Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Neymar ontbreekt ook in derde competitiewedstrijd Paris Saint-Germain

Laatste update:

Thomas Tuchel noemt de transfersaga rondom Neymar zaterdag ‘verontrustend’. De trainer van Paris Saint-Germain wil de Braziliaanse aanvaller graag speelminuten geven in het duel van zondag met Toulouse, maar Tuchel beseft heel goed dat zijn sterspeler hoogstwaarschijnlijk niet inzetbaar is. De leiding van PSG wil niet dat de aanvaller in actie komt zolang zijn toekomst ongewis is.

“Neymar verkeert in een goede conditie en heeft een goede week achter de rug met zijn ploeggenoten”, wordt Tuchel zaterdag op een persconferentie geciteerd door onder meer ESPN. “Desondanks is het standpunt van de club glashelder: Neymar kan niet spelen zolang er nog zoveel onduidelijkheid is over zijn toekomst. Mocht er zondag wel duidelijkheid zijn, dan kan hij gewoon spelen.”

“De hele situatie rondom Neymar is verontrustend en niemand is erbij gebaat”, geeft Tuchel ruiterlijk toe. “Inmiddels zijn we wel gewend dat Neymar in een dergelijke situatie verzeild raakt, dat was al zo toen hij geblesseerd was. Dat gebeurt nou eenmaal met topspelers.” Tuchel beschikt tegen Toulouse vanwege uiteenlopende blessures sowieso niet over Julian Draxler, Ander Herrera en Thilo Kehrer.

Neymar zou er naar verluidt slecht opstaan in de selectie van PSG, maar Marco Verratti benadrukt dat hij geen problemen heeft met Neymar. “We hebben een hechte band, al praat ik niet met hem over zijn toekomst als speler. Natuurlijk wil ik dat Neymar blijft, ik zou willen dat het al 2 september is.” Op deze dag sluit namelijk de Franse transfermarkt. Neymar, met een contract tot medio 2022 bij PSG, is in de Spaanse media meermaals gelinkt aan Barcelona en Real Madrid. Een definitieve overgang naar een van deze clubs is echter nog niet van de grond gekomen. Neymar maakte in 2017 voor 222 miljoen de overstap van Barcelona naar PSG.

Barcelona-trainer Ernesto Valverde zou er naar verluidt moeite mee hebben om in totaal 200 miljoen euro neer te leggen voor Neymar, een bedrag dat door Catalunya Rádio vrijdag is genoemd als vraagprijs van PSG. De Catalanen denken volgens ESPN aan een andere transferconstructie en willen Ousmane Dembélé betrekken in een eventuele deal met PSG voor Neymar. L'Équipe weet weer te melden dat Neymar, die dit seizoen nog niet in actie kwam, in Frankrijk wil blijven. “De oorlog tussen beide partijen is voorbij en er wordt weer op een beschaafde wijze met elkaar gecommuniceerd”, verklaart een bron dicht bij de club aan de Franse sportkrant.

Update 25 augustus 14.26 uur - Neymar ontbreekt ook in derde competitiewedstrijd Paris Saint-Germain
Neymar is zondagavond wederom niet van de partij als Paris Saint-Germain het opneemt tegen Toulouse. De sterspeler ontbrak ook al tegen Nîmes Olympique (3-0 overwinning) en Stade Rennes (2-1 nederlaag). Neymar is inmiddels weer fit, maar wordt vanwege de transferperikelen rondom zijn persoon buiten de selectie gelaten.

Zie jij Neymar bij Paris Saint-Germain blijven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij heeft gelijk! Wie wilt er nou een speler op het veld die niet honderd procent geeft op het veld?

25 augustus 2019 om 15:34

Overigens is dat meer dan terecht. Ik weet alleen niet of Neymar daadwerkelijk een transfer gaat maken. Ik zie hem niet naar Barcelona komen gezien de onderlinge relatie tussen de clubs. Real gaat hem ook waarschijnlijk niet halen. Real moet zelf eerst aanvallers kwijt, maar misschien kan Real Bale als ruilmiddel gebruiken. Gratis natuurlijk, wie zit op Bale te wachten

Er staat dat Valverde 200mil teveel vindt, Valverde heeft gewoon liever dat Neymar niet komt.
Anders moet hij beslissingen nemen, suarez of Griezman op de bank zetten, en dat durft hij niet

24 augustus 2019 om 15:15

Ik doe zomaar een inschatting dat Valverde daar totaal niets over te zeggen heeft en dat iedere trainer Neymar in zijn elftal wil hebben. Ook zonder zullen ze niet allemaal elke wedstrijd spelen gezien hun posities op het veld.

24 augustus 2019 om 19:18

Als valverde ook maar iets te zeggen heeft over deze transfer dan neem ik alles terug wat ik over hem heb gezegd.

Valverde komt over als een ja knikker en ook als die zou zeggen ik wil neymar niet dan dan luisterd niemand naar hem

25 augustus 2019 om 15:37

Ach, Valverde gaat winter niet halen. Mocht Neymar komen, gaat in de eerste instantie Griezmann banken.

Kan niet wachten totdat hij weer terug keert naar Barcelona, maar niets staat nog vast jammer genoeg. Net als Tuchel kunnen wij ook niet wachten tot het 2 september is. Mocht hij terugkeren dan hoop ik dat Dembelé + geld kwijt raken voor hem of Griezmann + Dembelé, maar Griezmann lijkt nu al hechte band te hebben met de selectie als ik de fotos en trainingen serieus kan nemen.

24 augustus 2019 om 16:50

Zou ook compleet absurd zijn van de club om Griezmann nu al te betrekken in een ruildeal en een compleet gebrek aan respect.

24 augustus 2019 om 23:35

Tenzij hij hier van op de hoogte is gesteld bij aankomst in de selectie. We weten niet alle details he.

25 augustus 2019 om 21:54

Haha ik kan je vertellen dat Griezmann niet als ruilmiddel gebruikt gaat worden

Ik vind het maar een vaag verhaal. Eerst de geruchten dat real een hechte band heeft en psg liever niet aan barca verkoopt

dan de geruchten dat real bale James en Navas bied (echt een werelddeel) maar ze daar niet aarkort mee gaan.

en vervolgens de geruchten dat barca 40 miljoen geeft en dat ze neymar één seizoen huren met verplichte optie tot koop en daarna voor 160 overneemt wat mij een slechte deal lijkt.

Overigens hoop ik dat hij naar barca gaat maar dat terzijde

24 augustus 2019 om 15:21

Er zullen nog wel een aantal geruchten komen die het verhaal nog vager maken. Denk dat hij gewoon naar Barcelona gaat en anders bij PSG blijft, maar we weten het pas zeker als één van de clubs het officieel maakt of het 2 september is

25 augustus 2019 om 14:50

Men heeft gewoon geen idee, maar er moeten toch krantjes verkocht worden, dus verzinnen ze maar wat. De geruchten rond van de Beek naar Real waren ook iedere dag anders. Eerst was er al een akkoord voor 50 miljoen, toen zou ie vertrekken na de tweeluik tegen Paok, toen was ie 2e keuze achter Pogba, toen zou ie bij Ajax het seizoen afmaken, toen moest er nog onderhandeld worden en nu is ie van de radar. Dit allemaal bij een Donny van de Beek, dan weet je hoeveel ze verzinnen bij een wereldster als Neymar en hoe weinig je er van moet geloven.

Waarom zou iemand deze vervelende gozer nog voor 200 miljoen willen hebben ten eerste heeft die Barcelona als stront behandeld terwijl PSG en hem als een koning behandelde en nu doet die hetzelfde spelletje weer andersom PSG als stront behandelen zodat die bij Barcelona weer het verwende mannetje kan uit hangen. Je betaald 200 miljoen terwijl je weet dat die na een jaar of 2 weer gaat lopen zanikken, of zijn ze in Barcelona die rechtszaak met dat teken geld al zo snel weer vergeten? triest van Barcelona ook dat ze weer in zee gaan met Neymar als ik een Barça fan was zou ik hem niet eens terug willen zien komen.

24 augustus 2019 om 16:27

Neymar zijn gedrag spreken inderdaad boekdelen waar niemand fan van kan zijn. Echter heb je ook te maken met Neymar de voetballer, die spreken ook boekdelen. Het is dan ook wikken en wegen of een terugkeer mogelijk is. Voor een terugkeer zijn er door Barca dan ook enkele eisen neer gelegd bij Neymar waar hij aan zal moeten voldoen.

De saga continues.

En de saga continues, neem aan dat psg zn salaris wel overmaakt einde van de maand ?

25 augustus 2019 om 15:31

"Wordt vanwege de transferperikelen rondom zijn persoon buiten de selectie gelaten". Dus waarom zouden ze hem niet betalen?

25 augustus 2019 om 15:58

Haha ik vind dit zo"n omgedraaide wereld he , ik zal wel ouderwets zijn.
Neymar is al weken onbeschikbaar voor zijn werkgever maar steekt wel tonnen per maand (zo niet miljoenen) in zijn zak.

Die transferperikelen heeft hij met zijn gedrag zelf veroorzaakt toch?

Psg word hier gedupeerd, die betalen hem om op het veld te staan.

Helemaal gek geworden sommige spelers tegenwoordig.

25 augustus 2019 om 17:22

Hij was de eerste weken van het seizoen geblesseerd en liep dus achter op de groep. Dit is de eerste week waarin hij wedstrijd fit is. Tuchel heeft gister in een persconferentie aangeven dat zolang er geen zekerheid is of hij blijft of weg gaat hij niet zal spelen. Dus dat komt dan van de club af. Kan Neymar zelf weinig aan doen dan toch?

25 augustus 2019 om 18:55

Dat je uberhaupt Neymar nog aan het verdedigen bent. Het is lachwekkend dat je dit probeert.

Je wil dus stellen dat Neymar totaal onschuldig is en nergens iets aan kan doen? Meneer kwam toch ook niet op de eerste trainings dag? Want hij had een evenement in Brazilie

25 augustus 2019 om 19:37

Ik vertel je alleen wat Tuchel heeft verteld aan de media. Er kunnen nu ook met zn allen zoeken naar nog meer dingen om hem zwart te maken zoals jij dat nu doet. Ik ben sinds zijn stap naar PSG ook geen fan meer van hem vanwegen zijn fratsen. Maar moeten het ook kunnen zeggen als het een keer niet aan hem ligt. Zit diep bij je blijkbaar

25 augustus 2019 om 17:58

Zou wat zijn als hij geblesseerd raakt en 2 maanden eruit ligt tijdens de onderhandelingen, dan keldert de prijs als de malle.

De saga continues.

Alles is al rond, hij mag natuurlijk niet geblesseerd raken dus daarom moet ie banken,waarom laat je 1 van de beste spelers van deze aardkloot dan niet gewoon spelen

25 augustus 2019 om 15:31

Zo ziet dat er wel uit het. Geen Leroy Sane acties.

Neymar speelt wel heel weining voor zijn dure prijskaartje. Door blessures heeft hij einde laatste 2 seizoenen niet gespeeld waaronder de belangrijke cl achtste finales waar psg is uitgeschakeld. Daarnaast ook zijn schorsing voor eerste 3 cl wedstrijden van dit seizoen, zijn vele andere schorsingen (waaronder supercup)en blessures, gepland verlof (ivm verjaardag zus of commerciele activiteiten) en nu ivm transfer perikelen. Veel plezier hebben ze niet aan neymar beleefd.

Volgens verschillende kranten zouden de brokstukken weer gelijmd zijn en lijkt het erop dat Neymar ‘gewoon’ in Parijs blijft.

Al weten we allemaal dat zijn image gewoon niet meer te lijmen valt.

Wat het voetballen betreft is dat natuurlijk zonde, blijft een goede baller.
Wat zijn image betreft, tja, heeft hij zelf in de hand gewerkt.

25 augustus 2019 om 15:33

Ik denk dat wanneer hij daadwerkelijk zou blijven, hij wel gewoon bij de selectie zou zitten toch? Dit lijkt er toch meer op dat er een akkoord aan zit te komen en dat ze niet willen dat hij net als Sané geblesseerd raakt.

Gewoon opstellen zolang hij nog onder contract staat. Je tekent met je volle verstand voor meerdere jaren en wanneer je team je het hardst nodig heeft ben je geblesseerd (cl) en dan wanneer meneer het beu is wilt die met ze staart tussen ze benen terug naar Spanje. Jammer dat de Transfermarkt dicht is in Engeland want ik zou wel benieuwd zijn hoe meneer het zou doen in Engeland met een hoge intensiteit

De deal is al lang beslecht ! Neymar komt naar Barcelona. Dat ligt al vast sinds de transfer van Griezman eind februari.
Het was de bedoeling om Griezman dan naar PSG te laten vertrekken en wat geld bovenop. Ondertussen zou men op Barcelona liever Dembele zien vertrekken. Die komt slechts met vlagen tot een goed schot op doel.
Maar hoe verkoopt men dat aan het voetjesvolk ?
Door er een saga van te maken en natuurlijk is die blessure van Dembele op een archieslecht moment gevallen.
Wordt vervolgd voor de gazetten, maar het resultaat ligt al vast sinds februari.

Ik heb deja vu... Had VZ niet gemeld onlangs in artikel ie rond was in huur deal met optie tot koop aan Barcelona? Of was dat dus onzin?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren