Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Bony valt in én valt uit en kan Go Ahead niet uit halve finale houden

Laatste update:

Go Ahead Eagles heeft zich geplaatst voor de halve finale van de TOTO KNVB Beker. De ploeg van Kees van Wonderen was met 0-2 te sterk voor NEC, door doelpunten van Luuk Brouwers en Giannis-Fivos Botos. Wilfried Bony maakte na een uur spelen als invaller zijn debuut voor de Nijmegenaren, maar moest zich na iets meer dan twintig minuten te hebben gespeeld alweer laten wisselen met een hamstringblessure. Go Ahead krijgt zaterdag te weten wie de tegenstander wordt in de halve finale: PSV of Ajax komt op bezoek in De Adelaarshorst.

Voorafgaand aan de ontmoeting tussen NEC en Go Ahead waren alle ogen gericht op Bony. De in januari aangetrokken spits behoorde voor het eerst tot de wedstrijdselectie van trainer Rogier Meijer, al begon hij wel op de reservebank. Nadat de eerste schietkans via Iñigo Córdoba voor de bezoekers was, liet NEC zich nadrukkelijk zien. Elayis Tavsan stuitte op Andries Noppert en de doelman van Go Ahead pareerde even daarna ook een inzet van Ali Akman, nadat hij zelf de bal eenvoudig had weggegeven.

Met achttien minuten op de klok werd Go Ahead in de wedstrijd geholpen. Souffian El Karouani trok Córdoba onderuit binnen het strafschopgebied, waarna Brouwers de gegeven penalty tegen de touwen schoot. NEC leek in de fase daarna op zoek naar de gelijkmaker, maar kwam nog binnen het halfuur op een ruimere achterstand. Córdoba bediende Botos, die binnen het strafschopgebied koelbloedig afrondde. Go Ahead was voor rust zelfs nog heel dicht bij de 0-3, toen doelman Danny Vukovic de bal inleverde bij Córdoba. Diens inzet belandde echter op de paal.

Kort na rust raakte Go Ahead na een inzet van Ragnar Oratmangoen opnieuw de paal. Met precies een uur op de klok besloot Meijer Bony binnen de lijnen te brengen als invaller van Akman en de Ivoriaan was direct heel dicht bij een doelpunt. Het schot van Bony werd echter uit de hoek getikt door Noppert. Het optreden van Bony bleef beperkt tot iets meer dan twintig minuten, want hij moest zich kort voor het einde alweer laten vervangen door Rodrigo Guth met een hamstringblessure. Daarmee was het slotoffensief van NEC definitief gebroken, waardoor er ondanks mogelijkheden voor Cas Odenthal en Marc Cardona geen verandering meer kwam in de 0-2 stand.

Wie wint de TOTO KNVB Beker?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bony laat zien nog te kunnen spelen en nuttig te zijn voor NEC, hopen dat de schade meevalt

Netjes eagles lets go f#cking mental

Pffff wat een poep wedstrijd

10 februari 2022 om 21:03

Ik heb wel genoten hoor. Maar snap jou wel als je club verliest voor de neutrale kijker was dit de leukste pot want de wedstrijden van PSV, Ajax,AZ was werkelijk waar totaal niet spannend


Jullie hebben het gewoon netjes gedaan toch kwartfinale. Competitie is voor jullie veel belangrijker

Succes nog in competitie!

Come on Wilfred bony score some goals for swansea

Zonde, had deze wedstrijd gewoon kunnen/moeten winnen. Akman en Tavsan, ga lekker golfen ofzo. Dat die twee voetballers zijn geworden snapt niemand. Tavsan af en toe nog een leuke actie. Akman presteert het om een bal verder van zijn voet af te laten stuiteren dan de pass hard was.

10 februari 2022 om 21:10

Ik dacht juist dat Akman een revelatie was dit seizoen

10 februari 2022 om 21:47

Hoop dat Meijer gaat inzien dat hij echt 0,0 toevoegt. Enige wat hij doet is inzet, maar je hebt er niks aan want alles gaat op één tempo en aan de bal is het dramatisch. Nog nooit een spits gezien die bij elke aanval over de flank nog buiten de 16 staat om daar toe te kijken hoe de bal voor komt.

Was er niet een analist op ESPN die laatst al grapte dat Bony er zo lang uit is geweest dat hij vast gelijk uit zou vallen met een hamstringblessure?

Bony oogde al niet fit toen hij erin kwam. Oogt niet afgetraind en eigenlijk is het een schande dat je zo'n speler haalt die zo lang niet gespeeld heeft. In Arnhem is vanavond het carnaval begonnen 😀

10 februari 2022 om 21:45

En toch vind ik het stiekem jammer dat hij niet bij ons in de spits staat, ondanks dat hij niet fit is en waarschijnlijk lang niet meer zo goed is als dat hij was. Gewoon goede herinneringen

11 februari 2022 om 08:27

Die vent is al ruim 40 dus dat is niet gek. Bij hem altijd al het idee gehad dat zijn leeftijd niet klopt.

Hamstring, tja... Zo lang niet gevoetbald, veel te snel gegaan blijkt nu al gelijk. Hij oogt ook helemaal niet fit.

Gefeliciteerd Eagles heel knap halve finale bereikt. Jammer NEC maar wat maakt het eigenlijk ook uit de beker pakt geen van beide clubs met alle respect

Offtopic
Nogmaals wat belachelijk met dat loten nu weet je al bijna de loting Ajax en PSV loten beiden uit. Hopen dat het volgend jaar anders gaat!

En dan hopen op finale van Ajax-psv is toch het mooiste affiche + dan hoeft de nummer 4 geen play offs te spelen

Fijn deze!

Wordt een leuk weekje met 27e Ajax voor de competitie in de Adelaarshorst en een paar dagen later Ajax of PSV voor de beker in de Adelaarshorst. Zin in!

10 februari 2022 om 23:35

Ik hoop dat jullie beide keren winnen!

Verdediging laat ons wederom in de steek vandaag, gefeliciteerd Eagles fans. Je speelt sinds de winterstop niet eens slecht, maar je eigen verdediging blundert erop los en haalt je totaal uit de wedstrijd. Zodra de tegenstander druk zet kun je wachten totdat er eentje de mist in gaat. Als ze gewoon scherp waren geweest, had je de laatste wedstrijden (oa tegen Feyenoord) iets leuks kunnen neerzetten en je play-off plek verstevigen. Dat laat je na en vervolgens gooi je ook je bekeravontuur in de prullenbak. Op deze manier allesbehalve positief gestemd voor de tweede seizoenshelft. Ook jammer van Bony, was gelijk gevaarlijk toen hij erin kwam

Dit is de knokploeg die ik wil zien. Wauw wat kan je deze ploeg vervloeken, maar net als in een goed huwelijk ook intens verliefd zijn wanneer het gaat zoals het hoort. speciale vermelding voor Noppert, dikke vinger voor Hahn. Fijne avond demtah vrienden en dromen van een volle horst in de halve finale!

10 februari 2022 om 21:11

Hahahaha lekker he wat kwamen ze ook weer lekker fel uit de kleedkamer
Kees zn laatste kunstje en idd Noppert held. Straalt absoluut niks uit maar heeft ons al zo vaak op de been gehouden dit bekertoernooi. Heerlijk man hahaha

10 februari 2022 om 21:14

En fuck Haan ja, op zn pik getrapt omdat ie er naast staat na gemiddeld 1 capitale blunder in 3 wedstrijden maar daar win je de oorlog niet mee. Lekker kou kleumen daar in Zweden die zwakkeling. Past niet bij ons. Wij hebben vechters nodig en vandaag hebben ze gevochten. Je slaat de spijker op de kop idd je kan ze vervloeken of je kan ze adoreren. Er is geen middenweg bij ons hahahaa ik trek er nog 1 open. Proost

10 februari 2022 om 22:23

Proost jongen, als de dalen diep zijn, zijn de hoogtepunten het zoetst. En de pils dus ook.

10 februari 2022 om 22:28

En wat Noppert betreft ben ik het niet helemaal met je eens. Ja hij ziet er een beetje uit als een bifi worst met gezichtsbeharing maar hij straalt wel degelijk rust en stabiliteit uit. In tegenstelling tot Hahn.

10 februari 2022 om 21:25

Nou, met deze instelling blijf je er fluitend in dit seizoen..

10 februari 2022 om 21:44

Leggen ze dit elke week maar op de mat ja

En dat die schijnheilige struikduikers klappen voor Bony he dat verbaasde me nog het meest. Kwartier intensief bezig en de rest van het seizoen heb je er niks meer aan hahahaha wegwezen man. Wanhoops aankopen

10 februari 2022 om 21:22

@wouter. Kom op man, beetje kinderachtige reactie. Ik ben Go Ahead supporter maar dit gun je geen enkele voetballer. En zeker Bony verdiend echt wat meer respect. Zou je het waarderen als Brouwers een blessure zou oplopen en de supporters van NEC er stuk om gingen?

10 februari 2022 om 21:40

Nee dat niet maar zou jij de topscorer van Pec van 5 jaar terug toejuichen als ie bij ons zal tekenen? Of reageer ik nu teveel vanuit emotie

10 februari 2022 om 21:42

Een blessure juich ik zeker niet toe dat is idd niet slim van me, maar kom op man beetje sentiment mag wel meespelen toch? Denk eerlijk gezegd dat de echte Nec supporter niet zat te wachten op zijn komst

Heerlijke wedstrijd gezien!Heerlijk weekje, die zondag ajax thuis en doordeweeks psv of ajax thuis.Wat een strijd eindelijk weer.Wel erg zonde voor bony, gun je hem zeker niet!

10 februari 2022 om 21:46

De Nationale voetbalbond juicht een volle Horst zeker niet toe nee

11 februari 2022 om 11:16

Ja de knvb is natuurlijk heel erg tegen gae en gunt hen niks?!
Geniet lekker van de halve finale, hopelijk niet het eindstation voor jullie

Met een volle Adelaarshorst zit een stunt er zeker in!

Schijnt dat Bony 3 jaar ouder is dan dat hij in zijn paspoort heeft staan. En dat ze dat bij Vitesse wisten. Zou mij niet verbazen. Als Vitessenaar vind ik het niet erg dat NEC verloren heeft. Zeker na de dramatische wedstrijd van gisteren. Morgen weer met een NECer werken. Is die ook weer een beetje rustig. Ik hoop dat Bony voorlopig niet mee doet. Zie hem liever niet spelen in de Derby. Vitesse heeft de bedenkelijke reputatie dat oud spelers altijd tegen Vitesse scoren.

11 februari 2022 om 07:03

Altijd zo´n ongefundeerde onzin, dat vaak bij Afrikaanse spelers ineens de rondte doet. Dan zouden dus ook Swansea en Manchester City hun onderzoek waardeloos moeten hebben gedaan.

Mooie overwinning op karakter. Nu ook graag hetzelfde in de competitie, dan wordt het een mooi seizoen in Deventer.

Eagles gewoon tussen Ajax, PSV en AZ in de halve finale. Prima rijtje hoor. Zo'n bekeravontuur kan een seizoen toch wel mooi maken.

Dit is het voetbal wat mensen graag zien van GAE
Leuk ze in de halve finale te zien

Voor Bony te hopen dat de kwetsuur meevalt viel meteen op in de minuten die hij kreeg vanavond

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren