Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Valentijn vreest het ergste voor Oranje: ‘Zij waren het spoor volledig bijster’

Laatste update:

Valentijn Driessen heeft weinig heel gelaten van de spelers van het Nederlands elftal na de 4-0 overwinning op Schotland. Volgens de chef voetbal van De Telegraaf was het spel van Oranje bij vlagen niet om aan te zien en dreigt een 'roemloze aftocht' op het EK.

Oranje kwam vrijdagavond met name in de eerste helft slecht voor de dag tegen Schotland en had een aantal wissels nodig om in het laatste kwart alsnog een ruime score neer te zetten. Driessen heeft nauwelijks genoten van het spel van het Nederlands elftal.

"Oranje liep de eerste helft totaal verdwaald, zelfs verdwaasd rond in de Johan Cruijff ArenA", aldus Driessen. "Wieffer, Wijnaldum, Frimpong, Geertruida, Gakpo met zijn schwalbe, ze waren het spoor volledig bijster."

Koeman was zelf ook niet te spreken over het eerste uur. "Met het te grabbel gooien van de amusementswaarde heeft Oranje internationaal inmiddels ook het imago van witte raaf tussen de eenheidsworsten verloren", stelt Driessen.

"Terwijl Koeman vindt dat zijn ploeg met twee systemen goed voor de dag kan komen op het EK in Duitsland tegen Frankrijk, Oostenrijk en Polen of Wales, moet hij blij zijn als de ploeg één systeem onder de knie krijgt."

Driessen stelt dat Oranje het ergste moet vrezen als komende dinsdag de ontmoeting met Duitsland wacht. "Niet alleen zal het pijn aan de ogen doen, ook een roemloze aftocht ligt dan in het verschiet met maximaal een kwartfinaleplaats."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geertruida speelde gewoon prima, onzin

23 maart 2024 om 00:26

Hij speelde prima maar we hebben zoveel betere optie voor die positie. Ik zou van de Ven graag een keer zien maar als je van Dijk niet rechts wil zetten dan de Vrij of de Ligt.

23 maart 2024 om 08:29

Ik zou toch gaan voor Van Dijk en Aké. Twee ervare krachten die al vaak samen hebben gespeeld en momenteel wereldtop zijn. Met Hartman kun je dan een pure linksback opstellen.

23 maart 2024 om 09:19

De Vrij staat ook boven Geertruida. De Ligt als betere optie zien in het Nederlands elftal is bijzonder, want gisteren werden allerlei spelers die het niveau niet haalde volledig afgeserveerd, Tsja dan zou De Ligt met allerlei doorslaggevende fouten in oranje ook niet meer in aanmerking komen

23 maart 2024 om 10:48

De Ligt heeft terecht in het Nederlands elftal pas op de plaats moeten maken. Maar het is toch niet heel gek om hem weer eens in een 433 systeem te proberen?

Gek dat je hem afschrijft op zijn 24ste op basis van fouten op zijn 22ste en eerder. Net zo gek om Geertruida nu voor een aantal jaren af te schrijven. Voor nu kijken wat de beste optie is. Na gisteren heb ik niet het gevoel dat het Geertruida is. Zelfs bij de afwezigheid van De Vrij en Timber.

Zou zelf Van Dijk en Aké graag zien overigens.

23 maart 2024 om 00:32

Nou, prima is ook overdreven. De hele verdediging was matig want anders krijg je niet zo veel kansen tegen. Hij speelde redelijk, maar was echt niet prima.

23 maart 2024 om 06:11

Leverde veel ballen in maar prima idd! Jij kijkt vast niet door je Feyenoord brilletje. Je vond Wieffer ookal prima spelen.

23 maart 2024 om 09:16

Nee jij kijkt blijkbaar met een dergelijke bril, want je begint erover. En nee, ik vond Wieffer niet zijn normale niveau halen, maar vond 8 man in de eerste helft slecht en het overdreven dat hij er werd uitgepikt

23 maart 2024 om 10:59

Mijn brilletje heet objectief zijn en niet de spelers van een club goed praten omdat ik er supporter van ben.

23 maart 2024 om 08:06

Geertruida prima, zet eens even een gewoon kritische bril ipv van die Feyenoord bril joh. Speelde inspiratieloos, voegde niets toe, was mede verantwoordelijk voor hele goed kansen van de Schotten terwijl z’n tegenstander van bedenkelijk niveau was, heeft geen enkele goede inpass gegeven, alles risicoloos.

23 maart 2024 om 09:14

@jacksparrow 1 kans ja, een halve kopbal, Reijnders, Flekken, Ake, Wieffer en Van Dijk waren voor vele grotere kansen verantwoordelijk. Onzinnig om te doen alsof Geertruida niet goed speelde. Maar lekker over de clubbril beginnen

25 maart 2024 om 11:53

We hadden het over Geertruida toch???

23 maart 2024 om 08:16

Speelde alles over 5 meter terug of breed en liet zich bij een Schotse kopkans volledig verassen. Is dat prima in Rotterdam?

23 maart 2024 om 09:27

Valentijn heeft het over de eerste helft. Grappig dat iedereen bij mij over de clubbril begint, maar niet kan laten over Feyenoord of Rotterdam te beginnen.

23 maart 2024 om 08:44

Nee hier is men altijd bezig met club voorkeur ipv nationale elftal. En willen we altijd 8-0 winnen met super aantrekkelijk voetbal.

23 maart 2024 om 12:15

Speelde heel matig. Durfde niet naar voren te passen. Voegde aan de bal werkelijk niks toe.

Nederland is het enige land in de wereld waar na een 4-0 overwinning de tendens nog zo ongelofelijk negatief kan zijn

23 maart 2024 om 00:59

Het is echt bizar. Het liep niet soepel de eerste helft maar als je 4-0 wint is het gewoon uitstekend gegaan. Schotland zijn geen totale koekenbakkers ofzo

23 maart 2024 om 07:02

Stukje scorebordjournalistiek. Het is oefenvoetbal en in die pot geef je tegen een niet zo sterke tegenstander vele grote kansen weg, die zij niet afmaken door hun eigen onkunde. Kansen waarvan je weet dat betere teams ze wel af gaan maken. Hoe kun je dan tevreden zijn over het spel? Want dat lijkt me belangrijker dan het resultaat wanneer je aan het oefenen bent

23 maart 2024 om 07:16

Dan worden daar hopelijk lessen uit getrokken. Daar zijn oefenpotjes ook voor.

23 maart 2024 om 08:57

Ijsmuts is dus één van die Nederlands die de traditie in stand houden om altijd maar negatief te zijn over NL. Prima, doe dat lekker, lijd een zuur leventje. 4-0 overwinning was prima, tegen een redelijk sterke tegenstander als Schotland. Vergeet niet dat dit soort potjes tegen NL voor de tegenstander meer zijn dan een vriendschappelijke wedstrijd. Dus als je dan 4-0 wint, doen je het gewoon goed. Ben benieuwd of Ijsmuts als NL 4-0 wint in de finale terwijl ze veel grote kansen weggeven, nog steeds ontevreden is

23 maart 2024 om 09:21

Tsjongejonge Ijsmuts. Je doet net alsof dit een wedstrijd tegen Gibraltar of Montenegro was. Schotland is een heel degelijk team en een EK-deelnemer. Scorebordjournalistiek... Soms is een beetje relativeren ook belangrijk. Het is logisch dat een eerste helft onwennig is met meerdere rare keuzes van Koeman. Frimpong had geen afgestelde rol, Wijnaldum en Depay hadden zeer lang niet meer in Oranje gespeeld, de formatie was onduidelijk. Na 4-0 kun je zeggen: Goed, er zijn een hoop verbeteringspunten, maar het is een goede avond geweest.

23 maart 2024 om 07:08

Nou idd haha.
Tuurlijk de 1e helft was misschien niet top, maar je wint 4-0 tegen een normaal hele stugge tegenstander en alsnog wordt er geklaagd.

Ik vind ook dat je momenteel echt hele degelijke spelers hebt, voor een land als Nederland.

Met van Dijk, Aké, Dumfries, Frimpong, de Jong, Reijnders, Gakpo, Simons en Depay heb je spelers die allemaal in een top 3 competitie voor de prijzen spelen.

23 maart 2024 om 09:14

Tegen een top land vlieg je er met 4-1 vanaf. Er werd veel te veel ruimte weggegeven, toplanden straffen dat meteen af, die koekenbakkers van Schotland niet.


Die Valentijn is zo verschrikkelijk achterhaald met z'n niet opbouwende azijnpisserij. Vandaag was slecht, maar er zijn zeker veel leerzame lessen voor Koeman te trekken wat betreft teamsamenstelling, koppeltjes en algemeen teamspel. Frimpong en Simons beiden zoekend naar hun identitieit in het veld, lijkt het. Wieffer kent z'n rol wel maar voert het gewoon niet snel genoeg uit. Zie hem verder nog wel groeien de komede jaren. Positief: Veerman heeft het Nederlands elftal nog veel meer te brengen. Een Frenkie, Veerman, Rijenders zou ik ooit nog weleens willen zijn als we iets willen forceren. Tenslotte, Weghorst bewijst tactisch van waarde te zijn, Dumfries brengt rust en Malen heeft een lekker goaltje geprikr met daaraan voorafgaand een prachtige assistent van de beste speler deze (kwakkelende) avond.

Als je Frenkie De Jong op de plek van Wieffer zet scheelt dat qua voetbal al een berg joh. En dan nog, het was matig, maar je wint 4-0. Wij kunnen namelijk gasten als Malen brengen en dat kunnen die tegenstanders straks in de poule ook niet.

En nee we gaan het EK heus niet winnen nee.

23 maart 2024 om 07:18

Ik ben ook heel benieuwd naar dat duo. Ze hebben allebei een versnelling en kunnen de druk wegnemen. Jammer dat tijdens de interlsnds Frenkie steeds geblesseerd is.

23 maart 2024 om 07:48

vGaal heeft Nederland wijsgemaakt dat antivoetbal nodig is om resultaten te boeken. Met het negatiefste voetbal uit onze historie won hij van Ecuador, Qatar en de VS, zonder enige vorm van initiatief. Datzelfde systeem bracht het team tot een 0-2 achterstand tegen Argentinie. Ik durf te beweren dat we met wat meer lef minimaal dezelfde ploegen hadden verslagen. De teams waar Koeman tegen speelt zijn van hoger niveau. Ga je je weer kansloos ingraven of neem je wat initiatief? Ik opteer voor optie 2, want optie1 is geen garantie voor succes maar wel een garantie voor pijn aan de ogen en voetbalschaamte

Als je de kop leest zo je denken dat we een pak slaag hebben gekregen. Maar we hebben gewoon 4-0 gewonnen! Men moet echter positiever worden.

23 maart 2024 om 07:13

volledig mee eens. Wat wordt er toch geklaagd zeg.

Wat heeft Geertruida nou weer misdaan? 😂

23 maart 2024 om 06:08

Was onzeker en niet best met Frimpong

23 maart 2024 om 07:47

Gaf een vrije kop kans weg aan die gast van Manchester United. Al vraag ik mij af waar even daarvoor de VAR was met die mooie draai-actie van Depay waar hij duidelijk aan z'n shirt vast gehouden werd.

23 maart 2024 om 09:29

Valentijn heeft het over de eerste helft. Wanneer was die kopbal?

23 maart 2024 om 14:09

Ik heb het over de tweede helft. Wanneer was die kopbal?

Nederland is zo'n team dat zich aan de tegenstander kan optrekken. Als je puur naar de spelers kijkt zitten er natuurlijk een aantal goede spelers bij die op hoog niveau voetballen. Het zal ook aan de coach liggen of Nederland ver komt.

Ik heb me ook een uur lang afgevraagd waar ik naar keek. Het leek op de knappe goal van Reijnders na nergens op. Ik ben dan ook afgehaakt na een uur en ik kan nauwelijks zeggen dat ik spijt heb dat ik de laatste doelpunten heb gemist. Ik vind reclame kijken nog vermakelijker dan dit Oranje, bah.

Het is ook een kwaliteit de kansen af te maken
Zien we ook vaak in de CL en EL bij NL club, wel kansen geen goals
Dit is een beetje hetzelfde, waren 4 hele goede goals en Schotland maaktniks af
Tegen Duitsland spelen ze echt wel anders, moet ook wel
Zeik valentijntje

De zwakte van Geertruida gisteren verraste mij compleet en ik denk dat hij een offday had. De zwakte van Wiefer totaal niet verrassend want in de eredivisie houd hij zich de laatste weken al staande met veel overtredingen waarbij hij uiteindelijk door de arbitrage een aantal keer flink gespaard werd op mijn netvlies staat nog Sparta in de Kuip dat niet voetbalde maar hij toch 3 keer een noodrem nodig had en maar één keer geel kreeg waar de andere overtredingen ook geel waardig waren. Gisteren viel hij voornamelijk door de mand en tegen Duitsland zou ik hem niet opstellen. Frimprong was ook heel onwennig. Zo hoef je op een EK niet te verschijnen dan verlies je 3 keer.

23 maart 2024 om 08:42

Wie zou jij aanwijzen als vervanger van Geertruida?

23 maart 2024 om 08:53

De Ligt wellicht?

23 maart 2024 om 09:13

Schouten

23 maart 2024 om 12:19

De Vrij?

23 maart 2024 om 09:33

Wieffer is de laatste maanden de beste Feyenoorder, in maanden waarin verschillende toppers op het programma stonden. Hij heeft ook helemaal niet veel overtredingen nodig, hij doet dat alleen als het nodig is en heeft daarom ook geen schorsing te pakken. 3x de noodrem tegen Sparta is onzin...noem de momenten eens dan. In de CL ook gewoon prima gedraaid. Er komen straks hele grote clubs voor Wieffer, maar die zullen het allemaal verkeerd zien. 1 mindere wedstrijd tegen Schotland is blijkbaar leidend.

Hij wil alleen maar scoren die valentijn. Heel nederlsnd is klaar met hem inclusief hijzelf. Ik zie nederland als een outsider voor de titel als ze de moeilijke poule doorkomen

Het is dat ik Veerman graag met Frenkie en Tijani zie spelen op het middenveld maar Weghorst op 10 zoals bij United zou denk ik ook zo gek nog niet zijn. Hij is heel goed in die bal in 1x doortikken en met lopende spelers om hem heen kunnen we daar heel veel aan hebben, nadeel is alleen dat je dus een middenvelder of vleugel moet slachtofferen.

Valentijn en zijn wekelijke zeiksessie. Hij schetst direct een doemscenario op basis van een slechte eerste helft waarbij het duidelijk was dat iedereen nog een aan het wennen was en de afstemming verre van optimaal. We zijn echt ontsnapt aan een paar tegendoelpunten. Ik hoor hem weer niet over de laatste 20-25 min waarbij, dankzij de wissels, Schotland gedegradeerd werd tot trainingsmaatje. De score had nog wat hoger kunnen uitvallen op dat moment.

Zoals Nederland de eerste helft acteerde wordt het op het EK gewoon plek 4 achter Frankrijk, Oostenrijk en Polen. Mocht Oranje de EK groepsfase overleven wordt het exit in de eerste sudden death ronde. Maar ach, oefenwedstrijden zeggen mij niet zo veel. Oranje liet in aanloop naar het WK74 en het EK88 ook regelmatig pover voetbal zien maar wist op het toernooi te excelleren. De vraag is of dit Oranje, met Frenkie erbij, wel in staat is in de zomer boven zichzelf uit te stijgen zonder spelers als Robben, Sneijder, Van der Vaart, Van Persie of Van Nistelrooij. Dit team mist ook de power van types als Cocu, Van Bommel, Davids of (nigel) De Jong en ook een superspits ontbreekt eigenlijk al jaren. Ik ben benieuwd wat Ronald Koeman nog uit de hoge hoed weet te toveren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren