Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Huntelaar verwacht 'Kohlenpott-derby' te kunnen spelen

Laatste update:
/

Real Madrid heeft net als vorig jaar de uitwedstrijd tegen Schalke 04 in de achtste finales van de Champions League gewonnen. Toen walste de ploeg van Carlo Ancelotti met 1-6 over de Duitsers heen, woensdag nam de Koninklijke genoegen met een 0-2 overwinning. Het team van Roberto Di Matteo kwam niet verder dan een inzet van Felix Platte op de lat. Di Matteo weet dat een stunt in het Santiago Bernabéu een bijzonder lastige missie zal zijn.

“Kwaliteit heeft voor het klassenverschil gezorgd”, vertelde Di Matteo na afloop. “Real Madrid heeft wellicht drie kansen gehad en daaruit tweemaal gescoord. Een doorslaggevend moment was de inzet van Platte op de lat. Als dat de 1-1 was geweest, had de wedstrijd heel anders kunnen eindigen. Maar iedereen heeft kunnen zien dat Real Madrid alle posities goed bezet heeft.”

/

Timon Wellenreuther, 19 jaar en 77 dagen, is na woensdagavond de op vijf na jongste doelman ooit in de historie van de Champions League. “Een mooi moment om te debuteren, maar ik had liever de nul gehouden”, erkende de sluitpost. “We hebben goed gespeeld en een goede indruk achtergelaten”, benadrukte Clemens Tönnies, voorzitter van de Raad van Toezicht. “Dit is goede reclame geweest, daar nemen we genoegen mee. Helaas zullen we met lege zakken naar Madrid afreizen.”

Klaas-Jan Huntelaar heeft een ernstige kneuzing opgelopen, zo meldde Schalke 04 woensdagavond via de officiële kanalen. De aanvaller raakte geblesseerd aan zijn rechteronderbeen en even werd er gevreesd voor een breuk. Huntelaar was bij het laatste fluitsignaal echter weer in het stadion, nadat hij een bezoek had gebracht aan het ziekenhuis. Het is nog onduidelijk hoe lang Huntelaar uit de roulatie is.

Update 19 februari 13.09 uur - Huntelaar verwacht 'Kohlenpott-derby' te kunnen spelen
Klaas-Jan Huntelaar viel woensdagavond geblesseerd uit tegen Real Madrid, maar gaat ervan uit dat hij snel weer in actie kan komen voor Schalke 04. "De komende dagen moeten we even kijken hoe het gaat, maar het is gelukkig niets ernstigs. Ik ben wel positief gestemd", zegt de aanvaller tegen Voetbal International. Schalke speelt zaterdag in de Bundesliga tegen Werder Bremen, maar die wedstrijd moet Huntelaar sowieso nog missen, vanwege een schorsing. Volgende week wacht de 'Kohlenpott-derby' tegen Borussia Dortmund en Huntelaar verwacht dan weer in actie te kunnen komen.

Denk jij dat Schalke 04 ook in Madrid gaat verliezen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ze zeiden net nog dat hij zijn kuit gebroken had. Goed nieuws dit voor Schalke en Huntelaar !

Is het niet tijd voor Ronaldo om zich te gaan gedragen naar zijn leeftijd en status?

18 februari 2015 om 23:47

Dat gedrag heeft hem geleid tot waar ie nu is. Ik zeg houden zo! Hij mag gewoon zichzelf zijn. Staat het je niet aan. Zet de tv uit.

18 februari 2015 om 23:57

Eigenlijk ben ik het volkomen met je eens. Niet omdat ik pro-messi of anti-ronaldo ben, maar omdat ik het zo zonde vind voor hem. Mensen krijgen een hekel aan hem door zijn overdreven gedrag, terwijl hij een heerlijke voetballer is. Hij heeft schitterende acties, mooie goals, belangrijke acties en noem het zo maar op. Maar altijd de grote man spelen als hij een tikkie krijgt, of overdreven groot doen tijdens het juichen zorgens juist voor archwaan. Zonde! Spelers als Giggs, Scholes, Messi, Zidane, Kaka, etc hadden toch ook nooit dat soort acties nodig. Neymar is ook zo'n spelertje die daarvoor moet oppassen. Geweldige voetballer, maar gaat langzaam soms wat argwaan wekken door stom gedrag...

19 februari 2015 om 00:07

Precies. Wat al die spelers met zich mee hebben is dat ze spelen voor het publiek. Daarom houdt iedereen van ze. Ronaldo speelt alleen voor zichzelf lijkt het. De kritiek die Bale en Benzema van hem krijgen als ze een bal niet afspelen bij 3-0 voor..

19 februari 2015 om 10:52

Dat kan je tegenwoordig gewoon over alle voetballers zeggen!
Want dat gaan liggen als je al een grasprietje voelt wordt met de jaren erger.

19 februari 2015 om 12:08

Is echt verschrikkelijk... Dat vallen hele tijd, dat vragen om een gele kaart. ik ga op me werk toch ook niet naar me baas toe om te zeggen dat me collega 10 min te laat is en dat hij hem nu een officiële waarschuwing moet geven...

19 februari 2015 om 13:17

Zie jij een teamgenoot van Real Ronaldo een gele kaart aansmeren? Lekkere vergelijking ook...

Vond de keeper van Schalke heerlijk spelen. Durfde van zijn lijn af te komen, maar ook op de lijn is het nu al een topdoelman. Straalt best veel rust uit en doet niet veel gekke dingen van wat ik vanavond gezien heb. Benieuwd of in Gelsinkirchen weer een nieuwe Neuer opgeleid kan worden.

19 februari 2015 om 07:45

Bij de goal van Ronaldo zag die keeper er toch niet heel best uit. Maar voor de rest heeft hij een goede wedstrijd gekeept.

19 februari 2015 om 08:10

Ja maar wat verwacht je van een 19 jarig mannetje die 3e keeper is? Ik vond dat hij het enorm goed heeft gedaan en hij heeft er in mij ook gelijk een fan bij. Ben het verder wel met je eens hoor dat hij er niet goed uitzag bij die goal maar dat maakte hij met het pakken van die vrije trap toch meer dan goed !

19 februari 2015 om 12:16

Inderdaad Cfcrotterdam
Hij viel mij ook in zeer positieve zin op. Sterker nog ik vond hem de beste aan de kant van Schalke.
Ik zie schalke eigenlijk nauwelijks spelen dit seizoen en weet eigenlijk niet of deze keeper vaak speelt?
Maar ik vond hem gister echt prima ogen..en volwassen..ondanks de 2 tegengoals.
Ze zullen (in de toekomst) vast veel aan hem hebben daar in Schalke.

On: Echt heel vervelend voor Huntelaar.
Benieuwd hoelang hij hierdoor buitenspel staat.

Wanneer de 1-1 was gevallen was Real ook anders gaan spelen. Real leek het wel welletjes te vinden. Maakte geen enkel moment de indruk er geforceerd een hoge overwinning uit te willen halen. Mooi naar Zondag uit kijken en daar weer een goede resultaat neerzetten.

Huntelaar een 6,4??? Heeft letterli8jk in een half uur tijd 1 bal geraakt en alle duels verloren...

haha wat een niveau hier joh

19 februari 2015 om 13:34

Klagen over het niveau terwijl je de cijfers serieus neemt... Oh ironie.

19 februari 2015 om 13:51

laat ik de cijfers nou juist niet serieus nemen

Iets ironie noemen zonder de definitie van ironie te kennen, dat is pas ironie

19 februari 2015 om 13:55

Nee die neem je niet serieus, daarom reageer je erop. Good one.

5 op na jongste keeper in de Champions L. is het dan nog de moeite waard om te melden?

Huntelaar speelde als een draak, misschien is het beter zonder hem te starten. Vind hem niet in vorm laatste weken.

19 februari 2015 om 14:16

Huntelaar speelde als een draak???? Hij speelde wel erg kort om dat te concluderen....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren