Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Matuidi niet op weg naar Engeland: ‘Hij was aan het lunchen’

Laatste update:

Blaise Matuidi bereidt zich met Frankrijk voor op de halve finale van het EK 2016, donderdagavond tegen Duitsland. De middenvelder is volgens Goal echter ook al bezig met de periode ná het toernooi in eigen land. Matuidi zou graag aan de slag gaan in de Engelse competitie en daartoe al gesproken hebben met een Premier League-club.

/

Goal stelt dat de 29-jarige Matuidi maandagochtend op het vliegtuig stapte naar Engeland om daar voorbereidend werk te doen voor een transfer. Om welke club het daarbij ging is niet bekend, maar Manchester United en Chelsea zijn in het verleden genoemd als geïnteresseerde clubs. Matuidi speelde in zijn loopbaan nog nooit voor een club buiten Frankrijk.

De 49-voudig international begon in 2004 bij Troyes en verkaste na drie seizoenen naar Saint-Étienne. Daar bleef hij vier jaar en vervolgens pikte Paris Saint-Germain hem op. Daar won hij de voorbije vijf jaar vele prijzen, waaronder vier landstitels. Matuidi heeft bij de Franse alleenheerser nog een tweejarig contract en zijn club wil hem niet kwijt.

Update 4 juli 21.35 uur - Matuidi niet op weg naar Engeland: ‘Hij was aan het lunchen’
Goal meldde maandagmiddag dat Blaise Matuidi Clairefontaine heeft verlaten om in Engeland te onderhandelen over een transfer, maar de supporters van Chelsea of Manchester United hoeven nergens rekening mee te houden. “Ik geloof dat hier niets van waar is, want Matuidi was gewoon in Clairefontaine. Ik heb hem zien lunchen”, zegt verslaggever Guillaume Dufy van L’Équipe.

Blaise Matuidi is goed genoeg voor een Engelse topclub

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waanzinnige aankoop voor Chelsea dit.

4 juli 2016 om 17:04

Zou natuurlijk fantastisch zijn! Ben alleen bang dat PSG geen gemakkelijke onderhandelingspartner zal zijn. Zou onder Conte ontzettend goed in het systeem passen denk ik, hoop dat het ervan gaat komen

4 juli 2016 om 19:34

En Nainggolan dan?

4 juli 2016 om 20:02

Zou Matuidi toch altijd boven Radja verkiezen hoor. Matuidi is een van swerelds beste spelers op zijn positie, Radja is toch meer subtop vergeleken daarmee.

4 juli 2016 om 21:50

Matuidi is ook iets beter dan Naingolan. Matuidi heeft daarnaast longen van een paard. Naingolan die van een omaatje uit een volksbuurt.

5 juli 2016 om 11:10

Naingolan is ook gewoon een werker, heb je hem weleens zien spelen ik twijfel eraan

zal een fantastische aankoop zijn voor Arsenal/liverpool. Arsenal verliest Arteta en Matuidi kan dit goed opvangen.. en hij is frans dus Arsene Wenger is ook blij

4 juli 2016 om 17:18

bij Arsenal speelt ie CL en bij man EL en bij Chelsea zelfs niks

4 juli 2016 om 17:29

Ja joh nog een middenvelder erbij, hebben namelijk niet genoeg.

4 juli 2016 om 17:43

Fans zoals jij zijn echt idioten wist je dat? Elke keer komen met hetzelfde argument dat er al genoeg middenvelders zijn. Als je kan upgraden naar een betere middenvelder dan doe je dat toch? Of wil je voor eeuwig 4de of de 3de plek blijven bezetten? Genoeg middenvelders zijn er zeker maar niet van het kaliber van Matuidi. Elneny coquelin wilshere ramsey zijn niet de spelers waarmee je eerste gaat worden in de premier league laatstaan ver komen in de champions league. Je hebt een kleine club mentaliteit dus ik vraag je vriendelijk om die onzin van teveel middenvelders voor je te houden.

4 juli 2016 om 18:13

Je hebt gelijk fc ramires. Maar als Wenger spreekt over maximum nog 2 nieuwe aanwinsten, hebben we andere prioriteiten. En ik hoop dat die Japanner niet 1 van die 2 is...

4 juli 2016 om 18:13

#small club mentality

4 juli 2016 om 18:13

#small club mentality

4 juli 2016 om 18:19

Vorig jaar had Matuidi perfect geweest. Nu is hij niet meer nodig. We hebben een topspits, CV en een buitenspeler nodig. Ik wil niet dat we dan weer 40 miljoen weggooien voor onze 10e CM.

4 juli 2016 om 18:24

Matuidi niet nodig bij AFC. Xhaka speelt sws, daarnaast kan je nog cazorla, wilshere, coquelin zetten. Dit zou een domme aankoop zijn.

4 juli 2016 om 18:42

En dit is exact de reden dat Arsenal nooit kampioen zal worden.

4 juli 2016 om 19:50

Arsenal kan matuidi goed gevruiken om naast Xhaka te laten spelen. Deze aankoop zou niet zo dom zijn. Ik heb liever een matuidi dan een coquelin.

4 juli 2016 om 20:33

Wat een modale die Xhaka zeg, in de wedstrijden die ik van hem zag wist hij mij totaal niet te imponeren(sterker nog hij viel me niet eens op) toen dacht ik voor het EK dat ik het misschien verkeerd gezien had, en in besloot op hem te letten. Arteta is met pensioen gegaan, maar we hebben de gereïncarneerde versie van de oude Arteta hoor, veel balletjes breed en vreemde passes naar voren die niet aankomen. En dan zie je Ramsey zo vlammen op dit EK, welke gek verzint het om Xhaka te kopen voor 45 miljoen, in een tijd dat er spelers als Pogba en Matuidi domineren op het middenveld.

5 juli 2016 om 01:17

Ik hoop het ook niet. Hoop nog wel op een defensieve en aanvallende versterking. Ik hoopte stiekem op Mkhytarian maar blijkbaar had Wenger geen interesse in hem of heeft die het gewoon niet rond kunnen krijgen, verder zou een spits en een verdediger het team goed doen want ik ben totaal niet onder de indruk van Gabriel en Giroud is wel redelijk maar mist veel kansen. Ik weet alleen niet welke verdediger en spits naar arsenal willen komen.

4 juli 2016 om 19:45

Arteta was de laatste twee jaren geen basis meer. Dus in de plaats van Arteta zal het niet zijn. Tenzij hij op de bank zal zitten, maar dat verondersteld niemand

Wat mij het meest verbaasd aan dit artikel is zijn leeftijd. Ik kom er nu pas achter dat hij 29 jaar is Ik dacht dat hij een leeftijdsgenoot van Veratti was. Is hij een laatbloeier of heb ik onder een steen geleefd?

4 juli 2016 om 17:12

Nou niet echt een laatbloeier, want hij speelt al enkele jaren bij PSG erg goed. Hij is erg belangrijk en zijn naam duikt niet zo vaak op in de media. Dit komt omdat hij het vieze vuile werk altijd opknapt net als Kanté doet. Maar alsnog zijn deze spelers niet te vergelijken.
Over de opmerking dat je onder een steen leeft. Ik mag hopen van niet!😂😂

4 juli 2016 om 18:02

Ik stond er ook van te kijken, dacht dat ie een jaar of 24 was. Waarschijnlijk omdat ie bij mij niet bekend was voordat ie bij Paris speelde en ik dacht dat ie een jong talent was.

4 juli 2016 om 18:36

Je volgt gewoon het Franse voetbal niet zo, wie dat volgt kent hem wel al 10 jaar en is verbaasd dat hij nog maar 29 is.

De man die United nodig heeft na de komst van Zlatan en Mikhitarian.
Pogba wordt ook genoemd maar Matuidi is goedkoper en daarom een betere optie!
Ik hoop zo dat hij naar United gaat, dan schrijf ik hun op als titelkandidaat nummer 1.
Oja zal overigens logisch zijn dat hij naar United gaat want het is een goede maat van Zlatan, en hij bepaald alles in Manchester!😂

Ik zal het erg jammer vinden mocht hij vertrekken. Een van de weinige spelers binnen onze selectie met een 'echt' clubhart. Aan de andere kant zou ik het begrijpen. Heeft in 5 jaar tijd alles gewonnen en zoekt naar een nieuwe uitdaging. Hij is op een leeftijd gekomen waarmee je daar niet al te lang meer mee moet wachten. Mocht hij de stap maken zal er zeker dik worden betaald. Ik reken op minimaal 50 miljoen. Zeker gezien het feit dat zijn contract nog doorloopt en we hem niet kwijt willen.

4 juli 2016 om 17:21

Alles gewonnen?

Alleen in Frankrijk ja, maar Europees nog niks !!

4 juli 2016 om 17:40

De Champions League winnen is maar weinige gegeven. Je moet ook realistisch zijn. De echte concurrentie aangaan met clubs als Barcelona, Real Madrid en Bayern Munchen duurt gewoon nog even. Volgend jaar de halve finale bereiken is een doel dat haalbaar moet zijn, daarna moet je verder kijken.

4 juli 2016 om 18:27

Hij wordt gewoon de uitgang uitgeduwd door Emery. Emery kent die Pool die hij juist heeft gekocht van Sevilla en die gaat altijd spelen en daarnaast Verrati waarschijnlijk. Hij zal denk ik zoals bij Sevilla met 2 defensieve middenvelders spelen en daarin is jammer genoeg geen plaats voor hem. Wat ik jammer vind, want hij is een absolute topper. hoop dat hij naar Chelsea komt samen met Kanté.

Ik snap dit dus niet. Van Gaal had als regel dat je niet met deze bijzaken bezig kon zijn tijdens een eindtoernooi en ik geef hem gelijk. Christian Kabasele (watford), Thomas Meunier (psg), Michy Batshuayi (chelsea) en Christian Benteke (crystal Palace) gaven al het slechte voorbeeld. Lekker tijdens een toernooi je eigen transfer belangrijker vinden dan de focus op een eindzege. Je gaat toch je nationale ploeg niet tijdelijk verlaten voor deze onzin, regel dat lekker na het toernooi.

4 juli 2016 om 17:32

@myvision 100% mee eens. De focus moet helemaal bij je eigen land liggen en randzaken kunnen alleen maar de prestaties en teamspirit negatief beinvloeden.

4 juli 2016 om 17:38

Benteke was me ontgaan. Maar inderdaad, je zou zeggen dat regel je maar als het EK voorbij is. Aan de andere kant: als je maar in je hoeft blijft spoken om die transfer na het EK rond te krijgen, dat werkt ook niet.

Het is heel geloofwaardig dat hij gaat vertrekken. Ik zei het al toen Krychowiak tekende bij Paris, er moet iemand sneuvelen daar, anders is er simpelweg geen ruimte op het middenveld. Matuidi zou een absolute aanwinst zijn voor elk team, wereldspeler.

Wenger is dol op Franse spelers

Wat zou het fantastisch zijn als Liverpool deze speler aantrekt! Natuurlijk, je hebt Emre Can, maar zulke concurrentie is nooit verkeerd. Daarnaast kan Emre Can vast het een en ander leren van deze ervaren stofzuiger. Dan vergeet ik nog dat hij goed in de speelwijze van Klopp past. Wat een energie heeft deze man zeg. Iemand die nooit verzaakt is juist wat een Liverpool nu nodig heeft.

Matuidi is echt de enige speler die we nog nodig hebben , dus ik hoop dat dit waar is

Wauw zou wat zijn bij man u

Lekker naar united komen. En samen met Rooney en Pogba op middenveld.
Meesterlijk.
Die Raiola haalt hoop goeie spelers naar united dit seizoen.
En zal hij achter de schermen misschien ook nog een bonusje krijgen. Mocht united prijzen pakken.

4 juli 2016 om 20:18

Is Raiola de zaakwaarnemer van Matuidi?

4 juli 2016 om 21:46

Schijnbaar

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren