Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Ongekend actief Heracles haalt opnieuw talent van Twente binnen

Laatste update:
/

Heracles Almelo is al vroeg bezig de selectie voor het komende seizoen op orde te brengen. De club trok al een zestal nieuwelingen aan en maakt vrijdag bekend dat ook Joey Pelupessy de gelederen komt versterken. Hij komt over van buurman FC Twente, waar hij vorig jaar deel uitmaakte van het beloftenelftal.

De 21-jarige Pelupessy is een verdedigende middenvelder, die vorig jaar tot dertig optredens kwam in de Jupiler League. Algemeen directeur Nico-Jan Hoogma van Heracles zegt op de officiële website van de club blij te zijn met de komst van de geboren Almeloër, die vorig seizoen tevens twee keer in actie kwam voor Oranje Onder-20.

Pelupessy tekende een contract voor twee seizoenen met de optie voor nog één jaar in zijn geboortestad. Hij is daarmee na Bas Sibum, Bram Castro, Wout Weghorst, Menno Heerkes, Mark Engberink en Fahd Aktaou alweer de zevende nieuweling. Ook maakte de club donderdag bekend dat routinier Simon Cziommer zijn contract met een jaar heeft verlengd.

Update 11 juni 10.25 uur - Ongekend actief Heracles haalt opnieuw talent van Twente binnen
Heracles Almelo maakte vrijdag melding van de komst van Joey Pelupessy en hij is niet de enige speler van Jong FC Twente die overstapt naar het Polman Stadion. Heracles maakt woensdag bekend dat ook Rick Hemmink komt: de 21-jarige middenvelder is op amateurbasis gestrikt. Voorlopig kan Hemmink Heracles echter nog niet van dienst zijn, want hij herstelt momenteel van een zware knieblessure (voorste kruisband afgescheurd in zijn rechterknie). Algemeen directeur Nico-Jan Hoogma hoopt dat Hemmink in het najaar kan aansluiten bij de spelersgroep.

Heracles Almelo gaat zich komend seizoen mengen in de strijd om Europees voetbal

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

het is goed om te zien dat er steeds meer jongere spelers een kans krijgen in de eredivisie. veel spelers van jong Ajax en jong Twente die worden verhuurd aan eredivisionisten. goed voor de ontwikkeling van nederlandse talenten!

6 juni 2014 om 21:56

Mooi hoe Ajacieden het altijd nodig vinden in alle topics hun clubje ter spraken te brengen.

AZ en PSV verhuren ook jonge talenten. Noem dan gewoon alle clubs due spelers verhuren

11 juni 2014 om 10:34

Mooi! Ben dus niet de enige die het opvalt!

11 juni 2014 om 11:10

Mooi hoe iedereen alle Ajacieden gelijk over een kam scheert.

11 juni 2014 om 12:59

Welke jonge talenten verhuurt AZ dan? De meeste verhuurde spelers zijn namelijk overbodige spelers. AZ verhuurt zelden spelers voor hun ontwikkeling en dat is juist een kritiekpunt. Jongena als Hoedt, Haye en Verhulst waren prima versterkingen geweest voor RKC en komend jaar voor Dordtrecht bijvoorbeeld.

Shit... weer niet Cabral!

Maar mooie club voor Pelupessy. Was een groot talent, maar op zjjn positie is er met Brama en Ebecilio nou eenmaal veel concurrentie.

6 juni 2014 om 17:02

Haha, ben bang dat Twente hem nog niet aan de straatstenen kwijt raakt, over een jaar of 2 speelt hij in Azerbeidzjan, Kazachstan o.i.d.

Edit: en dan had er niet, 'versterkt' gestaan

11 juni 2014 om 12:54

Toch apart hoe ver die jongen (cabral) is afgezakt. Nu moet ik zeggen dat ik hem bij Feyenoord ook meestal niet geweldig vond, maar destijds dacht ik dat het echt door zijn houding kwam dat hij het uiteindelijk niet redde. Maar die gedachte kan ik maar lastig vasthouden als je ziet dat hij nu bij ADO (met alle respect) niet eens in de basis staat. Ik hoop voor hem dat hij er nog wat van gaat maken, want talent heeft hij wel.

Pelupessy kwam te kort voor het eerste, maar in de Jupiler League deed hij het gewoon degelijk. Prima speler voor Heracles denk ik, ik ben benieuwd hoe goed hij het daar gaat doen.

11 juni 2014 om 11:37

Hij deed het toch ook leuk bij het eerste het jaar ervoor. Die gaat het wel redden bij Heracles

Jammer, maar teveel spelers voor zijn positie, dus wel begrijpelijk dat hij weggaat.
Had van mij bij Twente mogen blijven, een goede back up was het zeker wel, maar bij de buren maakt hij natuurlijk meer kans op een basis plaats..
Veel succes Joey.

Joey heeft talent en is meerdere keren verdienstelijk ingevallen bij Twente. Leuke jongen die je gewoon een zeer goed vervolg toewenst.

Is Jan Smit op zijn hoofd gevallen. Normaal begint hij op de laatste dag met contracteren.

6 juni 2014 om 22:49

Heracles was vorig seizoen bedroevend.

Als ik Jan Smit advies mag geven....haal Overtoom op bij AZ. Die is doodongelukkig in Alkmaar.

6 juni 2014 om 23:52

Die is 20 kg te zwaar. Dus ja doodongelukkig

Of Heracles van deze halve aankopen sterker wordt valt te bezien. Volgens mij zit hier niet een speler bij die zich al bewezen heeft in de eredivisie.

6 juni 2014 om 19:17

Dat dachten we ook van Overtoom, Armenteros, Dost etc.

6 juni 2014 om 20:08

En wat te denken van de onbekende spelers die Go Ahead en Cambuur vorig seizoen gebracht hebben. Deze clubs hebben zich zonder problemen kunnen handhaven met veelal zeer beperkte spelers. De eredivisie is kwalitatief zo gedevalueerd, dat ook deze speler zo maar kan meekomen. Je hoeft je tegenwoordig helemaal niet bewezen hebben om in de eredivisie mee te kunnen komen. Zal me niets verbazen dat Dordt zich straks kan handhaven. Als ze het team tenminste bij elkaar kunnen houden.

met een cziommer en een sibum voor je maak je wel kans om bij de eerste elf te komen

Jammer, dan vertrekt Hiariej niet naar Heracles

Zo haalt Twente geen 70% eigen jeugd in 2016, :S maar het zal wel een reden hebben.
Ik zag het wel zitten in Hemmink, leek me een goede voor het eerste , jammer , succes bij Heracles.

11 juni 2014 om 10:37

Maar wat wil je? Alleen maar jeugd dat het niet aankan, of gewoon goede jeugdspelers die het niveau van Twente 1 wel aankunnen? Deze jongens zijn gewoon niet goed genoeg.

11 juni 2014 om 10:41

Nou ik wil gewoon een goed Twente en heb de doelstelling van eigen jeugd ook niet bedacht. Ik constateer slechts dat wat men predikt, nog niet echt tot uiting wordt gebracht, kan nog maar dan moeten er een paar goede lichtingen aankomen.
Over Hemmink verschillen we dus van mening.
*hollscher nog zon een, ik hoop dat we hem volgend seizoen weer bij het eerste zien, maar ben bang van niet. Ik vind hem wel goed genoeg.

11 juni 2014 om 10:53

Ik verwacht ook dat deze doelstelling gewoon mogelijk is, maar dan moeten er wel een aantal jongens aankomen die van een goed niveau zijn, en niet als deze spelers.

Höslcher, Tapia, Andersen, Rendla? , Ter Avest, Bilal, Bijen en Tanda zijn sowieso spelers die normaal gesproken, tenzij er iets geks gebeurd, het niveau van Twente 1 wel aankunnen. Daar hebben ze misschien nog even wat tijd voor nodig, maar zij hebben wel de potentie.

Iemand al meer nieuws over Fledderus? IK las dat hij een contract had getekend voor 2 jaar + optie voor nog een seizoen, maar ik kan het nergens anders lezen. Stond alleen in de VI, en die zijn in het algemeen aardig geïnformeerd.

Op Sibum na allemaal nieuwe frisse talenten die het Heracles traject gaan volgen. Binnen 2 jaar aantonen dat je bij de eerste selectie kunt komen, een jaar verlenging krijgen en basisspeler worden.

Afgelopen seizoenen weer veel spelers uitgezwaait met Fij, Van Dijk en Belterman. Dit is weer de nieuwe generatie die zich mag bewijzen.

Op Sibum en Pelupessy na allemaal jongens voor de beloften. Echte "eerste elf" spelers zullen zoals gewoonlijk wel weer later in het seizoen gehaald worden.

Zowel Hemmink en Engberink zijn niet goed genoeg voor Twente 1, en zelfs niet voor Jong Twente. Ik ben benieuwd hoe zij tot bloei gaan komen bij Heracles. Succes mannen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren