Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Bommel: ‘Dat doet hij elke wedstrijd, daar moeten we niet te gek over doen’

Laatste update:

Tot tien minuten voor het einde leek er zondagmiddag tegen FC Emmen geen vuiltje aan de lucht voor PSV, maar een dubbelslag van Nicklas Pedersen zorgde ervoor dat de Eindhovenaren toch tegen verrassend puntverlies aanliepen. Trainer Mark van Bommel vindt dat zijn ploeg tot aan de 1-2 in de tachtigste minuut een goede wedstrijd speelde.

“We hadden de wedstrijd totaal onder controle, maar je moet eerder afstand nemen. Nu zijn we zelf schuldig aan dit puntenverlies. Dit is echt onnodig geweest”, reageerde hij na afloop van het duel bij FOX Sports. “Als je de wedstrijd ziet, dan denk je: ‘Dit gaat PSV dik winnen.’ En normaal gesproken is dat ook zo.”

Van Bommel vindt dat zijn ploeg het zichzelf kan verwijten dat er niet eerder een grotere voorsprong is opgebouwd. Hij wil Hirving Lozano, na een vraag over de op het oog weinige defensieve arbeid die de Mexicaan verrichtte, echter niet als een van de schuldigen aanwijzen: “Dat is niet alleen in deze wedstrijd zo, dus daar moeten we niet te gek over doen.”

“Dat heeft hij ook in zijn spel zitten, en daardoor kan-ie ook naar voren blijven gaan en verrassend zijn. Dit doet hij iedere wedstrijd en dat weten we. Het irriteert me niet, we zijn ermee bezig. De ene keer doet-ie het wel goed, de andere keer niet, maar hij is wel altijd gevaarlijk”, sloot Van Bommel af. PSV kan de koppositie zondag kwijtraken aan Ajax als de Amsterdammers erin slagen te winnen van sc Heerenveen.

Vind jij dat PSV meer verdiende tegen FC Emmen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als van Bommel PSV goed vond spelen dan heeft hij toch een andere wedstrijd gekeken dan ik. Als je 2-2 speelt tegen een slecht spelend Emmen, wat misschien wel de slechtste ploeg van de eredivisie is, dan kun je toch niet met droge ogen beweren dat je goed gespeeld hebt?

20 januari 2019 om 17:38

Als je 13e staat dan ben je toch niet de slechtste ploeg lijkt mij

20 januari 2019 om 19:17

Ik vind Emmen ondanks de 13de plaats ook echt de slechtste club in de eredivisie, maar dat is eigenlijk puur op basis van alle psv wedstrijden die ik heb gezien.

20 januari 2019 om 17:55

Tot de 2-1 zegt hij toch? Begrijpend lezen is lastig merk ik

20 januari 2019 om 17:56

Dan heb jij een andere wedstrijd gezien dan de 80% van de kijkers. Zoals van Bomel aan gaf was het tot de 80ste minuut gewoon goed maar je moet de kansen wel afmaken. Waar ik me aan irriteerde was meer het onnodige tijd rekken en de paniek, wat in mijn ogen nergens voor nodig was.

20 januari 2019 om 18:15

Vesta

"als van Bommel PSV goed vond spelen dan heeft hij toch een andere wedstrijd gekeken dan ik"

Dat zegt Van Bommel helemaal niet. De schrijver van dit stukje zegt dat Van Bommel dat zei, dat zei Van Bommel zelf dus niet. Die zei:

"we hadden de wedstrijd totaal onder controle, maar je moet eerder afstand nemen. Nu zijn we zelf schuldig aan dit puntenverlies. Dit is echt onnodig geweest."

Dat is dus net even wat anders dan 'ik vond dat we goed speelden'.
Dus richt je pijlen op de schrijver van dit stuk en niet op Van Bommel, want die zei dit helemaal niet.

Ik heb het al vaker gezegd en ik zeg het nu opnieuw: ik vind Lozano veruit de meest overschatte speler in de Eredivisie.

20 januari 2019 om 17:40

Ik weet niet voor welke club je bent. Maar je zou hem graag in je team hebben. Ontken het maar...

20 januari 2019 om 17:41

Geweldige speler maar is die echt beter dan Bergwijn vraag ik me weleens af.

20 januari 2019 om 17:46

In potentie is Bergwijn in ieder geval wel beter. Maar volgens mij is iedereen het daar wel mee eens. En ik weet dat veel mensen het niet vaak met hem eens zijn, Maar wat Johan Derksen de laatste tijd vaak aangeeft over Lozano, ben ik het wel mee eens. Enorme aansteller en haalt daardoor zichzelf wel eens uit de wedstrijd. Speelde vandaag niks klaar.

20 januari 2019 om 17:47

Ik vind bergwijn beter persoonlijk.

20 januari 2019 om 17:44

Waan van de dag dit. Lozano presteert al 1,5 jaar prima in de Eredivisie

20 januari 2019 om 17:45

Meen je dit?
Ik zou Lozano wel bij Ajax willen zien. Een speler die vanuit het niets een wedstrijd kan beslissen.
Lozano is een schitterende voetballer.
Maar is hij zo overschat dat de grote clubs dat niet zien, of is hij de goede voetballer die men zegt?
Ik ga voor het laatste. Deze jongen word een topper.

20 januari 2019 om 17:46

Lekker makkelijk om dat na een mindere pot te zeggen. Ik weet niet hoe het nu is maar voor vandaag was die qua gemiddelde beter dan onder andere Depay.

20 januari 2019 om 20:54

Je had Lozano na het WK eigenlijk moeten zien te verkopen. Het ijzer smeden als het heet is. Hij draait tot nu toch een ietwat teleurstellend seizoen. De cijfers zijn ok, maar zijn spel is niet al te best. Dat komt zijn waarde niet ten goede. Hij heeft meer geslaagde buitelingen dan voetbalacties.

Die pederensen is ook gewoon geweldig. Vorige wedstrijd tegen groningen ook al beslissend en nu weer. En over lozano ja speel iets van 7 wedstrijden erg matig. Tijd om hem ff te laten banken

PSV heeft gewoon als team eerst niet goed genoeg gespeeld en daarna als team niet goed verdedigd. Individuele spelers de schuld geven heeft geen zin. Als PSV als team beter gespeeld had dan hadden ze gewoon gewonnen. Daarnaast vind ik goed spelen redelijk overdreven. PSV kwam 80 minuten niet in de problemen maar met goed spelen had je er 4 gemaakt...

V Bommel zegt vaak zinnige dingen, totdat hij enig kritiek krijgt. Dan gaat hij rare dingen zeggen, vandaag door te zeggen dat ze tot de 80e minuut goed speelden. Het was gewoon slappe hap 80% vd wedstrijd, dat was misschien genoeg tegen Emmen (hoewel de uitslag..) maar zeker niet goed.

Ik heb Lozano sowieso weinig zien brengen vandaag. Wanneer je daar een mooi bedrag (40 milj) voor kunt vangen, kun je hem lekker laten gaan... Voor dat bedrag kun je een prima vervanger halen die wel stabieler presteert...

20 januari 2019 om 17:52

Zijn statistieken zijn prima, maar het is toch een speler waar je je snel aan irriteert. Vaak gemakkelijk balverlies, snel verongelijkt en veel domme keuzes. Maar met een tegenstander die inzakt is hij 60% minder gevaarlijk. Hij is heerlijk in de counter. Maar tegenwoordig zakt iedereen alleen maar heel erg in.

Van wat ik heb gezien is is steeds de bal op Jong en hopen dat er iets goed valt, en verder niets. Er is geen andere plan...

Lozano presteert net als Bergwijn alleen als het mee zit.

Onder controle? Het is wel FC Emmen, met alle respect. In Uefa en CL of topwedstrijd onder controle begrijp ik het wel... maar FC Emmen??

20 januari 2019 om 19:53

Dus een wedstrijd tegen een 'kleine' eredivisieclub moet je niet onder controle hebben of wat bedoel je met je laatste alinea?

De Zuid- Latijns Amerikaanse spelers houden niet van verdedigen. Dat ligt niet in hun aard.

wanneer begint van bommel eens in te zien dat een opbouwende as van schwaab-viergever-hendrix verlammend werkt op de rest van het team...0.0 voetbal tussen die 3 en die komen elke wedstrijd zowat het meeste aan de bal.wanneer krijgen we eens wat creativiteit gooi hendrix eruit laat guti op de plek spelen waar die hoort en gooi pereiro of desnoods malen erbij.

erger me kapot aan hendrix elke wedstrijd voegt helemaal niks toe,fysiek zwak ,altijd te laat ,zwakke inspeelpass,vertraagt het spel elke keer als hij aan de bal is.ongelovelijk dat hij elke week maar kan blijven schutteren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren