Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Franse wereldkampioen Matuidi (35) slaat met brok in de keel bladzijde om

Laatste update:

Blaise Matuidi kondigt vrijdag zijn afscheid als profvoetballer aan. De 35-jarige Fransman beschikt bij Inter Miami FC over een contract tot 31 december en heeft besloten die verbintenis niet te verlengen. Matuidi, wereldkampioen met Frankrijk in 2018, speelde ruim een jaar geleden zijn laatste wedstrijd voor de Amerikaanse Club. Inter Miami besloot om hem niet in te schrijven voor het huidige seizoen in de Major League Soccer.

Matuidi komt vrijdag via Instagram met een woord van afscheid. "Voetbal, ik heb zoveel van je gehouden. En voetbal, je hebt me zoveel gegeven. Maar het is nu tijd om te zeggen dat ik ermee stop. Als ik terugblik op deze lange reis, krijg ik sterren in mijn ogen. Ik heb de dromen die ik had als kind vervuld. Het is met een brok in keel, maar vooral met veel trots, dat ik deze bladzijde vandaag omsla", aldus de ervaren middenvelder, die alle trainers en medespelers die hij heeft meegemaakt in zijn loopbaan hartelijk bedankt.

Matuidi had een basisplaats in de met 4-2 gewonnen WK-finale tegen Kroatië in 2018. De 84-voudig international van Frankrijk kwam tot bijna driehonderd wedstrijden voor Paris Saint-Germain. Daarnaast diende Matuidi Juventus, Saint-Étienne, Troyes en dus Inter Miami. De wereldkampioen van vier jaar geleden zet een punt achter zijn carrière met 699 duels achter zijn naam.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

goede speler met een mooie carierre, wist eerlijk gezegd niet eens dat hij nog actief was.
jammer dat zijn laatste jaar dan in het teken van een blessure stond en niet "voetballend" afscheid heeft kunnen nemen.

23 december 2022 om 18:07

Volgensmij is hij 'gewoon' niet ingeschreven en was hij niet geblesseerd, ik kan ook op transfermarkt niks vinden.

Een waardig afscheid om als een regerend wereldkampioen met pensioen te gaan.

23 december 2022 om 20:50

Regerend? 😜

Wat een midfield beast was deze man. Middenveld met hem, Pogba and Kante was cruciaal voor die wereldtitel. Hadden ze die drie nog maar he! Vond ook dat ie een hele ongebruikelijke dribbel had. Zag er niet uit en leek alsof ie de bal verliest, maar alsnog komt hij als eerste bij de bal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren