Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Deze club is groot, ik merkte vorig jaar dat daar een hoop bij komt kijken’

Laatste update:

NAC Breda maakte op 6 oktober bekend per direct afscheid te hebben genomen van Robert Maaskant. Men geloofde niet meer in een ommekeer onder zijn leiding en stuurde de coach daarom weg. Ter vervanging staat Eric Hellemons nu voor de groep, samen met Rob Penders. De twee hakten al eerder met dit bijltje en hopen er het beste van te maken.

/

Het congé van Maaskant kwam vier dagen na de thuisnederlaag tegen VVV-Venlo: na die wedstrijd brak de interlandperiode aan. Zondag staat voor NAC de eerste wedstrijd sinds het ontslag van de trainer voor de deur en dan gaat de club op bezoek in Groesbeek, bij Achilles’29. Hellemons zegt in De Telegraaf niet alleen de technische staf teleurgesteld is, maar dat ook de spelers balen van zichzelf en dit seizoen.

“Dat Maaskant de zoveelste NAC-trainer is die in korte tijd is ontslagen, legt een bepaalde verantwoordelijkheid bij de selectie. Als technische staf hebben wij de spelers nog eens extra aangesproken op hun taken en functies in het team. Dat alles heeft geleid tot een stukje extra bewijsdrang. Dat merken we vooral aan hun inzet tijdens de trainingen”, aldus de interim-coach van NAC.

NAC heeft al gepraat met Marinus Dijkhuizen, die één van de kandidaten is om Maaskants erfenis in handen te krijgen. De ochtendkrant vraagt zich zaterdag af ‘of er überhaupt iemand is die NAC nog op de rails krijgt’, maar Hellemons blijft positief denken. “Deze club is groot, ik heb vorig jaar gemerkt dat daar een hoop bij komt kijken. Dat kunnen we het beste doen met een hoofdtrainer die veel ervaring heeft.”

Zelf zal Hellemons dus niet voor de groep blijven staan. Vorig seizoen moest Nebojsa Gudelj in oktober het veld ruimen en was het aan Hellemons om de meubelen te redden. In november liet NAC weten dat hij het seizoen zou afmaken, maar direct na de jaarwisseling kwam Maaskant toch aan boord als trainer en technisch manager tegelijk. Onder hem degradeerde NAC uit de Eredivisie.

Het is het beste als NAC een nieuwe trainer aanstelt

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

groot?barcelona;real;manu;bayer;city;fenerbahce; dat zijn grote clubs......

on: gewoon hellemons laten zitten een "grote" trainer met een bak ervaring komt toch niet!!!

17 oktober 2015 om 14:08

City en Fenerbache in dit lijstje, nice...

17 oktober 2015 om 14:35

@Fionoord City is gewoon een grote club hoor

17 oktober 2015 om 19:38

Dan is elke club een grote club... City was voor de overname maar een grijze muis en hebben geen grootse historie. Waar al die City 'fans' vandaan komen is me ook een raadsel, voor de overname zag ik nooit iemand die voor City was, waar dan ook.

17 oktober 2015 om 14:09

Waarschijnlijk bedoeld hij groot in vergelijking met het kleine zusje uit het oosten denk ik.

17 oktober 2015 om 16:05

Voor Nederlandse begrippen wel. Drie topclubs en daarachter zit een aantal voor Nederland grote clubs zoals Nac.

18 oktober 2015 om 23:12

En weer komt deze kruik weer is verrassend om de hoek zeiken.

NAC maakt keer op keer de fout door alleen de trainer weg te sturen. Is het makkelijkste dat snap ik ook wel. Maar volgens mij zit daar een directeur die er niks van kan en nog wel meer van dat soort mensen. Een keer flink de bezem erdoorheen halen zou geen overbodige luxe zijn.

Ook bij de spelers. Lopen daar spelers rond die het niveau niet meer aan kunnen maar der alleen nog maar zitten omdat t club mensen zijn. Ten rouwelaar bijv.

Sund want NAC hoort in de ere. Het gemis van de enige echte derby is groot.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren