Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bizar: enorme bijenplaag in Signal Iduna Park voorafgaand aan Dortmund - Mainz

Laatste update:

In het Signal Iduna Park was zaterdagmiddag voorafgaand aan het kampioensduel van Borussia Dortmund met FSV Mainz 05 sprake van een flinke bijenplaag. Op beelden van onder meer Viaplay is zichtbaar hoe duizenden bijen zich verzamelen in het stadion en plaatsnemen op camera’s. De brandweer werd uiteindelijk ingeschakeld om de problemen te verhelpen.

“Het kan er misschien wel voor gaan zorgen dat Dortmund later aftrapt? Of misschien overal zelfs?” vraagt presentator Koen Weijland in de studio aan analist Simon Cziommer. “Ik moet eerlijk gezegd dat ik nog nooit zo'n plaag heb meegemaakt tijdens een wedstrijd”, antwoordt de voormalig voetballer. “Maar dit is wel bizar. Ik ben wel benieuwd hoe ze dit oplossen." Uiteindelijk kon er gewoon om 15.30 uur worden afgetrapt.

Dortmund is bij een zege op Mainz zeker van de eerste landstitel sinds 2012. De eerste helft verliep echter dramatisch voor die Borussen: door doelpunten van Andreas Hanche-Olsen en Karim Onisiwo ging het met een 0-2 achterstand rusten. Bovendien miste Sébastien Haller een penalty na een kleine twintig minuten spelen. Ondertussen staat Bayern München door een vroege goal van Kingsley Coman met 0-1 voor tegen 1. FC Köln, waardoor Bayern virtueel kampioen is.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die kwamen op het geel/zwart af natuurlijk.

27 mei 2023 om 17:06

Voorlopige zijn zij de enige die de aanvallers kunnen wegsteken

Zijn het nou wespen of bijen? Scheelt nogal namelijk....

27 mei 2023 om 17:08

Bijen zijn lief, wespen zijn agressieve naarlingen

27 mei 2023 om 17:34

Wespen doen alleen wat als ze zich bedreigd voelen.

27 mei 2023 om 17:59

Nee, dat zijn juist bijen…

27 mei 2023 om 20:14

Beiden doen in principe niks, echter zal een wesp zich eerder 'bedreigd' voelen omdat die eenmaal afkomen op bijvoorbeeld de dingen die wij eten en drinken waardoor de confrontatie frequenter is. Tel daarbij de hysterie op bij de meeste mensen wanneer er een bij of een wesp langs vliegt en je kan concluderen dat jij als wesp ook had gestoken.

Doet me denken aan die bizarre mottenplaag tijdens de finale EK paar jaar geleden. Wel mooi toeval zo bij de geel-zwarten.

Voorteken dat het mis zou gaan! Een plaag nog wel🤣

27 mei 2023 om 17:10

Zometeen komen de kikkers en de sprinkhanen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren