Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Witschge bevestigt: ‘De Boer blijft zeker bij Internazionale’

Laatste update:

Frank de Boer lag de afgelopen weken behoorlijk onder vuur in de Italiaanse pers, maar de overwinning op Torino van afgelopen woensdag leek de trainer weer wat lucht te hebben gegeven. Sportief directeur Piero Ausilio wil nu echter duidelijk maken dat de toekomst van de Nederlandse oefenmeester niet afhankelijk was van het resultaat tegen il Toro.

/

“Onze coach heeft nooit ter discussie gestaan, resultaten zijn niet altijd zwart-wit”, doet hij uit de doeken op een perspraatje. “We zijn op weg en we proberen beter te worden. Het is alleen maar natuurlijk dat we soms een hobbel in de weg tegenkomen. Het is onze baan om voorbij de resultaten te kijken. Wij analyseren dieper dan wat jullie in de krant lezen. We kijken naar de prestaties en analyseren elk aspect samen met de coach, met het doel om beter te worden.”

“We hebben een goed team en een proactieve coach. Frank de Boer heeft nooit ter discussie gestaan en we steunen zijn project, we geloven dat dit succesvol kan worden. De coach is meer relaxed dan jullie denken en wij hebben altijd ons vertrouwen in hem bevestigd, ook op televisie. We hebben met niemand gesproken, mensen zijn zelf naar voren gestapt omdat iedereen bij Inter wil werken.”

“Maar De Boer is de coach van Inter en hij staat niet alleen”, gaat Ausilio verder. “Jullie kunnen zien dat veel mensen uit het bestuur dagelijks naar het trainingsveld komen. We staan altijd achter het team, achter de coach en zijn staf. Elke dag weer.”

Update 28 oktober 21.37 uur - Witschge bevestigt: ‘De Boer blijft zeker bij Internazionale’
Sportief directeur Piero Ausilio liet vrijdagmiddag weten dat de positie van Frank de Boer ‘nooit ter discussie’ heeft gestaan en Rob Witschge bevestigt dat zijn cliënt gewoon de trainer van Internazionale blijft. “Frank blijft zeker bij Inter, geen twijfel mogelijk. Hij is rustig en focust zich op het werk dat gedaan moet worden. Het project is nog gaande. Nogmaals: hij blijft er erg rustig onder en is gelukkig bij Inter”, zo wordt Witschge geciteerd in de Italiaanse media.

Denk jij dat Frank de Boer jaren bij Internazionale werkzaam blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi voor Frank, ik hoop dat hij het zooitje ongeregeld daar een beetje op de rails krijgt. Heeft in mijn ogen wel de kwaliteiten om er wat moois neer te zetten mits hij de vrijheid en tijd krijgt.

28 oktober 2016 om 15:55

Het is bekend dat hij moeite heeft met vedettes en uitgesproken karakters, en daar heeft inter veel van. Daar is niks slechts aan en inter kan daar ver mee komen. Maar frank de boer is niet de juiste man daarvoor.

28 oktober 2016 om 16:21

Maurootje, uitgesproken karakters? Je bedoelt die typetjes, die je gezag proberen te ondermijnen? Dit riedeltje komt zovaak terug bij bepaalde leden hier. Als coach moet je je grenzen aangeven, zodat je niet word overlopen. Misschien zou jij jezelf laten overlopen, door een 19 of 32 jarige blaag. Maar gelukkig heeft Frank dat nooit gedaan, wat is er gebeurd met El Hamdaoui na Ajax? Overal op de tribune en uit de selectie gezet, Kishna is regelmatig geblesseerd. Maar zit dan alsnog vaker op de bank of tribune dan hem lief is. Maar dat ligt ook allemaal aan Frank?

28 oktober 2016 om 17:21

Wat betreft wat er gebeurd is met el-Hamdaoui, de Boer heeft inmiddels zelf een aantal keer toegegeven dat hij verkeerd heeft gehandeld in de zaak rondom el-Hamdaoui. Wat natuurlijk niet gek is, als beginnende trainer maak je nou eenmaal dit soort fouten.

Je stelt dat el-Hamdaoui het na Ajax nooit meer ergens heeft gemaakt. Dat ligt echter natuurlijk niet alleen bij hemzelf. Mede Frank de Boer heeft de carriã¨re van el-Hamdaoui de nek omgedraaid. Als je 2 jaar lang eigenlijk niet op een fatsoenlijk niveau wedstrijden speelt is zo'n lange tijd dat eigenlijk niet meer te repareren is. Frank de Boer is denk ik later ook gaan inzien dat hij er debet aan is dat hij iemands carriã¨re gewoon geruã¯neerd heeft.

Wat je zegt over gezag uitstralen en niet over je heen laten lopen dat is natuurlijk te makkelijk. Ik denk vooral dat Frank de Boer heel goed met spelers kan omgaan met een West Europese of Scandinavische mentaliteit. Neem bijvoorbeeld een Marokkaan of een Braziliaan moet je totaal anders behandelen dan een Belg of een Deen. Kijk naar van Gaal, waarom denk je dat hij altijd in de clinch heeft gelegen met elke Braziliaan die hij onder zijn hoede heeft gehad? Van Gaal is er niet vies van om mensen ten overstaan van een hele groep flinke kritiek te geven. Doe je dat bij een Braziliaan of bijvoorbeeld bij een Marokkaan dan zetten ze nooit meer een stap voor je.

Puur voetbal tactisch past de Boer heel goed bij Inter. Ik heb echter erg weinig vertrouwen in zijn people management. Sterker nog, op dat terrein vind ik hem soms echt amateuristisch.

28 oktober 2016 om 21:43

Als een speler (volgens jouw voorbeeld eenBraziliaan of Marokkaan) zo'n teer zieltje heeft dat hij niet aangesproken wenst te worden ten overstaan van de groep moet die speler niet professioneel voetballer worden. Zeker in de top gaat het om resultaten en dan moet je gewoon een dikke huid hebben. Kom nou..

De boer is de ideale trainer voor Inter. Zijn systeem is dominant met verdedigende zekerheid, hij kan heel goed rust in de spelersgroep bewaren en heeft een zeer duidelijke filosofie. Beetje geduld en Inter kan veel plezier aan m beleven.

Ik geloofde het sowieso niet. Maar in Nederland zijn we graag negatief over het Italiaanse voetbal dus iedereen was al klaar om Inter af te kraken en dus geloofden de meeste mensen het nieuws gelijk. Want wat de meeste mensen niet weten is dat Mancini niet ontslagen is wegens tegenvallende resultaten, maar door conflicten met het bestuur. Anders had Mancini er nog steeds gezeten, dus Inter heeft wel degelijk begrip voor de wisselvallige prestaties van De Boer.

Italiaanse pers en met name Tuttosport probeert onrust te zaaien door elke keer over ontslag van De Boer te praten en opvolgers te noemen. Ik hoop dat De Boer ze met een serie goede resultaten de mond kan snoeren.

Als een club roept dat de coach niet ter discussie staat is het meestal einde verhaal voor hem.

28 oktober 2016 om 18:15

Als een club roept dat een coach wel ter discussie staat is het ook einde verhaal. En als een club niks zegt kan het ook einde verhaal zijn (zie vGaal). Dus eigenlijk maakt niet uit of de club nu wel of niets zegt over de trainer.

Vanaf het begin heb ik wel een gevoel dat Inter gewoon menens is, en dat het met name media is die er heel veel over schrijft na elk puntverlies etc.
Inter heeft de Boer niet zomaar gehaald en het is lijkt me zeker gedaan voor de langere termijn.
Het gaat niet geweldig met Inter maar dat was voor de Boer ook best het geval.
Alleen nu staat er een andere coach en ze zijn pas enkele maanden verder, dingen hebben tijd nodig.
Ik zie de Boer volgend jaar ook nog daar zitten. Maar kan t fout hebben we zullen zien.

Ook zal hij dan wellicht meer inspraak hebben over wie komt/gaat dan dit seizoen.
Anyhow ofschoon men al duidelijk antwoord heeft gegeven op de vraag zal je merken dat de vraag alsnog wekelijks herhaald zal worden door media.

Het interview met Rob Witschge was met Tuttomercatoweb.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren