Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Sporting Portugal betaalt afkoopsom en presenteert Keizer vrijdag

Laatste update:

Marcel Keizer bevestigt dat hij in beeld is bij Sporting Portugal. “Ik heb een mondelinge uitnodiging van Sporting ontvangen om hun team te leiden, maar geen formele aanbieding”, aldus Keizer op de persconferentie na de met 2-0 gewonnen thuiswedstrijd van Al-Jazira tegen Al-Wasl.

“Ik heb niet gezegd dat ik het accepteer of weiger, want er is geen formele aanbieding geweest”, zo wordt de 49-jarige Keizer geciteerd door de Portugese krant Record. Maandagmiddag meldde dezelfde bron nog dat voorzitter Frederico Varandas de Nederlander na de Europa League-wedstrijd tegen Arsenal wil presenteren als de nieuwe coach.

Sporting zal dan wel een akkoord moeten bereiken met Al-Jazira, want daar heeft Keizer nog een contract tot medio 2020. De werkgever van onder anderen Bas Dost zou bereid zijn om een afkoopsom van 530.000 euro te betalen en bovendien kan Keizer voor tweeënhalf jaar tekenen, tegenover een salaris van bijna twee miljoen euro.

Als Keizer aan de slag gaat bij Sporting, dan wordt hij de opvolger van de ontslagen José Peseiro. Hij is sinds begin juni de trainer van Al-Jazira in de Verenigde Arabische Emiraten en stond daarvoor op eigen benen bij Ajax, Jong Ajax, SC Cambuur, FC Emmen en Telstar.

Update 7 november 18.07 uur – Sporting Portugal betaalt afkoopsom en presenteert Keizer vrijdag
Marcel Keizer is vertrokken bij Al-Jazira, zo meldt het Portugese A Bola. Sporting Portugal heeft een afkoopsom van 500.000 euro betaald voor de Nederlandse trainer, die woensdag nog zal afreizen naar Lissabon. De presentatie van Keizer als trainer van Sporting Portugal staat voor vrijdag op het programma.

Denk jij dat Marcel Keizer naar Sporting Portugal gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou een mooie stap zijn voor Keizer, hopelijk kan hij zich handhaven in de top met verzorgt voetbal! En lekker weer krijgt ie er gratis bij☺

Leuk voor hem, mooie stap. Zo slecht deed hij het niet met Ajax, dus ik ben benieuwd

Soms vraag je het af hoe matches worden gemaakt qua trainers en clubs en hoe transfers van spelers naar clubs tot stand komen. We kunnen alleen aan de buitenkant oordelen over het werk van Keizer en bij Ajax heeft hij het qua situatie niet getroffen, maar aan get eind qua resultaten nog niet zo slecht gedaan. Hopelijk borduurt hun voort op de lantaarnpaal Dost en gaat hij er mooie tijden tegemoet. Wellicht Dost nog even overhalen om weer voor Oranje uit te komen.

6 november 2018 om 09:14

Bij Rondo hadden ze het erover dat de fysio van Al-jazira recentelijk naar Sporting is vertrokken en hij Keizer vervolgens heeft aanbevolen.

Vraag me af hoe ze bij Keizer terecht zijn gekomen. Bij ajax was het niet zo slecht als iedereen zei maar ook niet geweldig. Wat heeft hij dan gedaan dat hij is opgevallen bij Sporting? Hij heeft een verdienstelijk half jaar gehad bij ajax en even in de zandbak gezeten. Das nog geen super CV zegmaar.

Best gek hè. Je zou denken dat Sporting zich eerder zou melden voor Peter Bosz of een andere vrije coach. Het gaat dus toch wel Keizer worden. Ik hoop dat hij zal slagen. Hij heeft er echt wel verstand van. Ik blijf het jammer vinden hoe slecht hij hier is behandeld. Hij werd door alles en iedereen gek verklaard maar zo slecht deed hij het bij Ajax ook weer niet. En met heel ander materiaal! Toen hij daar coach was konden ze nog geen fatsoenlijke back aanschaffen. Daarna is hij, net op moment dat het lekker begon te lopen, op een vieze manier ontslagen en haalde Ajax de een na de andere speler voor Ten Hag. Alleen al daarom hoop ik dat Keizer zal slagen.

Is wel een mooie uitdaging voor Keizer. Maar Sporting is op het moment geen rustige club, ook daar moet Keizer rekening mee houden. Niet alleen de prestatie op het veld , maar ook achter de schermen tellen mee

Moet Keizer niet doen.. wordt hij de volgende slachtoffer bij dat trainerskerkhof!

Mocht Slutsky daadwerkelijk weggaan zou die misschien bij Vitesse aan de slag kunnen. Als hij het daar goed doet kan die misschien gaan nadenken over het buitenland.

Top voor Keizer! Vond het jammer dat hij weg moest bij Ajax. Kwam op een ongelukkig moment binnen met het vertrek van de hele as (sanchez, Klaassen, Traore) en een groot deel van de bank (o.a. Bazoer, Tete, Riedewald). Daarbij riep hij om versterkingen, met name op de backs, en kreeg hij alleen Wober ergens in speelronde 4.. Voor Ten Hag kon er ineens wel geld vrijgemaakt worden. Met een hoop pech is niet gelukt bij Ajax (blessures in het begin, het Nouri-drama en het net verkeerd vallende balletje in Europa daar waar haar hij voor Ten hag nu net wel goed viel).

Het cliche 'tsja, dat is voetbal' gaat absoluut op voor zijn situatie bij Ajax. Hopelijk slaagt hij in Portugal en klimt hij in de int. hierarchie.

7 november 2018 om 18:55

Ik vind het veel te makkelijk om het op pech te gooien. Hij had Ziyech totaal niet onder controle. Die deed eigenlijk maar waar hij zin in had het eerste halfjaar. Nu en onder Bosz rendeert hij wel gewoon zoals hij zou moeten renderen, hard werkend en erg creatief.

Dat is toch mooi voor Keizer. Het is hem toch wel gegund. Mooie club sporting.
Binnen een paar jaar van Cambuur nssr Sporting. Ik hoop dat hij het goed zal doen.

Ik gun hem wel deze stap. Hij heeft het met Ajax niet kunnen laten zien door de onrust eromheen. Maar hij heeft wel laten zien hoe goed en professioneel hij met bv de situatie met Nouri is omgegaan. Ondanks dat heeft zijn ploeg het niet onaardig gedaan, maar bij Ajax was er nog meer onrust dan dat. Maar bij Sporting is er ook veel onrust geweest. Ik hoop voor hem dat dat zo goed als voorbij is zodat ie op het juiste moment instapt zodat hij kan laten zien dat hij een elftal kan laten voetballen en resultaten kan boeken

Leuk voor Keizer, maar je mag je afvragen hoe een club in hemelsnaam word gerund als je als Sporting zijnde uitkomt bij Keizer die nog nauwelijks iets op z'n CV heeft staan. Ik mag toch wel aannemen dat Sporting betere of in ieder geval ervarenere trainers kan krijgen. Vreemde keuze, maar als hij het goed doet daar kan het zijn carriere ineens weer een flinke boost geven.

Keizer deed het helemaal niet zo slecht bij Ajax zoals sommigen hier beweren en ik snap wel waarom Sporting interesse heeft in hem. Heeft daarvoor met Jong Ajax ook heel goed gepresteerd in de JL en met Ajax heeft hij ondanks de stroeve start, het vertrek van diverse spelers en het drama rondom Nouri gemiddeld gezien toch niet slecht gepresteerd het eerste halfjaar.

Mooie stap voor deze man. Hij heeft het net zo goed gedaan als Ten Hag maar wel onder veel moeilijkere omstandigheden met veel pech en dramatiek. Ajax speelde mooi voetbal onder hem maar de resultaten waren niet goed genoeg. Ik had wel het idee dat er een stijgende lijn bestond maar om interne politieke redenen heeft hij uiteindelijk het veld moeten ruimen. Succes!!

Ik heb het hier al zo vaak gezegd, Keizer is het toonbeeld van een omhoog gevallen trainer. Werkelijk niks bijzonders neergezet in zijn loopbaan, geen tactisch meesterbrein, geen geweldige peoplemanager.. Hij had net zo goed een lokale amateurclub kunnen leiden en hij was nooit opgevallen. Ik gun het de beste man wel, hij lijkt mij geen onaardige vent, maar hij heeft zijn contracten de afgelopen jaren niet afgedwongen met bijzondere prestaties als trainer.

Applaus voor deze man zijn zaakwaarnemer humphrey! Ik weet niet of Frank de B of Gert verb. Dit lezen maar deze man kan zelfs hun dooie carrières op de rails krijgen als hij Marcel zo kan wegzetten. Chapeau!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren