Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Spaanse trainer biedt excuses aan na tirade tegen Marca

Laatste update:

Sporting Gijón verloor dinsdagavond in de Copa del Rey met 1-2 van Eibar en met die nederlaag nam de druk op Abelardo Fernández weer wat toe. De 46-jarige Spanjaard heeft het al moeilijk, want los Rojiblancos staan na dertien speelronden met negen punten op de achttiende plaats in LaLiga.

/

Toen een journalist op de persconferentie opmerkte dat er fluitconcerten in het stadion te horen waren, schoot Abelardo uit zijn slof. “Ik zeg het maar in je gezicht: je veroorzaakt heel veel pijn. Wat je schrijft, is f*cking negatief. Jij met je f*cking krant Marca. Wat jij doet, valt niet te rechtvaardigen”, foeterde de oefenmeester.

“Je bent altijd op zoek naar shit. Je bent net Louis van Gaal, altijd negatief!”, aldus Abelardo, die tussen 1997 en 2000 onder Van Gaal bij Barcelona speelde. Gijón neemt het komende zondag overigens in eigen huis op tegen Osasuna.

Update 5 december 12.50 uur - Spaanse trainer biedt excuses aan na tirade tegen Marca
Abelardo Fernández heeft zijn excuses aangeboden voor zijn tirade jegens Marca. De trainer van Sporting Gijón schoot dinsdagavond na een nederlaag tegen Eibar uit zijn slof en noemde de krant onder meer ‘altijd negatief’: “Ik heb een fout gemaakt. Ik ben te ver gegaan. Ik respecteer alle werknemers van Marca en respecteer mijn eigen werkgever ook. Niemand heeft mijn beledigingen verdiend. Ik bied mijn excuses aan”, aldus Abelardo.

Haha! Trainer Abelardo Fernández met een flinke rant tegen MARCA! ????

Geplaatst door voetbalzone op woensdag 30 november 2016

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Nu ik z'n naam zie staan denk ik.. Verrek dat is Abelardo van Barcelona ja! Mooie ouwe tijden dat de Champions League voor mij nog speciaal was.. We kunnen ook gelijk zien hoe speciaal Van Gaal voor hem was haha

5 december 2016 om 14:43

Wat was volgens jou dan het verschil tussen de huidige CL en destijds? Ik heb Abelardo zelf niet meegemaakt overigens, te jong geweest daarvoor.

Hij heeft wel een punt natuurlijk, overal is de media altijd alleen maar aan het zuigen in het voetbal. Negatieve zaken belichten, onzin geruchten verspreiden. En het trieste is dat er nog genoeg vraag naar is ook.

Ik weet dat het irritant is om de kritiek te krijgen, maar hij moet duidelijk weten dat Spanje vrijheid heeft van meningsuiting en daar moet hij maar leven. Ik begrijp niet waarom elke coach zo gaat gedragen tijdens persconferentie, uiteindelijk maakt hij zichzelf belachelijk.

30 november 2016 om 19:15

Klopt. Spanje heeft die vrijheid waardoor deze coach het recht heeft om die journalist met de grond gelijk te maken.

Hij zegt toch "net als bij van gaal" ipv "net als van gaal"? Hij herhaalt volgens mij ook die quote..

Context: Van Gaal had ook altijd last van de pers en had de beroemde quote: "Siempre negativa, nunca positivo."

5 december 2016 om 14:45

Ik heb de interview zelf niet gezien maar ben benieuwd, het scheelt inderdaad een slok of een borrel.

Sporting Gijon heeft het sinds de laatste promotie moeilijk in de Primera Division en zijn er vorig jaar op de laatste speelronde ingebleven door te winnen tegen Villarreal(marcelino, toenmalig trainer van Villarreal komt uit asturias, dus misschien niet helemaal toevallig). Ik denk dat ze dit jaar dan ook zullen degraderen. Dit is ook niet zo gek aangezien Sporting Gijon onder toezicht staat van de bond vanwege de financiã£â«le status en dus geen spelers mag kopen.

Ze moeten het dan ook hebben van gehuurde of transfervrije spelers. Vorig jaar hadden ze daarmee geluk met bijv. Alan Halilovic, maar dit jaar lijken de huurlingen en transfervrije spelers een beetje tegen te vallen. Daarbij hebben ze ook nog best veel pech in de wedstrijden die ze gespeeld hebben. Laatste minuut verliezen van Deportivo A Coruna en een gemiste penalty tegen Real Madrid als voorbeelden. Al met al dus niet echt een positief vooruitzicht.

Sporting staat wel al tientallen jaren bekend om de Cantera die ze daar hebben. Het is dus te hopen voor ze dat er dit jaar misschien nog wat talenten opstaan die Gijon eventueel kunnen helpen met het behoeden van degradatie

Ik begrijp zijn frustratie en niet zijn daadwerkelijke uitspraken. Als de media dag in dag uit op zoek is naar negatieve berichten om te publiceren over je, dan kan ik mij heel goed voorstellen at je als trainer daar helemaal klaar mee bent. Deze trainer had echter wel anders moeten reageren. Het is maar hoe je het naar de man brengt. Geen persoonlijke aanvallen etc.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren