Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Kalou ontkent vernieling: 'Er klopt helemaal niks van het verhaal'

Laatste update:

Salomon Kalou kan waarschijnlijk een fikse boete verwachten. De aanvaller heeft met een hamer en beitel op de East Side Gallery ingehakt, een restant van de Berlijnse Muur, en er is inmiddels proces verbaal opgemaakt bij de politie. De geschatte schade is 10.000 euro.

/

De East Side Gallery is sinds 1991 een monumentaal pand en trekt jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers. Hertha BSC speelde zaterdag tegen Schalke 04 en die ploeg staat bekend als een stugge ploeg. Op verzoek van de Berlijnse televisiezender Rundfunk Berlin-Brandenburg takelde Kalou de muur toe, die de verdediging van Schalke moest ‘voorstellen’.

“Ik viel van mijn stoel toen ik het hoorde. Ik ben enorm teleurgesteld. Dat er geen bewaking is, wil nog niet zeggen dat je alles kunt maken. Als hij op de Brandenburger Tor had geslagen, dan zou hij wellicht zijn gearresteerd”, reageert Kani Alavi, de voorzitter van het kunstenaarinitiatief East Side Gallery, in de Berliner Kurier.

Update 17 maart 19.42 uur - Kalou ontkent vernieling: 'Er klopt helemaal niks van het verhaal'
Salomon Kalou ontkent dat hij de Berlijnse Muur met hamer en sikkel heeft bewerkt. Hij zou dat hebben gedaan in opdracht van een tv-programma, maar middels zijn account op Twitter geeft de ex-Feyenoorder te kennen dat hij niks met de actie van doen heeft. Kalou zegt stappen te willen ondernemen tegen de betrokken media. "Er klopt helemaal niks van dit verhaal. Advocaten van de club zijn bezig met de zaak."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Belachelijk... hoe kun je je zo laten provoceren zeg! Je bent niet echt pienter als je dit doet.. en al helemaal niet voor een tv zender!

16 maart 2015 om 20:33

Het positieve hiervan is: Duitsland valt over kalou heen, kalou voelt zich niet fijn in Duitsland, zoekt alternatieven, belt vriend dirk, van geel belt, kalou naar Feyenoord, one happy end!

Okee dit is onrespectvol van hem, dat hij zich zo laat opnaaien door een televisiezender. Misschien wel asocialer van die zender want die kent de regels en de gedachte achter deze muur veel beter dan salomon.

16 maart 2015 om 22:26

Ontopic: zo geweldig zijn als al deze wandelgang transfers doorgaan. Kan een mooi seizoen worden volgend jaar.

17 maart 2015 om 20:28

@feyenoord!
Haha, ik vind het een goeie. Hopelijk maken ze er werk van!

ik gun het Feyenoord ook, al is het alleen al mooi dat er serieus over gesproken word. Een stuk positiever in vergelijking met de voorgaande jaren en het uiteindelijk hebben alle clubs er profijt van wanneer het niveau omhoog gaat hier.

ON: Het zal wel allemaal loslopen met die Kalou, het klonk al als een erg sterk verhaal.

16 maart 2015 om 21:50

Belachelijk van die televisiezender.
Waarom vragen zij hem op di muur te slaan.
Als de NOS aan een speler zou vragen op een muur te slaan zou je als speler ook verwachten dat dat voor een soort spel is en het dus mag.

Maar laat hem maar snel terug komen naar Rotterdam.

18 maart 2015 om 10:53

Zie SBS er wel voor aan helaas. Hier heb je een hamer en een sikkel, doe eens een truucje. Campinggasten glijden gegarandeerd over de stoel.

Het is wachten op de reacties: past goed bij feyenoord, die supporters houden ook van monumenten slopen haha

16 maart 2015 om 20:29

@mr feyenoord
jaaa he feyenoorders met monumenten gaan niet samen hea hahah neejo grapje.

haha hoe dom kan kalou zijn om het ook in het echt te gaan doen.
Ik zou die TV zender lekker laten mee betalen helft helft.

16 maart 2015 om 20:30

Feyenoorders en monumenten*

16 maart 2015 om 20:31

Niet aan gedacht, had wel even een binnenpretje toen ik t zag.

16 maart 2015 om 21:03

Behalve monument de Kuip. Daar willen ze anderen voor inhuren;-)

Ten eerste: wat een belachelijk idee van die televisiezender. Ik hoop dat er voor hun ook straffen komen?

Ten tweede: wie is er zo dom om dat soort plannen ook nog eens uit te voeren?

16 maart 2015 om 20:32

Nouja, ten eerste valt nig maar af te wachten wat hij gedaan heeft. Ik heb nog nergens beelden gezien dat hij met die beitel ook echt in de muur geslagen heeft. Misschien heeft hij er alleen maar als pose voor een foto gestaan. Ten tweedr weet je natuurlijk ook niey hoeveel geld hij kreeg, dat kan een mens gek maken. Maar alsnog valt het natuurlijk niet goed te praten!

16 maart 2015 om 21:13

opt ad waren vanmiddag al beelden te zien

vermoedelijk d8 kalou dat het allemaal ok was, juist omdat hij door een tv zender gevraagd was

het is erg jammer dat niemand hem vooraf duidelijk gemaakt heeft dat het een monument is

ik hoop dat vooral de zender hard aangepakt wordt, want zij hebben kalou aangezet en deze duitse zender zou toch een stuk meer over duitse monumenten moeten weten dan een broodvoetballer uit afrika...

16 maart 2015 om 20:53

Inderdaad.

Zeker dom van Kalou, maar van hem is het "slechts" dom.
De Tv zender moet beter weten, des te meer omdat er meerdere mensen beslissen over zo een Item.

Toch zal iedereen over Kalou heen vallen en hij de gebeten hond zijn.
De Tv zender zal nergens last van hebben, integendeel. Het filmpje zal vele malen meer bekeken worden nu.

16 maart 2015 om 21:52

Hij zou die tv zender moeten aan klagen en eisen dat zij de boete betalen.
Zij zijn de aanstichters en hij was waarschijnlijk te goeder trouw.
Dat zouden de meeste spelers in Nederland ook zijn als de NOS hun zoiets zou vragen.

Ik zag de titel staan, en dacht: wat is dit nu weer. Toen ik de inleiding las viel m'n mond helemaal open.. Hoe kun je je nu zo laten provoceren dat je met een hamer en een beitel op de Berlijnse Muur in gaat hakken?

16 maart 2015 om 21:04

Ik had dezelfde reactie als jij.

Toen ging ik denken..
Ik ben zelf 34 jaar en heb de val meegemaakt als kleine jongen.
Echter, werkelijk elk beeld wat ik heb van die muur, heeft juichende mensen erin die hem kapotslaan met een hamer onder luid gejuich en applaus.

Op wat hele oude zwart wit beelden van vroeger na zijn dit de enige beelden die mij ooit zijn bijgebleven over die Muur.

Het nog steeds niet snugger van hem, maar ik kan ergens misschien wel begrijpen dat ze hem hebben weten om te praten.

De Media is tegenwoordig ook niet meer te vertrouwen, hebben geen enkel moraal imo.

Dit is wel een hele slechte manier om jezelf aan Feyenoord aan te bieden.. Dat die hooligans monumenten slopen wil niet zeggen dat je dat zelf ook moet doen..

On: dit kan natuurlijk niet, hele stomme actief. Maar die tv zender is ook echt debiel zeg om zoiets voor te stellen. Achterlijke actie, iq van een ezel.

17 maart 2015 om 01:48

Ach joh die fontein is echt niet zo erg gesloopt als die italianen roepen. Heb nog steeds geen voor en na foto gezien met de schade. Jij wel? Er lag alleen een berg troep in maar dat is zo opgeruimd.

Maar kalou is lekker bezig zeg pfff als ik het geweten had had ik er heen gefietst om hem tegen te houden. hoe dom kun je zijn, dit zal niemand op prijs stellen.

Lijkt wel alsof hij niet wist dat t niet mocht. Vooral omdat een berlijnse zender het aan hem vraagt..... Waarom vragen ze dan zoiets.... Niemand die hem ook zegt dat het verboden is. Al had ie t misschien zelf ook ergens kunnen weten.

16 maart 2015 om 21:54

lijkt me ook niet zo gek at hij dacht dat het mocht als een televisie zender hem vraagt om dat te doen.

Raar dat je als speler zoiets doet, maar al helemaal raar dat een televisiezender dit als verzoekje indient bij een speler?

Ik vind het maar een raar verhaal..

Tja, misschien dat hij dacht dat het wel kon aangezien een televisiezender erom vraagt?

Oh, dat mag dus kennelijk niet. Wist ik niet. Kennelijk Kalou ook niet.

Nou Kalou, Duitsland is niet echt jouw land, de Bundesliga niet echt jouw competitie en ik geloof dat je inmiddels je zakken behoorlijk gevuld hebt, dus voor het geld hoef je daar niet te blijven hangen.

Verder dacht ik dat een collega van vroeger bij een of andere Nederlandse club het wel zou zien zitten terug te keren dit seizoen. Ik zou bijna gaan geloven dat het geen toeval meer kan zijn en dat jij je nu ook geroepen gaat voelen een rentree te maken in die Eredivisie waar je ooit, redelijk gespeeld hebt als ik het me goed herinner.
Zelf zou ik niet bellen, want de verhalen gaan de ronde dat je dan bij de huidige TD geen schijn van kans meer maakt. Die zoekt namelijk allee transfervrije spelers die goed zijn in 'oorlog' maken.

Jij wil graag 'een muur doorbreken' en je carrière in stijl eindigen. Wellicht gaat het gebeuren komende zomer, het zou wat zijn zeg.

Ik heb een stuk berlijnse muur opfehaald deze zomer

Opnames zijn overigens van december en Bild meldt dat de muur ook helemaal niet beschadigd is. Ligt dus allemaal wat genuanceerder.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren