Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Willem II deelt stadionverboden uit na gooien van vuurwerk

Laatste update:

De derby tussen Willem II en NAC leverde vrijdagavond weinig spektakel op. Na afloop van de competitiewedstrijd, die in 1-1 eindigde, kwam dat er alsnog: supporters van de thuisclub gooiden vuurwerk en aanstekers op het veld, terwijl er tussen de spelers van Willem II en NAC nog een opstootje ontstond.

"Een speler van ons werd aangevallen, ik wilde hem graag beschermen. Toen werd ik tegengehouden door een paar gasten van de tegenpartij. In korte tijd gebeurde er veel dingen. Over en weer wat duwen, verder niet zo'n big deal", zo verzekerde Willem II-doelman Mattijs Branderhorst aan Omroep Brabant.

Nigel Bertrams, sluitpost van NAC, kreeg er weinig van mee. "Wij wilden onze eigen supporters bedanken voor de goede steun. Toen gooiden supporters van Willem II vuurwerk en aanstekers op het veld. Dat is jammer. Maar misschien hoort het ook wel een beetje bij het beladen sfeertje. De clubs zijn toch aartsrivalen."

Ben Rienstra betreurde het moment. "Er werd vuurwerk op spelers van NAC gegooid. Dat moet je niet goedkeuren. Dat slaat nergens op, vind ik. Met een paar jongens hebben we de rest uit elkaar gehaald. Dit is zo onnodig", zo verzuchtte hij in gesprek met FOX Sports.

NAC-coach Stijn Vreven kreeg een fakkel naar zich toegegooid. "Wat er gebeurde? Ik weet het niet. Ik heb het zelf niet meegekregen. Het enige dat ik zag is dat er een fakkel naar het hoofd van de trainer werd gegooid", vertelde Mounir El Allouchi voor de camera van Voetbal Inside. "Hij wilde bijna de tribune invliegen man. Als Vreven iemand slaat, is het gewoon klaar."

Update 19 december 13.20 uur - Willem II deelt stadionverboden uit na gooien van vuurwerk
Na afloop van het duel tussen NAC Breda en Willem II werden er aanstekers en vuurwerk op het veld gegooid en de club uit Tilburg maakt nu via de officiële kanalen bekend maatregelen te hebben genomen. Zes daders zijn geïdentificeerd en drie van hen hebben een stadionverbod opgelegd gekregen van ten minste achttien maanden.

Wie gaat dit seizoen hoger eindigen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een ongelofelijk paupervolk die zogenaamde supporters daar. Een beetje gooien met fakkels naar spelers en trainers. Ik hoop dat de camerabeelden leiden tot hoge straffen en stadionverboden voor de verantwoordelijken.

9 december 2017 om 01:03

Voor zo'n (met alle respect) kleine club, komen de 'supporters' van Willem II net iets te vaak negatief in het nieuws naar mijn mening.

9 december 2017 om 01:27

Waat een onzin. Lekker metvde media meepareten ivm dit incident en met due feyenoord supporter waar overigens niemand meer iets.over heeft gehoord

9 december 2017 om 09:33

Onzin, ben nu met Sparta daar 2 keer bij een uitwedstrijd geweest. Tis daar gewoon ziek volk. Die halve kingside zit vol met adjes die het maar al te leuk vinden om rotzooi te trappen. Heb het alsjeblieft niet over de Media. Want buiten de media om gebeuren daar al genoeg dingen die niet door de beugel kunnen. Helaas schijnt dat allemaal gewoon te kunnen daar in tilburg. Vond het een leuk clubje. Maar na al die incidenten heb ik 0 sympathie meer voor ze.

9 december 2017 om 14:27

Ik vind het anders altijd leuk in Stilburg! Vorig seizoen en dit seizoen twee keer van ze gewonnen. Zongen ze stil en heerlijk om hun dan uit te dagen. We roepen altijd: “kom maar de bussen toe”, maar helaas blijft het alleen bij wat spreekkoren hahahaha

9 december 2017 om 03:31

Achja, van dat volk daar kun je ook niet veel positiefs verwachten. Wel een leuke grappenmaker die keeper van Willem II. “Beetje duwen en trekken over en weer” zegt hij, terwijl hij zelf als enige met z’n armpjes loopt te zwaaien naar Noppert. Mag wel geschorst worden.

9 december 2017 om 09:47

Ze hadden nog een voorwaardelijke straf staan van wedstrijd zonder publiek en 20.000 boete vanwege vuurwerk etc in de vorige derby. Reken maar dat die nu dus gaat komen.

Je zou je af kunnen vragen of de NAC spelers niet beter vanuit de middencirkel de fans konden bedanken. In ieder geval niet helemaal naar het vak toe, maargoed.

Dat die kruiken dan opeens na 90 minuten weinig strijd opeens losbarsten is echt belachelijk. Van de supporters kan je zoiets nog verwachten, niet goed maarjah der zitten er soms een paar tussen op de tribunes. Dat de spelers dan zo reageren, belachelijk. Vooral die keeper van Willem II, komt als een bezetenen aan, wordt weggeduwd door noppert en gaat dan als een wilde om zich heen slaan. Mag toch hopen dat deze beelden nog eens bestudeerd worden Door de KNVB en er naast een boete voor het vuurwerk ook nog eens naar de spelers wordt gekeken. Buiten dit baal ik meer dat NAC net niet de stootkracht heeft gehad om het degelijke spel en de goede inzet om te zetten in winst. Al met al terechte uitslag, maar er had net dat beetje meer in gezeten. Nu op naar de volgende 6-pinen wedstrijd tegen Twente. HUP NAC!

9 december 2017 om 13:04

Vanuit de middencirkel bedanken? Nooit! Het is toch te bizar voor woorden dat die jongen niet even naar het uitvak kunnen lopen. Neem aan dat Willem II een boete tegemoet kan zien (20.000 voorwaardelijk van de vorige derby) en dat hun keeper geschorst wordt. Wat een zielig zooitje daar op die kingside zeg..

11 december 2017 om 02:03

Isgoed jonge niemand doet iets tegen de spelers van NAC en dan komen ze gelijk met rukgebaren naar de kingside en wuiven ze van kom maar. Uitdagen kunnen ze wel die ratten

9 december 2017 om 18:02

Beelden zat dat de keeper van Willem II een klap krijgt dus snap wel dat die om zich heen gaat slaan. Fakkels kwamen pas nadat een speler van nac zijn middelvinger opstak naar het Willem II publiek.

Begrijp je niet verkeerd maar welke club heeft er nou de "harde kern naast het uitvak..... ( ja NAC heeft dat ook ... maar tijdens een derby is dat vragen om problemen toch?)

9 december 2017 om 13:07

NAC heeft 'harde kern' op beide korte zijdes eigenlijk, B-side een volle korte kant en Vak G tegenover (naast het uitvak). Komt de sfeer vaak juist ten goede vind ik. Helaas zaten er gisteren op de Kingside een hoop idioten die zich dusdanig misdragen dat ze spelers (!) van de tegenpartij willen verwonden, dat kan gewoon niet door de beugel.

11 december 2017 om 02:06

De NAC spelers maakte zelf rukgebaren en staken hun middelvinger op, beeld je het maar ff in dat de Willem ii spelers dit voor de B-Side doen.

19 december 2017 om 15:29

@SB-ON

Een gebaar is natuurlijk wel een goede reden om een fakkel ,waarmee iemand serieus verwond kan worden, te gooien.........

Voetbal, enige sport waar incapabele mensen worden toegelaten en waar slecht gedrag wordt goed gepraat onder 't mom van het hoort erbij.

Dan zeggen we dingen als' morsten ze maar van de middellijn bedanken'. In elk ander sport (zelfs fysiekere sporten) zit Jan naast Kees, terwijl Kees een andere partij support dan Jan

9 december 2017 om 14:35

Ik denk dat overal incapabele mensen worden toegelaten. Alleen bij voetbal escaleert dit en gedragen deze personen zich ook zeer onacceptabel.
Ik denk dat bij fysieke sporten er veel meer discipline heerst. Bij voetbal wordt dit door dezelfde personen niet geaccepteerd. Zij maken de regels uit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren