Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: ‘Omdat we laatste staan zijn we helaas een makkelijk doelwit’

Laatste update:

Wilfried Bony probeerde anderhalf jaar lang aan de bak te komen bij Manchester City, maar maakte onvoldoende indruk op Manuel Pellegrini. Diens opvolger Josep Guardiola stemde in met een tijdelijk vertrek van Bony naar Stoke City, waar de spits voor veel gevaar voorin zou moeten zorgen. De Daily Mirror weet echter dat men in Stoke-on-Trent allesbehalve blij is met de aanwezigheid van Bony.

/

Hoewel Bony pas drie weken bij de club zit, twijfelen zijn teamgenoten al behoorlijk aan hem, schrijft de krant. “Trainer Mark Hughes hoopte dat Bony de bewezen doelpuntenmaker zou zijn die de club miste, toen ze hem op deadline day aantrokken. Maar naar verluidt is de trainer nu al ontevreden over Bony vanwege zijn gebrek aan inzet en werklust.”

Bony is de duurste speler in de selectie bij Stoke: de club nam een aanzienlijk deel van het salaris dat de spits bij Manchester City kreeg (139.000 euro per week) voor zijn rekening en teamgenoten vinden dat de ex-Vitessenaar daar wel erg weinig tegenover zet. Bony begon in de basis tegen Tottenham Hotspur (0-4 nederlaag) en Crystal Palace (4-1 nederlaag) en deed zeventig minuten mee tegen Hull City in de EFL Cup (1-2 nederlaag).

Update 23 september 13.21 uur - 'Omdat we laatste staan zijn we helaas een makkelijk doelwit'
Mark Hughes heeft direct gereageerd op de berichten dat de spelers van Stoke City huurling Wilfried Bony al zat zijn. "Laten we dit gerucht in de kiem smoren", zei de manager van Stoke. "Omdat we laatste staan zijn we helaas een makkelijk doelwit voor sommigen, die denken dat ze op die manier goedkoop kunnen scoren. Het is allemaal erg voorspelbaar. Zo gaat dat in dit soort situaties."

Denk je dat Wilfried Bony alsnog indruk gaat maken bij Stoke City?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tsja als de resultaten tegenvallen, dan wordt gezocht naar slachtoffers... Waarschijnlijk Bony dus

Bony is eigengereid en oogt nonchalant, maar is in het veld een beest. Hij is pas net bij de club, maar als ze hem daar goed weten te benutten, hebben ze een hele goede aan hem.

23 september 2016 om 09:51

De Daily's hebben er natuurlijk een handje van om schuldigen te zoeken bij mindere resultaten. Als er geen nieuws valt te melden aan de lezende fans, dan bedenken ze wel nieuws. Misschien hebben ze één mannetje bij de club gesproken, die vertelde dat Hughes momenteel minder tevreden is over Bony of mag degene hem niet zo. Daar knutselen ze dan vakkundig een sappig verhaaltje omheen met zogenaamde smeuïge details.

23 september 2016 om 10:19

ik heb nu 2 wedstrijden gezien van stoke met bony in de basis...snap de kritiek wel want hij werkt niet voor het team en loopt erbij als een zoutzak

23 september 2016 om 11:15

Hoe zit het daar dan met de verdediging. Als ze in 3 wedstrijden 10 doelpunten tegen krijgen, mogen ze daar eerst wel even wat repareren.

23 september 2016 om 11:35

@lukaatsku

Ik snap dat de media kritisch zijn. Maar de Daily Mirror suggereert min of meer uit naam van de club te spreken, terwijl er geen bronnen zijn. 'naar verluid' kan ook van bijvoorbeeld een bedenksel van een vrijwillige terreinknecht zijn of een roddel van de koffiejuffrouw. Typisch gevalletje van olie op het vuur gooien om de vlam heftiger te doen ontbranden.

23 september 2016 om 16:25

@lukaatsu

Dat is ook de enige reden waarom hij bij City is geflopt. Totaal geen inzet en werklust. Echt 1 van de grootste lamstralen die ik heb gezien.

Op deadlineday zijn er altijd wel wat last-minute beslissingen die wat paniekerig overkomen. Bony leek een goede spits voor Stoke. Hoop dat de mooie namen samen toch nog gaan stralen en Bony karakter toont in zijn hoofd en met zijn voeten.

Schalke had Bony moeten halen, Bony punt, Breel rechts, Konoplyenko links.
Clubs moeten af van wurgcontracten. Verstrek prestatiecontracten! Legio voorbeelden...toure, fabregas, pedro, schweini, nasri..dat ze salaris ontvangen ok maar niet heel veel.

23 september 2016 om 11:38

Prestatiecontracten zijn natuurlijk top, een Cruijff-idee waarvan steeds duidelijker wordt hoe verstandig dit zou zijn. Echter, alleen clubs met de allure van Barca, Real etc. kunnen op die manier onderhandelingen ingaan en van bovenaf de kerstboom die verandering inzetten.

Bij Real lijken ze echter het niet zo erg om een paar miljoen meer of minder te verkwisten en in Barca acteren ze alsof ze Cruijff serieus genomen hebben maar hebben ze dat sinds Laporte niet meer echt gedaan.

Wishfull thinking dus..

Dit ligt niet alleen aan bony in dat elftal van stoke lopen er meerdere raddraaiers rond. Het wordt tijd dat ze duidelijk maken dat het anders moet en desnoods afscheid nemen van aantal spelers.

Het gaat tegenwoordig ook nergens meer over. Waar het eerder soms zelfs als normaal werd beschouwd dat een speler een half seizoen tot soms zelfs wel een seizoen nodig had om te wennen bij een nieuwe club, wordt er nu al direct gezeurd als een aankoop niet direct presteert.

Zo'n Bony heeft geen ritme en moet wennen aan zijn nieuwe teamgenoten. Geef het wat tijd.
Een Pogba komt zonder ook maar enige voorbereiding direct in de basis bij United in een nieuwe competitie, en na 3-4 wedstrijden is men verbaasd dat hij nog niet de pannen van het dak speelt.
Westermann speelde zijn eerste pot voor Ajax en was niet daarin niet best, dus werd hij door velen direct maar afgeschreven.

Het is allemaal zo opportunistisch tegenwoordig. Natuurlijk heb je bepaalde verwachtingen, zeker indien iemand een hoge transfersom of hoog salaris heeft. Echter blijven het ook gewoon mensen die hun draai moeten vinden. Daar wordt tegenwoordig schijnbaar geen rekening meer mee gehouden.

23 september 2016 om 10:18

Je hebt gelijk waar het de waan van de dag betreft. Ik vind die maatstaf van de transfersom, die toch maar deels in relatie staat tot de te verwachten prestaties, ook teveel gewicht krijgen.
Anderzijds moet zo'n Bony, die zelf ook wel weet dat het nog ondermaats is, natuurlijk wel het vuur uit zijn sloffen lopen. Hij moet zich realiseren dat hij nu bij een arbeidersclub speelt en dat de supporters werklust boven alles zullen waarderen. Hij is niet meer een van de raspaardjes van het ethihad.
Dus Bony moet vanzelfsprekend de tijd krijgen om zich aan te passen, maar voor een aanzienlijk deel van deze goodwill is hijzelf verantwoordelijk.

23 september 2016 om 10:42

Dan moet je dus eigenlijk Stoke bekritiseren voor de aankoop. Bony is geen speler die de uitstraling heeft een werkpaard te zijn. Hij oogt sowieso traag wegens zijn fysiek en manier van lopen.

Daarnaast is het gewoon echt een spits die in de punt staat en die ballen er in knalt. Het is geen speler met de werklust van een Rooney, die je meer dan eens hebt kunnen betrappen op een verdedigende tackle op de eigen achterlijn.

Als Bony er de komende 3 wedstrijden minimaal 2 inschiet zal het allemaal wel weer hosanna zijn en noemen ze hem een briljante aankoop.

23 september 2016 om 13:35

Hier heb je natuurlijk helemaal gelijk in, maar je kunt van deze spelers wel verwachten dat ze inzet tonen en keihard werken. nou ben ik geen stoke city watcher en heb ik ook nog geen enkele wedstrijd van hun gezien, maar ik las vandaag wel dat zijn inzet te wensen overliet. dit in combinatie met zijn hoge salaris (het hoogste van heel Stoke) maakt natuurlijk wel dat er kritiek op Bny komt.

is nu toch wel duidelijk dat die jongen niet goed genoeg is voor de premier league, aardige speler voor de eredivisie maar 13 in dozijn. bij Swansea deed die het nog wel redelijk, maar in deze jongen investeren is geld weggooien.

23 september 2016 om 11:27

Haha hou toch op. Heeft bij Swansea duidelijk aangetoond een uitstekende Premier League spits te zijn.

Hij moet gewoon weer even een serie wedstrijden spelen om zijn vorm weer te pakken. Met de aanvoer die de spelers achter hem bij Stoke zouden moeten kunnen bieden, kan hij er normaal gesproken in een seizoen 15-20 inschieten.

Als je puur kijkt naar de cijfers dan heeft hij het vorig seizoen cijfermatig ook gewoon nog uitstekend gedaan. 1665 minuten gespeeld en bij 15 goals betrokken geweest. Dat is eens per 111 minuten.

Deze jongen, die niet goed genoeg is voor de Premier League, scoorde toch nog 3 goals en gaf 3 assists in de Champions League vorig seizoen.

Bono oogt altijd een beetje 'lui' op het veld.
Hij sjokt vaak rond en komt pas in actie wanneer er een bal in zijn buurt komt.
Daarbij heeft hij misschien ook nog het gevoel 'mislukt' te zijn.
Hoe gemotiveerd is hij nog?

Bony is niet de spits die gaat lopen zeulen en oorlog maakt voorin. Hij is altijd wat afwachtend en duikt vaak op het juiste moment op om de bal binnen te schieten. Dat Stoke iets anders verwacht is dan ook eigen schuld. Bony speelde bij Vitesse al zo, dus de kritiek is echt grote onzin.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren