Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Huub Stevens maakt seizoen af als trainer van Schalke 04

Laatste update:

Schalke 04 heeft afscheid genomen van Domenico Tedesco, zo meldt de Bundesliga-club donderdagavond via de officiële kanalen. De club uit Gelsenkirchen maakt ook bekend dat Huub Stevens komende zaterdag als interim-trainer tegen RB Leipzig zal fungeren. De Nederlander, die al twee keer eerder hoofdtrainer van die Königsblauen was, zal worden vergezeld door oud-voetballer Mike Büskens.

Schalke verloor afgelopen dinsdag in de achtste finales van de Champions League met 7-0 van Manchester City en die historische nederlaag is Tedesco dus fataal geworden. De 33-jarige oefenmeester zwaaide sinds vorig seizoen de scepter in de Veltins-Arena en presteerde in zijn debuutjaar overweldigend, door die Königsblauen naar een tweede plaats in de Bundesliga te leiden.

Deze voetbaljaargang vallen de prestaties echter tegen. Schalke staat met nog negen speelrondes voor de boeg in de Bundesliga op een zorgwekkende veertiende plaats; de voorsprong op de nummer zestien VfB Stuttgart bedraagt slechts vier punten. Schalke werd deze week door Manchester City uit de Champions League gekegeld. De ploeg is nog wel actief in de DFB Pokal: op 3 april staat in de kwartfinales het thuisduel met Werder Bremen op het programma.

Schalke heeft met het naar voren schuiven van Stevens als tijdelijke opvolger van Tedesco voor een interne oplossing gekozen: de 65-jarige Nederlander is tegenwoordig lid van de raad van toezicht van de Duitse club. Stevens was in het verleden al zeven seizoenen actief als trainer van Schalke, verdeeld over twee periodes. Zijn meeste recente trainersklus dateert uit het seizoen 2015/16, toen hij de eindverantwoordelijke bij 1899 Hoffenheim was.

Update 15 maart 13.50 uur – Huub Stevens maakt seizoen af als trainer van Schalke 04
Huub Stevens blijft tot aan het einde van dit seizoen trainer van Schalke 04, meldt directeur Jochen Schneider op een persconferentie, geciteerd door verschillende Duitse media. De Nederlander is de opvolger van Domenico Tedesco, die vanwege de teleurstellende resultaten in de Bundesliga en de 7-0 nederlaag tegen Manchester City in de Champions League moest wijken. "We willen een team zien vechten, daar begint het. We moeten weer een familie worden, iedereen bij de groep betrekken", aldus Stevens vrijdag.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En terecht. Wat een anti-voetbal speelde hij zeg. hoogtepunt was om met Mckennie en Mendyl als spitsen te gaan spelen, wat beide verdedigers zijn. Lachwekkende trainer.

14 maart 2019 om 19:18

Maar hij werd vorig seizoen toch gewoon 2e met ditzelfde Schalke. Dus lijkt me niet dat hij ineens er helemaal niks meer van kan.

14 maart 2019 om 19:23

Falen van andere teams. Vorig jaar veel goals gemaakt via dode spel momenten. Naldo weggedaan waar geen reden voor was. Fahrmann gepasseerd na paar slechte wedstrijden. Heeft dit al eerder geflikt met Howedes. Tedesco is een trainer die het liefst met 11 ja-knikkers wil spelen en hardwekkende spelers. Creatieve spelers stelt die het liefst niet op. Dat ze vorig jaar knap 2de werden kwam mede door de nog slechtere prestaties van clubs als Dortmund en Leipzig. En daarnaast is de BL ook gewoon achteruit gegaan op kwaliteit.

14 maart 2019 om 19:40

Haha, maar wat zeg je nu eigenlijk? Alles wat je zegt spreekt bijna in het voordeel van die trainer. Als de rest van de teams falen en hij met zijn mindere ploeg daar van profiteert heeft hij het toch goed gedaan. Goals uit dode momenten, is dat onreglementair ofzo? Als je ploeg de kwaliteiten ervoor heeft dan gebruik je dat toch als wapen. Over Naldo, misschien zag Tedesco al dat er regressie bij Naldo te zien was. Volgens mij zag ik dat hij bij Monaco in zijn eerste drie a vier duels al goed was voor twee rode kaarten. Lijkt me dan ook niet de ervaren speler waar je van op aan kunt. Ik vind dat hij met een vrij pover elftal knap 2e is geworden en de knock-out fase van de cl heeft behaald. In mijn optiek is zijn ploeg geen haar beter dan die van Stuttgart of freiburg.

14 maart 2019 om 20:05

Schalke heeft een mw van 239 miljoen.

Stuttgart zit op 169 miljoen, Freiburg op 108.

Ben het met je eens dat de selectie vrij beperkt is. Maar als Tedesco gewoon eens met een normale opstelling zal spelen.

Van een elftal met Embolo, Uth, Konopylanka, Rudy, Bentaleb, Harit, Caliguri, Nastasic, Sane, Oczipka en Fahrmann kun je heus wel wat maken.

Maar Tedesco blijft elke keer maar Stambouli, Mendyl, Schopf, Mckennie, Di Santo en Wright opstellen. Spelers die niet voldoen aan het niveau van Schalke.

Ja het is best knap dat ze 2e zijn geworden. Maar de wedstrijden waren vaak niet om aan te zien. Bovendien vorig jaar nog Goretzka erbij en Meyer, waardoor het middenveld ook stuk sterker was.

Schalke heeft geen topselectie, maar als of een Frankfurt, Hoffenheim, Wolfsburg, Hertha, Bremen een betere ploeg hebben. In tegendeel zelfs.

15 maart 2019 om 19:51

Vind Eintracht Frankfurt toch echt een veel betere selectie hebben hoor, die van Schalke is gewoon ronduit matig. Die van Hoffenheim vind ik ook sterker, er zit gewoon meer voetbalslimheid/gogme in 2 bovenstaande teams vergeleken met Schalke '04. Dat lijkt meer op een verzameling houthakkers die eens per week hun kunsten op het veld mogen laten zien.

14 maart 2019 om 20:10

Weston McKennie is een middenvelder, geen verdediger

14 maart 2019 om 20:39

Terecht weet ik niet. Vind het een zeer talentvolle trainer en is volgens mij samen met nagelsmann de beste van die lichting, als ik het goed begrepen heb. Misschien is hij te vroeg naar een topclub (s04 is voor mij wel top 5 Duitsland). Hem afschrijven zou ik zeker niet doen. Maar ik vind dat het bestuur zich ook wel een keer achter de oren mag krabben hoor, die spelers kom op zeg toch Schalke onwaardig. En met die defence en keeper uit vorm is het niet raar als je onderin speelt.

Met een goed plan en visie en met deze trainer denk ik echt wel dat er een mooi iets uit kan komen

Mooi om Stevens weer terug te zien bij Schalke! Hij past daar ontzettend goed, hopelijk doet hij het daar goed en wordt hij vast aangesteld voor volgend seizoen. Het zou mooi zijn om volgend jaar een Nederlandse trainer te zien bij zo'n grote club.

Is deze man hun standaard go to guy in crisistijden?

14 maart 2019 om 19:03

Ja

14 maart 2019 om 20:33

Ja idd ik d8 dat hij er definitief mee gestopt was.
Hij, advocaat dat zijn eigenlijk kettingrokers.
Ze stoppen iedere x maar beginnen dan toch weer

14 maart 2019 om 22:24

Ook wel logisch, aangezien Huub Stevens een enorm groot aanzien heeft bij Schalke. Werd in 2000 zelfs uitgeroepen tot 'trainer van de eeuw' bij Schalke.

En laten we eerlijk zijn, als er één trainer is die een falende ploeg wakker kan rammelen, in Huub Stevens het wel.

Mooi!!!
Het zou prachtig zijn als Huubie het nog goed doet ook en misschien mag blijven zitten.
Die Tedesco heeft er weinig verstand van als je het mij vraagt, want ik vond Schalke tactisch echt verschrikkelijk en begreep vrij weinig van zijn opstellingen. Kan natuurlijk zijn dat ik fout zit want zo vaak zie ik ze ook niet spelen, maar vind dat het er niet goed uit zag.
Begreep al niet dat hij nog zo lang mocht blijven zitten.

Vuile ........! Goed om hem weer aan het werk te zien.

Mooi dat Stevens het over mag nemen, die 7-0 was natuurlijk de druppel.

Ah, ze hebben 'der Harte Hund' wieder angestelt in Gelsenkirchen! Dat komt vast goed dan daar. En dan voor volgend seizoen die tuinkabouter uit Limburg voor de groep. Sorry, kan niet op zn naam komen, maar jullie weten vast wie ik bedoel!

14 maart 2019 om 19:05

Maurice steijn?

14 maart 2019 om 19:06

Jos Luhukay.

Altijd maar weer terug vallen op de bekende namen. Totaal geen beleid bij de meeste clubs.
Ze reageren op de waan van de dag.

14 maart 2019 om 19:23

De reden waarom veel clubs terug komen bij managers zoals Huub Stevens is het feit dat ten eerste het tijdelijk is. Verder bij situaties zoals deze, een crisis bij een club, je iemand nodig hebt die ervaring heeft in zulke situaties. Huub Stevens bijvoorbeeld heeft vaker in deze situatie gezeten dus hij weet wat voor dingen er veranderd moeten
worden etc. Het is gewoon een logische en veilige keuze.

Huub's eerste gesprek met de spelersgroep na de oorwassing tegen City: vuile kl***tzakken!

On: 33 jaar is in mijn opinie veel te jong om een club als Schalke 04 te coachen. Zoiets pakt zelden goed uit, het lijkt wel een rare geworden. Verbaast me overigens dat ze zo laag staan in de Bundesliga. Hopelijk wordt dit geen Hamburg verhaal komende jaren.

Toch wel jammer dat deze trainer ontslagen is. Heeft vorig jaar een wonder verricht door met Schalke 2de te worden en überhaupt de groepsfase te overleven. Dat je dan een pak slaag krijgt van City, tja dat gebeuren wel meer ploegen. Maar Schalke is ook een club die zo ontzettend geleid wordt. Heeft een van de beste jeugdopleidingen van Duitsland, maar kan geen talenten aan zich binden. Hebben onderhand elk seizoen een andere trainer en er is gewoon geen beleid te bekennen. Dat ze nu te laag staan in de Buli klopt, maar geef dan de trainer de tijd om een nieuw team te bouwen. Nu weer zo'n paniek ontslag en volgend jaar doet de volgende trainer het net zo goed/slecht, omdat die ook met een matige selectie moet werken.

Leuk dat Stevens terug is maar het zal weinig uitrichten vrees ik. Al zet je een toptrainer als Guardiola, Mourinho, Van Gaal of weet ik wie voor de groep, feit blijft dat het een stel benedenmaatse voetballers zijn met wie geen enkele eer te behalen is. Lijfsbehoud is het credo maar zelfs dat zal one hell of a job worden.

Vergis ik me nu met een ander persoon of? Ik dacht Stevens geen club meer wilde trainen omdat zijn gezondheid het niet meer toe zou laten? Correct me if I'm wrong..

Ik had eigenlijk gehoopt dat Huub het niet zou doen, puur vanwege zijn hartproblemen. Deze situatie is daar zeker niet bevorderlijk voor. Nu hij er toch is, hoop ik dat hij het tactisch simpel houdt en op resultaat gaat spelen. Dat heeft hij al eerder met succes gedaan. Deze selectie moet beter kunnen dan het voetbal dat ze nu laten zien. In de zomer hoop ik dan op een trainer als Marco Rose van RB Salzburg.

15 maart 2019 om 14:07

Ben ik met je eens. Het is een fantastische kerel en heeft grootste dingen gedaan voor Schalke, maar ik ben toch wel wat angstig voor zijn gezondheid.
Ik hoop dat Schalke 'gewoon' behouden blijft voor de Bundesliga een dat het resterende seizoen achter de schermen gezocht wordt naar een goede trainer. Volgens mij kan de selectie ook wel een kleine opfrisbeurt gebruiken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren