Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: 'Improductief' PEC haalt concurrent van Elia en Arnautovic

Laatste update:

Het naar de Eredivisie gepromoveerde PEC Zwolle probeert de selectie tijdens de laatste dagen van de zomerse transferperiode nog te versterken. Diverse Duitse media merkten op dat trainer Art Langeler van de Zwolse club woensdag gesignaleerd werd bij een training van Werder Bremen.

/

Naar verluidt was Langeler bij Werder aanwezig om hoogstpersoonlijk te kijken naar Denni Avdic. De 23-jarige aanvaller is afkomstig uit Zweden en speelde al een interland voor het Zweeds elftal, maar komt sinds 2011 uit voor Werder, dat hem overnam van IF Elfsborg.

De fysiek sterke spits staat nog wel tot medio 2014 onder contract in Bremen, maar het lijkt erop dat de Bundesliga-club bereid is om Avdic op huurbasis te laten vertrekken. PEC doet het in de Eredivisie met twee punten uit drie wedstrijden niet onverdienstelijk, maar scoorde in die drie duels pas twee keer en Langeler lijkt mede daarom op zoek naar een extra aanvaller.

Update 29 augustus 18.40 uur - 'Improductief' PEC haalt concurrent van Elia en Arnautovic
PEC Zwolle heeft zich tot het einde van het seizoen versterkt met Denni Avdic. Werder Bremen maakt via de officiële kanalen melding van de verhuur van de 23-jarige spits aan de Zwollenaren.

Denk je dat Denni Avdic naar PEC Zwolle komt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

was ook in beeld bij fc groningen vorig jaar. dus zal een uitstekende speler zijn voor Pec!

29 augustus 2012 om 17:39

Ja, dacht ik ook meteen aan. Is niet geslaagd bij Werder, maar kan heel bruikbaar zijn voor Pec.

29 augustus 2012 om 23:54

Wat bedoel je hier mee ? alsof Pec Zwolle op Zeefuik zit te wachten, een speler met overgewicht.

Als ze hem zouden kunnen halen, zouden ze nog een best redelijk rechter rijtje club kunnen worden

29 augustus 2012 om 19:32

Denk het ook, het voordeel van PEC en ook Willem || is dat beide clubs willen voetballen en niet zoals De Graafschap die bal maar naar voren rossen.

Een international van Zweden, dan moet je wel wat kunnen, zeker voor een club als PEC zal dit wel een aanwinst zijn. Zou leuk zijn voor ze, een scorende spits kunnen ze wel gebruiken.

29 augustus 2012 om 17:49

Hahaha, die kunnen jullie gebruiken! Wij hebben Fredje Benson!

29 augustus 2012 om 19:19

@daimen

Benson is op papier idd een prima spits voor ons, maar ik vind hem persoonlijk tegenvallen tot nu toe. Bovendien is extra concurrentie altijd goed, dat houdt elkaar scherp

29 augustus 2012 om 19:46

want benson heeft prima statistieken?? maar qua spel valt hij toch tegen in de eerste wedstrijden, is op zijn retour en zal zijn oude niveau niet meer halen verwacht ik

29 augustus 2012 om 19:55

Ik denk dat Benson een hele goede spits is! Samen met die nieuwe Zweed kan Benson mooi vanaf de flanken komen..! of als Valse spits

Huurbasis... toch jammer dat het geen vaste koop is. Huren vind ik een beetje krom, want je presteert beter ( mits je een goede speler huurt ) maar daarna ontstaat er altijd een gat. Kan je eigenlijk beter met de eigen jeugd spelen, dan etaleer je iets wat van jezelf is en dat levert je dan ook weer geld op.

29 augustus 2012 om 20:29

Tja, maar deze speler zou normaal al nooit te halen zijn voor een club als Pec, dus huurbasis lijkt me hier nog niet zo slecht, want een spits met 19 gemaakte doelpunten in Zweden hoort al eigenlijk nooit haalbaar te zijn voor PEC en PEC mag dan ook in hun nopjes zijn met deze transfer.

;oh wat jammer. Ik dacht eerst bij het lezen van de titel dat het misschien om Arnautovic zou gaan.
Al is het wel logisch dat dat natuurlijk absoluut niet tot de mogelijkheden zou gaan behoren. Zou een goede zaak zijn als er een goede spits bij zou komen. Verder nog een goede centrale verdediger (bengtsson van FC Twente ) zodat van den Bergh weer als aanvallende middenvelder kan gaan voetballen. Komt wel goed met Zwolle dit seizoen.

Er staat een bevestiging op de officiele site van Werder Bremen:
http://www.werder.de/de/profis/news/40832.php

Sterker nog, het is al rond.

Werder verleiht Denni Avdic zum PEC Zwolle
http://www.werder.de/de/profis/news/40832.php

Denni Avdic dus voor één jaar gehuurd. Ik zeg een goede speler. Klasse, kan die de concurrentie met Fredje aangaan!

Uitstekende aanwinst voor pec ! zeer goeie spits , had misschien iets voor heerenveen geweest ... want die finbogasson is ook geen nieuwe messi ... Maar pec heeft een leuk team !

Boer
van polen
lachman
v/d berg
v.hintum
slot
broerse
achenteh
benson
avdic
narsingh

Geweldig aanwinst en dat met ook nog Mokhtar op de vleugels maakt een goede transferperiode voor Pec. Erg goed gedaan.

Hele mooie aanwinst voor Pec, benieuwd of zij zich kunnen handhaven dit seizoen. Ik heb er wel vertrouwen in, het spel was de eerste wedstrijden heel behoorlijk en deze Avdic zou wel eens een missing link kunnen blijken te zijn.

ah kijk, hier kunnen we wat mee! Het zal mij benieuwen hoe goed hij blijkt te zijn. :D

Dat is mooi nieuws! Zou hij zaterdag al tegen NEC kunnen meespelen?

Hele goede speler voor Zwolle echt wel een aardige voetballer dit.

Dit klinkt goed, ik ken hem persoonlijk niet en weet er ook niks van maar we mogen er van uit gaan dat een wisselspeler bij Werder wel een aanwinst is voor Pec?

Ik voorspel dat PEC gaat spelen voor plaatsen 8 tm 13!! Het heeft gewoon een goed uitgebalanceerd elftal dat ook verzorgd voetbal speelt. Veel beter dan vorig jaar Graafschap, excelsior of Vvv!

29 augustus 2012 om 21:41

Dat is misschien iets te optimistisch maar het zou al prachtig zijn als PEC degradatie + play offs weet te ontlopen. Ik ken Avdic verder niet. Ben erg benieuwd naar hem. Ik hoop dat hij zaterdag al mee kan spelen tegen NEC zodat ik hem direct aan het werk kan zien .

29 augustus 2012 om 22:04

Als clubs als Utrecht al een hele slechte selectie heeft dan moet het voor PEC zeker wel gaan lukken!

Mooi nieuws dit. Ik had zelf eigenlijk niet verwacht dat Zwolle nog spelers kon halen zoals Mokthar en nu ook nog Avidic.

PEC doet goede zaken. Ik zie ze zomaar in de eredivisie blijven. Misschien wordt wordt het wel een gevalletje RKC van vorig jaar.

ze zijn goed bezig in zwolle

Binnenkort maar eens zien of het wat is. Benson werkt hard daar voorin, maar hij scoort niet. Dus wat dat betreft kan deze Avdic het niet slechter doen. Scheen ooit een groot talent te zijn geweest. Vanwege problemen met heup en bekken een operatie daaraan ondergaan.

Dat is goed nieuws voor zwolle, maar ook voor ons!
Hopen dat hij hier zijn doelpuntjes wel kan maken, want vanaf het moment dat hij bij Bremen speelt heeft hij geen enkele goal gemaakt in officiele wedstrijden. Voor zowel het eerste als het tweede elftal niet!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren