Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: ‘Liverpool is voorlopig niet van plan om Rodgers uit te zwaaien’

Laatste update:

Steven Gerrard beleefde zondag een verschrikkelijk afscheid bij Liverpool. De middenvelder vertrekt na jarenlange trouwe dienst naar LA Galaxy en leed in zijn laatste wedstrijd als speler van Liverpool direct zijn grootste competitienederlaag ooit. The Reds gingen op bezoek bij Stoke City met een 5-0 achterstand rusten en gingen uiteindelijk met 6-1 ten onder.

/

Voor Liverpool betekende dit de grootste nederlaag sinds 1963. "De supporters verdienen hier excuses voor", zei Brendan Rodgers na afloop. "We werden veel te gemakkelijk opzij gezet. De woede van onze supporters is logisch, daar kunnen we niets over zeggen. Ik neem als manager de verantwoordelijkheid en weet dat er nog verschrikkelijk veel werk te verrichten is."

"We zijn als zesde geëindigd en we verdienden het niet om hoger te eindigen", vervolgde Rodgers, die moet vrezen voor het verliezen van zijn baan. Veel supporters maakten zondag duidelijk dat zij willen dat de Noord-Ier na drie seizoenen op Anfield vertrekt. "Als de clubeigenaren mij weg willen hebben, dan ben ik vertrokken: zo simpel is het", zei Rodgers. "Maar ik wil graag blijven en heb het gevoel dat ik nog veel te bieden heb aan deze club."

Update 26 mei 09.05 uur - ‘Liverpool is voorlopig niet van plan om Rodgers uit te zwaaien’
Liverpool heeft vooralsnog geen plannen om Brendan Rodgers komende zomer te ontslaan, zo schrijven tal van Britse kranten dinsdag. De manager, die afgelopen weekeinde aangaf dat hij zijn toekomst in de handen van de club legde, wacht echter wel een belangrijk gesprek met Mike Gordon, president van FSG en bestuurslid van Liverpool, en algemeen directeur Ian Ayre. De prestaties van the Reds in het voorbije seizoen zullen door het drietal uitvoerig besproken worden. Liverpool sloot de competitie zondag af met een beschamende 6-1 nederlaag bij Stoke City.

Liverpool moet Brendan Rodgers ontslaan

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ontslaan deze man. Hij bakt er niet veel van.

24 mei 2015 om 20:13

Ontslaan prima maar je oe wel materiaal hebben.
Als Sterling de beste is, kun je voorstellen wat de rest is

24 mei 2015 om 20:31

De spelers die gehaald zijn afgelopen zomer zijn niet goed genoeg. Maar een TD haalt niet zulke middelmatige spelers als de coach dat niet wil. Ik heb dit vaak genoeg gezegd: Liverpool heeft de financiele mogelijkheid om een gooi naar de kampioenschap te doen. Maar ze presteren het altijd slechte aankopen te doen. Lambert, Lallana, die cv(naam even vergeten) en Henderson. Daar redt je het niet mee.

24 mei 2015 om 22:06

Lovren, markovic, mignolet, balotelli etc etc

24 mei 2015 om 21:22

Bakt er niet veel van, maar hoeveelde is Liverpool vorig jaar nou geworden? Zou deze discussie er ook zijn wanneer hij vorig jaar kampioen was geworden? Sterling aan boord houden en volgend jaar weer knallen!

25 mei 2015 om 02:08

Jullie hebben afgelopen zomer nog die tweede plaats van Liverpool weggekocht...

26 mei 2015 om 09:23

liverpool is gewoon een lastige club om te coachen...je krijgt heel veel geld om te besteden maar je kan niet tegen het geweld van de echte top...dus je komt toch bij grote talenten waarvan je af moet wachten hoe die gaan spelen, of de afdankers van de topclubs terecht..en wanneer je een echte topper hebt gaat die toch weer naar een grotere club

denk wel dat rogers een TE engelse coach is, die presteren vaak toch minder bij topclubs

Als ik liverpool was zou ik voor klopp gaan. Goede coach die dit team misschien weer de top 4 in kan lijden

24 mei 2015 om 20:35

Helemaal mee eens

24 mei 2015 om 21:26

Klopp ging bij Borussie weg omdat ze CL zijn mis gelopen, dus denk niet dat hij zin heeft in Liverpool.

24 mei 2015 om 22:44

Daar is helemaal niks van waar. Klopp ging weg omdat hij voelde dat zijn tijd erop zat bij BvB.

Wss voelde hij aan dat hij de selectie niet meer op de juiste wijzen kon prikkelen.

Stap zelf aub gewoon op.. 300 miljoen uitgeven in 3 seizoenen en nog niks fatsoenlijks neer kunnen zetten.

24 mei 2015 om 20:13

Heeft Liverpool serieus 300 miljoen uitgegeven?!

24 mei 2015 om 20:17

Liverpool had ook spelers moeten halen die er onmiddellijk stonden en niet elke keer van die net-niet-spelers voor 15-35 miljoen halen die heel misschien heel goed kunnen zijn maar waarvan (zoals gewoonlijk bij Lfc) 90% van faalt en gewoonweg slecht is.

24 mei 2015 om 20:35

Precies ja. Lambert, Lallana, die cv(naam even vergeten) en Henderson. Dan moet je even naar Chelsea, City, Arsenal en man united (dit seizoen minder, maar normaal gesproken gewoon prima spelers op ieder linie) lachen om de spelers van Liverpool.

25 mei 2015 om 00:45

Niks mis met henderson

26 mei 2015 om 10:45

@qidas

Lachen om de spelers van Liverpool, je doet maar. Grappig dat mensen zoals jij vorig jaar Liverpool leuk vond om naar te kijken toen Suarez/sturridge fit waren.

Met mensen zoals jij bedoel ik mensen die gewoon naar leuke wedstrijden kijken. Niets mis mee, maar je meningen zijn daardoor wel minder geloofwaardig.

Want het was dit seizoen veel van dezelfde spelers - Suarez. En wie nog steeds in een one-man show gelooft mag van mij terug onder die steen

26 mei 2015 om 21:20

@schop

Ik heb vorig jaar meer dan 90 procent van alle Liverpool wedstrijden gekeken in de PL. Ik vind het ongelooflijk jammer dat het dit jaar zo slecht gaat en dat het prachtige en dominante spel van vorig jaar verdwenen is.

Ik geloof er trouwens ook niet in dat het allemaal door Suarez kwam dat het zo goed draaide, alles liep gewoon beter, strakkere passes, hoger tempo, ...

Dat zijn de woorden van iemand die al weet dat hij onder vuur zit van een deel van het bestuur. De kans is groot dat hij 1 van de volgende dagen vertrekt.

Klopp mag altijd komen

Grappig hoe iedereen Rodgers weer de schuld geeft. Terwijl die Mignolet er voor zorgt dat Liverpool 2-0 achterkomt. Want dat waren toch echt ballen die zelfs een gemiddelde Eredivisie keeper had gehad. En dan bij de 4-0 nog een persoonlijke fout van Lucas. Tja wat moet je dan als trainer doen? Dat Liverpool slecht heeft aangekocht is een feit. Maar een trainer alleen bepaald dat niet. Daar zit een complete technische staff achter.

24 mei 2015 om 20:03

1. Hij stelt steeds een andere ploeg op, ik komt amper voor dat er ritme door samen te spelen in de ploeg komt (ok, er zijn veel blessures geweest)
2. De inkopen van de voorbije 3 jaar zijn bijna allemaal rampzalig, alleen Can, Sturridge en Coutinho hebben zich een vaste waarde kunnen tonen voor deze ploeg (sakho onder voorbehoud). Rodgers vroeg zelf achter vele transfers zoals voor Allen en Borini.
3. Deze man kan nooit normaal een interview geven en loopt steeds onzin te verkondigen.
4. Mignolet is een zeer degelijke keeper, geen wereldtop maar wel beter dan een gemiddelde Eredivisie keeper.

24 mei 2015 om 20:05

Rodgers zet Mignolet toch in de basis? Rodgers gaf ook aan de er in de winterstop geen nieuwe keeper nodig was.

24 mei 2015 om 20:13

Wie zegt dat zoiets klopt? Misschien mocht hij geen nieuwe keeper halen en wilde hij Mignolet niet nog onzekerder maken? Die 2de keeper zal ongetwijfeld nog minder zijn. Maar mijn punt is. Dat je niet kunt coachen tegen een 4-0 achterstand waarvan 3 door persoonlijke fouten.

die rodgers mag nog blij wezen dat suarez afgelopen seizoenen bij liverpool was, daardoor leek het alsof liverpool redelijk kon voetballen

Ik vind dit toch wel treurig voor steven hoor. Liverpool heeft gewoon teveel ingeleverd en weinig kwaliteit voor terug gehaald. Ze mogen nog van geluk spreken dat ze EL mogen spelen.

6e plaats en Rodgers is tevreden.
Dan snap je er niet veel van.
Maar dat geldt ook voor Koeman die 7e heel mooi vindt.

24 mei 2015 om 20:19

Dan weet jij de doelstelling van southampton niet dat is namelijk niet degraderen. Dan is het toch knap dat ze 7e zijn geworden, terwijl 3 sterkhouders waren vertrokken afgelopen zomer.

24 mei 2015 om 20:24

Ga jij voor een 7e plaat?/
Koeman speelde zelf vroeger wel voor grotere prijzen.
De lat hoog leggen jongen.
Daar gaat het het leven om.

24 mei 2015 om 20:33

De lat hoog leggen moet inderdaad maar je moet ook een beetje realistisch blijven. 7e is gewoon heel knap voor Southampton.

24 mei 2015 om 21:09

Waar lees je dat hij tevreden is? Hij zegt dat ze het niet verdiend zouden hebben om hoger te eindigen. Dat is iets heel anders dan tevreden zijn.

26 mei 2015 om 12:43

Als je niet snapt dat southampton blij is met de hoogste eindrangschikking ooit heb je wel een heel droevig leven. Liverpool is een ander verhaal maar die 7e plek van sotom is er een om trots op te zijn.

Ik denk toch echt dat ze naar een nieuwe trainer moeten gaan zoeken. Want dit jaar was niet best en met 6-1 er af gaan tegen Stoke City kan echt niet

Rodgers krijgt liverpool waar het hoort in de top 4 let maar op volgend seizoen!

Jazeker moet hij weg, vorig jaar kampioenschap gemist en dit jaar een ramp, volgend jaar zullen de topteams gelijk man u , arsenal naast city en chelsea mee strijden voor de titel dus het zal enkel moeilijker worden. Rodgers heeft zijn tijd en kans gehad.

Hij heeft het gewoon niet goed gedaan in 3 jaar. Dan hoor je gewoon afscheid van hem te nemen. 2 totaal mislukte seizoenen en een goed jaar met plek 2. Zijn aankopen mislukken allemaal op een enkeling na, dus de scherpte op de transfermarkt is er ook al niet. Totaalplaatje is gewoon zwaar onvoldoende.

Zolang je geen spits hebt kan je ook moeilijk wedstrijdne winnen in vergelijking met vorig jaar suarez sturridge (die hele tijd geblesseerd is) is 2/3 van de totale doelpunten productie. Dan is dit verval gewoon te verklaren. Die 6-1 is beschamend daar zijn echter geen woorden voor evenals de 1-3 van vorige week.

Het is niet zozeer dat ik vind dat rodgers per se ontslagen moet worden, maar dit zou wel het ideale moment zijn. Ik bedoel hoevaak krijg je de kans om een trainer als Klopp vast te kunnen leggen. Een trainer met veel ervaring, zowel in Duitsland maar ook Europees. Een trainer die verzorgd voetbal speelt maar ook het team met passie en intensiteit laat spelen!

Ik denk dat hij de juiste man is voor Liverpool! Niet omdat Rodgers zo slecht is, want die heeft nog wel krediet bij mij. Maar omdat je gewoonweg niet weer de kans zal krijgen om zo'n trainer aan te stellen..

Ik vind de TD van Liverpool net zo verantwoordelijk. Hoe kan je nu verwachten dat het vertrek van Suarez op wordt gevangen door onervaren spelers/dwazen zoals Balotelli en Markovic. Naast hun zijn er de afgelopen jaren nog heel veel spelers gehaald die gewoon maar bij elkaar gekocht zijn zonder enige visie.

Dan hoop ik wel dat er volgend een beter elftal staat. Geen spelers zoals Balotelli, Lambert, Johnson en Mignolet. Want met dit soort spelers kun je nooit stappen maken en doorgroeien naar een top 4 club. Ik hoop dat er in de zomer goed geïnfesteerd wordt en dat er spelers worden gehaald die wel iets toevoegen aan Liverpool.

Voor Rodgers wordt het een belangrijk jaar. Hij moet gaan presteren anders is het einde verhaal voor hem.

26 mei 2015 om 12:40

Dit elftal wat er nu staat is mede op aanspraak van Rodgers samengesteld. Hij is dus verantwoordelijk dat het nergens op lijkt. Dat je met dit materiaal geen stappen kan maken klopt, maar dan moet je dit soort spelers ook niet halen.

Rodgers heeft 3 jaar de tijd gehad en 300 miljoen mogen uitgeven aan spelers. Hij heeft genoeg kansen gehad en heeft gefaald.

26 mei 2015 om 13:47

Is Rodgers hier alleen verantwoordelijk voor of is er ook nog iemand Anders verantwoordelijk voor het transferbeleid bij Liverpool?

Vind dat Liverpool de laatste jaren veel middelmaat binnen haalt, ook al voor Rodgers.
Ik ben er van overtuigd dat als Liverpool in de zomer goede spelers haalt die iets toevoegen aan Liverpool en afscheid gaat nemen van een aantal spelers dat Rodgers Liverpool aan het voetballen krijgt en gaat presteren. Want zo slechte trainer vind ik hem nou ook weer niet.

Het moet absoluut beter!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren