Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Kali meldt zich nu bij nummer drie van Slowakije

Laatste update:

Anouar Kali keert mogelijk terug in de Eredivisie. De 24-jarige middenvelder traint de komende dagen mee bij De Graafschap. Kali stond in Nederland in het verleden onder contract bij FC Utrecht en Roda JC Kerkrade. Onlangs keerde hij terug in Nederland na een avontuur in Qatar.

/

Kali was pas sinds februari contractspeler van Al-Arabi, maar daar kreeg hij de laatste maanden geen salaris meer. Dat leverde hem een transfervrije status op. Daarvoor was Kali na een uitstap bij Roda JC actief voor FC Utrecht, waar hij in opspraak raakte door een handgemeen met ploeggenoot Kristoffer Peterson.

“We zijn al een tijdje in gesprek met elkaar. Anouar komt een aantal dagen vrijblijvend meetrainen en vervolgens gaan we van beide kanten bekijken of hij een optie is voor de toekomst”, legt manager voetbalzaken Peter Hofstede van De Graafschap uit via de officiële kanalen.

Update 6 oktober 19.19 uur - Kali meldt zich nu bij nummer drie van Slowakije
Een kortstondig verblijf bij De Graafschap draaide op niets uit en nu is Anouar Kali uitgeweken naar Slovan Bratislava. De nummer drie van de Slowaakse competitie maakt bekend dat de clubloze middenvelder meetraint en misschien een contract verdient. Kali speelde drie jaar voor FC Utrecht, daarna een seizoen voor Roda JC en vervolgens weer enige tijd bij FC Utrecht. Daar raakte hij in opspraak door een handgemeen met ploeggenoot Kristoffer Peterson: hij sloeg hem een gebroken kaak en kon vertrekken.

Anouar Kali zou een goede speler zijn voor De Graafschap

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom zou je hem erbij halen? Geeft alleen maar problemen. Je heb juist teamspelers nodig. In plaats van driftkikker.

25 september 2015 om 14:35

Hij kan veranderen daarnaast kan hij uitstekend voetballen. Zou mee kunnen bij club als Vitesse een echte bal afpakker speelt de bal vaak naar de goeie kleur. En brengt strijd mee.
Iedereen maakt foutenen iedereen heeft recht op een nieuwe kans.

Voor de Graafschap is dit een hele goeie speler. Hij zou wel zijn salaris moet aanpassen.

25 september 2015 om 14:47

Het is een fantastische voetballer.

Hopen dat hij z'n maniertjes heeft afgeleerd dan is hij een absolute aanwinst voor de eredivisie en de graafschap.

25 september 2015 om 15:05

Ik zou hem dan op amateur basis eerst nemen. En dan ze gedrag analyseren.

25 september 2015 om 15:19

Jij zou en kan gelukkig helemaal niks. Kali is een aanwinst voor een club als de Graafschap. Kan zomaar de beste worden daar. Bovendien verdient iedereen een nieuwe kans

25 september 2015 om 17:49

Hij kan zn mening geven, dat jij het daar niet mee eens bent is niet zijn probleem.

Zou een zeer goede speler voor de Graafschap zijn. Zie ze met die Peters en Kali toch nog wel wat puntjes pakken. Met een klein beetje geluk komen ze in de nacompetitie terecht. Vind Cambuur namelijk (mocht Kali naar de Graafschap gaan) over minder materiaal beschikken.

25 september 2015 om 16:23

de graafschap moet dan veel geluk hebben, echter wonnen ze in de voorbereiding wel van cambuur leeuwarden

25 september 2015 om 21:28

cambuur minder materiaal? ik denk dat cambuur spelers op de bank heeft zitten die bij de graafschap in de basis zouden staan. houtkoop, barto, bakker, berisha bijvoorbeeld

28 september 2015 om 10:04

Als een speler niet goed genoeg is voor de basis van Cambuur dan betwijfel ik of deze zelfde jongens wel goed genoeg zijn voor de basis van de Graafschap.

Dit zou een goede versterking zijn voor De Graafschap. Kali is niet de makkelijkste jongen, maar er moeten echt wat spelers bij komen voor De Graafschap willen ze ook maar een beetje kans maken op handhaving in de Eredivisie. Kali is een jongen met een gebruiksaanwijzing, maar het zou een erg goede speler voor De Graafschap zijn.

welkom bij de superboeren mischien kan Guusje jou salaris betalen,en als je een paar scoort,kan je ook aan de soap meedoen,kiezen voor atlas leeuwen of voor de gewoon leeuw...

25 september 2015 om 18:22

Heeft hij al gedaan Jimmy maar leuk geprobeerd

Een verschrikkelijk irritant mannetje en bij Utrecht wil niemand hem meer hebben. ! Maar echt wel een goede voetballer !! Veel eredivisie ervaring en echt van toegevoegde waarde voor de graafschap.

Ik zou zeggen: Gewoon binnen halen !

Ik las in een interview dat hij graag bij de Graafschap wil knokken voor lijfsbehoud
Goeie voetballer, maar net als Tanane een interessant mentaliteitsprobleem; ben benieuwd wat hij in Qatar geleerd heeft.

zo zou je naar oa anderlecht kunnen en zo speel je bij de graafschap..hij kan altijd nog aan huurling nathan kabasele vragen hoe 't is om in paars wit te voetballen..

Goede voetballer maar wel een vervelend mannetje. Als graafschap supporter weet ik niet echt wat ik hier van moet denken. Goede voetballer die we zeker kunnen gebruiken, maar zijn manier van handelen staat haaks op wat de graafschap wil uitstralen. Contract voor een jaar geven en bij (eventuele) degradatie de deur uit doen zou ik zeggen.

Als graafschap supporter zeg ik doen! Mits het financieel redelijk is natuurlijk.

Qua positie echt een speler die de balans in het elftal kan herstellen. Daarnaast ook wat extra drive en winnaarsmentaliteit. Qua relletjes is er natuulijk het 1 en ander gebeurd, maar het is nogal gemakkelijk oordelen als je daar niet bij bent geweest. Aan Vreman de taak om de groep onder controle te houden. En daar heb ik alle vertrouwen in, niet iedereen hoeft de ideale schoonzoon te zijn.

Als het een beetje meezit kan de Graafschap met Kali best erin blijven. Tot nu toe worden er nog te veel fouten gemaakt, vooral door Propper de laatste wedstrijden. Maar er zit echt meer in, als er zelfvertrouwen ontstaat zijn ze echt niks minder dan Roda, Nec, Cambuur en Excelsior,

7 oktober 2015 om 00:33

NEC en Roda hebben veel beter materiaal dan De Graafschap. Snap niet hoe je daarbij komt. Kali bij Roda matig geweest, maar met hem ga je geen drie plaatsen stijgen. Daar is meer voor nodig.

Heb hem altijd graag zien voetballen , zeer zeker een aanwinst voor de Graafschap

Kan die daar ook nog spelers kapot slaan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren