Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Van Bommel heeft ook na speelronde twee perfecte score met Royal Antwerp

Laatste update:

Royal Antwerp FC heeft zondagavond ook zijn tweede wedstrijd van het seizoen winnend afgesloten. In eigen huis was de ploeg van trainer Mark van Bommel met 1-0 te sterk voor Zulte Waregem. Ruim twintig minuten voor het eindsignaal maakte Michel-Ange Balikwisha het enige doelpunt van de avond. Leuven (doelsaldo +4) en Royal Antwerp (+3) zijn na twee speelrondes de enige clubs in de Pro League die na twee speelrondes zes punten verzamelden.

Van Bommel voerde ten opzichte van de gewonnen openingswedstrijd tegen KV Mechelen (0-2) slechts één wijziging door. Centraal achterin was het Dinis Almeida in plaats van William Pacho die Toby Alderweireld vergezelde. Vincent Janssen moest wederom genoegen nemen met een invalbeurt. Direct na de openingstreffer kwam de spits binnen de lijnen voor Michael Frey. Laatstgenoemde was tegen Mechelen verantwoordelijk voor de volledige doelpuntenproductie. Voormalig Ajacied Viktor Fischer mocht in de slotfase nog enkele minuten meespelen.

Zulte Waregem zorgde voor het eerste gevaar van de wedstrijd, want in de zesde speelminuut raakte Jelle Vossen de lat met een ferme kopbal. Hoewel de bezoekers in het eerste bedrijf fel tegenstand bleven bieden, kon de ploeg een tegentreffer in de tweede helft uiteindelijk niet voorkomen. Na fraai combinatievoetbal bezorgde Sam Vines de bal bij Balikwisha, die van dichtbij raak schoot: 1-0. Een kwartier voor het eindsignaal leek de hoop van Zulte Waregem op een punt te vervliegen. Novatus Miroshi kreeg zijn tweede gele kaart gepresenteerd en moest het veld verlaten. In de slotfase slaagde Antwerp er overigens niet meer in het numerieke overwicht uit te buiten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekker bezig beide markiees!!!

Mooi begin voor MVB hoop dat de Nederlandse enclave daar een mooie prestatie gaat neerzetten. Mark is nog jong in zijn trainers ervaring hoop dat die bij deze club mooie stappen kan zetten. Tijd om weer wat mooie trainers toe te voegen aan het Nederlandse trainers gilde.

Ik ga heel hard zijn en misschien onterecht maar dit is precies hoe hij begon vorig jaar bij Wolsburg ! Nipte overwinningen en slecht spel en vervolgens koploper en vervolgens stort het inmekaar want het geluk houd een keertje op!

1 augustus 2022 om 00:18

Ik dacht hetzelfde, bij Wolfsburg begon het ook ijzersterk, benieuwd of het dit keer daar niet bij blijft.

1 augustus 2022 om 00:24

Ik gun Van Bommel al het geluk van de wereld alleen dit is echt een kopie van vorig seizoen, nipt je potjes winnen en bovenaan staan maar met slecht voetbal en vervolgens zakt het inmekaar omdat er geen idee achter het spel zit.

1 augustus 2022 om 00:21

Bij Wolfsburg én PSV, gedoemd te mislukken dus.

1 augustus 2022 om 01:17

Precies en uiteindelijk haalt die de winterstop niet.

1 augustus 2022 om 08:23

Ik heb gister de wedstrijd zitten bekijken en ik moet wel zeggen dat Antwerpen veel beter was. Ze hadden best eerder afstand kunnen nemen. Hij zal uiteindelijk toch ook wel leren van zijn fouten?

1 augustus 2022 om 08:36

Zo hard hoor

1 augustus 2022 om 08:44

Dat is Mark ook..

1 augustus 2022 om 14:45

Welke Mark 😜

Ons aller Vincent Janssen, de beste spits van Nederland op de bank by Royal Antwerp. Denk niet dat Louis dit had verwacht…

1 augustus 2022 om 00:28

Vorige wedstrijd gewoon basis…?

1 augustus 2022 om 09:20

Ook tegen Mechelen zat Janssen op de bank. Dat ie tegen het nietige Drita mag spelen, betekent niet dat hij basisspeler is…

1 augustus 2022 om 01:46

Dat is alleen weggelegd voor de elite hier op VZ. En moet je eens kijken wat die voor een onzin uitkramen.

1 augustus 2022 om 05:04

Jaloers? Ik wel een beetje

1 augustus 2022 om 07:22

Dan moet je zelf maar ietsje beter je best doen ipv dusdanig veel onzin uit te kramen dat je groene balkje bijna niet meer te zien is.

1 augustus 2022 om 08:33

Dus ik moet dit sport reacties gaan schrijven🤔. Hmmm

1 augustus 2022 om 07:25

'De dreiging zou zijn ontstaan nadat Ihattaren een relatie kreeg met een jonge vrouw uit de omgeving van zijn woonplaats. De verhouding lekte uit bij de familie van het meisje en stuitte op veel weerstand'. 

@hafcahaas maak je geen zorgen. Er was natuurlijk al niemand die dit rare verhaal geloofde

1 augustus 2022 om 08:32

Ja hij kreeg een relatie met een gereformeerde zigeuner uit Lombok. Daarna is hij gezien op een scooter bij de Herdgang met vijftien kilo kaas.

Wat een onzin allemaal boeit me ook echt niet wat die gozer doet, kom hier om voetbal berichten te lezen niet de roddelrubriek.

1 augustus 2022 om 09:11

Je kan zo lang en vaak reageren wat je wilt. Ontzettend je best doen ook. Maar Niveau 3 word je nooit. Geen idee hoe wel, misschien dat je stagiair hier geweest moet zijn of eens de post er moet hebben bezorgd?

1 augustus 2022 om 09:30

Gewoon jaartje kontkruipen en 40 zachtaardige reacties plaatsen per week, dan hoor je er al snel bij.

Dejavu… Zo begon hij bij Wolfsburg ook haha. Enige voordeel hier is dat Antwerp kwalitatief toch net iets sterker is dan de kleinere ploegen. In Duitsland loopt er ook genoeg kwaliteit rond bij de middenmoot en laagvliegers. Ik hoop voor onze Mark dat hij het red maar ik verwacht dat Club, Genk, Anderlecht en Gilloise hoger zullen eindigen.

RAFC speelt al vele beter tegenover vorig jaar!
MvB is goed bezig.

1 augustus 2022 om 08:40

Bepaalde spelers die vorig seizoen met regelmaat tegen de ondergrens zaten(Almeida, Radja, Balikwish, Vines) zijn veel actiever in dit systeem van MvB.

Ben heel benieuwd naar dit avontuur van Van Bommel. Hij heeft inmiddels laten zien dat zijn teams vaak goed de zomerstop uit komen. De vraag is nu vooral hoelang dit goed blijft gaan. Bij zijn vorige clubs bleek dat hij het erg moeilijk vindt om een negatieve reeks weer om te draaien. Het is te hopen dat Van Bommel nu gewoon 2 of 3 seizoenen zonder problemen alle doelen van Antwerp FC haalt. Als dat niet lukt dan vrees ik een beetje voor de rest van zijn sportieve carrière. Zijn reputatie als trainer heeft echt een positief verhaal nodig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren