Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: ‘Sneijder is gelukkig in Turkije; er ligt geen aanbieding uit China’

Laatste update:

Galatasaray moet serieus rekening houden met een vertrek van spelmaker Wesley Sneijder. De UEFA legde Galatasaray in mei 2014 een schorsing op voor het overtreden van de Financial Fair Play-regels en de Europese bond maakte maandag bekend dat de regels opnieuw zijn overtreden door de Turkse grootmacht. De UEFA dreigt een schorsing voor Europees voetbal op te leggen en in dat geval wil Sneijder weg.

/

“Galatasaray mag niet geschorst worden voor Europees voetbal. Wesley speelt juist bij Galatasaray omdat hij ieder seizoen in de Champions League speelt”, zegt zaakwaarnemer Guido Albers tegen Fanatik. Albers zegt dat Sneijder het uitstekend naar zijn zin heeft in Istanbul, maar deelname aan de Champions League is bijzonder belangrijk voor de Nederlander.

“Hij heeft een keuze te maken over de toekomst”, aldus Albers. Volgens de zaakwaarnemer heeft Sneijder nu nog een contractueel vastgestelde afkoopsom van 20 miljoen euro, maar vanaf de zomer is die afkoopsom slechts 7,5 miljoen euro. De maakt de 31-jarige Oranje-international interessant voor tal van Europese topclubs.

Update 27 januari 13.00 uur - ‘Sneijder is gelukkig in Turkije; er ligt geen aanbieding uit China’
Galatasaray heeft de Financial Fair Play-regels overtreden en voor de Turkse grootmacht dreigt een verbod op deelname aan de Champions League. Wesley Sneijder zou in dat geval willen vertrekken, zo claimden diverse Turkse media onlangs gehoord te hebben uit de mond van zaakwaarnemer Guido Albers. De belangenbehartiger laat nu toch andere geluiden horen. “Sneijder is gelukkig in Turkije en hij blijft bij Galatasaray. Een aanbieding uit China? Ik heb met de clubleiding van Galatasaray gesproken, er is geen aanbieding vanuit China. De mogelijke beslissing van de UEFA is niet van invloed op onze toekomst bij Galatasaray”, aldus Albers volgens Hürriyet.

Denk je dat Wesley Sneijder nog een aanwinst zou zijn voor een topclub uit bijvoorbeeld de Premier League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Aan de overkant gaan we wel CL spelen zeer waarschijnlijk.

Blijkt dat Wesley toch geen echte clubliefde toont. Jammer, denk dat menig Gala supporters dit ook erg jammer zullen vinden.

Maar Sneijder zal nooit naar Fener komen. Dat weet hij zelf ook heel goed. Ook nu Robin Van Persie bij ons speelt.

Denk dat hij een stap zal gaan maken naar clubs als Valencia, Chelsea, Inter etc.

21 januari 2016 om 13:17

Of Ajax

21 januari 2016 om 13:36

Reken maar niet op ajax, ver onder zn niveau

21 januari 2016 om 13:38

Hij wilt de cl in ! Haha

21 januari 2016 om 13:58

Ajax zal hem niet kopen. Dat komt omdat Ajax de jeugd veel liever kans geeft. Wanneer Sneijder komt hou je dat tegen. Of er komt een nieuw bestuur met totaal andere plannen.

21 januari 2016 om 13:58

Ajax staat anders gewoon op CL koers momenteel

21 januari 2016 om 14:30

Speelt nu ook al ver onder zijn niveau..

21 januari 2016 om 14:37

Ja maar krijgt hier wel een mooi salaris, wat bij ajax niet mogelijk is

21 januari 2016 om 16:05

Wat zou ik hopen dat hij naar Ajax gaat, en anders hoop ik dat hij gwn bij Galatasaray blijft.

21 januari 2016 om 17:45

Ze willen wel, maar kunnen die spelers niet betalen.

Hij zou perfect in de rol passen als leider.

21 januari 2016 om 19:40

Wie zegt dat gala eerste of tweede worden met dit voetbal worden ze vijfde!!!!

21 januari 2016 om 22:51

Heb die jongen altijd al wel bij atletico vinden passen. Mooie strijd en veel passie heeft hij ook. En ook zeker een aanwinst met zijn pasing voor atletico

van Gaal sla je slag!

Dit is een topper die jouw ploeg op weg kan helpen voor aanvallend voetbal!

21 januari 2016 om 13:37

Snijeder in de pl. Dat is vragen om problemen. Dat kan hij niet meer aan. Ik zeg ajax. Sla je slag. Bied yolanthe een programma ajax tv ofzo. 1 miljoen salaris. En snijder ook 1 miljoen salaris. En snijder speelt volgend seizoen bij ajax. En dat voor maar 2 miljoen.

21 januari 2016 om 13:45

Droom lekker verder, Yolanthe heeft geen eens trek in stukje in Ajax tv. Die houdt zich bezig met vele grotere projecten, tevens verdiend daar wel wat meer mee dan een miljoentje.
Ga er maar biet vanuit dat je Sneijder voor ze 34ste bij Ajax terug ziet.

21 januari 2016 om 13:46

Jaa dat gaat natuurlijk lukken, Ajax hoeft geen transfersom meer te betalen van jou, en Yolanthe heeft vast zin om voor Ajax TV te gaan werken want die heeft toch niks te doen. Een miljoen salaris is ook vast voldoende want zoveel meer krijgt hij niet bij Galatasaray op dit moment.

21 januari 2016 om 13:56

Ja want 3,2x meer salaris is niks...

21 januari 2016 om 13:56

@ Fc Footbal

Sneijder verdient bijna 6 miljoen op jaar basis. Dus met een miljoen voor hem en een miljoen voor Yolanthe ga je er niet komen.

21 januari 2016 om 15:25

Dan moet Man U ook eerst maar eens CL voetbal veilig stellen.

Het is ook beter voor hem als die vertrekt. Zelfde geld voor Muslera en Chedjou , 3 spelers die meer verdienen dan dit..

Maar alle 3 de spelers hebben al aangegeven dat ze gelukkig zijn in Istanbul dus ik zie ze niet zo snel vertrekken!

Hoe klein de kans ook mag zijn verwacht ik dat overmars al aan telefoon zit met zijn zaakwaarnemer . 7,5 miljoen overmaken en een uitzondering maken qua salaris voor hem . Itt tot van der vaart zie ik deze oud speler van Ajax liefst zsm terug keren .

21 januari 2016 om 13:34

Er staat duidelijk in de tekst dat sneijder champions league wil spelen. Ajax speelt dat ook niet!!

21 januari 2016 om 14:00

Als je de tekst hebt gelezen zie je dat de transfersom aankomende zomer 7,5 miljoen is. Daar doelt hij dus ook op. En aangezien ajax gewoon op CL koers staat momenteel is de kans aanwezig dat ze volgend seizoen CL spelen.

21 januari 2016 om 14:09

Na de zomer is de kans groot dat ajax cl speelt. Zou niet verkeerd zijn trug keren naar je oude club. Nu heeft ajax ook wat aan die man over twee jaar pas dan hoef die man van mij wegblijven. Als je van ajax houd zoals velen beweren dat is de zomer een goeie moment. Geld moet dan geen probleem zijn want geld heeft hij zat en hij kan na zijn cariere nog altijd een fuctie binnen ajax vervullen. En ajax moet van haar kant voor dit soort jongens een uitzondering maken. Niet tot dat je nergens meer aan de bak kan dan kom je hier aankakken en wil je nog na je cariere nog een functie opeisen. Dan hoef je niet te komen. Ik geloof wel dat deze man een echte ajax hart heeft.

Nou ajax. Wordt kampioen en probeer dan wesley te halen. Al zal de kans groot zijn dat als hijgaat, hij richting engeland gaat denk ik. Sowieso dat Van Gaal hem zou willen hebben voor op 10 en ik denk dat Sneijder dat best nog aankan. Iemand met de kwaliteiten van Sneijder die drie jaar jonger is kost al gauw 40 tot 50 miljoen in deze markt. Dan klinkt 7,5 miljoen toch best aantrekkelijk

Nou als Ajax kampioen wordt proberen binnen te halen Marcootje... Kan Klaassen op de plek van Gudelj. Zet Bazoer ernaast en je hebt een topmiddenveld voor Eredivisie-begrippen.

21 januari 2016 om 13:32

Ik zie Sneijder echt nog niet terugkeren bij Ajax, kan nog makkelijk bij een goede ploeg terecht in bijvoorbeeld de Premier League.

21 januari 2016 om 13:47

Om met de wijsheid van één der groten te spreken: Nooit geschoten is altijd mis!

21 januari 2016 om 14:41

Zeker waar. En ik zou het ook gruwelijk vet vinden als hij naar Ajax komt. Alleen heb er een hard hoofd in en het is ook niet reëel denk ik.

21 januari 2016 om 16:29

Welke serieuze speler is er in de laatste jaren nog terug gegaan naar zijn "eeuwige liefde" Ajax.
En ik doel op basis klanten, dus geen Heitinga's etc...

22 januari 2016 om 08:59

Daarom heb ik er ook een hard hoofd in dat ie nu al terugkomt.

Ajax moet hem gelijk terughalen! Een jaarsalaris van minimaal 2 miljoen plus bonussen. 7,5 miljoen voor z'n speler is een schijntje.

Kom terug naar Inter! Ik wacht al op zijn terugkomst sinds de dag dat hij wegging. Heeft nog steeds heel veel kwaliteit en zou de perfecte nummer 10 zijn bij ons. Het zou in ieder geval fantastisch zijn als hij terugkomt.

Bron fanatik? Totale onzin wat hier word gezegt sneijder gaat helemaal nergens heen😁

21 januari 2016 om 13:56

Kijk, normaal gesproken weet ik ook dat Fanatik echt een enorme flutkrant is.
Maar er wordt hier een antwoord gegeven tijdens een interview. Daarom kan hier nog best wel een kern van waarheid inzitten.

Als niemand deze krant meer serieus gaat nemen kan je het beste als bedrijf stoppen met kranten drukken. Niemand gelooft hun toch niet meer..

Maar blijkbaar is dat dus niet het geval (nog niet).

Wesley Sneijder gaat niet weg zolang zijn salaris maandelijks op z'n rekening wordt gestort. Hij verdient goed, leeft goed, speelt goed in Turkije. Galatasaray is ook zijn club geworden en hij heeft ook meerdere malen aangegeven dat hij na zijn voetbalcarriere ook van betekenis wil zijn voor Galatasaray. Die Guido Albers is een onruststoker/opportunist die uit elke situatie een slaatje probeert te slaan.

Zou wel mooi zijn als we Bazoer voor een dik bedrag en dan Sneijder terug kunnen halen naar Amsterdam. Het is dan wel te hopen dat Ajax kampioen wordt anders wil die zeker niet.

21 januari 2016 om 14:19

Als het tenkoste gaat van bazoer hoef het niet van mij. Het zou juist mooi zijn als die alle twee buj ajax weet te houden. En terug keren naar de top of subtop van europa. Snijder kan echt het verschil maken. Werklust techniek tactiek versnelt het spel heeft een prachtige pass en schot. Echt de ideiale man maar ik zie het echt moeilijk gebeuren. Wat zou ajax op er vooruit opgaan met deze man. En misschien een van persie of huntelaar erbij. Dan durf ik te wedden dat je rol van betekenis kan spellen europees.

21 januari 2016 om 14:24

En ook nog zyech erbij halen . Bazoer ,Sneijder en zyech op je middenveld man man man . Dat zou na lange tijd weer t Ajax spel brengen wat we in jaren hebben gemist

21 januari 2016 om 14:36

@ 3ziz, Klaassen zou het meest logisch zijn. Dan kan Sneijder dat gat opvullen. Maar als er niemand vertrekt dan heb je een overvol middenveld en moet je jongens met een hoge tranfserwaarde op de bank zetten.

Inderdaad Huntelaar zou je er eigenlijk ook nog bij moeten hebben. Met een ervaren Sneijder en Huntelaar in je team erbij en zoveel jong talent dan kan je echt mooie resultaten halen in de EL of wellicht een paar rondes verder komen in de CL.

21 januari 2016 om 15:11

Het liefst niemand weg gewoon roleren snijder word ook ouder. En spelers alleen verkopen voor de meest absurd hoog bedragen. Ik zou voor bazoer gewoon 75vragen

21 januari 2016 om 14:22

Waarom zou je Bazoer in hemelsnaam al willen verkopen, voor wat voor bedrag dan ook? Wil je die groeibriljant niet zien schitteren in het shirt van je club alvoor je hem weg doet? Wat heb jij als fan in hemelsnaam aan geld van Ajax op de bank? Dat wordt toch niet uitgegeven.
Je bent een voetbalclub he, geen spaarrekening.

Er zijn maar weinig clubs die zijn salaris kunnen ophoesten en die hebben al geweldige spelers op zijn positie rondlopen. Alleen Manchester United en Juventus zouden interesse in hem kunnen hebben, maar als die twee clubs hem echt wilden hebben dan hadden ze vorig jaar al wel toegeslagen. Ik maar me er in ieder geval geen zorgen om. Die Guido Albers probeert de markt gewoon een beetje op te stoken, meer niet.

Bron is Fanatik. Niet te geloven bron zij willen Galatasaray kapot! Geloof er niks van. Sneijder heeft zelf aangegeven om voor een lagere loon te gaan!

Eindelijk heeft Sneijder een stok gevonden om mee te slaan. Hiermee bedoel ik dat hij eindelijk een goede reden heeft om Galatasaray (een club waar hij uberhaupt nooit heen had moeten gaan) te verlaten.

Ja, Sneijder kan voor zo'n beetje elke Europese club nog van waarde zijn. Ik vind hem niet slechter dan bijvoorbeeld Isco of Oscar. En hij is opzich nog maar 31, dus waarom zou hij het niet nog proberen. Ik zou er echt van genieten als ik Sneijder weer lekker wekelijks zie spelen.

Voordat ik hierop klikte zei ik al tegen mezelf "ik geloof hier geen ene r*** van". En wat blijkt? Het is de zaakwaarnemer die een beetje popi jopi doet. Ga ergens anders paniek zaaien joh. Ik zie Sneijder niet weggaan. Helemaal niet voor zo'n reden! Nothing to see here people.

bate borisov kan dan wel eens een mooie optie voor hem zijn.

Indertijd bij Inter was hij zwak aan het worden en dan leek me het ideaal voor hem om lekkere te luieren in Istanboel. Enkel geeft hij mij soms de indruk (zoals op het WK bijvoorbeeld) dat hij echt veel loopt en wil strijden. Als hij het echt wíl kan hij wel nog wat betekenen voor een Europese subtopper, Bayer Leverkusen, Valencia ofzo.

Sneijder is een van de redenen waarom Gs in deze financiele malaise zit.. Hij verdient 2x zoveel als de eerstvolgende grootverdiener in de selectie en dan heb ik het eens over premies en bonussen.. Zowiezo is de salarishuishouding van Gs een grote puinhoop, als spelers als Umut en Sabri bijna 2 miljoen per jaar opstrijken spoor je echt niet.. Het zou me ook niks verbazen als Sneijder vertrekt zodra hij ziet dat het de komende jaren aanpoten wordt bij Gs en ze Europees uit worden gesloten..

Gs heeft veel te lang boven zijn stand geleefd en gaat hier de consequenties van ondervinden..

CL bij de beste 16 lijkt me ook wat hooggegrepen voor Sneijder. Als ie echt nog ergens de ster wil zijn en CL spelen, kan ie beter naar Ajax gaan. Met Sneijder is Ajax veruit de beste van Nederland. Denk echter dat vooral het geld en klimaat niet echt mee zullen werken.

Geen paniek kleurgenoten, Guido Albers heeft al ontkent dat hij dit heeft gezegd. Hij heeft alleen tegen Fanatik gezegd dat Sneijder niet op de hoogte was dat de Uefa een sanctie wilt geven.

Ongelofelijk dat een krant gewoon leugens kan verzinnen en kan verspreiden. Dit zou verboden moeten worden vind ik. Zulke mensen zullen zelfs een familielid van hun willen laten misbruiken voor geld.

Sneijder blijft bij ons, al krijgen we drie jaar een sanctie. Geen stress.

Keep Calm and Sneijder blijft bij Galatasaray!

Hij wilt toch cl spelen? Dus wat moet ie in China? Blijf gwn lekker bij gs. Even een jaartje geen cl, wat nog altijd haalbaar is. Als hij weggaat zie ik het echt somber in voor gs. Hoe kan een club zo snel zakken?

Was te verwachten zo'n uitspraak, gebeurt elke transfer periode sneijder dit sneijder dat bla bla bla

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren