Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Valentijn Driessen onthult wie de eerste keus is voor trainerspositie Ajax

Laatste update:

Valentijn Driessen weet dat Erik ten Hag de voornaamste kandidaat is om trainer John van ‘t Schip op te volgen bij Ajax, zo maakt hij duidelijk in de podcast Kick-off van De Telegraaf. De Amsterdammers zullen volgens de journalist alleen geduld moeten hebben om de coach in te lijven, want hij staat nog altijd onder contract bij Manchester United.

Maandagochtend werd bekend dat Graham Potter niet de nieuwe hoofdtrainer van Ajax wordt. Volgens Sky Sports heeft de 48-jarige Engelsman een aanbod van de Amsterdammers afgeslagen. Potter gold volgens de berichtgeving als topkandidaat om het stokje van Van 't Schip over te nemen, maar Driessen en Mike Verweij zijn ervan overtuigd dat hij niet de topkandidaat was.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

“Bij Brighton heeft Potter het aardig gedaan, maar bij Chelsea is hij natuurlijk volledig door het ijs gezakt", concludeert Driessen. “Hij kon daar de druk en de stress niet aan. Daar waren ook bestuurlijke perikelen.”

“Nu wordt gezegd dat hij ook vanwege de bestuurlijke perikelen in Amsterdam heeft bedankt voor Ajax. Hij kan daar slecht mee omgaan. Ik ben helemaal niet onder de indruk van Graham Potter. En welke Engelse trainer presteert nou over de grens? Binnen de grens presteren ze trouwens ook niet, want er zitten allemaal buitenlanders in de top.”

Verweij vult Driessen aan. “Potter is nog niet de eerste kandidaat geweest voor Ajax. Hij zal ongetwijfeld gepolst zijn, net als een aantal anderen, maar zeker nu Alex Kroes geschorst is, is het helemaal niet concreet geweest.”

Driessen weet dat de eerste keus van Ajax de huidige manager van Manchester United is. “De eerste keuze is natuurlijk Ten Hag. Je moet dan wel het lef hebben om op zijn ontslag te wachten. Ten Hag roept nu overal dat hij de grote man van volgend seizoen is.”

“Ik denk dat Ten Hag nog altijd de droomkandidaat van Ajax is”, besluit Verweij. “Ongeacht wat er met Alex Kroes gaat gebeuren.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Driessen is van zichzelf overtuigd dat het zo is, maar weten doet ie het natuurlijk helemaal niet. Ik zie geen een logische rede of motivatie waarom Ten Hag volgend seizoen aan het roer staat bij Ajax.

8 april 2024 om 20:42

Ik zou het Ten Hag en Ajax ook niet aanraden. Ten Hag heeft nu een prachtige staat van dienst bij Ajax op zijn CV. Is een held in Amsterdam. De kans dat het misgaat bij een 2e termijn is gigantisch. Daarbij is er ook geen enkele aanleiding om te denken dat Ten Hag met dit materiaal (of een deel daarvan) ineens wel zou presteren. Zijn laatste jaar bij Ajax was ook al een stuk minder met toch een stuk betere spelers dan er nu zijn.

Ja zo kan ik het ook. Natuurlijk is Ten Hag eerste keus. Als die wil komen. Zie Potter. Dat was ook een goede eerste keus. Als hij had gewild. Doet me denken aan Etoo naar Ajax. Was ook een goede eerste keus geweest. Als hij had gewild.

8 april 2024 om 18:33

Misschien kunnen ze Haaland en Kevin de Bruyne ook proberen te strikken, goede opties als ze daar zin in hebben.

8 april 2024 om 19:27

Ik weet niet of die wel geschikt zijn voor het Ajax-spelletje. Eerst even een jaartje laten wennen in Jong, misschien dat het dan wel wat wordt ja.

Wat een armoede bij de Telegraaf. De grootste krant van Nederland komt in haar sport (voetbal) redactie niet verder dan twee niveauloze nitwits die van alles en nog wat uit hun duim zuigen.

8 april 2024 om 18:33

Leuke pleonasme. Als de Telegraaf daadwerkelijk kundige journalisten in dienst nam, dan was het wel een kwaliteitskrant geweest :P

8 april 2024 om 18:48

Ik heb ze nooit een kwaliteitskrant genoemd, Reg ...

Meer grootste is meer iets als "massa is kassa"

8 april 2024 om 18:39

Je zou inderdaad denken dat een grote krant als de Telegraaf graag gerelateerd zou worden aan kwalitatieve analisten en journalisten en niet met deze twee clowns. Echter halen deze nitwits wel veel clicks en luisteraars binnen. Ik kan me niet voorstellen dat het merendeel dat doet om goede analyses te horen, maar goed. Negatieve aandacht is aandacht en in clicks/lezers/luisteraars wordt nier gefilterd.

8 april 2024 om 18:55

Ik heb niet het idee dat de Telegraaf zich daar enorm druk om maakt, getuige ook de roddelpagina's.

8 april 2024 om 21:34

Dat ze Ancelotti en Zidane niet als opties hebben opgeschreven.

Ajax kan zich niet veroorloven om te wachten. Ze moeten vroeg een fatsoenlijke trainer contracteren om in samenhang met de technische leiding door te selecteren.

De opties die Driessen heeft voorgelegd in het afgelopen jaar:
- Bosz
- Slot
- Ten Hag
- Slot
- Jansen
- Ten Hag

Wat een pro.

We doen net of Ajax alles zou moeten zijn voor een trainer.
Ten Hag gaat echt niet terug komen, die heeft zijn zakken gevuld en gaat na MU lekker naar een club in Spanje of Duitsland waar ze gewoon echt veel meer betalen dan wat Ajax gaat betalen

8 april 2024 om 19:36

dat denk ik ook. Hij is niet mislukt in Manchester en internationaal gewoon een grote naam. Waarom zou hij naar Ajax gaan, misschien spelen ze niet eens Europees voetbal, er is geen budget, alleen maar ellende.

Zowaar een goed standpunt van Danny Blind. Hij wil Ten Hag alleen terug als ie z'n veto voor transfers laat vallen. Die man heeft enorm veel last van familiarity bias. En dat zou ons flink wat miljoenen kosten.

Die kale professor komt dus niet meer terug. Wat verder ook prima is.

Nu wacht ik op het bericht dat hij Antony meeneemt voor 40 miljoen. Lachwekkende journalistiek wederom.

Haha die valentijn toch. De droonkandidat betekent nog niet dat je meteen de meest haalbare en logische kandidaat bent. Ongetwijfeld is Pep ook een droomkandidaat. Maar is natuurlijk niet haalbaar

Ten Hag is nog gewoon trainer van Man Utd. Zolang hij daar zit gaat hij nergens heen. Mocht hij ontslagen worden, is het de vraag of hij haalbaar is en überhaupt zin heeft in Ajax. De tandem van d'r sar Overmars ten hag liep grandioos. En ten hag ziet natuurlijk ook de puinhoop die het nu is op de burelen

9 april 2024 om 00:49

Vraag me oprecht af wat de rol van Van de Sar is geweest in de periode met het tandem Ten Hag, Overmars en Van der Sar. Voornamelijk na het wegvallen van Overnars in de organisatie is het sportief hard bergafwaarts gegaan.

Waarom zou Ten Hag willen terugkeren bij Ajax nu het zo’n grote puinhoop is en er geen eer is te behalen? Ten Hag kan hij een eventueel ontslag ook bij andere (en beter betaalde) clubs aan de slag waarmee hij wel om de prijzen kan strijden.

Bij de Telegraaf mag er gedronken of gebruikt worden op het werk. Nuchter zet je deze onzin van Valentijn niet op papier. Alsof Ajax de luxe positie van afwachten heeft en dat Ten Hag na ontslag direct naar Ajax zou gaan. Euro op Frank de Boer.

Kijk naar het verleden , kijk met welk type trainer Ajax de meeste successen heeft gehad en je weet precies wat voor soort trainer Ajax moet zoeken. Dus type trainers als Van 't Schip, Steijn, Heitinga , Schreuder , die types vallen dus al af.

Ik zie in Reiziger wel een goede opvolger. Kalme, charismatische man met goede resultaten bij het U20 team.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren