Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Utrecht komt in actie na blessure Boymans en haalt nieuwe spits

Laatste update:

FC Utrecht heeft gereageerd op het nieuws dat Ruud Boymans waarschijnlijk pas in maart weer in actie kan komen. De enkelblessure die de clubtopscorer van de Domstedelingen opliep tegen Heracles Almelo bleek ernstiger dan in eerste instantie werd verwacht en daarom heeft Utrecht nu een nieuwe spits aangetrokken. Sébastien Haller komt de selectie versterken.

/

De twintigjarige Haller komt op huurbasis over van het Franse Auxerre en aan het einde van het seizoen heeft de huidige nummer negen van de Eredivisie een optie tot koop. Het is niet bekend welk bedrag er dan op tafel moet worden gelegd. Bij Auxerre heeft Haller, een Frans jeugdinternational, nog een contract voor anderhalf jaar. Hij gaat bij Utrecht spelen met rugnummer 22.

Haller komt uit de jeugdopleiding van Auxerre en speelde tot dusver vijftig competitiewedstrijden in het eerste elftal. Daarin wist hij zes keer te scoren. Dit seizoen staat de teller op acht competitieduels, waarvan drie als basisspeler, maar Haller scoorde dit voetbaljaar nog niet. In het shirt van Utrecht wil hij daar verandering in gaan brengen.

"Met Sébastien voegen we een type speler toe aan onze voorhoede, waarover we op dit moment niet beschikken. Een zeer getalenteerde voetballer, bovendien”, zegt manager spelerszaken & scouting Edwin de Kruijff van FC Utrecht op de website van zijn club. “Wij denken dat hij, met zijn stootkracht, doorzettingsvermogen en doelgerichtheid, van toegevoegde waarde voor de ploeg kan zijn. Een talent. De financiële situatie van AJ Auxerre en de positie van Sébastien bij die club, maakt het dat we nu kunnen toeslaan. Complimenten voor mijn team."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ken hem niet maar lijkt me wel een versterking voor utrecht

24 december 2014 om 10:57

Op basis van wat zeg je dit dan?
Ik hoop het maar.
Behoorlijke aderlating dat ze Boymans moeten missen.

24 december 2014 om 11:31

we zullen moeten afwachten hoe dit uitpakt, gelukkig liet Duplan tegen AZ zien ook goed te kunnen scoren toen Boymans er niet was en is er nog een Rubin en Barazite, nu met deze nieuwe aanvaller erbij hopen dat dat voldoende is, nu nog een back en een centrale verdediger graag

24 december 2014 om 11:46

Barazite kunnen ze net zo goed gratis weg geven want die jongen brengt totaal niks. Geen passie geen strijd hij loopt erbij alsof die er totaal geen zin in heeft.

24 december 2014 om 15:04

Op basis van, dat iedere Jan Doedel die in een andere competitie meer als 5x een doelpunt kan maken, in de eredivisie maar zo topscoorder kan worden

24 december 2014 om 22:27

Ik snap dat je dat denkt, maar geloof zijn tijd komt nog wel.
Deze jongen heeft 2 jaar niet gevoetbald.
Helaas kost het hem tijd om weer fit te worden.
Daarbij moet hij ook nog wat wedstrijdritme op doen.

On: ben benieuwd van deze nieuwe aanwinst.
Weet alleen dat het een sterke, grote, snelle en doelgerichte spits is.
Hij zal net als boymans waarschijnlijk niet gouw meevoetballen.

24 december 2014 om 11:32

Pelle, Guidetti, Kazim Richards, hadden ook amper gescoord voordat ze bij Feyenoord kwamen, zegt schijnbaar niet altijd wat,

24 december 2014 om 18:19

Opzich hebben we met Utrecht altijd wel (relatief) succes met onze Fransen. Op Grandel na uiteraard.

26 december 2014 om 12:35

Vond Loval ook niet echt geweldig.

Ik ben niet echt overtuigd van deze speler,er is nog te weinig resultaat
50 wedstrijden 6 doelpunten
8 duels,geen doelpunten
Maar hij is nog jong,dus kan uitgroeien tot een verassing in de eredivisie

24 december 2014 om 11:22

Oogt mij meer als een targetman, dus iemand die ballen vasthoudt of verlengt. Als hij daarmee andere spelers laat scoren, is hij het huren ook waard naar mijn mening. Zo'n grote gok is het niet, het is maar een huurovereenkomst.

Goed dat ze reageren op de blessure van Boymans! Een talentvolle jongen, groot en sterk daarnaast. Verder verschillende nationale jeugdelftallen doorlopen, met daarin een aardig aantal goals (33 jeugdinterlands, 13 goals). Utrecht kon hem halen omdat de financiële situatie van Auxerre slecht is, dus mooi meegenomen! Heeft de nodige potentie volgens mij en is daarnaast nog erg jong. Nu zit je in ieder geval wat breder in je opties in de spits. Welkom!

Konden ze beter voor die spits van Almere city gaan..

24 december 2014 om 11:08

Daar zit de gehele Eredivisie bijna achteraan dus financieel onhaalbaar !

Deze jongen is goedkoper en misschien ook wel beter dat moet de toekomst uitwijzen

Franse spelers doen het altijd goed bij de Fc!

Dus slimme aankoop aangezien Rubin een 10 is dus kan hij weer op zijn eigen plek en Haller in de punt...

Prima aanspeelpunt !
Kan zomaar eens een leuke verrassing worden

24 december 2014 om 11:35

niet alle Franse spelers doen het goed bij de FC, Loval was bv een ramp

24 december 2014 om 11:46

Loval was dan ook geen Fransman, sprak wel de Franse taal

24 december 2014 om 11:51

loval was geen topper maar slecht was hij ook niet hoor
ik kan me twee spelers herinderen die het niet gered hebben loval en grandel daar tegenover staat die wel gelukt zijn di tommasso fortune mulenga en ben ff zijn naam kwijt die verdediger die vorig seizoen bij utrecht heeft gespeelt en didier martel die deze speler overigens ook getipt heeft bij utrecht samen met een verdediger die waarschijnlijk ook nog komt van psg

24 december 2014 om 12:25

Loval kon aardig voetballen allen Utrecht heeft hem verkracht door hem telkens op een verkeerde plek neer te zetten. Misschien ligt het niet altijd aan de speler..😉

24 december 2014 om 12:26

Delpierre dacht ik

24 december 2014 om 12:37

die bedoelde ik inderdaad

24 december 2014 om 12:49

@caeser: Ligt er aan hoe je het bekijkt. Hij is gewoon geboren en getogen in Frankrijk, maar speelde wel zijn interlands voor Guadeloupe ja.

24 december 2014 om 15:44

@ramon: Mulenga? Dat is geen Fransman, maar een Zambiaan. En vergeet vooral Duplan niet.

24 december 2014 om 22:31

dat weet ik maar ze komen allemaal uit de franse competitie en daar ging het om

Was van het weekend niet te merken dat ze een vervanger nodig hebben voor boymans... Spelen beter zonder dat arrogante mannetje

24 december 2014 om 11:33

dat 'arrogante'mannetje liep wel 1op1 en zorgde ervoor dat Utrecht won en beter speelde met hem omdat hij een bal kon vasthouden zodat de rest kon aansluiten

24 december 2014 om 12:18

Wat is de reden dat jij hem arrogant vind? Ik vind hem verreweg van arrogant.

Deze speler ken ik toevallig vanuit een voetbal manager spel en stond te boek als een groot talent.

Ik hoop voor Utrecht dat dit ook in de realiteit blijkt te kloppen en ze een talentvolle speler in huis halen..

Haller is met zijn 1.87 meter een imposante verschijning. De centrumaanvaller debuteerde in het seizoen 2012/2013 voor AJ Auxerre, in de Franse Ligue 2. Inmiddels heeft de voorhoedespeler 50 competitieduels en 7 bekerwedstrijden achter zijn naam staan, evenals het indrukwekkende aantal van 33 jeugdinterlands, waarin de rechtspoot 13 goals maakte. De in Ris-Orangis geboren Haller kwam uit voor Frankrijk Onder 16, Onder 17, Onder 18, Onder 19, Onder 20 en Onder 21.

24 december 2014 om 16:37

Goede speler in de jeugd. Herinner me dat hij bij onder 17 domineerde voor Frankrijk. Maar het is natuurlijk even afwachten wat ie bij Utrecht doet.

1.87 is niet zo imposant maar een gewoon gemiddelde hoor, lange spitsen zijn boven de 1.9m

24 december 2014 om 11:39

Bovenstaande is een stukje uit het verslag van een utrecht site. Maar pelle en kazim scoorde buiten nederland ook niet een beetje spits schiet er in nederland wel een paar in .

En fransen doet het meestal wel goed in utrecht. nu kan rubio op 10 daar komt hij uitstekend tot zijn recht

24 december 2014 om 13:45

Op de officiele site van Auxerre staat dat Haller 1,90 meter lang is. Ook al scheelt het maar 3 centimeter met de lengte die fcutreg2 hierboven zegt.

Stond altijd te boek als een groot talent, is er in het eerste bij Auxerre tot dusver nog niet volledig uitgekomen maar goed hij is pas 20.

Zonde dat ze Boymans zo lang moeten missen maar goed dat er in ieder geval op ingespeeld wordt. hopelijk is het een type boymans dat de rest kan aansluiten en gevaarlijk worden (duplan, rubin). Dat spelletje liep voorheen erg lekker voor Utrecht.

Ik ben erg benieuwd naar deze jonge speler. In Frankrijk heeft hij niet echt veel gescoord als je de statistieken erbij pakt. Maar wie weet dat hij gelijk zijn draai in de Eredivisie kan vinden. Een eventuele centrale verdediger erbij halen zou ik ook niet een slecht idee vinden. Zijn nog genoeg spelers die een club zoeken, probleem zal waarschijnlijk zijn dat deze jongens te veel salaris willen verdienen.

24 december 2014 om 12:38

een cv is geen noodzaak een linksback wel

24 december 2014 om 13:54

Voor de back posities hebben we toch wel wat jongens lopen naar mijn weten. Ik vind het meer zwak centraal achterin als Leeuwin en Markiet niet kunnen spelen kom je terug te vallen op een Kai Heerings die ik niet echt goed meer vind spelen en met weinig zelfvertrouwen vind rond lopen op het veld. Op de linksbackpositie kan Kum, v/d Maarel, Markiet, Zullo, Letschert en Hardeveld spelen.

24 december 2014 om 16:00

Heb jij Kum, v.d. Maarel en Markiet wel eens zien spelen op de backs? Spelen 1 wedstrijd goed en dan 5 wedstrijden niet. Nee gewoon Letschert RB, Leeuwin cv met een aankoop en LB Hardeveld lekker laten staan. Zullo is uitgeleend.

25 december 2014 om 02:53

cv is wel een noodzaak als je Heering en Markiet ziet dat is gewoon belabberd

25 december 2014 om 03:42

Zulle is geblesseerd....

25 december 2014 om 03:42

*Zullo

25 december 2014 om 10:23

Ik vind Markiet juist het grootste probleem van onze verdediging, ongeacht waar je hem neerzet.

Volgens onder andere Voetbal International is er een optie tot koop bedongen. Erg slim als je het mij vraagt. Mijn club moet elke dubbeltje nog omdraaien en op deze manier is het een relatief goedkope gok om hem eerste te huren. Chapeau voor de scouting.

24 december 2014 om 13:14

Geen enkele ligue 1 club heeft intresse in hem getoond, zijn gemiddeld is slechter als Kazim.. suc6 ermee.. Hebben ze echt geen eigen jeugd nog een leuke spits lopen?

24 december 2014 om 13:41

Als Frans jeugdinternational moet je wel wat kunnen. En nu kunnen we een half jaartje aankijken of die het aankan en als dat blijkt heb je relatief goedkoop een speler binnen.

24 december 2014 om 16:53

@popopos Kazim scoorde de laatste 3/4 matches een keer met hoogte punt de enige goal (redelijk mooi) tegen nac. En zelfs pelle had ongeveer net zoveel goals als kazim voordat hij kwam en nu is pellé een top speler. Dus

Was ooit een enorm talent, maar bij Auxerre valt het scoren toch nog wat tegen. Sterke en toch atletische jongen. Ik hoop dat hij het goed gaat doen bij Utrecht.

Had verwacht dat utrecht van weert van excelsior zou halen. Die ontwikkelt zich heel snel momenteel.

Lijkt me geen goalgettert

Als het 2 voudig jeugdinternational is moet je een aardig balletje kunnen trappen want zo gauw kom je niet in de jeugdelftallen van Frankrijk of heb ik dat verkeerd

24 december 2014 om 19:33

Hij is zelfs 33-voudig jeugdinternational, maar voetbalzone rekent kennelijk alleen de wedstrijden voor Jong Frankrijk mee.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren