Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Valentijn Driessen pakt uit: ‘Dusan Tadic is volgend jaar weg bij Ajax’

Laatste update:

Valentijn Driessen voorziet dat Dusan Tadic nog een jaar, of hooguit tot medio 2023, in het tenue van Ajax speelt. De chef voetbal van De Telegraaf reageerde zaterdagavond bij De Oranjezomer op de opmerking van presentator Wilfred Genee dat er sprake is van clubliefde. Ajax maakte vrijdag bekend dat Tadic tot minimaal medio 2024 onder contract staat en daarna in een andere functie, bijvoorbeeld als jeugdtrainer, aan de slag kan. Driessen verzekert dat de 32-jarige captain over een jaar naar een andere club gaat.

“Clubliefde? Dat is het absoluut niet”, benadrukte de journalist in het televisieprogramma op SBS6. “De salarissen van Ajax zijn in de kleedkamer allemaal bekend. En deze jongen wordt dan gevraagd door AC Milan en Steven Berghuis komt ook nog eens. Ajax heeft gewoon razendsnel gehandeld en een salarisverhoging voorgesteld. Het kan natuurlijk niet zo zijn dat iemand van Feyenoord komt meteen de best verdienende speler van Ajax wordt, terwijl Tadic al drie seizoenen geweldig speelt.”

“Dát is de achterliggende gedachte. Tadic gaat volgend jaar echt weg bij Ajax, en anders het jaar erop. Als een club als AC Milan dan weer komt, dan gaat-ie vertrekken. Er zijn best veel clubs die dat soort spelers in de selectie willen hebben. Uiteindelijk draait het allemaal om geld. Je denkt toch niet dat hij nog jeugdtrainer bij Ajax gaat worden? Dat wordt nu allemaal zo neergezet en het is natuurlijk een mooi plaatje, maar die jongen gaat dadelijk gewoon terug naar Servië. Denk je dat-ie in Nederland blijft wonen?”

Tadic liet vrijdag op de website van Ajax weten heel blij te zijn dat hij voor een jaar extra heeft getekend. “Ajax is mijn club. Ik voel me mooi bij Ajax, Ajax is de mooiste club van Nederland. Ik ben klaar voor een nieuw succes.” Volgens Tadic zijn de ambities van Ajax hetzelfde als afgelopen seizoen. “Wij willen hetzelfde doen: schaal pakken, beker pakken, naar de volgende ronde van de Champions League. De fans zijn terug. Wij willen spelen voor onze mensen, dan is er extra energie. Wij willen samen succes hebben.”

Directeur voetbalzaken Marc Overmars was verguld met de contractverlenging van Tadic. “Het is geen geheim dat Dusan een belangrijke rol speelt in het team. Zowel op het veld als buiten de lijnen is hij een echte leider”, benadrukte de sportbestuurder. “En dus is het fantastisch dat we hem langer bij Ajax kunnen houden. Zijn fitheid is geweldig en hij zal de komende jaren nog van grote waarde zijn.”

Tadic kwam drie jaar geleden over van Southampton. Hij voetbalde tot nu toe 149 officiële wedstrijden voor Ajax en maakte daarin 76 doelpunten. Het afgelopen seizoen werd de aanvoerder uitgeroepen tot Voetballer van het Jaar in Nederland.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wie neemt deze man nog serieus? Hoezo geven ze hem nog aandacht? Want alles wat die man zegt is gewoon onzin. Tadic heeft Barça afgezegd om bij Ajax te blijven! Die gaat helemaal nergens heen.

18 juli 2021 om 02:05

Ik ben absoluut geen fan van deze man, maar hij was wel de 1e die wist te melden dat Berghuis naar Ajax zou gaan.

Aan de andere kant komt het vanzelf wel een keer voor dat iets wat jij roept uitkomt als je zo vaak dingen roept als meneer Driessen.

18 juli 2021 om 02:25

Roep 1000 dingen en je zult een keer gelijk hebben.

Bron, of puur onderbuik gevoel?

17 juli 2021 om 23:53

In eerste instantie kan je nog voorstellen dat dit waar is. De situatie dat met Tadic is afgesproken om nog een jaar te blijven. Wanneer je de argumenten van Valentijn hoort, dan weet je dat het onzin is. Voordat Tadic een wedstrijd bij Ajax had gespeeld gaf hij aan dat Nederland een goede plek is voor zijn gezin en een goed studie klimaat voor zijn kinderen. Nu claimt Driessen dat Tadic na zijn voetbal carriere terug gaat naar servie (en daar zijn trainers carriere wil beginnen). Of je nu fan bent of niet, Ajax is een uitstekende plek om je trainerscarriere te beginnen en de omgeving Amsterdam is uitstekend voor de kids. De enige manier waarop ik Tadic zie vertrekken komend seizoen is dat hij voorbij wordt gestreefd door een talent, of dat Ajax een ramp seizoen heeft

18 juli 2021 om 01:09

Precies dit die gaat echt niet weg ik schat de kans groot hij zijn carrière bij Ajax of een andere Club in Nederland beëindigt.

Hahahahaha hoe kan dit nou weer een headline bericht zijn man, blaaskaak Driessen weet helemaal niets. Hij zou toch zogenaamd naar Milan vertrekken? En nu denkt meneer weer dat Tadic na zijn carriere teruggaat naar Servie, duimzuigerij is dat. En die mag gewoon oreren op de tv met zijn praatjes. Misschien gaat ie ooit weg, prima, maar wat deze gek zegt gelooft bijna niemand.

18 juli 2021 om 00:55

Vaak is tegenovergestelde waar. Ajax fans hoeven ze zich nergens zorgen om te maken haha.

Geloof er helemaal niks van. Hij is gek op Ajax, z’n kinderen, vrouw en hij hebben het goed in Nederland en hij heeft straks gewoon een baan bij Ajax wanneer hij niet meer speelt. Driessen is echt dingen aan het verzinnen, daar ben ik van overtuigd.

18 juli 2021 om 00:08

Precies dit was ook de reden dat hij terug kwam naar Nederland, voor zijn vrouw en kinderen. Hij hoefde dus eigenlijk ook niet na te denken toen Ajax kwam. Met hetgeen wat Ajax hem biedt zit hij nog jaren in Nederland. Heel misschien moet iemand Valentijn google eens gaan uitleggen dan kan hij oudere interviews teruglezen van de tijd dat Tadic nog in Engeland zat en toen al vertelde dat hij graag naar Nederland terug wilde omdat zijn vrouw het een goed land vond om hun kinderen in te laten opgroeien.

Tadic wordt in november 33, dus dan is het bijna 34 als die weggaat, of 35.. ja, daar gaan echt nog dat soort clubs voor hem komen dan. Driessen heeft weer ergens een aantal los van elkaar staande acties vanuit ajax voorbij zien komen en gaat dan met zijn sci-fi team aan de slag om een nieuw verhaal te verzinnen.

18 juli 2021 om 01:46

Overmars doet dus weer goed werk. Tadic tekent een mega lang contract om op zijn 34e of 35e nog een transfer te maken naar bv AC Milan voor miljoenen. Heerlijk die Driessen met zijn geloofwaardigheid.

Ok dit is e eerste keer waarbij ik zoiets heb van Valentijn.....hou op met je domme verzonnen verhaaltjes. Wie trapt hier nog in. Hoe vaak moet Tadic het nog spellen. Hij wil niet weg. Punt. Het wil maar niet door dringen tot die gast he. Niet te filmen.

17 juli 2021 om 23:42

De eerste keer nog maar?? 🤣🤣🤣

O jee ... ik voel de anti Valentijn reacties al komen. Heb ik overigens iets van bewijs gelezen of is dit gewoon speculatie?

17 juli 2021 om 23:27

Bij Valentijn is alle speculatie. Alles uit zijn verzonnen brein. Net zoals bij Mike Verweij

18 juli 2021 om 13:09

Mike Verweij was vroeger vaak nog goed ingelicht, maar de laatste jaren zit hij er erg vaak naast. Ik heb zelf het idee dat z'n bronnen bij Ajax zijn vertrokken en hij nu gewoon alles uit z'n duim moet zuigen.

17 juli 2021 om 23:44

Vali eindigde zijn betoog met 'natuurlijk'. Dus hij probeert een ander van zijn idee te overtuigen, wat het dus gewoon speculeren maakt.

18 juli 2021 om 00:19

'natuurlijk' is z'n stopwoordje. Dat doet 'ie idd altijd om anderen, maar ook zichzelf ervan te overtuigen.

Valentijn kan beter eens stoppen met zijn voorspellingen, zit er letterlijk altijd naast. En dan ook nog een onzin verhaal erbij verzinnen ook. Zo krijg die zijn krantje wel weer vol. Waardeloze gozer. Kijk graag naar VI maar stoor me telkens weer als die knuppel in beeld komt. Volgens Valentijn zou ten Hag al lang ontslagen zijn. Beetje onrust stoken en je onzin verhaaltjes proberen te verkopen.

Ach wie neemt hem nog serieus. Wordt keer op keer gepakt op slechte info, maar blijft maar door gaan

18 juli 2021 om 11:02

Niemand neemt hem serieus, maar toch blijven mensen reageren. Beetje het doel van een sensatie krant. Of het klopt of niet doet er niet toe, als het maar verkoopt. De mirror, voetbalzone, Telegraaf. Allemaal één pot nat.Zolang het werkt blijven ze er rustig mee doorgaan.

Uit zijn dikke duim. Maar de verhalen hier dat het bij Tadic uit clubliefde bleef is natuurlijk ook de grootste onzin. Die had nog een meerjarig contract. Hij is bijna 33. Die heeft gekregen wat die wilde. Een flinke salarisverhoging.

18 juli 2021 om 08:07

Tadic zei bij z’n komst naar Ajax al dat dit zijn droomclub was. Tekent daarna nog eens een 7 jarig contract. Dat doe je niet als je niet van de club houdt. Heeft altijd gezegd dat hij goed zat. Ajax heeft hem gewoon beloond zoals ze wel vaker spelers belonen en verhoging van het salaris geven. Dat is niks nieuws bij Ajax. Dat doen ze ook bij mindere spelers.
En als je niet eens ziet dat dit vanuit Ajax ook een signaal is naar het buitenland…..
Waar zijn die de afgelopen jaren mee bezig?? Niet opgelet?

18 juli 2021 om 09:35

Ja tuurlijk Ajax is de grote gulle gever die iedereen gratis centjes geeft. Zelfs de mindere spelers. En Ajax zijn droomclub toen die tekende. Als die dat eerder zei toen die bij Twente speelde dan zou ik nog snappen. En als Ajax hem die salarisverhoging zou geven voordat de interesse bekend was dan zou ik je verhaal nog plausibel vinden. 😂

Valentijn driessen.... ik ga morgen solliciteren als perschef bij De telegraaf. Wat hij doet kan ik ook en ik zal het nog houden bij een bescheiden vergoeding.

18 juli 2021 om 01:49

Dat doe je goed. De kermissen zijn weer open. Dan kan Valentijn met zijn glazen bol gewoon op de kermis gaan zitten. Wel een glazen bol met vele scheuren en krassen, want veel zinnigs haalt hij er niet uit

Onrust stokker Driessen weet het ook weer te vertellen. Tadic sluit zijn carrière bij Ajax af. En gaat nergens anders meer heen

Dusan sluit z'n carriere af in Amsterdam. Beste aankoop van Ajax ooit. Zo verschrikkelijk belangrijk. Ik kijk uit naar komend seizoen.

Hij gaat volgen jaar zeker weg, of dat jaar daarna. Tuurlijk Valentijn. Wanneer wordt dat onrust stoken zonder bron een keer aangepakt?

19 juli 2021 om 14:29

"tadic gaat gewoon volgend jaar weg, of het jaar daarna. Of het jaar dáárna dan toch. Hij gaat sowieso weg, een keer. Durf eens te zeggen dat ik ongelijk heb!"
- Valentijn Driessen, meestervoorspeller

Als wij in de reacties dit zonder onderbouwing zouden roepen, dan zou VZ het verwijderen in verband met dat we het niet kunnen onderbouwen. Driessen krijgt er een eigen bericht voor. Tadic woont straks 8 jaar in Nederland, dan wil ik niet op voorhand uitsluiten dat hij hier blijft na zijn voetbalcarriere in plaats van teruggaan naar Servie. Hij kan zomaar iets met Nederland hebben, dat hij hier fijn woont en dat zijn kinderen hier ook gewend zijn.

18 juli 2021 om 00:22

Master D, je zit niet ver mis. Het is zijn vrouw die het hier een goed land vind om kinderen in te laten opgroeien (happy Wife, Happy Life) dit is overigens wel terug te vinden in oudere interviews (toen hij aan het eind van zijn periode in Engeland zat). Waarschijnlijk hebben ze dat bij Ajax ook gelezen en dan nu met het vooruitzicht om na zijn voetbal carriere wat te kunnen doen bij de club maakt het voor hem alleen maar makkelijker om nee te verkopen tegen andere buitenlandse clubs.

Soms weet ik niet of ik medelijden met Driessen moet hebben.
Hij weet nu al wat een speler over een jaar zal doen.
Als ik hem was zou ik op de kermis als waarzegger gaan staan

18 juli 2021 om 23:26

Dezelfde Driessen roeptoeterde "transfer Donny naar Real Madrid kwestie van enkele uren!". Knettergek deze vent, werkt ook bij een waardeloze flutkrant vol met dagelijkse troep. Nauwelijks nog serieus te nemen. Ook geen enkele schaamte ofzo

19 juli 2021 om 12:33

Hij heeft geleerd van derkzen dat het niet om de waarheid gaat, maar om lezers.
jammer

Die blijft dus 100% na dit seizoen..Wat een pannekoek is die Driessen, mag iedere keer weer maar een berg onzin de wereld in brengen echt bizar gewoon.

Gelooft natuurlijk niemand dat Berghuis de best betaalde speler nu is bij Ajax…zeker van 1 maar 5 miljoen…tuurlijk joh. Ze zullen bij Ajax toch niet helemaal op hun achterhoofd zijn gevallen..

Pfff Driessen wordt je toch moe van.
Tadic wil gewoon blijven, zijn vrouw voelt zich lekker in Nederland en wil dat hun kinderen hier opgroeien en niet alleen Tadic beslist of hij weg wil

18 juli 2021 om 00:39

Exact, daarom heeft Ajax een plan met hem als hij zijn kicks aan de wilgen heeft gehangen. Ik zie hem nog eerder tekenen voor Nederlands staatsburgerschap dan dat hij vertrekt. Zijn vrouw wilde weer terug naar Nederland om de reden die jij opnoemt. Ik verwacht overigens wel een bloemetje bij Groningen en Twente omdat deze mevrouw Tadic overtuigd hebben dat het hier niet slecht vertoeven is

Prima, en zou Dusan volgend jaar ook bij Ajax voetballen dan mag Valentijn opzouten van de buis...

Het tegenovergestelde van wat Valentijn zegt, komt altijd uit. Het komt dus goed Ajacieden, Tadic blijft na dit seizoen ook nog.

Welke aantrekkelijke club wil Tadic nog hebben als hij alweer een jaar ouder is? Die man wordt alleen maar minder goed en heeft zijn kans op een echte topclub laten lopen.

Laat me raden, Bergwijn moet dan zeker zijn opvolger worden? Ik maak me pas druk als Freek Jansen in zijn duiding ervan uit gaat dat Tadic vertrekt. Mike en Valentijn kunnen zich beter bij de feiten houden, laat Jansen maar duiden. Die is wat dat betreft een stuk scherper.

Tadic gaat dit seizoen 100% naar AC Milan. Oh, hij verlengt bij Ajax. Dan gaat hij volgend jaar weg, zeker weten. En als hij niet weg gaat, dan het jaar erop.

Hoort dat stuk ellende wat 'ie zegt? Hoe kan je zo'n lamlul serieus nemen, ongelooflijk wat een onzin die steeds mag blijven uitkramen.

Valentijn en Johan beginnen.mij.nu echt de strot uit te komen. Standaard alles beter weten en terugkerende verhalen. .

Vermoeiend en irritant

Gewoon even deze uitzending bewaren en integraal uitzenden ergens in 2025 wanneer Tadic met O18 landskampioen is geworden.

Totale speculatie! Nergens onderbouwt deze amateur zijn standpunt met feiten, het is puur nattevingerwerk!

Deze man blijf maar onzin uitkramen om maar in beeld te blijven , gaat hij volgen haar niet weg dan het jaar er op wat een minkukel toch alsof dan AC Milan nog zit te wachten op een dan 35 jarige , lekker laten roeptoeteren komt toch geen enkel zinnig woord uit .

of die echt weg gaat moeten we nog zien. Hier kan hij de grote man uit hangen tegen clubs uit het rechter rijtje. In grote zie je hem niet of nauwelijks. Ook het fysieke is in het buitenland vele malen groter als hier en dat kan hij niet bijbenen. Hij heeft er al een buitenlands avontuur op zitten dat niet heel geweldig was. En toen kwam Ajax als zijn redder in nood.
Zwaar overschatte speler die alleen maar vervelend loopt te doen en moord en brand schreeuwt als iemand hem iets doet.

Deze man begint onderhand toch wel een clown 1e klas te worden zeg.. jeetje mina. Zo vaak heb ik voorspellingen en uitspraken van hem gelezen die achteraf gewoon complete lariekoek waren. Je zou bijna denken.. waarom blijft hij hiermee doorgaan? Waarschijnlijk voelt hij zelf ook wel dat ie al zover is gezakt, dat hij nu gewoon volledig schijt heeft aan alles.

Met zo'n voorspellende gaven is het opmerkelijk dat valentijn nog een baan nodig heeft die had allang keizer toto moeten zijn... ahum bizar hoe deze fantast de ene story na de andere uit zijn duim zuigt. Als Tadic roept dat voor zijn gevoel hij bij zijn droomclub zit waarom zou die ineens weg willen. Als het echt bij Tadic puur om het geld gaat had die allang een klapper kunnen maken. Maar aangezien hij daar niet gelukkiger van wordt zie ik hem nog niet in een ander shirt dan het Ajax shirt. Mijn 2e voorspelling is dat Valentijn aandachtsgeil is, en zo blijft tot aan zijn einde als pulpvuller van het medium dat een krant genoemd wordt. Waarom deze man uberhaupt nog steeds een podium krijgt om zijn onzin uit te kramen is een raadsel dat ik met mijn beperkte voorspellende gaven niet kan uitleggen.

Ben blij dat Valentijn dit zegt, want dat betekend dat Tadic nog langer blijft 😁

Gelukkig kraamt Valentijn alleen maar onzin uit
Dus we hoeven niet bang te zijn dat Tadic weggaat
Heb Valentijn nog nooit op een waarheid kunnen betrappen

Er is geen enkele aanleiding om een andere versie dan de vermoedens van Valentijn Driesen hoger aan te slaan of tot 'waarheid' te verheffen. Het is een uiterst aannemelijk scenario.

Het is echter bon ton om Valentijn Driessen af te schilderen als een charlatan.

Waarom krijgt deze man nog steeds een podium? Ik heb nog nooit iemand zoveel onzin horen uitkramen dan deze man. Zijn bronnen zijn: natte vingers en intuïtie.

Wat een irritante man die Valentijn!

Dus Tadic gaat weg? naar Milan of mijn part barcelona of misschien wel Liverpool...... Dusan is 33 volgend jaar en die gaat helemaal nergens meer heen en geef hem eens ongelijk.

Clubs als Milan blijven niet met grote zakken geld aankomen voor dikke dertigers ergens houd dat op.

Begrijp best goed dat Tadic zijn contract opengebroken moest worden aangezien Berghuis bijna hetzelfde zou gaan verdienen. Maar om nu te zeggen dat hij volgend jaar weggaat? Tadic heeft meerdere keren aangegeven dat Ajax zijn droomclub is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren