Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Nog een jaar of vier in Italië en dan terug naar Nederland, terug naar NEC’

Laatste update:

NEC mag zich alvast verheugen op de terugkeer van Édgar Barreto. De 28-jarige middenvelder speelde tussen 2003 en 2007 al in Nijmegen en vertrok vervolgens naar Italië, maar heeft zich voorgenomen om ooit zijn rentree te maken in de Goffert. Barreto speelt momenteel voor Palermo.

/

De Paraguayaan, die met i Rosanero de zeventiende plaats bezet in de Serie A, wil op een dag weer in het shirt van de Nijmeegse Eredivisionist spelen. “Heel graag zelfs. Ik wil nog een jaar of vier in Italië spelen en dan wil ik terug naar Nederland. Terug naar NEC”, vertelt Barreto aan de Gelderlander. “Mijn vrouw en ik hebben een fantastische tijd gehad in Nijmegen. Ik kom er nog graag, als ik wat langer vrij heb.”

Bij NEC werkte de middenvelder met de trainers Johan Neeskens, Cees Lok en Mario Been, terwijl hij zich ook de ploeggenoten van weleer nog herinnert. “We hadden in die tijd een goed elftal. Romano Denneboom, Saïd Boutahar, Peter Wisgerhof, Jeffrey Leiwakabessy, Jonas Olsson, dat waren goede spelers. Met Saïd bel ik nog. En met Muslu Nalbantoglu. Het was destijds echt een heel leuke groep.”

Denk je dat Édgar Barreto over voier jaar weer bij NEC speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Moet je dat wel willen? Dan is die 31/32 jaar. En wilt die nog wel wat verdienen..
Ken hem niet kwa speler dus iemand die weet of die echt een toegevoegde waarde was en nog kan zijn?

31 oktober 2012 om 11:50

Zeer goede middenvelder die op dit moment bij menig (sub)topper niet zal misstaan....

31 oktober 2012 om 12:00

Maar ook op een leeftijd van 30+?

31 oktober 2012 om 12:07

31/32 is nog niet zo heel oud. En juist dan zou hij met zijn ervaring nuttig kunnen zijn. Maar ik vraag me af of dit gaat gebeuren. Spelers roepen wel vaker dat ze ergens terug willen komen maar in de praktijk gebeurt het zelden.

31 oktober 2012 om 12:17

Verschilt per speler vind ik. De ene kan nog heel lang mee en heeft veel waarde met zijn ervaring en de andere komt op zijn 30ste al te kort op het niveau waarop hij altijd heeft gespeeld.

31 oktober 2012 om 12:22

In principe heb je als Nec betreft met spelers van dit niveau weinig te willen uiteraard bepalen ze zelf of de deal niet doorgaat natuurlijk maar ik bedoel het als volgt : Het niveau wat Barreto nu heeft is veel te hoog voor Nec maar zoals je aangeef zal dat in de loop ter jaren nog wel wat terug lopen toch lijkt het me (want je weet nooit hoe het loop) een grote aanwinst voor Nec rodn die tijd als je dan ook nog voor een markt conforme salaris hem kan aantrekken moet je dat altijd doen. Uitzondering is natuurlijk als je talent van hoog niveau heb op die positie zou ik het afwijzen.

Ik zou het wel doen als Nec zijnde.

Mooie woorden van hem, nu nog maar zien dat hij deze belofte na komt. Het is altijd lastig om dit te roepen en het dan ook waar te maken. Vond hem in zijn tijd bij NEC wel altijd een waardevolle speler en bracht ook wat extra's in het team!

31 oktober 2012 om 13:17

De woorden waarmaken is in deze niet zo moeilijk. Hij wil terug...of hij terug komt is een heel ander verhaal.

Of hij terug komt is van vele zaken afhankelijk...het begint echter met de wil.

Voor NEC moet het toch erg mooi zijn dat hij hun nog niet vergeten is. Het levert bovendien goede reclame op.

Goeie speler was het toch wel bij Nec, geen idee hoe die het in Italie doet... Zou leuk zijn om hem weer terug te zien . Maar denk niet dat hij ooit nog terug komt naar Nijmegen als speler van Nec.

Echt een goede voetballer, vond het altijd jammer dat Feyenoord hem niet kocht. Zou leuk zijn als hij terug naar nederland komt

Goed nieuws als hij werkelijk terugkeert in de Goffert!

Ik was Barreto bijna vergeten! Een speler die over 4 jaar zeker nog van toegevoegde waarde is voor NEC en de Eredivisie. Een spelverdeler met een goede techniek!

barreto stond altijd in mijn coach van het jaar team. schoot er altijd wel wat in

Hij was in zijn periode bij NEC altijd één van de betere spelers. Mooie voetballer om naar te kijken. In Italie heeft hij zich zeker verder door ontwikkeld. Zou echt mooi zijn als hij terugkeert Nederland, maar of hij dan nog van waarde is blijft voorlopig de vraag. In 4 jaar kan er veel gebeuren

Barreto op 32e jarige leeftijd zou nog steeds een uitstekende speler zijn verwacht ik
een goede spelverdeler met een erg goede techniek en het zou natuurlijk ook mooi zijn voor alle nec supporters( waaronder ik)

Ik zie hem graag terugkeren

Super voetballer. Met een gouden trap! Met deze speler vindt NEC de weg naar de subtop wel!

31 oktober 2012 om 14:10

Zeker weten!!!

Barreto terug bij ons mooie NEC zou geweldig zijn! Veel serie A ervaring, een schitterende trap heeft ie! Trouwens ook een mooi elftal waarin hij toen speelde.

Olsson heeft het vorig seizoen ook goed gedaan in Engeland, dus als hij ook nog terug komt dan krijgen we een hoop ervaring uit de Europese topcompetities in ons elftal.

Hopelijk kan NEC hem dan voor een relatief laag bedrag of eventueel transfervrij halen, en dat hij dan ook niet al te zwaar op de salaris post drukt.
Ik hoop wel dat het niet net zoals met Vadocz gaat, want dan wordt het 3 x niks. Al schat ik Barreto wel wat hoger in dan Vadocz qua kwaliteit.

31 oktober 2012 om 17:19

Het is jammer dat we met Vadocz en Koolwaijk 2 dezelfde middenvelders hadden vorig seizoen. Want Vadicz is en blijft een topspeler van het niveau Barreto naar mijn mening. De vorige keer Had Vadocz Davids naast hem, die al het vuile werk deed. Als Palsson bijvoorbeeld vorig jaar bij NEC speelde, had Vadocz veel beter zijn spel kunnen spelen, in plaats van zelf te moeten opruimen (wat niet zijn sterkste punt was, waardoor hij slecht leek).

Kom maar snel terug naar Nijmegen, we hebben je nodig. Het was een hartstikke leuke tijd met hem!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren