Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Utrecht voelt zich bestolen: ‘Er is in de kleedkamer flink gevloekt en getierd’

Laatste update:

FC Utrecht hield zondag lange tijd gelijke tred met PSV, maar moest in de tweede helft uiteindelijk alsnog het onderspit delven. Het elftal van Erik ten Hag verloor met 3-0 en had na afloop reden tot klagen. Een zuiver doelpunt van Nacer Barazite voor rust werd ten onrechte afgekeurd, tot grote woede van aanvoerder Willem Janssen.

/

"Dit is niet de eerste keer dat het bij ons gebeurt dit seizoen. Er is tijdens de rust in de kleedkamer flink gevloekt en getierd", foeterde de middenvelder voor de camera van FOX Sports. Volgens Janssen bekende de grensrechter die de treffer had afgevlagd direct schuld aan het begin van de tweede helft. "Toen we naar buiten liepen, zei hij dat het een zuivere goal was. Maar daar kopen we niets voor. Het is jammer, want het liep de eerste helft bij PSV heel stroef, heel moeilijk."

Utrecht werd in het tweede bedrijf uiteidelijk betrekkelijk eenvoudig over de knie gelegd door PSV en ziet zich op de ranglijst gepasseerd door AZ, dat eerder op de dag won van sc Heerenveen (1-2). De Domstedelingen hebben na 22 speelronden 34 punten en ontvangen volgende week PEC Zwolle in eigen huis.

Plaatst FC Utrecht zich dit seizoen voor Europees voetbal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

idd een flinke mispeer van de arbitrage, maar PSV had het heus nog wel omgedraaid

12 februari 2017 om 20:10

Op basis van die geweldige eerste helft? Ik had het allemaal maar moeten zien. Het counteren ligt Utrecht als geen ander.

12 februari 2017 om 23:06

Nee, maar wel op basis van de tweede helft.

12 februari 2017 om 23:43

Ik denk dat Utrecht de tweede helft gedemotiveerd was door de afgekeurde goal en daarom overlopen werd door Psv?

12 februari 2017 om 23:51

Dan zit het met de mentaliteit niet goed. PSV was gewoon de betere ook de 1ste helft heeft PSV ook grote kansen gehad. Vervelend voor Utrecht dat moment maar PSV was vandaag gewoon veel beter.

12 februari 2017 om 20:29

Denk je dat? Ik denk namelijk van niet. Dan had PSV moeten komen en kon Utrecht profiteren van de ruimtes met Zivkovic z'n snelheid, de balvastheid en de kracht van Haller en een zwervende Barazite. Nee, PSV heeft gewoon heel veel mazzel gehad dat er een grensrechter stond die er de ballen verstand van heeft, want ik kan geen enkel scenario bedenken waaruit hij opmaakt dat het daadwerkelijk buitenspel is.

12 februari 2017 om 21:19

Inderdaad. Fouten kunnen gebeuren, maar dit ging bijna over meters.

12 februari 2017 om 23:14

Ja, bijna over meters. Bijna is niet helemaal. Maar 1 meter moet nog te waarnemen zijn.
Ik zat op de tribune en moet zeggen dat het mij ook wat te snel ging om te kunnen zien dat het buitenspel was. Mijn overtuiging was dus dat de scheids gelijk had en dat het nipt buitenspel zou zijn. Maar was dus niet het geval.

Het is maar waar je op dat moment naar kijkt. Snel spel en je bent zomaar even het moment van spelen kwijt. En reageer je op de speler die de verdediging dus al voorbij is. Reactie dat het buitenspel is. Jammerlijk maar waar.

13 februari 2017 om 00:38

Feit is idd dat n grove fout is.
Dit is psv ook overkomen in de Cl 2x.
Tja shit happens.
Ene keer heb je mzzl de andere keer niet.

13 februari 2017 om 07:17

Nee dat had PSV zeker niet gelukt.
PSV heeft gewoon een heel matige ploeg.

13 februari 2017 om 07:27

Lijkt me sterk dat PSV het nog om zou draaien.
Zo sterk als de PSV supporters doen geloven is PSV niet.
Daarbij ook nog één van de minste keepers van de eredivisie.
Nee Utrecht is zwaar genaaid en PSV niet voor het eerst zwaar bevoordeeld.

Buitenspel en de Knvb blijft toch een apart verhaal. Tegen Roda bestolen, vandaag ook. Dat is erg balen en misschien het lot van elke club buiten de top-3.

Ondanks die zuivere goal, vind ik dat we niet te veel mogen klagen (slechts een beetje) want de 2e helft was echt een zaadpot van ons

12 februari 2017 om 20:15

Ja dat zal best maar dit is niet de eerste keer ik wil het nog wel eens zien als hij wordt goedgekeurd , want het leek niet eens op buitenspel , het enige dat zo'n vent moet doen is vlaggen voor een uitbal en buitenspel en dat doen ze niet eens goed je beã¯nvloed gewoon zo'n wedstrijd .

12 februari 2017 om 20:21

Is toch onzin dat het "het lot is van elke club buiten de top-3". De top 3 is vaker in de aanval, heeft meer doelpogingen dus zal ook vaker worden terug gefloten. Het enige verschil is dat de top 3 wat "makkelijker" dat niet toegekende doelpunt goedmaken en het daarom uiteindelijk niet zoveel uitmaakt voor uitslag.

Als dit doelpunt was goed gekeurd en die van de jong werd afgekeurd had ik nog willen zien of psv het had gered

12 februari 2017 om 22:09

Als dat doelpunt was toegekend was het doelpunt van de jong natuurlijk nooit gevallen he

De ene keer heb je zo'n situatie mee, de andere keer tegen. Anders kan je ook zeggen als de doelpunten van PSV tegen Rostov en Atletico niet waren afgekeurd hadden ze in de 2e ronde van de CL gestaan.

12 februari 2017 om 20:31

Probleem is dat Utrecht dit vaker heeft, dus zo vaak hebben ze dit niet mee

12 februari 2017 om 23:28

anders zeggen we niets over Rostov en Atletico.
Feit blijft dat Utrecht weer benadeeld word en dit keer tegen Psv.
Dus hebben we het hier over Utrecht en niet over andere clubs.

Maar goed dat is mijn mening.

Die rapportcijfers, hahaha. Ik geef iedereen die baalt van de afgekeurde zuivere goal gelijk, maar het lijkt net alsof Utrecht hier met 3-0 heeft gewonnen.

Het is natuurlijk erg pijnlijk en het verbaast mij niks bij Higler. Heb al meerdere malen aangegeven dat hij samen met zijn team het slechts zijn van de scheidsen in de Eredivisie. Niet alleen dit jaar maar al vele jaren. Waarom de Knvb hier niet een keer bij ingrijpt snap ik niet.

Met dat gezegd te hebben denk ik niet dat het veel verschil uit maakt met de uiteindelijk stand. Utrecht wachtte al af en de 0-1 had hun speelstijl niet veranderd en ook niet die van Psv.

Al 4 wedstrijden achter elkaar is deze scheidsrechter en zijn hulpjes onderwerp van discussie. Door het niet zien wat er wel is. En het wel zien wat er niet is.

13 februari 2017 om 00:23

Utrecht had het dan de 2e helft wss sws langer volgehouden en psv zou dan toch steeds meer moeten komen. Dan had wel de ruimte voor een zivkovic ontstaan bijv.

Heel zuur voor Utrecht. Was ook echt een mooie aanval en goal. Verder kwam Utrecht niet echt om te voetballen naar Eindhoven. PSV speelde zelf ook redelijk matig, maar is gelukkig effectief met de goals.. Ik had meer van deze pot verwacht.

12 februari 2017 om 23:04

Utrecht speelde met twee verdedigers op het middenveld, door de blessures waar ze mee te kampen hebben. Daarnaast is het team afgelopen week geteisterd met een griepje. Meerdere spelers hebben hierdoor trainingen laten schieten en waren vandaag mede om die reden niet op hun sterkst ( Haller, Zivkovic en Ayoub).

13 februari 2017 om 09:58

Ah, ok. Ik verbaasde me ook dat alle sterren van Utrecht er wel in stonden. Want ik meende ook eerder te hebben begrepen dat ze niet fit waren. Maar je hebt gelijk, ze waren niet in goede doen.

13 februari 2017 om 00:07

Was dat dezelfde ja? Heb me toch een pot zitten ergeren toen. Gebeurt trouwens erg veel dit seizoen, het onterecht afkeuren van goals. Om moe van te worden..

13 februari 2017 om 01:23

Was niet dezelfde, alleen de scheids is hetzelfde. De rest van het kwartet was helemaal anders ingevuld. Conclusie er zijn er meerdere die niet kunnen vlaggen

13 februari 2017 om 07:36

Het onterecht goedkeuren van goals hebben ze ook een handje van. Denk aan de buitenspelgoal van Kuyt tegen Roda (Als het al buitenspel was) of de goal van de Jong gister, deze hadden niet mogen tellen.

Dit betekend gewoon dat ook de arbitrage schorsingen moet kunnen krijgen.
Spelers mogen helemaal niets dus moeten ze ook gestraft worden.

Ik zeg 3 wedstrijden schorsing.
alleen al omdat het niet een rand gevalletje was.

Maar goed dat is mijn mening.

Ik vond de 1-0 van psv ook bijzonder waar de Utrecht verdediger met 2 handen op de schouders niet de bal van de lijn kon koppen..

13 februari 2017 om 07:37

Klopt, doelpunt had afgekeurd moeten worden. 100% overtreding. Het zit PSV wel mee de laatste tijd. Al zullen er ook wel genoeg momenten zijn geweest waar ze een beslissing tegen hadden.

13 februari 2017 om 10:33

Ik zie niet echt een overtreding bij de goal van de Jong. Heb nu de goal een paar keer terug gekeken maar zie alleen een paar handen in de rug en niet in op de schouders. En daar lijkt de verdediger ook niet veel hinder van te hebben. Daarnaast protesteert er niemand van Utrecht en zou die Utrecht verdediger plots nog een halve meter gegroeid moeten zijn als hij die bal nog weg zou kunnen koppen.

13 februari 2017 om 10:55

Dus omdat Utrecht niet protesteert is er niks aan de hand? Moreno hindert opzichtig de speler.. De speler kon niet springen naar de bal omdat Moreno op hem hing.

Maar ach, shit happens. PSV zal ook wel eens iets tegen krijgen.

Jammer dat dit zo vaak gebeurd... Niet alleen bij Utrecht, iedere club heeft hier elk seizoen 1 of meer keren last van helaas.
Utrecht natuurlijk zwaar benadeeld, ben ook erg benieuwd hoe de wedstrijd dan verlopen was, weet niet of PSV het dan nog kon omdraaien, want de 1e helft waren ze een stuk minder.
De tweede helft was PSV veel beter dan Utrecht en terecht gewonnen.

Lees hier ook dat dit dezelfde grens als Twente - Feyenoord was? Nou als je vaker dit soort gruwelijke fouten maakt mag je ook geschorst worden vind ik, zijn cruciale fouten!
Toch een video scheids nodig vrees ik, dan kan je dit soort fouten hoop ik vermijden.
Buitenspel is redelijk eenvoudig obv video terug te kijken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren