Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

NAC ligt uit KNVB Beker na 5-0 achterstand na 19 minuten spelen

Laatste update:

Go Ahead Eagles heeft maandagavond in de eerste ronde van de KNVB Beker niets heel gelaten van het door corona geteisterde NAC Breda. Mede dankzij een 5-0 voorsprong na negentien minuten spelen zegevierde het team van Kees van Wonderen uiteindelijk met 6-0 over de manschappen van Maurice Steijn. NAC speelde in Deventer om uiteenlopende redenen zonder Lex Immers, Thom Haye, Colin Rösler, Jethro Mashart, Nacho Monsalve, Roy Kortsmit, Sydney van Hooijdonk, Kai de Rooij, Moreno Rutten en Robin Schouten.

Go Ahead ging fenomenaal van start. De geheel vrijstaande Sam Beukema kopte raak uit een corner en zette de thuisploeg na zeven minuten al op 1-0. Sam Hendriks werd drie minuten later door de NAC-verdedigers helemaal uit het oog verloren en tikte simpel de 2-0 binnen. Twee minuten later strafte Zakaria Eddahchouri dramatisch verdedigen van de Bredanaars af en in de vijftiende minuut veroorzaakte Anouar Kali een penalty, die door Jeroen Veldmate snoeihard binnen werd geschoten: 3-0 en 4-0.

Maandagavond in Deventer: 5-0 na 19 minuten spelen...

Geplaatst door voetbalzone op Maandag 26 oktober 2020

Het leek het begin van een lijdensweg voor de voormalig koploper van de Keuken Kampioen Divisie, daar Luuk Brouwers het halve veld mocht oversteken en in de negentiende minuut voor de 5-0 kon zorgen. Steijn haalde Lewis Fiorini naar de kant voor Darwin Heuvelman en met een 4-4-2-formatie hoopte hij dat zijn team erin zou slagen om een nog groter pak slaag te voorkomen. Daar slaagden de spelers van NAC in ieder geval tot de rust in en Huseyin Dogan kreeg zelfs een kansje op de 5-1.

Antoine Rabillard voegde zich twee minuten na rust in het rijtje van zes verschillende doelpuntenmakers: 6-0. Het breken van het clubrecord, een 11-1 zege op Roda JC in oktober 1962, bleek echter een brug te ver voor de Deventer formatie. Een grotere overwinning bleef mede dankzij Chiel Kramer uit. De doelman van NAC weerhield Wout Droste van het scoren en invaller Nicolas Abdat kreeg de bal evenmin achter de sluitpost, die de bal tegen de paal werkte.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Poh, na die 5-0 dacht ik, dit kan wel eens hele slechte reclame gaan worden voor het Nederlandse voetbal!

26 oktober 2020 om 22:52

Gelukkig toont Go Ahead zich een gentleman en brachten ze ons voetbal niet in discretie.

26 oktober 2020 om 23:40

Ze brachten zelfs een jeugdspeler erin. Valentijn zal trots zijn!

NAC miste een hoop spelers, dus deze nederlaag komt niet als een verrassing. Hopelijk voor NAC stroomt de ziekenboeg snel leeg en kunnen ze de draad weer oppakken. Verder wel compliment aan Go Ahead, uitstekende resultaat.

Verlies is verlies. of het nu 5-0 of 6-0 wordt maakt niks uit voor Nac of Go Ahead Je kan 0-13 verliezen zoals bij VVV-Ajax. Of 0-1 verliezen zoals bij VVV-Ajax in 2018 door een Var moment. (zeker het terug kijken waard) Beide leveren 3 punten op en in de beker ben je door of niet.

26 oktober 2020 om 23:26

Als sportman doet een verlies met 0-13 je toch wel wat meer zeer dan een verlies met 0-1 denk ik.

27 oktober 2020 om 00:48

Ik zou dan als sportman iig niet meer naar de gelijknamige muziektempel in Tilburg gaan.. Ik vrees overigens dat het Ajax record dit seizoen nog wel eens uit de boeken geschreven zou kunnen worden. geeft overigens aan dat er teveel clubs in de eredivisie spelen.

27 oktober 2020 om 07:40

Je denkt serieus dat er een team is dat nog slechter voetbalt dan VVV afgelopen zaterdag? Op basis waarvan? Ik denk dat het een incident was

Sterk begin van Go Ahead deze wedstrijd, mag ook gezegd worden. Ja NAC is erg geplaagd maar Go Ahead verdient ook wel gewoon credits. Voor NAC snel vergeten en op de competitie richten en hopen dat er snel goed nieuws komt uit de ziekenboeg

27 oktober 2020 om 01:49

NAC speelde met B-keus / o-21 omdat Corona virus hard binnen is gekomen, dusja wat wil je. Het team is niet fit en de spelers die speelden hebben of nog nooit samen gespeeld, nog nooit betaald voetbal of wat dan ook gespeeld. KNVB zal toch snel wat moeten doen anders wordt het een groot drama. Vrijdag zijn er ook weer 2 geblesseerd geraakt.

27 oktober 2020 om 06:47

Het is nu erg makkelijk om te wijzen naar de beperkingen die NAc had tijdens de wedstrijd en dat is ook begrijpelijk. Ik kan ook heel goed begrijpen dat je minder sterk voor de dag komt als je halve selectie wegvalt. Maar Eagles speelde ook gewoon een prima pot, waar ze vooral in het begin erg scherp waren. Ik ben laatste tijd best kritisch op GAE, vooral de aanval lijkt soms nergens op, maar als het dan goed gaat moet je dat ook zeggen en niet gaan wijzen naar de tegenstander. Verder wel meeeens dat dit voor de KNVB stof tot nadenken moet geven als corona zo'n grote invloed heeft op een wedstrijd mbt veel afwezigen.

27 oktober 2020 om 06:15

Vanaf nu die van Hoeven lekker laten banken in de competitie dat was wel duidelijk gister

27 oktober 2020 om 06:49

Idd, de flankspelers vind ik dit seizoen toch erg tegenvallen. Met Hendriks en Mulenga hebben we denk ik wel 2 redelijke spitsen die ook kunnen scoren.

In tegenstelling tot de trainer van VVV heeft Maurice stein wel de kennis en ballen om het team aan te passen na de 5-0. Gewoon de schade beperkt houden en met 5 verdedigers spelen zoals hij deed. Dan ga je niet af met 13-0..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren