Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Willem II kan en wil De Ridder ook niet betalen

Laatste update:

De samenwerking tussen SC Cambuur en Daniël de Ridder blijft beperkt tot één jaar. De vleugelaanvaller tekende afgelopen zomer een contract voor een seizoen en die verbintenis wordt niet verlengd, meldt Omrop Fryslân. De club kan niet aan de financiële eisen van De Ridder voldoen.

/

Bij de nummer twaalf van de afgelopen jaargang in de Eredivisie kwam de 31-jarige ex-Ajacied tot 21 competitieduels, waarin hij tweemaal trefzeker was. Omdat De Ridder voor aanvang van het seizoen voor één jaar tekende, kan hij komende zomer transfervrij op zoek naar een club die wél de middelen heeft om hem het salaris te bieden dat hij in gedachten heeft.

De Ridder doorliep de jeugdopleiding van Ajax en maakte in januari 2004 ook zijn debuut als profvoetballer in het shirt van de Amsterdammers. Voordat het van een definitieve doorbraak in de hoofdmacht kwam, verkaste de buitenspeler in de zomer van 2005 echter al naar Celta de Vigo. De Ridder kwam vervolgens uit voor Birmingham City, Wigan Athletic, Hapoel Tel Aviv, Grasshopper, sc Heerenveen en RKC Waalwijk.

Update 2 juli 21.25 uur - ‘Willem II aast op voor SC Cambuur te dure ex-Ajacied’
SC Cambuur kon niet voldoen aan de financiële eisen van Daniël de Ridder, waardoor de 31-jarige vleugelspeler op zoek mocht naar een nieuwe club. Dat wordt mogelijk Willem II. Volgens Voetbal International heeft de club uit Tilburg een oogje op de man die in het verleden actief was bij onder meer Ajax, Celta de Vigo, Birmingham City, sc Heerenveen en RKC Waalwijk. Bij SC Cambuur speelde De Ridder 21 wedstrijden in de Eredivisie.

Update 17 juli 21.44 uur - Willem II kan en wil De Ridder ook niet betalen
Willem II is, net als SC Cambuur, niet bij machte om te voldoen aan de financiële eisen van Daniël de Ridder. De vleugelspeler is momenteel clubloos en werd de voorbije twee weken volop gelinkt aan Willem II, dat zich al met meerdere spelers versterkte. Trainer Jurgen Streppel laat vrijdag aan het Brabants Dagblad echter weten dat de enige juiste informatie is, dat zijn club contact heeft gehad met De Ridder.

Het was een prettig gesprek en Streppel vindt de 31-jarige De Ridder een goede voetballer, zegt hij. "Maar hij is voor ons simpelweg veel te duur. Het salaris wat hij zou willen verdienen, is veel meer dan hetgeen onze best betaalde speler op dit moment krijgt. Voor iemand die de afgelopen drie jaar gemiddeld vijftien wedstrijden per seizoen heeft gespeeld, is dat niet verantwoord, lijkt mij", aldus de coach van de Tilburgers.

Denk je dat Daniël de Ridder in de Eredivisie blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer, maar te vaak geblesseerd voor een topsalaris

26 mei 2015 om 10:48

Klopt, je ziet aan alles dat het een klasse speler is maar je kan niet een heel seizoen op hem rekenen. Als je dan ook nog Narsingh is je selectie hebt kan je je geld beter in een misschien iets minder begaafde speler steken, maar wel een waar je op kan rekenen.

2 juli 2015 om 21:43

Streppel wou net niet op namen ingaan tijdens supportersbijeenkomst. Maar hoop niet dat deze De Ridder komt. Als je de inhoud van die bijeenkomst een beetje samengevat wilt zien moet je even op de twitter van @bdwillem2 kijken.

17 juli 2015 om 22:21

Heb jij even geluk, De Ridder komt niet. Wel bijzonder dat jij zo veel wil verdienen, terwijl hij zo weinig gepresteerd heeft de afgelopen jaren...

Die jongen heeft echt een rare carriere gehad. Ik snap niet dat hij zijn kans niet heeft gegrepen bij Ajax. was toch een redelijk groot talent waar na zijn vertrek bij Ajax weinig van is terug gezien.

26 mei 2015 om 10:35

Hij speelde toen een geweldig jeugd ek met oranje. Toen wonnen ze het ek ook. Hij kreeg toen die transfer naar celta da vigo daardoor. En daar kwam die wel binnen als goede aankoop. Uiteindelijk was het meer een eendagsvlieg

26 mei 2015 om 10:44

Toch speelt hij nu ook altijd wel prima naar mijn idee, voor zover ik wedstrijden van Cambuur heb gezien. Dus om hem nou een eendagsvlieg te noemen....

26 mei 2015 om 19:29

Nou als je bekijkt naar wat voor potentie hem toegedicht werd dan is het toch wel enigzins teleurstellend wat hij eruit heeft gehaald, wat dat betreft is een ééndagsvlieg nog wel treffend omdat hij na Celta de Vigo zijn hype nooit heeft weten waar te maken

2 juli 2015 om 22:22

@dutch_psv
Hoe kom je erbij dat De Ridder zijn transfer naar Celta de Vigo te danken heeft aan dat Ek?
Hij was namelijk al een seizoen speler van Celta toen dat Ek begon.

@panerai
De grootste reden dat hij bij Ajax vertrok, was omdat Blind het niet met hem aandurfde.
Blind gaf hem weinig speeltijd en De Ridder was daar ontevreden over.
Ajax wilde hem destijds ook niet laten gaan, omdat hij gezien werd als zeer groot talent.
Dat was hij ook zeker, maar helaas had hij het geduld niet en de vechtersmentaliteit om zich terug te knokken in de basis.
Zijn keuze om te vertrekken was dan ook zeker niet de juiste. Dat mag je wel vaststellen als je kijkt naar zijn carrière.

Ook mag gezegd worden dat zijn keuzes in clubs niet echt heel gelukkig waren.
Hij heeft gewoonweg TE vaak weinig geduld getoond en laten zien dat hij weinig doorzettingsvermogen heeft.
Dat hij uiteindelijk zover afgezakt is, is dan eigenlijk ook totaal aan zichzelf te wijten.

2 juli 2015 om 21:42

Zo'n hoogtepunt heeft ie m.i. gehad toen ie als enige (met Van het Schip) Van Persie en andere Feyenoorders beschermde tegen de randdebielen die het veld opstormden toendertijd op de Toekomst.

2 juli 2015 om 21:50

Check voor de gein is op YouTube; De Ridder vs Arsenal. Hij dolde de hele defensie met Ronaldo achtige acties, bij match of the day. Maar ook daar ging het weer fout. Stijlvolle voetballer, maar toen hij debuteerde bij Ajax had ik wel Eem grootsere carrière verwacht.

Vond de Ridder altijd wat een vreemde speler. Enorm traag hobbelde hij wat over het veld. Wel een goede techniek en pass maar er zat vaak verder geen dynamiek in. En dan soms uit het niets had hij een dikke sprint of actie. Om vervolgens 10 meter verderop weer verder te gaan in slow-motion-tempo.

Wat voor financiële eisen mag hij hebben dan?

26 mei 2015 om 11:25

Precies. Dat vroeg ik mij ook af. Zo'n geweldig seizoen heeft hij niet achter de rug. Wat heb je dan te eisen?

26 mei 2015 om 12:49

Ja of zegt dit wat over het budget wat Cambuur beschikbaar heeft?

26 mei 2015 om 15:33

Lijkt me niet, dan was ie toch ook nooit gekomen.. cambuur heeft elk jaar meer te besteden. Lijkt me eerder dat de ridder iets van een beloning wil zien om 2 jaar voor een kleiner clubje te willen voetballen. Nja prima.. succes verder

26 mei 2015 om 19:30

Cambuur heeft elk jaar meer te besteden, maar nog steeds één van de laagste salarisplafonds uit de Eredivisie. Ik denk eerder dat ze zijn contract in ieder geval niet wilde verbeteren aangezien hij zo blessure gevoelig is.

17 juli 2015 om 22:15

Zijn max is toch echt wel Willem II en Cambuur met alle respect. De Ridder is nou niet echt bepaald geweldig. Hij moet juist blij zijn dat er nog clubs interesse hebben in hem. Maar kennelijk heeft hij een te hoge pet van zichzelf op anders lever je wel wat in op salaris gebied lijkt mij.

Technisch een hele goede voetballer. Helaas gemaakt van glas. Zijn rendement was ook niet bijster hoog afgelopen seizoen. Persoonlijk vind ik het jammer, maar ik begrijp de beslissing wel om niet met de Ridder verder te gaan.

Als dit lukt dan krijgt Willem II toch ook dit jaar weer een leuke selectie. Gaan zo weer mee doen in het linkerrijtje.

Willem ll wordt Ajax 2 zowat. Zijn stik voor stuk prima spelers voor Willem ll. Gaan ze veel plezier mee hebben

2 juli 2015 om 21:52

Volgens technisch directeur Aalbers was het ook niet uitgesloten dat er later mogelijk nog iemand van Ajax gehuurd zou worden. "ajax 2" "ajax van het zuiden" "Brabantse joden", ik vind het allemaal prima zolang we onze eigen jeugd ook maar de kansen blijven geven... Maar aan Streppel is dat wel toevertrouwd.

2 juli 2015 om 22:07

Ben benieuwd wie dat eventueel nog gaat worden. Na de voorbereiding zullen er nog wel wat spelers af vallen en verhuurd/ verkocht mogen gaan worden. Als wij dan Frenkie de Jong over mogen nemen en dan nog verhuren aan jullie vind ik het goed. Maar hij zou wel naar PSV gaan.

2 juli 2015 om 21:55

je weet wat de bij-naam is van willem 2? het ajax van het zuiden..weet niet of het door co adriaanse komt of dat het daarvoor ook al was..

2 juli 2015 om 23:14

Nee, dateert van de jaren onder Piet de Visser!

Willem II krijgt wel een hoog Ajax gehalte mocht dot doorgaan. De Ridder, De Sa, Koppers en Ligeon doorliepen alle vier de jeugdopleiding.

Willem II is behoorlijk actief op de transfermarkt. Schip met geld binnengevaren?

2 juli 2015 om 22:32

Hun begroting stijgt tot ongeveer 9.4 miljoen.

3 juli 2015 om 01:13

en ook belangrijk: het laatste restje schuld is weggewerkt en ze gaan waarschijnlijk 1 of 2 huurlingen minder in de selectie hebben. De omzet kan met €1 miljoen per jaar stijging naar de €14 miljoen.

Goede contacten opgedaan na de deal met Dijks?
Nu nemen ze de halve Jong Ajax selectie over.

Willem II krijgt wel een leuk elftal moet ik zeggen! Ik ben alleen niet zo kapot van die keeper.

Ik snap als Willem IIer alleen niet dan wij meer salaris kunnen betalen.

Ben wel benieuwd naar de salariseisen van De Ridder. Die gaat op deze manier niet meer aan de bak komen in Nederland.

Logisch, Willem II moet geen risico nemen. Wel vrij apart dat hij geen salaris wilt inleveren want zo goed is hij niet. Willem II moet hem niet eens willen imo.

116 wedstrijden en maar liefst 13 doelpunten in de laatste 10 jaar is om je rot te lachen .

Misschien gaat hij nu zelf inzien dat hij toch echt teveel geld vraagt. Is te vaak geblesseerd en heeft bij Cambuur niet eens zoveel laten zien. Misschien bedenkt hij zich nog en klopt hij weer aan bij Cambuur, of gaat hij weer voor een avontuur in het buitenland.

Overal geflopt en nog steeds salariseisen 😳😳😕

wijs besluit van streppel. ....en wat denkt die de ridder wel met zijn eisen

Hij kan beter voor zn televisiecarriere gaan.. zoals bij ranking the stars, waar ie al eerder zat. Misschien als analist bij fuksports

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren