Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Positief bericht voor Cocu: ‘Knie gaat goed, klaar voor volgende stap’

Laatste update:

De revalidatie van Jetro Willems verloopt vooralsnog volgens schema. De verwachting is dat trainer Phillip Cocu van PSV over ongeveer anderhalve maand weer een beroep zal kunnen doen op de linksback, die tijdens de voorbereiding op het huidige seizoen een knieblessure opliep.

/

Volgens het Eindhovens Dagblad staat er begin september een controle op het programma voor de 21-jarige vleugelverdediger, die in juli aan zijn knie geblesseerd raakte. Willems miste daardoor niet alleen het grootste gedeelte van de voorbereiding en de start van de Eredivisie, maar moet ook de interlands die het Nederlands elftal binnenkort speelt tegen IJsland en Turkije aan zich voorbij laten gaan.

Hoewel het nog afwachten is wat de uitkomst van de aanstaande controle is, is de planning momenteel dat Willems eind september of begin oktober weer van de partij zal kunnen zijn bij PSV. Simon Poulsen werd deze zomer van AZ overgenomen als stand-in voor de positie van linksback, maar tot nu toe geeft Cocu op die plaats het vertrouwen aan de rechtsbenige Joshua Brenet, al lijkt geen van beiden echt aan de verwachtingen te voldoen.

Update 7 september 18.10 uur - Positief bericht voor Cocu: ‘Knie gaat goed, klaar voor volgende stap’
Het gaat goed met het herstel van Jetro Willems. De verdediger van PSV laat op Twitter weten dat hij goed nieuws van de dokter heeft gehad. “Knie gaat goed, klaar voor volgende stap in de revalidatie”, schrijft de linksback. Trainer Phillip Cocu zal blij zijn met het bericht, want vervangers Joshua Brenet en Simon Poulsen voldoen vooralsnog niet aan de verwachtingen.

Denk je dat Jetro Willems al in september zijn rentree zal maken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik snap Cocu echt niet. Heb je een linksback gehaald... speelt hij zelfs niet tegen een mak Groningen. Maar vooruit... als je het dan zo ziet.. kan ik in komen!

Maar Arias speelt geloof ik bij Colombia bijna standaard linksback... zet dan Arias links.. en Brenet (die het normaal op rechtsback ook al lastig zat heeft) gewoon rechtsback!

20 augustus 2015 om 13:39

Poulsen speelde wel degelijk tegen Groningen: Voor de JC Schaal.
Daarbij zakte hij echter volkomen door het ijs.
Blijkbaar heeft ook hij tijd nodig om te wennen aan het spel / team van Psv, of is hij niet geheel fit uit de vakantie gekomen,

Nu volg ik PSV niet zo veel de laatste tijd, maar Poulsen moet toch op de LB positie wel minimaal 3 klasses beter zijn dan Brenet? Brenet kan op zijn eigen positie al geen goede indruk achterlaten, laat staan op de Lb positie...

Simon Poulsen kun je gewoon opstellen in de Eredivisie.
Hij heeft ervaring en kent de competitie langer als vandaag.
Brenett is echt niet beter vooral niet op die positie.

20 augustus 2015 om 13:25

Cocu maakt weer dezelfde fouten als zn eerste jaar bij PSV. Teveel twijfelen en spelers blijven opstellen die veel teveel fouten maken. Paulsen is echt 10X beter als Brenet op die positie

20 augustus 2015 om 16:16

Niet geheel mee eens. PSV kwam er mede moeilijk in in het eerste jaar onder Cocu, omdat Cocu bijvoorbeeld vaak van spits wisselde, waardoor er weinig zekerheid was voor spelers en er te weinig automatismen in het spel kwamen.

20 augustus 2015 om 18:22

Ik snap cocu wel als je bijv tegen een schaken speeld zou ik ook kiezen voor brenet want poulsen is daar niet snel genoeg voor hetzelfde geld voor de wedstrijd tegen groningen

20 augustus 2015 om 13:42

Op de een of andere manier heb ik meer vertrouwen in het oordeel en inzicht van Cocu dan van de gemiddelde VZ bezoeker.
Ik neem aan dat Poulsen ofwel nog moet wennen aan spelstijl, ofwel nog niet geheel fit is

20 augustus 2015 om 14:18

De enige nuttige reactie tot dusver.
Cocu werkt dagelijks met die gasten en zal er echt wel een veel beter beeld van hebben dan iedereen hier.

8 september 2015 om 07:22

Daarnaast zou Poulsen spelen tegen Feijenoord totdat hij zich blesseerde in de warming up.

brenet mist echt de klasse voor psv. Alleen zijn houding al komt niks overtuigendst uit. Ongelofelijk dat ze tamata laten gaan en hem een nieuw contract aanbieden hij komt voor met alles respect excelsior nog tekort.

Poulsen aub terug storten bij Az.
Wij missen die gozer echt in onze verdediging, niet goed genoeg voor Psv, maar bij ons gewoon een basisplaats....kom op Poulsen laat je contract ontbinden en doe wat water bij de wijn en zet je fout recht.

Nee deze maand nog niet verwacht half eind oktober. Beter helemaal fit en rustig brengen dan te snel en weer blessure. We hebben hem hard nodig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren