Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Utrecht-speler Ryan Flamingo mag serieus hopen op transfer naar Nederlandse top

Laatste update:

De verwachting is dat PSV zich ‘richting komende zomer’ gaat melden voor Ryan Flamingo. Dat schrijft Marco Timmer van Voetbal International. De 21-jarige middenvelder annex verdediger van FC Utrecht, die is gehuurd van Sassuolo, is ‘kandidaat’ om volgend seizoen de selectie van de Eindhovenaren te versterken, zo voegt Rik Elfrink namens het Eindhovens Dagblad toe.

De interesse van PSV in de international van Jong Oranje is niks nieuws. De Eindhovenaren meldden zich in januari ook al voor Flamingo bij Utrecht, schrijft Timmer. “Toen was een vertrek nog onbespreekbaar voor de Domstedelingen.” Utrecht huurt Flamingo dit seizoen van Sassuolo en heeft tevens een optie tot koop bedongen.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Die optie wordt ‘waarschijnlijk’ gelicht, waardoor de rechtspoot in dat geval eigendom van de Domstedelingen wordt en zij meerdere miljoenen kunnen vragen voor zijn diensten. Volgens Transfermarkt is Flamingo inmiddels drie miljoen euro waard. Het is niet duidelijk wat Utrecht moet neertellen om hem definitief in te lijven.

PSV ziet in de veelzijdige Flamingo ‘een versterking voor de toekomst’, schrijft Elfrink. Volgens de clubwatcher is de Nederlander twee jaar geleden ook al bekeken door de Eindhovenaren, maar was een transfer destijds ‘nog geen mogelijkheid’. Nu hij twee goede jaren in de Eredivisie achter de rug heeft is PSV overtuigd.

Flamingo komt uit de jeugd van Almere City FC en vertrok in de zomer van 2021 definitief naar de jeugdopleiding van Sassuolo. Daar maakte hij indruk, maar tot zijn debuut in de hoofdmacht kwam het niet. Vitesse besloot hem een jaar na zijn komst in Italië voor één seizoen te huren, waarna Utrecht afgelopen zomer hetzelfde deed.

In de Domstad kwam Flamingo tot dusver tot 29 wedstrijden. Ook maakte hij dit seizoen zijn debuut voor Jong Oranje in het uitduel met de leeftijdsgenoten van Georgië (0-3). Flamingo maakte vervolgens ook zijn opwachting in de thuiswedstrijden tegen Jong Gibraltar (1-0) en Jong Noorwegen (1-2) en in het uitduel met Jong Moldavië (0-3).

De multifunctionele speler ligt nog tot medio 2025 vast bij Sassuolo, maar is vanaf deze zomer dus mogelijk definitief eigendom van Utrecht.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Optie tot koop lichten en dan de hoofdprijs vragen. PSV gaat CL miljoenen incasseren dus geld genoeg daar.

8 april 2024 om 11:21

Speler zal ook akkoord moeten geven. Zal ongetwijfeld een passende clausule in het contract willen met deze interesse.

8 april 2024 om 11:33

Voor ons een uitstekende optie, onder andere omdat hij op meerdere posities uit de voeten kan. Atletische en sterke jongen, voetballend meer dan prima: zou goed bij ons passen.

8 april 2024 om 11:46

Oh wat leiden wij weer 'zekerheidjes' op voor de Nederlandse top. Wij stoffen ze af en poetsen ze op. Geven ze een zak met zelfvertrouwen, kennis en voetbalgeluk mee en dan naar de top. Voor maar een miljoen of 5.

Het leven van een Utrecht supporter is ook niet makkelijk...

Eigen mening: Ryan gaat overal slagen want heeft al een zak ervaring, is superjong, heeft alle fysieke kwaliteiten van een moderne topvoetballer en is geen grillige gast. Halen die handel PSV.

8 april 2024 om 12:01

Dat doet psv ook, maar dan voor de volgende stap 😊

8 april 2024 om 12:10

Ja klopt maar er zijn 2 verschillen.
- de betaling naar PSV toe is veel beter en realistischer tov het potentieel.
- de speler blijft minimaal 2-4 seizoenen om succesvol te kunnen zijn voor het team.

Bij Utrecht zijn de goede jongens binnen een jaar of soms zelfs half jaar (amrabat, Timber) al weg voor 5 mil. Allemaal omdat dit zogenaamd marktconform is en de circussen achter deze jongens zsm die gasten naar de top zien gaan.

8 april 2024 om 12:16

Wie doet bij jullie de technische zaken? Er uit met die gast 😜

8 april 2024 om 12:52

Jullie hebben met alle respect o.a. Ramselaar, Timber, amrabat en Haller afgeleverd de afgelopen tien jaar waarin Haller een succes was , Amrabat bij Feyenoord niet en Ramselaar bij PSV niet. Laatste succesvolle speler die daarvoor bij een Nederlandse topclub terecht kwam is Dries Mertens rond 2011, zo ver mogen we inmiddels al terug.

Als het een garantie was dat een Utrecht speler makkelijk aan zou haken, zou de prijs ook anders zijn.

8 april 2024 om 13:08



Hi Woenselaar,

De 'hoeveelheid' aan spelers dat genoemd moet worden om iets vinden is een beetje relatief, je mist wel een shit load aan potentie spelers in jouw rijtje. Dus als we op jouw mening af moeten dat we heel veel spelers moeten gaan noemen die doorgestroomd zijn vanuit Utrecht voor een relatief laag bedrag. Plus het feit dat er destijds (veel) potentie volgens de kenners in zat. Want potentie en 'het daadwerkelijk maken' is van heel veel factoren afhankelijk.

- Douvikas
- Gyrano Kerk
- Ricky van Wolfswinkel
- Kevin Strootman
- Toornstra
- Ayoub
- Labyad
- Dessers
- Van der Hoorn

Kenneth Perez maakte gister nog een treffende vergelijking: Draai die ajacied Forbs eens om met Minteh. Denk je dat Forbs er dan ineens niks van gebakken had en we hem allemaal naar excelsior hadden zien gaan? Ik geloof er niks van. Onder Feyenoord en Slot was Forbs ook heel goed geworden.

8 april 2024 om 13:11

Als Utrecht zijnde moet je gewoon proberen om je spelers te verkopen aan clubs uit het buitenland. De top 3 clubs willen vaak voor een dubbeltje op de eerste rang zitten, terwijl we allemaal weten dat er geld is binnengekomen van transfers en/of CL. Verkopen aan clubs uit het buitenland bevalt ons ook wel goed. Spelers zoals Douvikas en Kerk hebben ons samen zo’n 19 miljoenen opgeleverd. Dat zijn transfers waar je als club wat aan hebt en mee kan groeien.

8 april 2024 om 13:39

Precies, de stap van een Nederlandse club in de subtop of middenmoot naar de top is al veel te vaak erg groot of simpelweg te groot gebleken, denk hierbij aan Ramselaar en Amrabat inderdaad maar ook aan Adam Maher (van AZ naar Psv). Als PSV Ryan Flamingo oppikt bij Utrecht is dat een investering in zijn potentiële groei, er is absoluut geen garantie op succes. Bij transfers is er natuurlijk nooit garantie op succes maar een bewezen goede niet te oude speler is doorgaans wel meer waard dan een opkomend talent uiteraard, de buitencategorie talenten daargelaten.

8 april 2024 om 13:54

Woenselaar,
Toornstra naar Feyenoord was ook een geweldig succes.
En op dit moment ook Timber.
Niet alle transfers kunnen een voltreffer zijn.

8 april 2024 om 13:55

Niet de juiste stap nu als je het mij vraagt. Als de intentie al is dat hij voor de toekomst is en voor erbij denk ik dat hij zich veel beter ontwikkeld bij Utrecht. Die kunnen best de selectie eens bij elkaar houden en dan hoge ogen gaan gooien.

8 april 2024 om 11:47

Zal het echt zo makkelijk gaan? Denk dat de speler daar zelf ook nog wel iets over te zeggen heeft. Utrecht zal toch ook met hem overeenstemming moeten bereiken. En hij zal echt wel een maximumprijs in het contract laten zetten.Edit: zie dat Macedonia hetzelfde schrijft

8 april 2024 om 13:14

Haha .. ik ben het spoor echt bijster! Conform de berichten van de huurcontracten van Dest en Tillman zegt Flamingo nee tegen Utrecht en laat zich verkopen aan PSV… Ik ben overigens voorstander van een optie die de club ook gewoon kan lichten!

8 april 2024 om 13:39

bron?

Ik zou dit ook een hele goede aankoop vinden voor Feyenoord. Zie in hem veel meer een opvolger van Wieffer dan in Zerrouki. Misschien een ruil deal met nog wat bijgevoegde miljoenen, Zerrouki was bij Twente ook prima, dan zou hij bij Utrecht ook prima uit de verf moeten komen zou je zeggen.

8 april 2024 om 11:22

Zerrouki zal echt niet akkoord gaan om bij Utrecht te gaan spelen. Die jongen heeft het vrij hoog in zijn bol en zal vast weigeren om na een stap vooruit er 2 terug te zetten.
Mijn gewenste vervanger voor Wieffer speelt al in Rotterdam, maar de vraag is of Sparta Kitolano naar Feyenoord laat vertrekken.

8 april 2024 om 11:32

Vind jij Kitolano echt beter dan Flamingo? Wat betreft Zerrouki zal je wel gelijk hebben. Van mij part verkopen ze Wieffer en Zerrouki, halen ze Flamingo en laten ze die de concurrentiestrijd met Zechiël aangaan.

8 april 2024 om 11:40

Vind het andere types en denk dat Kitolano beter past bij Feyenoord omdat hij voetballend, qua drive en qua pressie beter is. Ik zie in Flamingo op termijn eerder een goede CV dan een box-to-box middenvelder.

Verder wel eens met wat je stelt. Wieffer kan je niet behouden en Zerrouki komt zwaar tekort. Zechiel heeft zijn talent laten zien en verdient een serieuze kans aankomend seizoen.

8 april 2024 om 12:06

Zerrouki is een prima voetballer als je hem als slot op de deur gebruikt. Als wieffer volgend jaar vertrekt kan je eventueel met Timber-zerrouki en stengs spelen waarbij timber een wat aanvallendere rol mag hebben dan nu. Je moet bij wijze van dan met 2 10en gaan spelen in de eredivisie om dit successvol te maken.

Zo niet, gaat het nog een moeilijk verhaal worden voor zerrouki.

8 april 2024 om 12:16

Dan gaan we weer een van onze beste spelers op een verkeerde positie zetten om een gemankeerde voetballer in de basis te zetten. We zagen dit seizoen al hoe matig dat uitpakte met het duo Wieffer-Zerrouki.

De 4-3-3 met de punt naar achteren die jij beschrijft, is sowieso alleen mogelijk met een hele goede CVM die zowel voetballend uitblinkt als goede duelkracht en loopvermogen heeft. Alle drie eigenschappen waarin Zerrouki tekort komt. Tevens heb je dan te weinig stootkracht voorin tegen ploegen die inzakken of met 3 Cv's spelen.

Hij is in ieder geval te duur om als slot op de deur bij de selectie te houden, in 90% van de wedstrijden moet je gewoon domineren en dan heb je niets aan Zerrouki. Een speler van 7 miljoen bij de selectie houden voor 6 potjes CL en 2x tegen PSV is ook een beetje zonde.

8 april 2024 om 13:57

Hoezo alle drie de eigenschappen waarin in Zerrouki te kort komt?
Heeft in de CL tegen grote teams laten zien die eigenschappen uitstekend te beheersen, was elke keer de beste of een van de beste.
Dus hij kan het wel.. hij moet alleen ff los komen.

Zorg er als Utrecht zijnde nou gewoon eens voor dat je zo een jongen nog minimaal 1 seizoen langer aan je kan verbinden.

8 april 2024 om 11:50

Utrecht heeft nog geen sterke positie in deze. Want Ryan moet nog tekenen voor een overgang naar Utrecht. Als Ryan NEE zegt vliegt er een vliegtuig met bankbiljetten weg van de domstad.

8 april 2024 om 12:11

ik denk dat ryan al ja heeft gezegd toen de optie tot koop opgenomen werd in de huurdeal, dus wat dat betreft denk ik dat utrecht hem gewoon over neemt als ze de miljoenen richting italie schuiven. wat er daarna gaat gebeuren dan is nog wel onduidelijk, maar als utrecht slim is en verder wil gaan op deze voet, dan moet je deze jongen juist nog minimaal een jaar aan je weten te binden.

8 april 2024 om 12:15

Als wat jij zegt klopt, dan heb je wel een goede positie. Want dan kun je zeggen: sorry Ryan, je snapt zelf ook wel dat we of 20 mil krijgen of dat je pas op zijn vroegst eind volgende speeljaar weg mag voor 10 mil.

Flamingo is in mijn ogen wel een van de enige haalbare spelers vanuit de middenmoot met potentie voor een toekomstige basisplaats. Ik denk dat PSV hem eerder ziet als CV als CVM, daar ze nu wel met twee échte voetballers als C(v)m's spelen. Echter hoop ik ook weer niet direct dat dit dan dé aankoop wordt voor RCV, waar eigenlijk al jarenlang behoefte aan is.

Ik zie hem graag naar PSV komen als verdediger maar op het middenveld hebben we ook volgend seizoen waarschijnlijk genoeg opties. Weliswaar een ander type maar zie dan liever dat er een plaatsje vrij wordt gemaakt voor Tygo Land bijvoorbeeld. Ook Mauro en Babadi zouden meer speeltijd moeten krijgen. En dan zijn daar nog Schouten, Saibari, Til en wie weet blijven Veerman en Tillman.

Zou super zijn als die nog 1 jaartje blijft. En dan erna naar Psv. Echt een sterkhouder bij ons.

Kan iemand mij vertellen of hij nou beter is als CV of middenvelder? Wij moeten gewoon een goede CV halen met ervaring die er direct staat. Bij Flamingo heb ik het idee dat hij op beide posities prima uit de voeten kan, maar in geen van beide echt uitblinkt.

Als PSV supporter zou ik de komst van Ryan Flamingo toejuichen. Ryan is een moderne atletische voetballer die op meerdere posities uit de voeten kan. PSV heeft momenteel te weinig goede centrale verdedigers en Ryan kan daar uit de voeten, hij kan ook als defensieve middenvelder uit de voeten en daar heeft PSV geen backup voor Schouten. Er is nooit een garantie op succes bij transfers maar gezien de posities die Flamingo in kan vullen en vooral zijn potentie als verdedigende middenvelder annex centrale verdediger, posities waar PSV wel versterking kan gebruiken gezien het geschuif met Schouten, lijkt mij een investering van 5-6 miljoen wel gerechtvaardigd. Niet geschoten is altijd mis.



Ik zie hem graag komen, speler met veel potentie en vooral ook veel fysieke kwaliteiten. Toch hoop ik dat hij vooral gehaald wordt als (back-up) CVM en dat hij eventueel ook bij blessures als CV kan spelen. Ik hoop niet dat dit dé aankoop als RCV wordt, want daar moet in mijn ogen een echte topper komen. Mocht psv de volgende stap willen zetten is een jongen als Flamingo in mijn optiek daar nog niet goed genoeg voor.

Overigens is dit voor mij volgend jaar qua middenvelders de ideale invulling: Schouten, Flamingo, Veerman, Saibari, Land, Tillman, Babadi. Til mag van mij weg. Ondanks dat hij zo nu en dan eens scoort, kan hij voetballend gewoon echt niet mee. Saibari en Tillman mogen het lekker uitvechten op de 10 met Babadi erachter en Saibari die ook heel goed als 8 kan spelen. Dan heb je met Flamingo en Schouten twee zessen en met Land een groot talent. Mauro Jr. zie ik als linksback omdat ik verwacht dat Dest weg zal gaan.

Het is feest in de roze flamingo. Nee niet goed genoeg

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren