Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Eén speler van Barcelona kost al meer dan ons hele spelersbudget'

Laatste update:

Barcelona won woensdagavond het inhaalduel bij Sporting Gijón met 1-3 en vergrootte daarmee het gat met nummer twee Atlético Madrid tot zes punten. Coach Luis Enrique was dan ook opgetogen en het feit dat Luis Suárez bij een 1-2 stand een strafschop miste, kon hem nauwelijks deren. “Natuurlijk moet het beter, maar daar maak ik me nul procent druk om”, zei hij.

/

Luis Enrique genoot wederom van Lionel Messi, die met twee treffers (zijn 300e en 301e in La Liga) wederom een groot aandeel had in het resultaat. “Het is een privilege om hem erbij te hebben”, zei de oefenmeester, voor wie de ontmoeting in El Molinon een sentimenteel karakter had. Niet alleen werd Luis Enrique in Gijón geboren, collega Abelardo van Sporting behoort tot zijn beste vrienden. “Maar ik kom hier vaak. Dus echt sentimenteel ben ik niet.”

Abelardo wilde er ook weinig over kwijt. “We zijn niet verliefd op elkaar of zo, hij is gewoon een goede vriend.” De oefenmeester van los Rojiblancos, die zelf in zijn actieve carrière (onder Johan Cruijff) de clubkleuren van Barcelona verdedigde, was daarnaast duidelijk over de wedstrijd. “Barça is van een andere planeet. Eén speler in hun elftal kost al meer dan ons hele budget.”

Gaat Barcelona de landstitel nog mislopen denk jij?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Barca 99.8 % kampioen. Treble kan zomaar weer gebeuren, CdR finale en Champions league moet ook lukken. Bayern is het enige gevaar dit seizoen in de Cl

17 februari 2016 om 23:29

Ik zie idd ook gwn weer een treble opkomst komen, CDR finale, in La Liga 6 punten voorsprong en dan is de Madrid derby ook nog eens over 10 dagen en ja CL daar kan van alles gebeuren alleen zie ik echt alleen Bayern kans maken tegen Barca op dit moment

17 februari 2016 om 23:37

En misschien psg, die lieten gisteren ook aller aardigste dingen zien.

18 februari 2016 om 10:36

PSG vs Barca finale

17 februari 2016 om 23:30

Bayern zal toch eerst even langs Juventus moeten, onderschat ze niet. Verder is het winnen van de competitie en Copa de Rey natuurlijk redelijk eenvoudig met de voorsprong die ze hebben en de teams die in de beker over zijn.

17 februari 2016 om 23:37

Ik denk dat Bayern eindje gaat brengen ondanks ik Juve goeie club vind. Nog steeds, Bayern is Bayern!

18 februari 2016 om 07:10

Ik ben een bayern fan maar juventus is gevaarlijk vooral nu dat bayern een CV crisis doormaakt. De verdediging is niet op z'n sterkst. Maar daarbuiten denk ik alsnog dat bayern wel doorgaat.

17 februari 2016 om 23:43

Treble nog ver weg, de CL is een hele andere koek namelijk. Daar kunnen we zelfs van Arsenal verliezen als we ze onderschatten, en nee ik overschat Arsenal niet, die hebben wel kwaliteit om thuis resultaat tegen Bayern te boeken, dus waarom schat men ze kansloos tegen Barca?
De La Liga is zo goed als gewonnen tenzij Real over 2 weken van ATM wint en straks ook in Camp Nou wint, dan is er nog hoop voor ze.
Sevilla in 1 wedstrijd Copa moet ook te doen zijn, maar ook hier hebben we eerder in een wedstrijd van verloren, dus hangt weer van de vorm af en of ze Sevilla zullen onderschatten of niet.

Pas als we de halve finale van de CL bereiken en geen zware loting krijgen durf ik over de treble te denken, voor nu bekijk ik het per week =p.

Ik hoop natuurlijk dat we de Treble winnen, want dat is dan een echte unieke presentatie en kan men Barcelona gewoon zien als de beste van afgelopen 10~ jaar.

18 februari 2016 om 00:28

"de La Liga is zo goed als gewonnen tenzij Real over 2 weken van ATM wint en straks ook in Camp Nou wint, dan is er nog hoop voor ze."

Och...och...daar ga je weer Moyashi. Dat is wel een grote tenzij en dan moet je er ook vanuit gaan dat Real buiten die wedstrijden om ook alles wint.

Ik heb vertrouwen in de CDR en La Liga. CL is te afhankelijk van de vorm van de dag.
Zelfs Real kan tegen verwachtingen Barcelona uitschakelen door zich onder Zidane te ontwikkelen in de tussentijd. Daarnaast, Bayern en Juve ook favoriet.

Arsenal eten we op lol.

18 februari 2016 om 07:31

@origami, ja, natuurlijk is het een ''grote tenzij'', maar het is gewoon dom om ze nu al kansloos te noemen als ze straks de tegendeel bewijzen. Ja, we spelen stabieler dan de concurrenten op dit moment, maar wie zegt dat wij buiten die wedstrijd in Camp Nou niks meer zullen weggeven?
En ja ik weet dat we makkelijker tegenstanders hebben in vergelijking met de concurrent, maar soms spelen wij uit ook niet altijd geweldig.

Misschien kom ik over als of ik totaal geen vertrouwen in het team heb, maar ik wil gewoon nergens voor te vroeg juichen.

Net zoals Enrique zelf mooi aangaf, records breken is leuk en aardig, maar als we er geen titels mee winnen doen die records aan 't eind ook weinig aan toe.

Real heeft eerder al laten zien dat ze in staan zijn om een achterstand van 6 punten weg te werken en zolang ik dat weet zie ik ze in ieder geval nog niet uitgeschakeld in de Liga.

18 februari 2016 om 03:10

Het is een knock-out competitie.
Ik weet niet of het al bekend is, wie wie kan loten tot de finale, maar er zitten altijd leuke wedstrijden bij voor de finale.
Vorig jaar speelde Juventus de finale.
Dat was ook niet verwacht aan het begin van het seizoen.

18 februari 2016 om 10:39

Zitten nog 16 ploegen in,nog geen uitslagen waarin een club volledig kansloos is (0-6 ofzo) kwartfinale is een open loting dus ze kunnen elkaar allemaal loten.

Juventus werd vorig jaar wel gezien als een vd outsiders (dit jaar weer)
dus geheel onverwacht was het ook weer niet.

Denk dat alleen Real ironisch genoeg kans maakt tegen Barca in de CL. Bayern is gewoon niet goed genoeg de laatste maanden en dat zie ik niet opeens veranderen. Real kan soms buitenaards goed uit de hoek komen en dan kan je er zo maar 3 tegen krijgen, ik zie geen ander team dat die dreiging uitstraalt tegen Barcelona. Copa en landstitel kunnen ze bijna niet mislopen.

18 februari 2016 om 00:31

Dat gevoel heb ik ook een beetje. Real kan naar mij mening nog verrassen. Barca kan de ene dag de sterren van de hemel spelen en de andere keer er gefrusteerd bij lopen waar alles net niet lukt. Hoop ook niet dat het drukke speelschema dat we achter ons hebben nu niet later nog z'n tol gaat eisen.

18 februari 2016 om 00:47

Ik persoonlijk vrees een geheel fit elftal van Bayern ook wel.

18 februari 2016 om 07:34

Yep, als er teams zijn die ik erg haat tegen ons dan is het Real wel ongeacht de competitie en eerdere resultaten van 4-0 of 5-0 winst. Wanneer een El Clasico afspeelt is het voor mij als of ze voor 't eerst tegenover elkaar staan en beide gewoon 50/50 kans maken.

Bayern in vorm heeft dat ook, hun thuis kloppen is ontzettend lastig.

18 februari 2016 om 19:42

50 om 50? Bbc vs MSN.

Ik geef 75% aan Barca 25% aan real.
Barca is veel meer een team bij Real is het meer individu....

Barcalona gaat dit niet meer uit handen geven.

Bij bayern zo veel blessurs denk niet dat ze verkomen

18 februari 2016 om 00:41

Bayern is Bayern, zoals iemand hierboven al aangeeft. Centraal achterin hebben ze inderdaad problemen maar het is een ploeg die van iedereen kan winnen. Op dit moment zou ik Barca-Bayern 60-40 inschatten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren