Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: ‘Vitesse trekt zich terug na horen vraagprijs Sporting’

Laatste update:

Luc Castaignos kan bij Vitesse terugkeren in de Eredivisie, maar dan zullen de Arnhemmers wel 2,5 miljoen euro moeten betalen aan zijn club Sporting Portugal. De werkgever van Castaignos wil hem volgens De Telegraaf het liefst direct verkopen, maar ze weigeren verlies te maken. De 24-jarige aanvaller werd een jaar geleden voor hetzelfde bedrag overgenomen van Eintracht Frankfurt.

Castaignos werd vorig jaar nog binnengehaald als een relatief grote vangst. Hij tekende een driejarig contract met een afkoopsom van zestig miljoen euro. Zijn komst viel samen met die van Bas Dost. Waar laatstgenoemde goed was voor 34 competitiedoelpunten, wist Castaignos in totaal zes wedstrijden niet te scoren. De ex-spits van FC Twente en Internazionale komt niet meer voor in de plannen van trainer Jorge Jesus en hij mag dan ook vertrekken.

Vitesse gooide reeds meerdere lijntjes uit voor een vervanger van Ricky van Wolfswinkel, die onlangs naar FC Basel vertrok. Bij Chelsea werd aangeklopt voor Tammy Abraham, maar hij lijkt op weg naar Swansea City. Samuel Armenteros staat ook op het lijstje van de Arnhemmers. Echter, zijn club Heracles Almelo vraagt in de ogen van Vitesse een te hoog bedrag. Zodoende is de Eredivsionist, komend seizoen uitkomend in de Europa League, uitgekomen bij Castaignos. Hem wordt in Arnhem het beeld van Van Wolfswinkel geschetst, die bij Vitesse zijn carrière nieuw leven wist in te blazen en een transfer naar Basel verdiende.

Update 23 juni 12.10 uur - 'Vitesse trekt zich terug na horen vraagprijs Sporting'
Luc Castaignos lijkt bij Vitesse niet de opvolger te worden van de naar FC Basel vertrokken Ricky van Wolfswinkel. Het Portugese Record weet te melden dat de Arnhemmers zijn afgehaakt na het horen van de vraagprijs van Sporting. De club zou zo'n 2,5 miljoen euro willen ontvangen voor Castaignos, maar dat zou voorlopig teveel zijn voor Vitesse.

Denk jij dat Luc Castaignos volgend seizoen bij Vitesse speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niet doen niet doen! 2.5 mil voor een niet scorende spits.. al is die gratis dan ook weigeren 👋

22 juni 2017 om 07:37

Voor niks zou ik toch kijken of er wat qua salaris te regelen valt, bij gebrek aan beter. In Duitsland en Nederland heeft hij het nog vrij oké gedaan, wat betreft het doelpunten aantal.

22 juni 2017 om 07:50

Ah zwaar overschatte voetballer. Vond het ook een zwaktebod van de scouting van mijn clubje dat ze bij hem uitkomen.. moet toch ergens wel een betere voetballer/spits rondlopen die voor vitesse haalbaar is?! Hoor nu non-stop de namen havenaar, kramer, Armenteros, castaginos en Veldwijk.. hou op schei uit

22 juni 2017 om 08:04

Ruben jij denkt dat je clubje echt bakken met geld heeft maar dat is niet zo

22 juni 2017 om 08:07

Noem voor Vitesse dan even betere opties die ook betaalbaar zijn. Ze hebben nu een jaartje mazzel gehad met van Wolfswinkel, maar zoiets heb je niet ieder jaar. Ook is het zo dat als je iets beters wilt, je moet betalen en Vitesse heeft geen miljoenen te besteden voor het halen van 1 speler op 1 positie.

22 juni 2017 om 08:09

Mijn clubje heeft een transferbudget van 8 miljoen gekregen van onze Rus met daar bij de 9 miljoen die ze aan uitgaande transfers hebben verdiend.. hebben dus geld zat om wat hoger in te zetten voor een goede spits.

22 juni 2017 om 08:16

9 miljoen - geld voor opleidende clubs, zaakwaarnemers, belasting, doorverkoop percentage, investeringen in de club etc. etc. Al met al blijft er altijd relatief minder over bande 9 miljoen dan jij denkt.

22 juni 2017 om 08:24

In ieder geval genoeg om van je duur verdiende geld niet 2.5 miljoen uit te geven aan een spits die nooit scoort

22 juni 2017 om 08:38

@rubenarhem dat zijn prima namen voor Vitesse! Dat jouw club een keertje de beker wint wil niet zeggen dat het opeens een top 4 club is, los vh feit dat betere spitsen dan de door jouw genoemde spitsen ook boven het budget zijn van Vitesse.

Havenaar,armenteros of desnoods Costaignos zijn prima spitsen voor Vitesse,sterker nog denk dat ze alle 3 minimaal gelijkwaardig zijn aan v Wolfswinkel.

22 juni 2017 om 08:51

Ik weet niet waar je vandaan haalt dat ik vitesse opeens een top 4 club vind..? Havenaar is bij vitesse al te licht bevonden en mocht daarom vertrekken, Castagions is zwaar overschat en naar 1 leuk jaar bij Feyenoord overal geflopt dus waarom zou je 2.5 miljoen ervoor neerleggen? Daarnaast is Kramer niet de meevoetballende spits die vitesse graag wenst en heeft daarnaast een belabberde mentaliteit als het even tegenzit evenals castagnios, zulke spelers moet je sowieso al niet willen hebben. Daarnaast heb je van wolfswinkel voor 6 ton gekocht dus hoezo zijn betere spitsen boven het budget? Kwestie van goed Scouten.. Haller heeft Utrecht bijvoorbeeld ook geen 2.5 miljoen gekost.

22 juni 2017 om 09:39

Ruben ik ben het helemaal met je eens. Kwestie van goed scouten. Ik word ook niet vrolijk van de spitsen die ik voorbij hoor komen. Al vind ik als Nijmegenaar dat Vitesse niet te goed moet worden dus misschien toch een castaignos?
Nee zonder gein, een veldwijk zou zeker wel interessant zijn. De rest zou ik ook afschrijven op basis van kwaliteiten maar vooral op mentaliteit.

22 juni 2017 om 09:54

Sorry maar ik zou Castaignos een super goeie optie voor Vitesse vinden! De jongen heeft super veel talent en altijd scorend vermogen gehad. Nu is hij voor relatief weinig geld te kopen. Hij kan zn carierre nieuw leven inblazen met 2 seizoenen Vitesse dus hij zal gebrand zijn pom het te laten zien. Ik voorzie echt een van Wolfswinkel scenario waarin hij in 2 seizoenen gem 19x scoort en dan voor 6-7 miljoen verder kan worden verkocht. Die jongen is gewoon de laatste jaren doodongelukkig geweest in het buitenland, maar kan echt wel voetballen. Die bloeit helemaal op in de eredivisie.

22 juni 2017 om 10:00

Wie zegt dat Vitesse momenteel met een transferbudget van 8 miljoen werkt? OK, ze hebben met de transfers van Van Wolfswinkel en Nakamba 8 miljoen opgehaald, maar nergens staat geschreven dat ze die allemaal weer kunnen uitgeven aan nieuwe spelers...

22 juni 2017 om 10:04

Rubenarnhem je moet niet denken dat wanneer iemand een speler van jouw club koopt, het hele bedrag ineens plotsklaps op de rekening staan. Vaak wordt er in termijnen betaald en ben je ook nog veel kwijt aan commissies.

22 juni 2017 om 10:38

Dat is onjuist Ruben. Er is alleen gezegd dat de eigenaar nu niet de 8 miljoen bij hoeft te leggen die er normaal als tekort waren en dat een deel daarvan wellicht nu geïnvesteerd kan worden. Nergens is gezegd dat dat het transferbudget is. Dat een flink deel van de 8 miljoen die er nu binnen is gekomen geherinvesteerd zal worden klopt dan wel weer. Maar voor een goede spits betaal je zo 4 a 5 miljoen, en ik begrijp Vitesse dat ze dat er niet voor over hebben.

22 juni 2017 om 11:49

@ruben #32

Ik snap best dat je die spelers niet wil. Kramer en Havenaar moet je echt niet doen. Ik vind persoonlijk dat Castaignos een aardige optie is, want hij moet eerst maar weer een keer speeltijd krijgen om te laten zien dat hij nog kan scoren. Zes invalbeurten bij Sporting vind ik geen goede graadmeter. Maar 2,5 miljoen is wel een fors bedrag voor dit risico.

Tegelijkertijd kan je niet verwachten dat je altijd een voltreffer hebt zoals met Wolfswinkel of Haller (bij Utrecht). Dat zijn twee topaankopen, maar dat lukt echt niet altijd, want als je vantevoren weet dat ze dit gaan doen, dan betaal je veel meer. Dus ja, goed scouten, maar ook dan heb je geen garanties.

22 juni 2017 om 14:15

Ook prima, des te grote reden om hem niet te halen!! 2.5 voor spits die er geen ene hol van kan..
en @Edo ik snap
Natuurlijk dat je niet altijd geluk kan hebben met een spits die je haalt of scout.. maar laatst ze op ze minst even hun best doen om iets fatsoenlijks te scouten ipv deze man. Had ik liever Tom boere zien komen bijvoorbeeld. Mijn zin en vertrouwen in t nieuwe seizoen word een iig gehalveerd met de komst van castagnios 👎🏼

22 juni 2017 om 14:29

@clark. Super veel talent en veel scorend vermogen? Ik donder bijna van mijn stoel 😂

22 juni 2017 om 09:40

Als je weinig speelt scoor je ook niet veel. Pelle, vWolfswinkel.. spelers die voor de 'terugkeer' in Nederland niet veel speelde en scoorde gingen hier los.
Waarom zou Luc dag niet kunnen? Bij Twente scoorde hij er ook stuk of 15 gem per seizoen?
Zou zomaar eens kunnen werken..

22 juni 2017 om 09:46

Niet scorend, wel scorend, ik zou me eerder zorgen maken over de intentie om Castaignos te halen, want dat is een totaal andere spits dan van Wolfswinkel, wat betekent dat de speelstijl rigoreus veranderd moet worden.

Toen Sporting vorige zomer Dost en Castaignos haalde, had ik nog het idee dat Castaignos voor wedstrijden werd gehaald tegen topclubs zodat Sporting kon counteren, maar dat klopte niet, dus Sporting's aanschaf van Castaignos was ook waanzin. Je zou denken dat Sporting een professionele organisatie zou zijn waar er bewust voor bepaalde type spelers wordt gekozen, maar dat idee kan de prullenbak in.

Hoewel ik 2,5 miljoen zelf als snel ruim 2 miljoen teveel vind voor een castaignos lijkt me dat vitesse best de portemonnee mag trekken voor een opvolger in de spits. Iedereen weet dat je net leuk 5 miljoen hebt binnengeharkt. Maakt t onderhandelen lastiger

Vitesse moet op de centjes passen en dan is 2,5 miljoen best veel voor deze spits.

Ik weet niet wat voor bod ze voor Armenteros geplaatst hebben, maar misschien moeten ze die iets opwaarderen. Of overstappen naar een andere optie, Lars Veldwijk...

Is Havenaar niet gewoon een optie voor Vitesse? Is toch een stap hogerop voor die jongen, heeft nog maar een 1-jarig contract en zal toch wel een stuk minder kosten? Verwacht dat hij na zijn blessure gewoon weer van waarde gaat zijn voor een team als Vitesse.

22 juni 2017 om 07:47

Ga je de oorlog ook niet mee winnen. Heb nog nooit een spits in een vitesse short gezien die zovaaknals havenaar voor open goal heeft gemist. Dus nee ook hij mag in den haag blijven 😄

22 juni 2017 om 09:18

Jawel, wat dacht je van Bob Peeters!

22 juni 2017 om 11:51

Waarom zou Havenaar het nu wel opeens gaan redden bij Vitesse? Is eerder niet gelukt, en toen was hij geen 17 jaar oud ofzo. Ik zou echt niet weten waarom hij nu opeens wel zou slagen.

Goede ontwikkeling dat de (top)spitsen dit jaar voor een groot deel bij de (top) clubs en in de eredivisie blijven. Daarnaast komen er een par mooie namen terug zoals Huntelaar en wellicht van Persie. Beste spitsen van de Jupiler league mogen het gaan laten zien bij onze sub-top en ook een Castaignos kan een toevoeging zijn voor de Eredivisie.

22 juni 2017 om 07:42

"castaignos kan een toevoeging zijn voor de Eredivisie". Helemaal niet. Deze jongen wordt schromelijk overschat en heeft behoudens een goed jaar bij Feijenoord helemaal niets van zijn carriere gemaakt. Vitesse kan de centjes beter uitgeven aan een echte voetballer!

22 juni 2017 om 07:51

Schromelijk overschat? Ik ben toch wel benieuwd door wie want de te eens in de Posts hier is niet heel positief. Daar aast heeft hij het bij Twente toch ook noet heel slecht gedaan volgens mij? Maar goed, Van Wolfswinkel kon er volgens velen ook niets van toen Vitesse hem terughaalde en kijk eens wat een plezier Vitesse aan die jongen beleefd heeft.

Castaignos is gewoon veel te vroeg baar het buitenland gegaan kunnen we achteraf constateren en een terugkeer baar Nederland is misschien wel de beste optie. Een stap terug om er daarna misschien weer een of meerdere naar voren te maken. Hij heeft nog een aardige carriere voor zich

22 juni 2017 om 09:12

@hardgras Heeft bij Twente ook gewoon 3 prima seizoenen gedraaid met 10 goals. Daarnaast de nodige ervaring in het buitenland opgedaan waar de trainingen vaak nog vaan een hoger niveau zijn dan in Nederland spelen tegen het rechter rijtje.

Begrijp me niet verkeerd, zeg niet dat het direct de topscorer van de Eredivisie zal worden maar ik sluit niet uit dat hij, net als menig andere spits, zijn draai weer weet te vinden in Nederland. Daarnaast gun ik liever een Nederlandse spits met nog potentie die kans dan weer een geroutineerde buitenlander of een talent die we daarna nooit meer terug zien.

22 juni 2017 om 09:24

Castaignos heeft het echt niet prima gedaan bij Twente. Het laatste jaar was matig, de rest gewoon slecht met onwijs veel kansen nodig hebben voor een goaltje.

22 juni 2017 om 10:06

Castaignos heeft het prima gedaan bij Twente? Nou ik kan je wel vertellen als Twente-supporter. Hij heeft het helemaal niet prima gedaan. Hij was echt dramatisch. De reden dat hij er nog wat scoorde was omdat hij Tadic achter zich had staan.

22 juni 2017 om 10:21

114 wedstrijden, 42 doelpunten en 11 assist voor een spits van Twente vind ik inderdaad prima statistieken. Zeker gezien zijn leeftijd toen.

22 juni 2017 om 07:57

2,5 miljoen is een bedrag wat Vitesse toch wel op tafel moet kunnen leggen.. Anders kopen voor 1,5, en het met simpele bonussen kan oplopen naar 2,5?

Wat moeten ze in Portugal wel niet gedacht hebben toen ze hem binnen haalde, ik dacht dat heel de wereld toen al wel gezien had dat het niet topper in wording zou zijn, een afkoopsom van 60 miljoen..

22 juni 2017 om 09:07

Ow, haha dan heeft die het toch nog best aardig gedaan inderdaad. Dan is het misschien toch beter dat hij lekker in Nederland blijft ballen, meer zijn niveau en kan straks af en toe de uitblinker van Vitesse zijn. Ik blijf wel van mening dat het geen van Wolfswinkel is, maar goed ook die zag je soms weken niet.

22 juni 2017 om 09:12

in 8 seizoenen, 7 goals per seizoen gemiddeld.

hangover96:
je vergist je met het aantal doeplunten in nederland.
het juiste aantal is: 15x (feyenoord), 13x (1e jaar twente), 12x (2e jaar twente), 12x (3e jaar twente)

22 juni 2017 om 13:02

Uiteindelijk tellen de netto gescoorde doelpunten en niet het aantal kansen. En dan is 42 keer uit 114 wedstrijden een heel goed moyenne.
Het feit dat hij veel kansen nodig had zegt ook iets over hoe vaak hij zich in kansrijke positie weet te spelen.
Persoonlijk heb ik liever een spits die uit honderd kansen 20% scoort, dan een spits die uit 30 kansen 50% scoort, als je begrijpt wat ik bedoel.
Het probleem bij Castaignos bij Twente was dat hij veel te lang bij een gemiste kans bleef hangen. Daardoor leek hij vaak onvoldoende gemotiveerd. Maar dat was hij beslist niet.

Ik zou Castaignos erg graag terug zien in Enschede, maar dan wel als spits van de tegenstander. Hebben Thesker en Andersen ook eens een rustige middag.
Dus ik zou zeggen... doen Vitesse, een buitenkansje

22 juni 2017 om 11:14

Als hij overgenomen wordt hoop ik dat ze dit uitprinten en in de kleedkamer ophangen voor de wedstrijd tegen Twente. Mag 'ie er even 3 in prikken.

22 juni 2017 om 11:48

Dan mag hij wel de wedstrijd van zijn leven spelen. Castaignos is een hele goede teamspeler met een tomeloze inzet, maar als spits is hij erg beperkt en zeer matig. Hij mist het mentale aspect van een spits en loopt verkeerde lijnen.

Castaignos is eigenlijk alleen nuttig in een 4-4-2 opstelling met een zwervende rol rondom de eerste spits. Castaignos zul je dan niet moeten beoordelen op zijn rendement, want dan kom je als supporter van een koude kermis thuis.

22 juni 2017 om 08:23

Dat was dan niet in de competitie, want daarin wist hij in 94 minuten slechts 1 schot te lossen... naast - [via Opta]

22 juni 2017 om 08:42

Dat is wel een tijdje geleden haha

22 juni 2017 om 08:52

Foutje moet kunnen, geen ramp Moet eerlijk zeggen dat Luc bij ons zeker niet onverdienstelijk was, ben dus ook niet volledig negatief over een eventuele overgang naar Vitesse voor hem. Probleem is alleen dat hij buiten een (half?)jaar Rotterdam en bij Twente bar weinig heeft laten zien. Zonde als je nagaat hoe z'n toekomst er uitzag op 17-jarige leeftijd.

Ik dacht dat hij allang gestopt was met voetballen. Maarja 135 minuten in een jaar spelen is ook eigenlijk zo goed als gestopt.

Ik zou proberen om Cassierra van Ajax te huren. Met Dolberg en Huntelaar in 1 & Kaj Sierhuis als vaste spits in jong is het voor alle partijen misschien goed om hem
Te verhuren.

22 juni 2017 om 09:03

Wow, ja goede keuze. Zonder twijfel een heel stuk beter dan die niet scorende slapjanus Castaignos.

22 juni 2017 om 09:11

Wat heeft Cassierra dan al laten zien, behalve zijn Ajax-shirt ?

Mocht Armenteros niet lukken, dan zal er een parel uit België, Frankrijk of Denemarken gescout moeten worden...

22 juni 2017 om 13:18

Hij heeft laten zien dat hij makkelijk scoort. In het eerste heeft hij geen kans gehad omdat dolberg en traore daar speelden.

Ik ben wel een ontzettende fan van hem. Hij is een echte killer in de 16, is ondertussen alweer een jaar in Nederland dus tijd om het elke week te laten zien op het hoogste podium.

22 juni 2017 om 10:43

Tuurlijk joh, we gaan even weer zo'n zogenaamd Ajax talent huren waar je op de lange termijn niets aan hebt. Ik ben blij dat Vitesse dat niet doet...

22 juni 2017 om 13:14

Vitesse huurt genoeg spelers. Kopen heeft uiteraard altijd de voorkeur maar als je weinig centen hebt en niet de juiste speler kunt kopen kun je beter een jaartje huren. Misschien zelfs wel met een optie tot koop er in.

22 juni 2017 om 13:18

Vitesse huurt in verhouding tot veel clubs relatief weinig en huurt vooral van Chelsea. Vaak zijn dat ook talenten, dus waarom zouden we eenzelfde talent nu van Ajax gaan huren?

Castaignos is een, zoals ik ze noem, negatieve voetballer. Ze stralen een negatieve invloed uit op het team. Altijd chagrijnig er bij lopen en dan heb ik het nog niet eens over het gebrek aan scorend vermogen.
Nee, zelfs gratis zouden ze hem er niet bij moeten willen hebben.

22 juni 2017 om 11:50

Daar ben ik het niet mee eens. Castaignos had altijd een geweldige inzet en gaf elke wedstrijd 100%. Ik ben absoluut geen fan van zijn voetballende kwaliteiten en zijn rendement is ook erg laag, maar een negatieve invloed op de ploeg heeft hij zeker niet.

Goed voorbeeld hoe je je carriere niet moet plannen..
Kwam goed voor de dag bij Feyenoord, heeft het niet gered bij Inter, Eintracht en Sporting... Bj Twente deed hij het redelijk, gewoon een redelijke eredivisie spits.

22 juni 2017 om 09:07

Bij Twente deed hij het helemaal niet redelijk! Men wist niet wat men met hem aanmoest. Hij scoorde heel weinig en had heel veel doelpogingen nodig voor die paar doelpuntjes. Men wou hem op de bank zetten maar door de dure aanschafprijs bleven ze het maar proberen totdat ze in zagen dat het nooit iets zou worden en hebben ze hem verkocht voor een habbekrats.

22 juni 2017 om 13:08

Even bij de weg blijven. Ze hebben hem voor een habbekrats verkocht omdat ze dringend cash nodig hadden i.v.m. dreigend faillissement. Zo hebben ze vorig jaar wel meer spelers voor een appel en een ei laten gaan om cash binnen te krijgen en salarissen te kunnen schrappen. Heeft dus niets met zijn prestaties te maken. Respectievelijke 15,14 en 14 goals is niet zo'n slecht moyenne voor een spits van een subtopper. En al helemaal niet als de trainer (tikkiebreed) Alfred Schreuder is.

nooit doen vitesse.
hij is niet geslaagd bij twente, niet bij frankfurt en niet bij sporting.
daarnaast, het ergste is dat in 8 seizoenen hij gemiddeld 7 doelpunten per seizoen gemaakt heeft.
diep droevig voor een spits.

je kunt niet met zo'n spits europa in gaan.
ga altijd voor armenteros of huur cassierra zoals iemand hier voorstelde.

22 juni 2017 om 10:02

Maar Twente heeft ook geen topopleiding ik zie castaignos het wel goed zoals pelle en Ricky terug komen uit flop seizoenen kan hij dat ook

22 juni 2017 om 11:58

Dat is echt het domste argument wat ik ooit gelezen heb. FC Twente moest flink bezuinigen waardoor de opleiding op een laag pitje is gezet twee jaar geleden. Bovendien was Castaignos een basisspeler bij FC Twente en dus heeft de opleiding daar niet veel mee te maken.

Aan de begeleiding heeft het bij Castaignos niet gelegen. Verder is FC Twente momenteel weer actief bezig om de jeugdopleiding weer een nieuw leven in te blazen.

Verder heeft Vitesse ook niet bepaald een topopleiding, gezien de cijfers. Eloy Room, Tighadouini komen uit de jeugdopleiding qua basisspelers. Zoveel jeugdspelers breken er niet door in Arnhem. De faciliteiten mogen dan goed zijn, maar effectief is de opleiding (nog) niet.

22 juni 2017 om 13:24

Pardon? Vitesse had afgelopen jaar het hoogste aantal opgeleide spelers in de 1e divisie. Daarnaast vergeet je propper, van Ginkel, buttner, van wolfswinkel en nog iets langer terug Theo en hofs. Die jongens konden/kunnen allemaal aardig voetballen en veel daarvan hebben uiteindelijk de top tijdelijk) gehaald. Noem eens dezelfde aantallen jeugdspelers van twente die dat gehaald hebben?

22 juni 2017 om 13:17

Statistieken? Armenteros heeft in 10 (!) seizoenen zegge en schrijve 65 doelpunten gemaakt, waarvan éénmalig 19. Dat was vorig seizoen Blijft over 46 goals in 9 jaar. Castaignos maakte er in drie seizoenen Twente 42. (15, 14 en 14)
In 2 jaar Anderlecht scoorde Armentereros welgeteld 1 keer. In zijn jaar Feyenoord ook 1. Zijn hoogste aantal voor het vorige seizoen was 11 bij Willem 2 en 10 bij Heracles.
Je rekent Castaignos 8 seizoenen aan, maar vergeet daarbij dat hij 2 jaar als jeugdspeler bij Inter zat.

Ik vind 2,5 miljoen veel geld voor een spits die her en der al mislukt is en waar toch wel een krasje op zit. Ondanks zijn 24 jaar.

Armenteros zou een perfecte spits zijn, technisch, balvast en gemakkelijk scorend. En daar zit nog volop rek in. Ik weet niet welk bod ze neergelegd hebben bij Heracles, maar wellicht zit daar nog ruimte in.

En anders hoop ik dat de scouting een nieuwe parel à la Bony op het oog heeft. Of zoals Utrecht uit het niets met Haller uit Frankrijk kwam.

22 juni 2017 om 10:29

Sssst, houdt onze man effe buiten de picture wil je, is de kans groter dat ie gewoon blijft . Maar je hebt natuurlijk wel gelijk. Als je wel bereid bent om 2,5 mil te tikken voor een onbewezen spits zou je zeggen dat een iets grotere investering voor een meer bewezen spits ook meer brengt. Daar Vitesse volgend jaar Europa in gaat, zou ik het nog geeneens zo erg vinden als Armenteros daar naartoe vertrek. Maar wel gewoon netjes betalen natuurlijk en niet doen alsof Heracles met de rug tegen de muur staat en gedwongen is deze speler te verkopen voor het financiele plaatje (dat is niet het geval) Denk niet dat Vitesse beter wordt met een Castaignos, maar wel met een Armenteros en zou eventueel voor het Nederlandse weer punten op kunnen leveren in de EL.

Wat een fijne titel weer, lekkere clickbait, daarnaast klopt het ook gewoon niet want 60 mln was de afkoopsom maar uiteraard niet de vraagprijs.

Overigens zonde van Castaignos, toch teveel de verkeerde keuzes gemaakt, of wellicht gewoon niet goed genoeg..

Wat een ruk titel, zijn ontsnappingsclausule heeft niets te maken met zijn marktwaarde en de prijs waarvoor ze hem weg doen.

Haha! Voor 2,5 miljoen hebben ze Armenteros ook. Dan heb ik liever hem dan Castaignos. Bij Twente miste Castaignos ongelooflijk veel kansen en meevoetballen kan hij niet eens goed.

Vitesse had echt voor Zivkovic moeten gaan, die nu helaas naar Oostende is vertrokken.

22 juni 2017 om 13:25

Zivkovic? Dat is typisch zo'n j9ngen die het uiteindelijk nooit waar gaat maken, waar dan ook.

Vitesse heeft naar mijn idee meer bij Armenteros dan Luc Castaignos. Ik heb Armenteros altijd een killer gevonden. Alleen bij Feyenoord viel die door de mand. Castaignos daarintegen heeft na mijn idee overal gefaald. Het zou een wonder zijn als die bij Vitesse de sterren van de hemel gaat spelen. Ik zie het niet gebeuren.

22 juni 2017 om 13:23

Armenteros heeft in 10 (!) seizoenen zegge en schrijve 65 doelpunten gemaakt, waarvan éénmalig 19. Dat was vorig seizoen Blijft over 46 goals in 9 jaar. Castaignos maakte er in drie seizoenen Twente 42. (15, 14 en 14)
In 2 jaar Anderlecht scoorde Armentereros welgeteld 1 keer. In zijn jaar Feyenoord ook 1. Zijn hoogste aantal voor het vorige seizoen was 11 bij Willem 2 en 10 bij Heracles

23 juni 2017 om 13:25

Bedankt voor de feiten. Zo te zien zit ik er naast. Beiden zijn ze middelmaat en geen van Wolfswinkel stand-in. Word nog een leuke periode om te zien wie hem gaat opvolgen bij Vitesse

23 juni 2017 om 13:41

Ja hallo, zo lust ik er nog een paar. 1 doelpunt in 2 seizoenen bijvoorbeeld bij Anderlecht, dan mag je erook wel even bij vermelden dat dat in 5 wedstrijden is gebeurd, nie? Zo komen je getalletjes wel heel somber uit de bus, je kan zo de journalistiek in (gebruiken ook louter de getalletjes die ze interessant vinden en niet wat relevant is)

Als je nu gewoon even het aantal doelpunten pakt en die deelt door het aantal gespeelde wedstrijden krijg je wat realistischer cijfers. Kortom 72/221=0,3 doelpunten per wedstrijd. Pakken we die van je geliefde Luc er even bij, 63/179=0,3 doelpunten per wedstrijd.

Deze cijfers vermeldende, wil ik wel graag toevoegen dat Armenteros een aanspeelpunt is, met steekpasses en technische acties, zeg maar iemand waarvoor je naar het stadion komt. Bij Luc heb ik dat toch echt een stuk minder, krijg het idee dat hij zijn benen breekt bij een technische actie, laat Samuel lekker in Almelo blijven

Zou vittesse idd niet aanraden om deze flapdrol te kopen. zou erg zonde zijn van de centen voor een geflopte spits met grootheidswaanzin.

2,5 miljoen teveel vinden voor een spits. Sorry Vitesse, maar dat wordt nog heel goed zoeken dan. Goede spitsen zijn niet goedkoop.

23 juni 2017 om 15:53

Voor een spits van dit kaliber, wel hard werken maar geen rendement is 200.000 euro al te veel.

23 juni 2017 om 16:05

Nou, je zal snappen dat Armenteros ook rond hetzelfde bedrag kost. Daarnaast is het niet logisch om ervan uit te gaan dat Sporting 'maar' 200.000 wil. Dat is net zo zinloos als dat wij in de winterstop achter Beerens aan zaten toen Tannane werd verkocht en Heracles de transfersom te duur vond.

23 juni 2017 om 17:02

Armenteros is aanzienlijk beter en heeft scorend vermogen. Die is in de huidige markt zeker 2,5 miljoen waard. Maar verwacht helaas wel dat uiteindelijk Armenteros niet komt en Luc wel.

als hij over 6 weken nog niet is verkocht mag vitesse hem wel kopen voor 1 milj

Feyenoord moet hem oppikken achter Jorgensen en dan Kramer van de hand doen, die denk ik perfect bij Vitesse mee zou kunnen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren