Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Henry toch niet aan de slag bij Aston Villa na clubstatement

Laatste update:

Thierry Henry gaat aan de slag als manager van Aston Villa. De Daily Star pakt dinsdag uit met het bericht dat de voormalig aanvaller een mondeling akkoord heeft bereikt met de club uit Birmingham.

De veertigjarige Henry gaat daarmee voor het eerst op eigen benen staan als trainer. Hij was de rechterhand van Roberto Martínez bij de nationale ploeg van België en kondigde vorige week maandag aan dat hij zou stoppen met zijn televisiewerk voor Sky Sports om zich volledig te kunnen richten op zijn carrière als coach.

“Ik heb enkele enorm waardevolle trainerservaringen opgedaan in het voetbal. Die ervaringen hebben mij alleen maar meer toegewijd gemaakt om mijn ambitie te verwezenlijken om voetbaltrainer te worden. Daarom heb ik besloten dat ik Sky Sports moet verlaten zodat ik meer tijd krijg om mij op het veld en op mijn nieuwe avontuur te concentreren.”

Henry lijkt nu dus aan de slag te gaan bij Aston Villa in de Championship. De Fransman heeft de voorbije dagen succesvol onderhandeld met de aandeelhouders Nassef Sawiris en Wes Edens en wil alleen nog meer duidelijkheid krijgen over het transferbudget en de salariëring. Momenteel worden the Villans nog gecoacht door Steve Bruce.

Update 25 juli 19.53 uur – Henry toch niet aan de slag bij Aston Villa na clubstatement
Thierry Henry gaat toch niet aan de slag als manager van Aston Villa. De club laat woensdag middels een statement weten dat Steve Bruce aanblijft. De club uit de Championship meldt dat Bruce na een vergadering het volledige vertrouwen krijgt van de clubleiding. De 57-jarige manager leidde Aston Villa vorig seizoen naar de finale van de play-offs, waarin Fulham te sterk bleef en promoveerde naar de Premier League.

Een geschikte club voor Thierry Henry?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben benieuwd, had mooi geweest als hij de assistent van Wenger had geweest een jaar of twee bij Arsenal.

24 juli 2018 om 09:40

Ik kreeg het laatste decennium toch het idee dat het gedachtegoed van Wenger ingehaald was door de tijd. Wat dat betreft goed dat Henry buiten de Arsenal-deur heeft kunnen kijken en van de nieuwste generatie zaken heeft meegepakt. De manier waarop hij altijd vol lof over de aanpak van Guardiola spreekt (zelf ervaren natuurlijk als speler) maakt me erg nieuwsgierig naar zijn eigen aanpak.
Mooi dat zo'n icoon bij een mooie traditieclub aan de slag gaat.

Tof, ben benieuwd hoe deze legende het gaat doen! Wellicht kan hij net als Stam (bij Reading) wat moois neerzetten en Villa naar de finale van de play-offs loodsen. Als ze bijvoorbeeld Grealish weten te behouden en nog een aantal plekken versterken moet dat best lukken.

24 juli 2018 om 10:08

Als ze Grealish niet verkopen dan hebben ze een groot financieel probleem

24 juli 2018 om 15:12

Mwa, ze zijn al gered door een aantal investeerders, he. Grealish hoeft niet per se verkocht te worden, maar geld is wel welkom daar.

Mooie eerste stap, alhoewel ik hem het liefst bij Arsenal had gezien als Wenger zijn assistent of nu als Emery zijn assistent. Toch hoop ik dat hij Aston Villa kan helpen naar een hoger niveau en over een paar jaar Emery kan overnemen.

Wel een interessante club voor Henry om je loopbaan mee te beginnen. Ik heb zo'n voorgevoel dat deze jongen een goede trainer gaat worden. De tijd zal het uitwijzen. Lijkt me wel geweldig om zo'n icoon als trainer te hebben.

Lekker meegelifd op het talent van de Belgische ploeg en hiervandaan zijn trainer's loopbaan gelanceerd. Verstandig en minimaal risico. Benieuwd hoe hij het gaat doen met minder materiaal en echt zeggenschap.

Leuk dat hij trainer wordt, maar de manier waarop is niet heel chique. De trainer is niet eens ontslagen, maar hij onderhandelt al wel met Villa.

Gewaagde stap, een club met hoge verwachtingen die in financieel zwaar weer zit. Bovendien gelden er in Championship ook andere wetten dan het voetbal waar Henry aan gewend is het gros van zijn carriere.

Ik had hem nog liever een tijdje bij België zien blijven om daarna een voor mijn gevoel meer logische stap te zetten naar een club waar ook echt wat meer mogelijkheden zijn. 40 is voor een trainer nog hartstikke jong, dus geen reden om zaken te overhaasten. Mocht zo'n eerste avontuur mislukken is dat toch direct al een smetje op je carriere als beginnend trainer.

24 juli 2018 om 09:59

Erg gewaagd inderdaad. Aston Villa moest vorig seizoen eigenlijk promoveren om niet in financieel gevaar te komen en ondertussen zijn er miljardairs aan te pas gekomen om ze te redden. En de concurrentie is er zeker niet mals. Ben heel benieuwd naar hoe hij het gaat doen, dat wel.

Leuk dat Henry als manager aan de slag gaat. De uitdaging is echter om Villa naar de Premier League te brengen. Als hij het niet haalt dan faalt hij. Als hij het wel realiseert dan is dat naar verwachting. Hoe kan Henry hier excellereren?

Het begin van een nieuw tijdperk. Ik wens TiTi het allerbeste en veel succes als manager. En hopelijk op 1 dag ook als manager van Arsenal.

Steve Bruce is gewoon nog trainer en aangezien het de Daily Star is kunnen we dit als een "waar-rook-is-vuur" verhaal.
De huidige situatie bij Villa is dat de club waarschijnlijk wordt gekocht door Egyptisch consortium.
Op dit moment is Villa bijna bankroet en aangezien Bruce niet goedkoop is zullen de nieuwe eigenaren als alles bevestigd is waarschijnlijk Henry aanstellen.
Als Henry slim is stapt hij niet in bij Villa het afbraak risico is gewoon te hoog. Daarnaast is de Championship een verdoemd moeilijke competitie om te promoveren en degradaties zijn ook vrij normaal. Kijk maar Sunderland, Man City jaren geleden, Wigan, Sheffield Wednesday zijn ook allemaal snel afgeleden na degradatie naar de Championship

Goede beslissing. Bruce is een ervaren manager die al een paar keer met een club is gepromoveerd uit de Championship. Was afgelopen seizoen ook bijna gelukt met Villa. Hij ligt ook goed in de groep en zijn ze goed begonnen aan de voorbereidingen voor komend seizoen. Met Henry neem je dan toch een risico.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren