Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: PSV kan komst van Pereiro pas vanaf maandag afronden

Laatste update:

Gastón Pereiro zal zondag in Nederland arriveren om zijn overgang naar PSV af te ronden. De twintigjarige vleugelaanvaller van Nacional zal een medische keuring ondergaan en vervolgens maandag, als alles goed verloopt, samen met technisch manager Marcel Brands naar Frankrijk vliegen. Daar is de selectie van Phillip Cocu momenteel op trainingskamp.

/

“Ik hoorde dat Nederland een goed land is om je als voetballer te ontwikkelen”, vertelde Pereiro op het vliegveld van Montevideo. “Dat vond ik mooi om te horen, ik ben heel blij.” Pereiro treedt zodoende in de voetsporen van zijn fameuze landgenoot Luis Suárez, die in Nederland voor FC Groningen en Ajax uitkwam. “En Romário en Ronaldo hebben bij PSV gespeeld. Dat waren geweldige aanvallers. Het is mooi om voor dezelfde club te spelen.”

“Maar goed, het gaat erom dat ik mij daar als voetballer ga ontwikkelen”, zo stelt Pereiro, die voor vier jaar gaat tekenen. Met de transfer van Pereiro naar PSV is minimaal zes miljoen euro gemoeid: een initieel bedrag van vier miljoen euro, in de winter een bedrag van een miljoen euro en volgend jaar zomer het resterende bedrag van een miljoen euro. Daarvoor krijgt PSV tachtig procent van de transferrechten in zijn bezit. Nacional behoudt twintig procent van de transferrechten en heeft naar verluidt een doorverkooppercentage van vijf procent afgedwongen.

Update 12 juli 20.10 uur - PSV kan komst van Pereiro pas vanaf maandag afronden
De overgang van Gastón Pereiro naar PSV kan pas maandag worden afgerond, zo meldt het Eindhovens Dagblad zondagavond. De club uit Eindhoven wilde de aanvaller van Nacional zondagmiddag wel al spreken, maar nog niet om de contractonderhandelingen definitief af te ronden. Dat staat volgens het dagblad pas vanaf maandag op het programma. Het kan zijn dat Pereiro, die maandag via Madrid naar Nederland vliegt, vervolgens nog bij het trainingskamp van PSV in Frankrijk aansluit.

Hé, Gastón Pereiro op het vliegveld van Montevideo! #psv #zondag #keuring #instavoetbalzone

Una foto publicada por Voetbalzone (@instavoetbalzone) el


Denk jij dat Gastón Pereiro beter dan Luiz Suárez zal worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ben benieuwd naar hoe deze jongen het zal gaan doen. Het is altijd maar de vraag of hij het beter zal doen dan Suarez. iig. Het zal dit seizoen weer spannend worden en het zal gaan tussen ons aller Ajax en Psv. Kan niet wachten tot het voetbal weer begint.

12 juli 2015 om 09:22

Als hij het beter gaat doen dan Suarez gaat hij een hele mooie carrieré tegemoet!

12 juli 2015 om 09:58

Beter als Suarez lijkt mij sterk. Legde er 35 in op een gegeven moment. Maarja laten we het maar hopen, is in ieder geval een goede versterking.

12 juli 2015 om 14:02

hij legde er inderdaad 35 in in een seizoen, maar daarvoor had hij al 3 jaar in de eredivisie gespeeld, dus t zou mij niet verbazen als hij ook zo'n 3 of 4 jaar nodig heeft om er veel in te leggen en vervolgens te vertrekken, ik denk dat psv veel plezier van deze man gaat beleven.

12 juli 2015 om 09:50

Verwacht dat PSV fluitend kampioen zal worden, helaas.

12 juli 2015 om 12:40

Dat horen we elk jaar aan het begin van het seizoen.

12 juli 2015 om 13:26

dat is toch ook gebeurt?

12 juli 2015 om 21:51

Zo makkelijk als dit jaar verwacht ik niet dat ze het komend seizoen gaan hebben.

12 juli 2015 om 21:18

Ons aller Ajax?

12 juli 2015 om 22:09

Deze jonge gast uit Uruguay gaat het goed doen.
Dat is een van de besten van zijn land.
Niet te vergelijken met Suarez.

Wat is eigenlijk precies het verschil tussen transferrechten en een doorverkooppercentage? Kan iemand mij dat uitleggen?

12 juli 2015 om 09:25

Wanneer Psv deze speler doorverkoopt dan treedt het doorverkooppercentage in werking. Zijn oude club kan er voor kiezen om die 20 procent transferrechten dan niet te verkopen. Daardoor blijven zij als het ware voor een deel eigenaar van Pereiro. Mocht hij dan ooit heel veel waard worden, dan is die 20 procent natuurlijk veel meer waard. Dit lijkt me het meest aannemelijk, een ander verschil kan ik zo niet bedenken.

12 juli 2015 om 09:27

Dat begrijp ik ook niet helemaal.

12 juli 2015 om 09:28

Goede vraag, kan zo ook niet echt snel een verschil bedenken.

12 juli 2015 om 09:44

Als voor 10 miljoen verkocht zou worden door PSV krijgt National 2 miljoen vanwege de 20% transferrechten en 5% van 4 miljoen (winstbedrag 10-6 miljoen, heeft hij gekost) = 200.000 euro. Dus totaal 2,2 miljoen dan voor National en 7,8 voor Psv.

12 juli 2015 om 09:53

Recht op doorverkooppercentage is recht op een gedeelte van de winst die psv eventueel maakt.
Transferrechten dan ben je nog voor een deel 'eigenaar', dus ook al verkoopt PSV deze speler over een jaar voor 1 miljoen, dan krijgt degene die Transferrechten heeft daar nog een deel van.

12 juli 2015 om 10:09

Doorverkoop percentage is eenmalig bij de volgende transfer van de speler en transferrechten is zolang als dat de club deze in bezit blijft houden.

PSV heeft nu 6 miljoen betaald voor 80%, als ze 100% van de richten hadden gekocht, dan was Pereiro een stuk duurder. Als Pereiro straks voor (ik noem maar even wat) 20 miljoen wordt verkocht dan gaat sowieso 20% van dat bedrag naar Nacional en ook nog eens 5% van de inkomsten die PSV krijgt.

12 juli 2015 om 11:08

Een tweede partij die een bepaald percentage van de transferrechten heeft van een speler, is dus deels eigenaar van de speler en heeft inspraak op wat er met de speler gebeurt. Die tweede partij kan bvb. moeilijk doen bij een doorverkoop tegen te houden omdat het hoopt op een betere prijs. Bij een afgesproken doorverkooppercentage is de eerste club geen gedeeltelijke eigenaar meer en heeft ze geen inspraak meer op de toekomst van de speler, maar is wel zeker van een vergoeding.

12 juli 2015 om 11:14

Bij transferrechten kunnen ze een volgende transfer blokkeren geloof ik.

Ik hoop dat er vandaag een definitief einde komt aan deze soap. Met hem en Lestienne zien we twee prachtige voorbeelden van hoe de markt verziekt is. Vervelende constructies waardoor 5 mensen over je beslissen. Pure mensenhandel.

Door al dit gezeik zijn de verwachtingen bijzonder hoog geworden, zonder dat iemand echt precies weet met wat voor speler we te maken hebben. Maar we gaan het zien. Het is vooral belangrijk dat hij de tijd krijgt om te wennen. Lijkt me een grote stap van Uruguay naar Nederland.

12 juli 2015 om 10:07

Precies, het gaat er nu al zo lang over dat iedereen veel te veel verwacht van deze jongen. Daarmee staat hij eigenlijk al op achterstand, nog voor het seizoen is begonnen.

Anderzijds, liever dat PSV moeite doet voor zo'n speler als dat ze na het eerste de beste briesje tegen al afhaken (zoals Ajax met Sisto).

12 juli 2015 om 10:22

Ajax hoeft niet, we hebben prima jeugdspelers klaar staan waar we op kunnen en gaan vertrouwen.

12 juli 2015 om 10:25

Dat hoor ik al meer dan 10 jaar.

12 juli 2015 om 10:39

4 keer kampioen, klinkt mij aks muziek in de oren

12 juli 2015 om 11:09

Ga jij maar lekker met je jeugdspelers CL-voorrondes spelen, en dan ook nog verwachten dat je doorgaat..

12 juli 2015 om 11:59

Gaan we doen. Ja we kunnen ons plaatsen, zeker weten.

12 juli 2015 om 12:54

@hoppa,

Niet eens zo lang geleden haakte PSV af voor deze Pereiro en gaven ze aan naar andere opties te kijken.

Hoe weet jij of Ajax dat ook niet aan het doen is met Sisto??? Alsof je nu pas voetbal volgt.

12 juli 2015 om 13:01

@lee, dan heb je die berichten niet gelezen. Brands gaf duidelijk aan dat hij de kans dat het zou lukken klein achtte. En dus was hij het nog aan het proberen.

12 juli 2015 om 13:12

He hoppa, waarom weer een onnodige clubdiscussie opstarten door Ajax te noemen????
Oh ja laat maar, ik weet het al: sneertjes uitdelen is één van je favoriete hobbies (naast Ajax)

12 juli 2015 om 15:38

@herlev
Ik refereerde slecht naar een eerder bericht hier van vandaag. Dat jij dat meteen als een discussie uitlokken ziet, ligt toch vooral aan jou.

Staat een goed kop op die jongen. Fysiek ook sterk met z'n 1.88. Leuk om weer een Zuid-Amerikaans talent bij PSV te zien komen.

12 juli 2015 om 09:27

Er staat een goede kop op....dat vind ik toch altijd zo'n grote onzin. Wat zegt dat over de kwaliteiten van een voetballer?

12 juli 2015 om 09:29

Niet direct veel. Maar het zegt wel vaak iets over iemand zijn karakter, ook heel belangrijk.

12 juli 2015 om 09:29

Niets, maar dat zegt hij toch ook niet of wel?

12 juli 2015 om 09:53

daarom vraag ik er toch ook naar? Geeft niet....

12 juli 2015 om 10:09

De vraag is vooral wat je bedoelt met 'staat een goede kop op'. Vind je hem knap? Of bedoel je dat hij mentaal sterk is?

Dat eerste heeft natuurlijk geen drol met voetbal te maken en dat tweede kun je volgens mij helemaal niet weten, tenzij je hem al regelmatig hebt zien spelen of zijn karakter kent.

Overigens wordt met 'staat een goede kop op' meestal bedoelt dat iemand zijn hoofd er bij houdt, mentaal sterk is en geen gekke dingen doet.

Denk dat dit nog wel eens een hele goede aankoop kan zijn van psv. De beelden van hem zijn veelbelovend

12 juli 2015 om 10:01

Beelden zijn vaak de beste momenten van een speler. Laten niet veel zien over hoe goed hij nou echt is..

Voorbeeld: Laat een speler 1000x schieten vanaf 30 meter. Hij vliegt 10x in de kruising. Maak hier een mooi filmpje van, zet het op Youtube en het lijkt alsof de desbetreffende spelers een geweldig afstandsschot heeft.

12 juli 2015 om 10:10

Van Immers heb ik ook ooit een filmpje gezien waardoor je zou kunnen denken dat hij de witte Cristiano Ronaldo is.

12 juli 2015 om 10:39

@hoppa!

Hahaha. Dat bedoel ik dus.

Terwijl de enige overeenkomst tussen CR7 en Immers is dat ze hetzelfde werk doen...

12 juli 2015 om 10:44

En zelfs dat lijkt soms niet zo...

12 juli 2015 om 12:17

Tja het is altijd afwachten maar als een speler als grootste talent van een voetballand word gezien en captain van de onder 21 ploeg kan je echt wel ballen.hoop dat hij zich ontwikkeld tot een echte topper maar het niveau van narsingh halen moet geen probleem zijn.

12 juli 2015 om 12:20

Aan de andere kant waren de scouts van Psv en ook Ajax overtuigd van zijn kunnen. Dat zegt wel iets. Zijn balbehandeling is goed, draait, keert en passeert makkelijk. Ik snap je punt over schoten en doelpunten, maar je kunt ook op andere dingen letten waar je de klasse van een speler aan kunt herkennen.

Het idee van PSV is toch dat deze speler voor de breedte gehaald is om te gaan concurreren? Ik vind het in dat opzicht nog wel echt een dure aankoop.

12 juli 2015 om 10:09

Ik denk niet dat je uiteindelijk 6 miljoen betaalt voor een speler die op de bank moet gaan zitten. Verwacht dat hij zich eerst zal moeten aanpassen maar uiteindelijk in de basis zal komen te staan.

12 juli 2015 om 10:29

Waar haal je dat vandaan?

Wat mij vooral opvalt uit de beelden die ik heb gezien is dat hij enorm sterk is als Cam, als '10' zeg maar. Hij speelt veel minder vaak vanaf de vleugels. Ik vraag me dan ook af wat PSV met hem van plan is. Hij heeft niet echt een goede passeerbeweging voor op de flank, is niet uitzonderlijk snel.

Wel heel technisch. Zou PSV dan toch met een 10 willen gaan spelen en Pereiro hebben gehaald als concurrent voor Maher?

12 juli 2015 om 11:35

Tuurlijk want Ajax wil ook met een 10 gaan spelen dus dan kan Psv natuurlijk niet achter blijven

12 juli 2015 om 13:40

Pereiro speelde bij o19 op 10 en bij nacional op de linkervleugel. Hij kan dus op beide posities. Denk dat narsingh het veld moet gaan ruimen

12 juli 2015 om 15:36

Hij kan volgens jou op 10 en op links en dus verwacht je dat Narsingh (die op rechts speelt) het veld moet gaan ruimen?

Euh. Logisch ja.

12 juli 2015 om 21:21

Hopelijk gaan wij niet het spel van Ajax kopiëren want dan dut ik in tijdens een wedstrijd

Mooi dat eindelijk weer een zuid Amerikaanse topper naar Eindhoven komt. En mooi dat voormalig Groningen speler Luis Suarez hem tipte om naar psv te gaan. Kan niet wachten om hem aan het werk te zien.

Waarom houdt National 20 procent van de transferrechte? Wat is daar het nut van?

12 juli 2015 om 10:58

Bij verkoop moet de aankopende club ook met National onderhandelen over de aankoop van 20 procent. Ze verwachten dan meer eruit te kunnen slepen als met alleen een doorverkoop percentage.

Deze soap is bijna ten einde ! Hoop dat Pereiro gaat laten zien waarom we zoveel moeite voor hem hebben gedaan. Ik denk dan niet dat hij al tegen Lyon gaat spelen komt denk ik iets te vroeg.
Lestienne is ook zo lange soap met eindeloze clifhangers hahah .. Hoop dat die 2 snel aansluiten. het zal wel mooi zijn mochten ze vandaag allebei tekene dan gebruik je lestienne 1 seizoen en dan volgend seizoen ons supertalentje bergwijn.

Echt een megatalent. Zal uitgroeien tot een topper in Eindhoven. Goed overzicht, goede techniek en een goede kopper

Wordt gezegt dat hij net zo'n topper wordt als Romario en Ronaldo, dus de verwachtingen zijn heel hoog.


Maxime Lestienne dus definitief op huurbasis 1 jaar naar #psv. Lees alles op ed.nl

12 juli 2015 om 11:37

Nou dan had een grotere club hem wel gehaald denk je niet? De tijdens dat hier Ronaldos of Ibras komen spelen is al een tijdje voorbij. En dan beweren dat Ajax fans hun spelers altijd zo ophemelen hahahaha die Psvers kunnen er ook wat van zeg....

12 juli 2015 om 13:19

Grotere clubs hadden ook interesse. Zijn zaakwaarnemer zag hem ook liever naar een andere (grotere) club in Europa gaan. Daarom heeft het zolang geduurd voordat alles rond was.

12 juli 2015 om 13:37

Hij wilde zelf een tussenstap maken in Europa, kon naar Porto of Juventus maar wilde eerst naar PSV om te wennen aan het Europese voetbal. Verstandige zet dus en mogelijk dus een heel groot talent, maar dat moeten we nog zien.

Hahah weer lekkr nieuws Psv en Lestienne z'n zaakwaarnemer bevestigen ! Hij is een psv'er.

Prima zaak, de verwachtingen zijn hoog gespannen en hoop dat hij ze kan waarmaken

Ik weet het niet zeker, maar als PSV deze man weer verkoopt moet de club die hem koopt ook verplicht die 20% kopen. Wijs me erop wanneer ik het fout heb aub.

Gauw afronden dit ! Mooi dat het eindelijk klaar is al dat moeilijke gedoe rondom hem.

Irritant toch dat ze in ieder stukje over pereiro weer precies t zelfde zetten over t bedrag en details

En maandag lezen we dat het woensdag word en woensdag horen we dat het vrijdag word.....ik geloof het pas als het op teletekst pagina 801 staat.

Zo komen er een (hopelijk) paar interessante namen bij in de selectie van Psv. Lestienne, Pereiro en Propper. Spelers waarvoor je naar een stadion komt. Verwacht er erg veel van.
Vooral van Pereiro, hij zal tijd nodig hebben maar de filmpjes beloven veel. Niet de doelpunten maar ik bedoel het positie kiezen en de rust in het afronden

Hij gaat vast en zeker een grote worden hij is pas 20

Dit zijn de spelers waar Nederland op wacht.
We hadden bij PSV een Romario en een Ronaldo.
Dit is ook een groeibriljant.
Reken er maar op dat hij over 2 jaar wordt verkocht voor heel veel geld.
De scouting heeft goed werk geleverd.

Dit zijn de spelers waar Nederland op wacht.
We hadden bij PSV een Romario en een Ronaldo.
Dit is ook een groeibriljant.
Reken er maar op dat hij over 2 jaar wordt verkocht voor heel veel geld.
De scouting heeft goed werk geleverd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren