Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Bommel trekt foutloze lijn door en laat Ekkelenkamp debuteren

Laatste update:

Het Royal Antwerp van Mark van Bommel blijft maar winnen in België. In de uitwedstrijd tegen KAS Eupen had zijn ploeg wel de hulp nodig van de tegenstander. Een eigen goal was het enige wapenfeit: 0-1. Bij the Great Old maakte invaller Jurgen Ekkelenkamp zijn officiële debuut en ook Vincent Janssen viel in. De Antwerpenaren blijven alleen lijstaanvoerder in België met twaalf punten uit vier wedstrijden. Anderlecht volgt op drie punten.

Antwerp werkte dit seizoen zeven officiële wedstrijden af waarin het slechts één keer niet tot winst kwam. Dit was in de Conference League-voorronde tegen Drita, toen het 0-0 werd. Daarna volgden zes overwinningen op rij. En dus hield Van Bommel vast aan min of meer dezelfde elf. Er was één wijziging ten opzichte van de wedstrijd tegen Lilleström van afgelopen donderdag: Koji Miyoshi speelde in plaats van Anthony Valencia. Janssen moest dus opnieuw op de bank plaatsnemen.

Of het aan de warmte lag was niet duidelijk, maar beide ploegen deden het zeer rustig aan. Antwerp had weliswaar het meeste balbezit, maar gevaarlijk werden zij niet in de eerste tien minuten. Na een klein kwartiertje was daar wel opeens Michael Frey met een kans. Michel-Ange Balikwisha zette een één-tweetje op met de spits, maar tot scoren kwam hij niet. Niet veel later probeerde aanvoerder Toby Alderweireld het van zo’n 55 meter. Zijn knal ging een metertje naast. Het overwicht van Antwerp leidde niet tot echte kansen. Het was nota bene Eupen dat vlak voor rust een penalty dacht te krijgen.

Antwerp-verdediger Ritchie De Laet stopte Regan Charles-Cook af in de zestien. De VAR riep arbiter Jan Boterberg echter terug, daar de overtreding buiten het strafschopgebied werd gemaakt. De vrij gezapige eerste helft noopte Van Bommel tot wisselen. Na rust mocht Ekkelenkamp debuteren in de Jupiler Pro League. De ex-Ajacied nam de plaats in van Pieter Gerkens. Het was echter Eupen dat dicht bij de openingstreffer was. Isaac Nuhu sneed naar binnen, maar zijn schot belandde in het zijnet. Radja Nainggolan kwam vervolgens nog tot een schotje maar het was opnieuw de thuisploeg die voor het grootste gevaar zorgde.

Bevrijdende treffer
Na een uur had Van Bommel genoeg gezien. Het draaide niet bij zijn ploeg. Frey mocht gaan douchen en concurrent Janssen kreeg minuten. Ruim een kwartier voor tijd mocht Antwerp vervolgens alsnog juichen. Invaller Ekkelenkamp zette een één-tweetje op en Eupen-speler Boris Lambert passeerde zijn eigen doelman. In de absolute slotfase mocht Antwerp doelman Jean Butez danken toen hij inzetten van Kral en Lorenzo Offerman onschadelijk maakte. De overwinning kwam niet meer in gevaar voor de ploeg van Van Bommel.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben benieuwd of Van Bommel het gaat volhouden. Persoonlijk vind ik het wel een persoon met potentie voor een goeie coach. Rijke carrière en een coachende speler. Als hij een beetje minder control freak is dan kan het wel wat worden. Hopelijk heeft die van de fouten geleerd

Ekkelenkamp blijft natuurlijk te goed voor het team van Markie. Het is een speler die de ruimtes achter de laatste linie beter kan vinden dan een klaassen of een muller.

Verder is zijn vriendin een aanrader op Instagram.

14 augustus 2022 om 18:23

Heb de wedstrijd live mogen aanschouwen in het stadion maar ekkelenkamp was niet heel goed. Alleen bij de goal hen gezien maar verder de gehele wedstrijd niet. Zelfs niet een tegenstander naar de grond gewerkt

14 augustus 2022 om 19:31

Ik denk dat van Bommel heel tevreden zou zijn als die een speler alleen bij de goal zou zien. 0-1 is ook 3 punten.

14 augustus 2022 om 18:30

Beter dan Muller en Klaassen qua ruimtes vinden achter de laatste linie? Je maakt een grapje? Ekkelenkamp doet het leuk, maar komt niet in de buurt van die spelers. Zou mooi zijn als ie richting dat niveau zou doorgroeien, maar betwijfel dat. Hoop dat Ekkelenkamp het goed zal doen bij Royal. En voor de rest mag je die info over die vriendin voor jezelf houden.

14 augustus 2022 om 18:56

Was wel blij met die info, was een goede slinger

14 augustus 2022 om 22:58

abdel

Haha je bent een troll.. Beter dan Klaasen en Muller de ruimte vinden..

En die vriendin is echt matig..

Ben jij niet stiekem Ekkelenkamp?

15 augustus 2022 om 12:25

Hahaha, die man kon bij Ajax totaal niet mee maar werd flink opgehypet. Die gaan we nooit in Oranje zien.

Leuk voor Van Bommel, ik hoop dat hij kampioen gaat worden. Eerherstel gun ik hem wel op een of andere manier.

15 augustus 2022 om 09:49

Ik vind het als Ajax liefhebber onmogelijk hem echt iets te gunnen, maar het heeft iets surreëls dat M&M als verschoppelingen het systeem daar even overhoop schoppen. Dus voor entertainment value hoop ik dat ze alles daar winnen

Markie en Markie zijn goed op weg. Hopen dat ze dit volhouden. Zo kan Van Bommel zijn naam als trainer weer wat eer op laten doen.

Het worden interessante weken voor Mark en voor Antwerp. Bij Wolfsburg startte die geloof ik ook met 12 uit 4, en toen ging het mis. Hoop wel van harte dat hij slaagt, heb zo nog wel mijn twijfels maar zou mooi zijn als die zich kan revancheren in Antwerpen. Dit jaar zeker een wedstrijdje meepakken op de Bosuil.

14 augustus 2022 om 19:15

Bij PSV won die ook de eerste 16 competitie wedstrijden. Daarna zakte het in elkaar. Hopelijk kan die het nu wel volhouden. Geen 16 wedstrijden avhter elkaar winnen maar niet in elkaar laten zakken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren