Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: ‘Slachtoffer’ opmars Blind verlaat Manchester United definitief

Laatste update:

West Bromwich Albion verlost Manchester United van Jonny Evans. De 27-jarige verdediger hoefde onder manager Louis van Gaal nergens meer op te rekenen: Van Gaal kiest in het centrum van de defensie voor Chris Smalling en Daley Blind, terwijl de coach ook nog de beschikking heeft over Marcos Rojo en Phil Jones.

/

Media als de BBC en Sky Sports melden dat West Bromwich Albion en Manchester United het eens zijn geworden over een transfersom van 8,25 miljoen euro, plus nog eens een variabel bonusbedrag van 2,75 miljoen euro. Evans reist zaterdag af naar de Midlands om zijn transfer af te ronden.

Bij Manchester United was de international van Noord-Ierland geruime tijd een vaste basisspeler; in totaal speelde hij 198 officiële wedstrijden. Hij werd drie keer landskampioen. Onder Van Gaal heeft hij dus geen toekomst.

Update 29 augustus 20.40 uur - ‘Slachtoffer’ opmars Blind verlaat Manchester United definitief
Jonny Evans verlaat Manchester United definitief. De stopper, die het slachtoffer is geworden van de positiewisseling van Daley Blind, speelt de komende vier seizoenen voor West Bromwich Albion. De international van Noord-Ierland hoopt met the Baggies dit seizoen hoge ogen te gooien. “Ik wil de club helpen een stap omhoog te zetten”, zegt hij. “Dit is een nieuwe, frisse uitdaging voor me. Ik kijk er enorm naar uit.”

Jonny Evans is goed genoeg voor de absolute top

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima actie van Manchester United. Heeft 1 leuk seizoen gehad, verder viel hij tegen..

28 augustus 2015 om 20:21

Top dat hij weg is inderdaad. Straalt echt helemaal niks uit en is ontzettend houterig en onzeker. Heeft wel een tijdje aardig mee kunnen doen in het laatste jaar van Fergie, maar meer dan dat ook niet. 10 miljoen is in ieder geval veel te veel geld voor zo een speler, maar mij hoor je niet klagen

29 augustus 2015 om 20:47

Eindelijk vangt Manchester United eens een redelijk normale prijs. Ze hadden ook Evans of Jones kunnen betrekken in een deal met Stones van Everton.

29 augustus 2015 om 20:58

@fairplayprijs volledig mee eens. Dat welbeck naar een concurrent mocht voor 16 miljoen steekt nog steeds bij mij.

30 augustus 2015 om 08:13

.... Wat jij denkt dat dat te weinig was, serieus?

Hier zullen veel United fans blij mee zijn. Matige verdediger en totaal geen uitstraling. Jaartje redelijk tot goed gespeeld een jaartje onder Ferguson maar voor de rest erg matig.

27 al?? Dacht dat die veel jonger was, richting de 24. Goeie transfer van west brom, die zijn wel goed bezig met o.a Rondon voorin!

28 augustus 2015 om 20:06

Dat had ik dus laatst bij Hernandez.

29 augustus 2015 om 20:51

Had ik laatst bij mezelf haha.

Evans had eigenlijk al veel eerder moeten vertrekken. Heeft ook gewoon geen heel seizoen de kans gekregen. Eerst Vidic en Ferdinand voor je, en ja als Blind je concurrent wordt dan kan je maar gelijk je koffer inpakken... Wat ziet Van Gaal in Blind wat wij niet zien? Prima speler hoor en doet het zeker niet verkeerd, maar wat moet zo'n Evans wel niet denken als hij nu niet eens de kans kreeg?...

Toch verbazingwekkend van blind. Krijgen we op termijn met willems, blind, de vrij en tete/vd wiel toch nog een redelijke verdediging?

28 augustus 2015 om 19:55

Ziet er prima uit idd. Dan heb je nog prima vervangers er naast ook.

Ont: Anyway Evans was erg matig zeg, zullen vele blij mee zijn!

28 augustus 2015 om 20:07

Jup, en back-ups als Riedewald, Van Beek, Dijks en Hoedt zijn ook niet mis.

28 augustus 2015 om 20:07

Was als reactie op Mick bedoeld.

29 augustus 2015 om 08:15

@World, Riedewald en Van Beek ben ik het mee eens, maar Dijks en Hoedt is echt nog veel te vroeg om te zeggen.

Verder hoop ik dat een van de jongens uit de categorie Veltman, BMI, Kongolo, Bruma, Rekik nog een keer echt het licht gaat zien. Die blijven toch allemaal net een beetje hangen.

29 augustus 2015 om 14:00

Ik vind Dijks in ieder geval al beter spelen dan Pieters bij PSV ooit gedaan heeft, dus als back-up van Willems, wat natuurlijk een wereldtalent is, lijkt het me zeker geen verkeerde optie.

Over Hoedt ben ik het met je eens. De groep die jij opnoemt moet inderdaad maar eens het licht gaan zien.

Hopelijk gaat Aké zijn potentie nog waarmaken nu hij uitgehuurd is. Bij het eerste van een topclub meetrainen blijkt vaak toch niet hetzelfde als zelf wedstrijden spelen, al is het in de Jupiler League..

Daarnaast dicht ik Riedewald veel meer potentie toe dan Blind. (Wat niet betekent dat hij dat niveau ook zal halen, en dat is ook zeker geen kritiek op Blind. Ik zie in Riedewald echt een wereldtopper worden.)

29 augustus 2015 om 18:38

Aké zie ik nooit, kan ik niks zinnigs over zeggen.

Blind blijft een apart geval. Soms denk ik "hij heeft eigenlijk geen echte wapens", maar als je dan ziet hoe hij in wedstrijden zit. De ene keer een wereldvoorzet, de andere keer positioneel echt geweldig. Altijd fit, altijd scherp. Dan heb je al met al wel een dijk van een voetballer. Gewoon heel functioneel allemaal.

Riedewald ben ik ook heel blij over en verwacht ik veel van, maar ik moet zeggen dat ik dat ook was over Bmi, Veltman, Denswil, noem ze maar op.

30 augustus 2015 om 08:18

Aké gaat het niet redden zo. Als hij dit jaar ook weer niets bijleert is het gebeurd met hem. Niveau Bruma is dan het hoogst haalbaar.

Die eerste jaren waarin je veel moet spelen, zijn zo belangrijk, op welk niveau dan ook, ik begrijp niet dat zo weinig mensen dat inzien. Trainen is echt heel iets anders dan leren in een wedstrijd met druk, media, belangen.

31 augustus 2015 om 18:33

@ Edo

Blind is inderdaad een geval dat je niet vaak ziet. Heeft fysiek eigenlijk helemaal niks. Maar deze man is dusdanig slim dat hij een manier vindt om toch van grote waarde te kunnen zijn. Hij schat situaties echt goed in, en is vaak gewoon al een stap verder met denken. Voor de absolute top vind ik hem toch te weinig een killer. Kompany, Pique, Boateng, Ramos; verdedigers die ook goed kunnen voetballen, maar daarnaast ook nog fysiek sterk zijn. Dat niveau gaat Blind helaas niet halen. Als het goed is Varane wel, daar doet Riedewald me qua spel veel aan denken.

Ook ik zag goede spelers in Veltman en Denswil, maar het verschil is dat je daarbij 'leuke dingen' zag, maar ook erg veel verbeterpunten. Riedewald overtuigd mij al direct. Veltman staat erin voor zijn 'voetballende' kwaliteiten, maar de kwaliteit van de passes naar voren van Riedewald is veel hoger. Daarnaast heeft hij lengte, snelheid en inzicht. Nu nog het besef dat hij een wolwassen prof is die als Puyol voor elke bal met gaan, en dan komt alles goed haha. Is in ieder geval pas 18..

Van Bruno ben ik nooit zo overtuigd geweest. Zijn voetballende kwaliteiten zijn toch wel heel matig..

28 augustus 2015 om 20:07

Blind doet het in het centrum wel erg goed. Opbouwend van achteruit echt een wapen, enige nadeel is dat hij tegen een fysiek sterke kopper waarschijnlijk in de problemen komt. Ook is hij niet heel snel maar dat corrigeert hij door perfect opstellen. Laten we eerlijk zijn Martins Indi achterin is natuurlijk ook niet geloofwaardig doe dan Blind maar

28 augustus 2015 om 22:58

Ik ben totaal geen fan van blind maar ook ik moet toegeven dat hij op dit moment stabiel speelt

29 augustus 2015 om 07:55

Laten we eerst even afwachten hoe Blind het tegen de absolute top doet. Spitsen als Aguero en Diego Costa enzo. Tuurlijk doet hij het tot nu toe geweldig, maar dan pas kan je echt zien, of hij ook in staat is de Nederlandse defensie bij de hand te nemen. Maar ik ben altijd sceptisch geweest over Blind, maar moet zeker toegeven dat wat hij daar tot nu toe laat zien, mij zeker positief verrast!

30 augustus 2015 om 08:14

Lijkt me in potentie een verdediging van wereldklasse.

Dit is een redelijk bedrag ipv de 16 miljoen die in een eerder bericht werd genoemd. Het is en blijft een CV die jarenlang bij de selectie van United heeft gezeten. Ik hoop voor hem dat hij een basisplaats krijgt en zich kan bewijzen.

Offtopic; Wat ik een hele goede verdediger voor United zou vinden is Shawcross van Stoke. Sterke jongen die heel wat ervaring heeft in de PL en al eerder voor United heeft gespeeld. Wat denken jullie?

28 augustus 2015 om 19:37

die gast die het been van ramsay brak..?

ON: united is goed bezig doorselecteren heet dat, evans is als verdediger voetballend niet zo goed als een blind..

28 augustus 2015 om 19:46

Ja die, is op die charge na gewoon een heel stabiele verdediger en kent de competitie op zijn duimpje. Is weliswaar een nogal harde verdediger, maar niet zo hard dat hij Stoke punten kost. Precies wat United nodig heeft lijkt me.

In de afgelopen 4 volledige seizoenen PL, maar 2 rode kaarten. Maar ik zie nu dat hij zelf geblesseerd is. Persoonlijk vind ik het een steengoede verdediger.

30 augustus 2015 om 08:20

Dus elke speler die minimaal 3 jaar in de selectie van Man U heeft gezeten is minimaal 10-15 mln waard? Dat geloof je zelf toch ook niet, toch?

Mooie stap voor johnny, nu nog die lompe phil jones weg (kostte destijds 18 miljoen!) en proberen een echte topper te halen

28 augustus 2015 om 19:57

Jones is gewoon een prima speler. Niet de beste voetballende verdediger maar wel echt een goeie verdediger.

28 augustus 2015 om 22:49

Vidic had nof uitstraling en kon prachtig koppen, jones zou bij de amateurs nog niet opvallen. Harde werker, dat wel. Maar voor zon grote club heb je echt wat beters nodig.

Zo'n 10 miljoeneuro. Dat is toch een flinke klap geld voor zo'n beperkte speler.

Aangezien United een overschot aan spelers op het middenveld heeft, lijkt Smalling/Blind als centraal duo mij prima. Dan heb je daarachter Rojo en Jones als backup. Zolang ze allemaal hun huidige vorm vasthouden, is de noodzaak voor een nieuwe verdediger misschien toch niet zo groot, ondanks wat velen inclusief ikzelf hier riepen. We kunnen het zo op zn minst proberen tot de winter.

waarom hebben 700 mensen ja gestemt? absolute top he.....

Eindelijk! De allerslechtste speler ooit in een Manchester shirt. Had wel wat eerder gemogen. Ergerde me altijd mateloos aan Evans.

29 augustus 2015 om 21:30

Daar klopt natuurlijk helemaal niks van ik kan zo 30 spelers noemen die slechter dan Evans waren. Goed voor alle partijen. Hij was een goede vervanger bij het wegvallen van Ferdinand en Vidic en hij zag er onder Ferguson zeer belovend uit. Dat waren achteraf gezien de verdiensten van Ferguson en niet de kwaliteiten van Evans. Het blijft toch een klein beetje jammer om alle jeugdspelers en spelers van Fergie langzaam zien verdwijnen. Het is wachten, lang wachten op de volgende magistrale Britse manager die het roer kan over nemen bij United.

Ze bedoelen dave smalling

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren