Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kali ontsnapt aan rood na doldrieste tackle: ‘Absoluut geen opzet’

Laatste update:

NAC Breda boekte zaterdag een 2-1 overwinning op Heracles Almelo, maar toen het winnende doelpunt van Mitchell te Vrede werd gemaakt, had Anouar Kali mogelijk niet meer op het veld mogen staan. De middenvelder ging na een half uur hard door op Kristoffer Peterson en kwam weg met een gele kaart.

Kali en Peterson hebben een verleden met elkaar. De voormalig jeugdinternational van Marokko kreeg in het voorjaar van 2015 tijdens een training bij FC Utrecht ruzie met Peterson en sloeg hem een gebroken kaak. Peterson moest ongeveer zes weken toekijken.

Volgens de 27-jarige Kali zat er echter ‘absoluut geen opzet’ bij zijn tackle op de 23-jarige Peterson: “Nee, zoals je net ziet groeten we elkaar gewoon. Ik heb ‘Kris’ nog gesproken toen hij bij FC Utrecht speelde, alles is allang uitgesproken.”

Door de zege is NAC van de laatste plaats en Heracles liet na om Feyenoord te passeren. “Het lag gewoon aan onze passie. Die was er niet”, foeterde aanvoerder Tim Breukers bij FOX Sports. “Je moet er met z’n allen erop klappen, maar dat deden we niet. In de tweede helft zie je dat dat wel lukt.”

Vond jij het een rode kaart?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Werkelijk waar schandalige tackle, waarbij het misschien nog erger is dat ten eerste de scheids en dan óók nog de VAR niet zien dat dit donkerrood is. Bizar.

3 november 2018 om 22:02

De VAR is op sommigd momenten echt een drama. Dit ziet er een beetje uit naar competitievervalsing, ene momenten is de VAR uitstekend en de andere keren lijkt het alsof er blinden achter die schermen staan.
Denk dat we nog een VAR extra nodig hebben die de andere VAR controlereert, want dit slaat nergens op

3 november 2018 om 22:41

Dan kun je dus stellen dat het niet aan het systeem ligt maar aan de mensen die het hanteren.

Dit had rood moeten zijn maar dan kan voetbalzone in hetzelfde bericht ook die overtreding van heracles vol op de voet noemen. Dat had ook rood moeten zijn. Beiden enkel geel. 2 keer fout van de scheids en VAR. Maar noem ze dan ook allebei.

“Ik heb ‘Kris’ nog gesproken toen hij bij FC Utrecht speelde, alles is allang uitgesproken."

Zal niet de eerste keer zijn dat Badr Kali zijn ploeggenoot letsel bezorgt, dus dat zegt weinig. Dit was een overduidelijke rode kaart.

Allemaal leuk en aardig dat de KNVB de communicatie tussen de VAR en Kuipers deelde nav de rode kaart van St Juste. Maar maak nu ook dan een kek filmpje. Overduidelijke rode kaart en een gigantische blunder van de VAR. Ik ben voor de VAR, maar als dit soort overtredingen niet bestraft worden dan kunnen we de VAR beter weg doen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren