagelsmann verdween Scott uit beeld. De concurrentie van Thomas Müller en Jamal Musiala lijkt een definitieve doorbraak in München in de weg te zitten.

Wanneer Scott voor Antwerp kiest is hij de vierde zomerse aanwinst van de club. Vincent Janssen (CF Monterrey) is met zijn transfer van 5,5 miljoen nog altijd de duurste uitgave voor Overmars. Daarna volgt Anthony Valencia, die voor 1,5 miljoen overkwam van Independiente uit Ecuador. Verder werd de 22-jarige Visar Shala transfervrij overgenomen van het Belgische Olsa Brakel. Antwerp is erg ambitieus en wil komend seizoen hoge ogen gooien in de Belgische Pro League.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou, dat zal een pijn doen zeg... Maargoed leuk dat Van Bommel en Overmars daar zo lekker bezig zijn. Het gaat goed, al is dat natuurlijk pas echt te zeggen na een paar wedstrijden te hebben gespeeld.

24 juni 2022 om 16:04

Ja niet te hopen dat het project faliekant mislukt en Overmars daarna met de billen bloot moet

24 juni 2022 om 16:49

Laten we dat alsjeblieft niet hopen inderdaad, de voorkant van Overmars is voor velen al genoeg geweest om bloot te geven.

Ben wel benieuwd naar dit project. Er is toch wel een grote verwachting na het aantrekken van Overmars en zijn werk bij Ajax.

Vooral Anthony Valencia is een goede zet van Mark, super talent uit de talentenfabriek Independiente del Valle in Ecuador. Lopen nog meer zeer goeie spelers daar rond

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren