Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Gesprek tussen Nalbantoglu en De Graafschap levert niets op

Laatste update:

Muslu Nalbantoglu zal de zomer moeten benutten om een nieuwe werkgever te vinden. De 28-jarige verdediger heeft te horen gekregen dat de clubleiding van De Graafschap hem waarschijnlijk geen nieuw contract aanbiedt. Dat is extra zuur voor Nalbantoglu, die in november zwaar geblesseerd raakte en sindsdien nauwelijks kansen meer heeft gekregen van Richard Roelofsen.

Tot aan zijn blessure was de geboren Amersfoorter een vaste waarde in het elftal van de Superboeren en droeg hij zelfs de aanvoerdersband. “Via mijn zaakwaarnemer heb ik gehoord dat de kans heel klein is dat ze met me verder willen”, vertelt Nalbantoglu in de Gelderlander. “Maar dat hadden ze me ook wel drie weken eerder kunnen vertellen.”

Nalbantoglu startte zijn profcarrière in 2004 bij NEC, waarvoor hij vier seizoenen lang de clubkleuren verdedigde. In de zomer van 2008 toog hij naar Kayserispor, maar dat bleek geen onverdeeld succes. Zonder ook maar een wedstrijd te spelen keerde hij enkele maanden later terug in Nederland, bij De Graafschap. Voor die club speelde hij tot in totaal 76 competitieduels.

Update 19 mei 12:15 uur - Gesprek tussen Muslu en De Graafschap levert niets op
De wegen van Muslu Nalbantoglu en De Graafschap scheiden definitief. Het contract van de verdediger wordt niet verlengd. "We hebben van de week nog een gesprek gehad, maar het is definitief klaar", vertelt Nalbantoglu aan Omroep Gelderland. "Maar dat zag ik al aankomen. Ik wil nog heel graag voetballen, liefst in de eredivisie. Het vuurtje brandt nog ondanks deze vervelende periode."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Belachelijk.. Meer heb ik hier niet over te zeggen..

12 mei 2012 om 19:04

Inderdaad, eerst captain zijn en vervolgens eind van de competitie te horen krijgen dat je contract niet verlengd wordt. Zelfs nu je waarschijnlijk niet degradeert.
Beetje jammer hoe er gehandeld wordt.

12 mei 2012 om 19:17

Misschien omdat hij erg blessure gevoelig is? Dat is de enige reden die ik kan bedenken. Toch denk ik dat hij als ervaren speler toch van grote waarde is tussen alle jongelingen. Ik snap de beslissing echt niet.

12 mei 2012 om 19:42

Hij had een periode wat blessures, maar daarvoor was hij altijd een vaste kracht en zelfs nog aanvoerder. Hij is momenteel gewoon fit.

19 mei 2012 om 12:33

Hoe bedoel je, niet degradeert?

Slechte zaak voor de graafschap denk ik.. Weet niet of er wat voor gevallen is ofzo of dat die nooit meer op niveau kan maar vond dit toch altijd wel een van de sterkhouders bij de graafschap! Iemand vanuit de graafschap die mij hier over meer kan vertellen?

Man man man, het beleid van de Graafschap laat zich weer eens van haar s;echtste kant zien. De beste verdediger van de Graafschap, weliswaar momenteel niet in goede doen. Misschien is het dan ook maar beter om te degraderen, want met Evers, Van der Pavert en Jansen valt er niet veel te halen. Evers als meest ervaring verdediger...

Kom op zeg! Dit is gewoon een van de beste verdedigers die de Graafschap heeft!

Huhhh? wat is hier dan weer 't idee achter???? Hier begrijp ik niks van, een van de betere + ervaren verdedigers van de graafschap (overigens niet heel moeilijk) maar dan ga ik er maar van uit dat ze bezig zijn achter de schermen met een rechtsback uit de Jup. leage die minder op 't kostenplaatje drukt!!?

Goede verdediger is dit toch wel!

Kan makkelijk mee bij Heracles als opvolger van Tim Breukers, het is een aanvallende back dus het speltype zit al in hem.

Hopelijk halen ze hem.

Ze zijn de weg echt helemaal kwijt bij De Graafschap. Natuurlijk heeft Nalbantoglu al eens beter gespeeld dan dit seizoen, maar hij past hier prima en heeft 100% inzet. Hij kwakkelt wat met blessures, maar is sowieso niet slechter dan wat er nu allemaal rondloopt. Nee, dit bewijst maar weer dat het onderhand FC Knudde begint te worden. Niet meer te geloven.

Volgens mij zijn ze bij De Graafschap sinds dit seizoen de weg kwijt aan het raken, de ene twijfelachtige beslissing na de ander wordt genomen.
Het aantrekken van Roelofsen was daarbij voor mij het beste voorbeeld, al komt dit ook aardig in de buurt.
Ten eerste als zo'n jongen met een aflopend contract rondloopt ben je verplicht dat voor eind April? kenbaar te maken, en daarnaast is het gewoon niet netjes van de club er zo lang mee te wachten. Deze man moet ook aan zijn carriere denken en een vervolgstap verzinnen, alleen daarom al vind ik het respectloos naar de speler toe!

Daarnaast is dit voetballend veruit de beste verdediger die er rondloopt bij De Graafschap, maar nu zal er voor een mega salaris wel weer en onbekende oostblokker komen die ze op een videoband 4x hebben zien hooghouden.

Jammer, het gezichtsverlies voor De Graafschap wordt er zo niet minder op dit seizoen!

12 mei 2012 om 19:23

Leuk stukje, er klopt echter een paar dingen niet aan. Roelofsen is nooit aangetrokken door De Graafschap; hij was al assistent-trainer en had dus al een contract.

Daarbij is elke club verplicht om voor eind april een ontslagbrief te sturen. Na het sturen van deze ontslagbrief kan natuurlijk altijd nog een contract worden aangeboden. De Graafschap heeft veel spelers geen contractverlenging aangeboden voor 1 mei, omdat nog niet zeker is in welke divisie ze volgend jaar spelen.

Ik vind het echter inderdaad respectloos naar de speler toe, zeker gezien de nacompetitie nog niet gespeeld is en het dus nog onduidelijk is in welke divisie ze volgend jaar spelen.

Met de beslissing ben ik het ook niet eens; zowel in de eredivisie als in de jupiler league zal Muslu een belangrijke speler zijn.

12 mei 2012 om 19:41

Ik bedoelde inderdaad dat Roelofsen het heeft overgenomen, bedankt voor de verbetering.

Uit de tekst hierboven maak ik op dat De Graafschap géén ontslagbrief heeft gestuurd naar deze speler, maar hem gewoon 2 weken te laat meldt dat hij niet in aanmerking komt voor contractverlenging.
Een lakse en arrogante houding, jammer want dat past helemaal niet bij die club.

Nalbantoglu is naar mijn mening de beste verdediger die ze hebben, hij is sowieso al jaren een zeer belangrijke speler voor De Graafschap en vind hem ook erg goed bij de club passen.
Ik kan me ook niet voorstellen dat het een grootverdiener is bij De Graafschap en het een financiële reden heeft zijn contract niet open te breken.
Wat de beslissing voor mij nog onbegrijpelijker maakt, met de rest van de verdediging heb je namelijk he-le-maal niks te zoeken in de Eredivisie!

14 mei 2012 om 16:57

Jawel ze hebben wel een ontslagbrief gestuurd. Anders was het contract nu automatisch verlengd. Daarna hebben ze per speler aangegeven of ze met hun verder wilden en besprekingen wilde voeren voor contractverlenging of dat ze daarwerkelijk weg moeten.( na het sturen van de ontslagbrieven werd meteen gemeld dat de spelers daar nog geen conclusies aan moesten verbinden) Pas afgelopen week hebben ze Muslu ( of nog niet eens Muslu) min of meer geinformeerd dat het zeer waarschijnlijk over is. Muslu was onze aanvoerder, Had het einde van de competitie gewoon moeten spelen. Onze backs waren onze zwakke punten net als het gebrek aan ervaring. Muslu in de basis dus. Roelofsen scheen een soort persoonlijke vete met Muslu te hebben waardoor hij dus niet meer speelde. Dit is gewoon erg jammer.

Muslu bedankt voor je tomeloze inzet de afgelopen jaren !

12 mei 2012 om 22:54

Nalbantoglu heeft ook gewoon een ontslagbrief gehad hoor, dus dat kan je De Graafschap niet verwijten.

Neemt niet weg dat dit een onbegrijpelijk beslissing is en dat ik steeds teleurgestelder ben in mijn club.

Haha dit is echt lachwekkend gewoon.

Nalbantoglu gaat altijd voorop in de strijd en is een absolute versterking voor De Graafschap. Onbegrijpelijk dat hij geen contractverlenging krijgt.

Het beleid slaat werkelijk nergens op!
De laatste tientallen jaren is dat al zo trouwens...
Ze roepen al tientallen jaren dat De Graafschap snel een stabiele middenmoter gaat worden, en wat is er van terecht gekomen? Helemaal niks.
De aankopen slaan nergens op, de trainers slaan nergens op, de paniek van het bestuur bij 1 nederlaag slaat nergens op en de reputatie is de laatste jaren ook achteruit gegaan.

Misschien moet er bij De Graafschap ook maar een soort van revolutie ontstaan. Het roer moet nu echt een keer helemaal om. Maak 1 iemand de baas en laat die rustig zijn gang gaan. Jammer dat Guus Hiddink nu in Rusland zit want hij was de perfecte man voor deze job.

Schandalig hoe de Graafschap omgaat met verreweg de beste verdediger en aanvoerder! Schande, schande dit is een speler die voorop in de strijd gaat. Muslu is dezelfde speler die 4 scoorde als back. Roelofsen opgerot, ik zeg revolutie.

Het beleid wordt slechter en slechter. 3e rangs buitenlanders voor €500.000 per jaar. Supporters die worden aangezien voor hooligans, Trainers aanstellen die niet weten of er lucht of zand in een bal zit.
En dan als klap op de vuurpijl een verdediger geen contractverlenging aanbieden die, mits weer fit, één van de betere spelers van de Graafschap is.
Had gehoopt met het verdwijnen van L. Looyen dat het goede pad weer was ingeslagen, maar helaas. Met dit beleid wordt De Graafschap niet de stabiele Eredivisie club die ze willen zijn.

Potverdomme,

Ik zit me elke week te verbazen om de opstelling van de graafschap betreft de achterhoede. Nu blijkt ook nog dat ze niet verder gaan met Muslu. Onbegrijpelijke beslissing.
Ik zie maar bar weinig lichtpuntjes voor de toekomst bij De Graafschap. Ik baal ervan.

Moes kom terug naar huis! Lekker weer in de Goffert ballen. Szelesi is beter in het centrum en Will draait nog niet een heel seizoen achter elkaar goed.

Onbegrijpelijk deze beslissing van De Graafschap .
Muslu is nog van heel veel waarde voor dit team , en diegene die dit seizoen op zijn plek hebben gespeeld hebben het niveau nimmer gehaald .
Waarschijnlijk zijn ze al bezig met een elftal op Jupiler niveau . Dit getuig van weinig visie op technisch niveau .
Muslu hopelijk vindt je een mooie club , die wel jou waarde op de juiste manier inschatten .

Domme beslissing weer van De Superboeren, De beste verdediger die ze hebben, En die doe je transfervrij weg, mischien zijn twee a drie jaartjes jupiler league wel beter voor de graafschap, kunnen ze is aan dat beleid gaan werken, en zich opwerken naar een stabiele erediviseclub, vanuit de jupiler

Hopelijk doen ze Evers niet weg, Dat vind ik wel een goeie verdediger voor het nivaeu Nec/vitesse/groningen

12 mei 2012 om 21:19

Bent u blind?

12 mei 2012 om 21:22

Nee, Evers vind ik echt een goeie verdediger, Klink mischien wat raar, Maar ik heb die vent echt wedstrijden zien spelen, Waarvan ik denk als je dat nivaeu vaker haalt,kan hij gewoon subtop eredivise aan. Hij zakt alleen nog te vaak door de ondergrens, maar dat is bij heel de graafschap

12 mei 2012 om 21:54

What have you been smoking?

De laatste keer dat Ties Evers een goede wedstrijd speelde is alweer een jaar geleden, sindsdien is het keer op keer dramatisch. Het doet pijn aan mijn ogen wanneer hij in de basis staat.

Klopt trouwens niet wat je zegt dat iedereen door de ondergrens zakt, Evers is vaak de zwakste schakel en zorgt daardoor voor een hoop onrust bij de rest van het team. Dat hij geselecteerd is voor jong oranje is onbegrijpelijk, en toont aan hoe weinig goede linksbacks er in Nederland worden opgeleid.

Nalbantoglu speelt de laatste maanden matig, maar is de seizoenen daarvoor de beste verdediger geweest. Daarom verdient hij meer krediet na zo'n blessure.
Waarschijnlijk zal er fel protest te horen tegen zijn vertrek komende wedstrijd.

19 mei 2012 om 15:42

Evers kan helemaal niet voetballen, geen inzicht, geen geweldige trap, loopt als een...... en kan geen bal vooruit spelen. Speelt hij naar achter (zoals altijd), is het billenknijpen.

Evers staat er door gebrek aan beter, dus slecht beleid!

Jammer dat ze zo met spelers omgaan die veel voor de club betekend hebben. Sowieso vraag ik me af of het niet verstandig is hem te behouden, zo sterk is de rest van de verdediging ook niet.

Evers kan de veters strikken van Muslu. Ongelooflijk hoe ze omgaan met deze speler. Visieloos, stuurloos een zinkend schip is het.

Warme club... Een club heeft het recht om het vertrouwen in een speler op te zeggen, maar Balbantoglu was voor zijn blessure aanvoerder van het ploegje. Misselijkmakend dat Roelofsen wederom de boodschapper moet zijn. De beperkte voetballer en fervent kaartenpakker profileert zich als het licht dat de club naar een hoger plan zal tillen. Omhooggevallen sul.

Dit meen je Niet!!!!!! Ik zit net 2min op internet, kijk op voetbalzone, en krijg het eerste *** bericht van mijn club al weer te zien!!! On-ge-lo-ve-li-jk. Meer heb ik er niet over te zeggen. Naubantoglu is gewoon 1van de beste spelers van de graafschap. Maar het bestuur haalt het in het hoofd om Naubantoglu maar weg te doen. Ik kan het bestuur echt niet meer volgen. Wat een drama! Wie moet dan op de plek van Naubantoglu komen? Oja, ik weet het al. Evers. Want hij speelt zó goed (sarcasme)
Dit beleid kan echt niet meer! Beter beginnen we Weer opnieuw. In de jupiler league ;

Schandalig, dit kunnen ze toch niet maken.
Muslu gaat altijd voorop in de strijd, was een prima aanvoerder en is beter dan elke andere verdediger bij de Graafschap, en dan laat je hem nu gaan...
Muslu is gewoon een absolute versterking voor ons en dan laat je hem gaan, in tegenstelling tot Rogier Meijer die contractverlenging krijgt omdat hij zo geweldig presteert.
Schandalig.

Onbegrijpelijk, dat heeft Moes ook niet verdiend.
En maar denken dat het technisch beleid onder Looijen zo gek was, dat is er ondertussen geen haar beter op geworden.

Jammer was toch een van de betere spelers!

Let op daar komt weer zo'n lamlul voor in de plaats ...
(ties hebben we daar maar die komt daar nog te kort)

Muslu bedankt !

De beste aanvoerder en rechtsback die afgelopen 10 jaar heeft gespeeld bij Dgs. Bedankt voor alles Muslu! Jij komt snel aan een club, wij zitten nog steeds opgescheept met dit bestuur.

Ties evers? Heb je hem wel eens zien sprinten? Die ren ik met 1 been nog voorbij!

Muslu bedankt voor de jaren met tomeloze inzet!!!

Jonge jonge ze zijn echt gek geworden daaro jezus zeg!!!
Rotte appels binnen de club houden elkaar de hand boven het hoofd.

Dit kan toch niet muslu moeten we behouden dit is de beste verdediger die we hebben man!
Echt ongelovelijk dat hij niet tegen den bosch speelde hij had woorden gehad met roelofsen net alsof hij een heilig boontje is die sukkel.

Slecht beleid dit hoor.
ik verleng mijn seizoencard wel omdat de club in mijn hart zit maar waar ze nu toch allemaal mee bezig zijn snap ik echt helemaal niks meer van.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren