Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Galatasaray rondt transfer van concurrent voor Sneijder af

Laatste update:

Wesley Sneijder krijgt er een concurrent bij Galatasaray bij. De landskampioen heeft volgens de Turkse media een akkoord bereikt met de 29-jarige Erman Kilic van Sivasspor. De linkspoot, die afgelopen seizoen vijf keer scoorde en liefst twaalf assists gaf, is transfervrij en hij poseerde al met officials van Cim Bom op een foto. Het ligt in de lijn der verwachting dat de clubs snel melding maken van de overstap van Erman.

De 1 meter 66 lange Erman moet de derde versterking worden van de club uit Europees Istanbul voor komend seizoen. Eerder verzekerde Aslan zich al van de komst van verdediger Aurélien Chedjou en aanvaller Emre Kilinc komt over van Boluspor. Galatasaray wilde eerst Alper Potuk vastleggen, maar de spelmaker van Eskisehirspor koos op het laatste moment nog voor een overgang naar Fenerbahçe. Hierdoor schakelde Galatasaray over op Erman, die eerder voor onder meer Istanbul Büyüksehir Belediyespor speelde.

Erman tekent bij Galatasaray waarschijnlijk een contract voor twee seizoenen met een optie op een derde jaar. Hij kwam bij Sivasspor tot 110 wedstrijden en 23 doelpunten. De Turken zijn niet van plan om stil te zitten in de transferperiode, want ook Nani is nog altijd volop in beeld bij Galatasaray. De Portugees van Manchester United zou in de Türk Telekom Arena 4,5 miljoen euro per jaar kunnen gaan verdienen en Galatasaray hoopt die transfer ook snel af te kunnen ronden.

Update 5 juni 19:11 uur - Galatasaray rondt transfer concurrent Sneijer af
Galatasaray heeft Erman Kilic voor twee seizoenen vastgelegd met een optie op een derde jaar. De 29-jarige middenvelder komt transfervrij over van Sivasspor en gaat bij Cim Bom 385.000 euro per jaar verdienen. Per gespeelde wedstrijd ontvangt de linkspoot ook nog eens een bonus van 8.000 euro. Dat maakt de landskampioen via de officiële kanalen bekend. Erman is na Aurélien Chedjou en Emre Kilinc de derde versterking van Galatasaray voor het komende seizoen.

Denk jij dat Galatasaray plezier zal hebben van Erman Kilic?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Reacties

Slechte transfer van Gala, ze kunnen en moeten betere spelers halen.

5 juni 2013 om 14:35

Waarom praten mensen zoals jij toch altijd onzin terwijl je hem niet volgt?

Erman Kilic is een overduidelijke breedte-versterking die de plek van Umut Bulut als wisselspeler moet innemen, aangezien het huur-contract van Umut Bulut afliep en zijn optie tot koop-clausule van 3,2 miljoen euro inderdaad te veel was.

Bovendien is Erman een Turk en dat is mooi meegenomen aangezien we in Turkije die belachelijke buitenlanders-regel hebben waardoor de marktwaarde van Turkse spelers wordt vermenigvuldigd met 6.

5 juni 2013 om 14:39

Vervanger van Umut? Speelt hij ook in de spits dan?

5 juni 2013 om 14:41

Ja, hij heeft dit hele seizoen in de spits gespeeld bij Sivasspor naast Eneramo.

Dus hij speelt meer in de rol van Burak bij Galatasaray.

5 juni 2013 om 14:45

Ok, dat wist ik niet.
Hieronder lees ik dat je hem een shaduwspits vind, maar bij Galatasaray is dat eerder Drogba dan Burak

5 juni 2013 om 14:51

Nou, vooruit dan, daar heb je wel gelijk in, maar dat is ook puur en alleen om het feit dat Burak ballen aanneemt als een E-pupil.

5 juni 2013 om 18:27

Erman Kilic zal waarschijnlijke niet eens de bank halen bij Galatasaray, lekker 2 jaar cashen in de tribune. Komt zwaar te kort voor Galatasaray. Het is ook nooit een talent of een opvallende speler geweest, gewoon een standaard middenvelder met een goed afstandsschot.

Onbegrijpelijke transfer, echt geldverspilling!

5 juni 2013 om 18:58

@ Telegraaf

Met jou username is ook wel alles gezegd eigenlijk, ga nu maar weer met je actionman-pop spelen.

Edit:
Erman Kilic gaat 950.000 euro TL 20.000 TL per jaar verdienen bij Gala, wat neerkomt op ongeveer 384.000 euro 8.000 euro per jaar.

5 juni 2013 om 14:37

Weinig, of zelfs geen, naamsbekendheid wil niet zeggen dat een speler geen toegevoegde waarde lan hebben. Bovendien is dit waarschijnlijk een back up.

Erman Kilic is een goede speler, niet meer dan dat.
Ik zie Erman, Sneijder niet uit de basis spelen.
Bovendien is Erman ook al 31 jaar oud.

5 juni 2013 om 14:28

Hij wordt ook niet voor de basis gehaald, zou een beetje lomp zijn als je Sneijder daar al hebt he. Gewoon een goede wisselspeler die je ook moet hebben wil je 65 wedstrijden per jaar spelen.

5 juni 2013 om 14:32

@belhanda8: 65 wedstrijden? 34 in de competitie, 6 in de CL, 1 Supercup en nog wat wedstrijden in de nationale beker. Aan 65 wedstrijden kom je nooit. 55 is al veel.

5 juni 2013 om 14:36

Fener had dit seizoen 65 wedstrijden kunnen spelen en we hebben er 64 gespeeld, allemaal officiele wedstrijden.

Onze beker is raar , daar speel je al 13 wedstrijden ( dan ben je wel finalist )

5 juni 2013 om 15:15

Wauw, excuus. Dat wist ik niet dat jullie zoveel bekerwedstrijden spelen.

5 juni 2013 om 15:44

Haha geen probleem ! Ja rare regeling joh.

We hebben 1 wedstrijd niet kunnen spelen en dat was de finale wedstrijd tegen Chelsea in de EL

Dirkie heeft trouwens met zijn 32 jaar wel mooi 60 officiele wedstrijden erop zitten waarvan 56-57 volle 90 minuten ! Knap he

6 juni 2013 om 09:10

6 in de CL? we gaan gewoon de finale halen hoor

5 juni 2013 om 14:31

In de tekst staat dat hij 29 is..?

5 juni 2013 om 14:48

Hahaha 31 ???

De landskampioen heeft volgens de Turkse media een akkoord bereikt met de 29-jarige Erman Kilic van Sivasspor.

Ooo ik zie t al je staat voor Fb

5 juni 2013 om 15:10

Zal wel backup zijn dan, Sneijder is (nog) niet top fit, en als je hem wissel wilt zetten dan word hij juist niet meer fit, Kan hij beter naar Chelsea gaan,maar gun het de Turken en Sneijder zeker daar, mooie club voor hem Galatasaray, hij is nog pas 28 en kan zeker 3/4 jaar mee aan de top

1.66. sneijder zal in de wolken zijn met deze concurrent. kunnen ze hem in ieder geval niet meer kabouter noemen.

5 juni 2013 om 17:10

kijk dit vind ik nou een leuke opmerking van een Nederlander niet afkrakend maar toch vol humor ik kan er toch hard om lachen

Tja nadat wij Alper hebben gehaald is er nog weinig (goede) Turkse spelers over in Turkije die je kan aantrekken. Erman is een goede speler en heeft mooie dingen laten zien bij Sivas, heeft een geweldige linker en hij is meer gehaald voor de breedte die natuurlijk ook wel sterk moet zijn.

Waarom heeft Sivas zijn contract niet verlengd eigenlijk ? Hij was daar de maestro van het elftal..

Goede versterking voor Gala en gefeliciteerd gala supporters !

Erman komt niet over van Boluspor maar van sivasspor

Zeer nuttige versterking in de breedte en overduidelijk de vervanger van Umut Bulut in mijn ogen, wiens huur-contract afliep en zijn afkoopsom van 3,2 miljoen euro inderdaad te veel was.

Bovendien komt Erman transfervrij over van Sivasspor aangezien zijn contract afloopt.

Zo kan Erman zijn wedstrijden in de Stsl meepikken wanneer Burak en-/of Drogba met lichte blessures kampen.

5 juni 2013 om 14:35

Want Burak en Drogba spelen amc ?

5 juni 2013 om 14:37

Erman Kilic speelt geen aanvallende middenvelder maar schaduw-spits, dus meer in de rol van Burak.

Misschien moet jij minder naar transfermarkt.com kijken en meer naar de speler zelf om te oordelen wat voor speler Erman is, want je kraamt weer eens onzin uit.

5 juni 2013 om 14:39

Ik zit letterlijk nooit op dat site wat je opnoemt, ik weet alleen dat het een duitse site is meer niet.

Ik dacht dat hij AMC speelde bij Sivas.

Relax gozer

5 juni 2013 om 14:43

Sorry, maar ik kan er totaal niet tegen dat mensen niet verder kijken dan hun neus lang is, aangezien Erman overduidelijk de plaatsvervanger van Umut Bulut is.

Ze verwachten allemaal dat Gala alleen maar spelers van het kaliber Drogba aantrekt maar dat is financieel en realistisch gezien onmogelijk, aangezien je ook spelers nodig hebt die bereid zijn op de bank plaats te nemen.

5 juni 2013 om 14:47

Dat weet ik ook, ik zei ook dat het een goede breedte versterking was

Je kleurgenoot hier beneden stelt mij in het gelijk, ik dacht al dat hij AMC speelde en dat is dus ook zo.

5 juni 2013 om 14:49

Plaatsvervanger van Umut? Erman is aanvallend middenvelder. Soms zelfs verdedigend middenvelder, afhankelijk van de score. Ik heb genoeg wedstrijden van Sivas gezien om in ieder geval zeker te weten dat hij geen schaduwspits is. Umut is een pure spits, dus 'vervanger' kan sowieso niet.

5 juni 2013 om 14:49

Zoals ik ook al tegen Bkorkmaz3 zei, Erman heeft dit hele seizoen in de spits naast Eneramo gevoetbald, aangezien de flanken bij Sivasspor dit seizoen bezet waren met aan de linkerflank Grosicki en aan de rechterflank Aatif.

5 juni 2013 om 15:07

Maar Sivas speelde net als Fener 4-2-3-1. Erman wisselde af tussen CVM en Cam. Volgens mij bedoel jij dus met 'schaduwspits' dat hij achter Eneramo stond, maar Eneramo was doorgaans de enige spits. Dus niet naast Eneramo, maar achter hem. Soms speelden Eneramo en Pedriel naast elkaar, en was Erman Cvm.

5 juni 2013 om 15:25

@ Mezara

Klopt, je hebt gelijk, hierbij mijn excuses.

5 juni 2013 om 14:42

Uamigo

Erman is een aanvallende middenvelder die ook op de flanken uit de voeten kan. Hij is geen (schaduw)spits, die site heeft het fout. Soms gebeuren zulke foutjes wel.

5 juni 2013 om 14:44

Hoe kan dat als Erman dit hele seizoen in de spits naast Eneramo heeft gevoetbald?

Nee, Erman is een (schaduw)spits, aangezien de flanken bij Sivasspor bezet zijn met aan de linkerflank Grosicki en aan de rechterflank Aatif.

5 juni 2013 om 15:03

Uamigo,

Iedereen kan een vergissing maken, maar ik heb hier gelijk.

Als Grosicki en Aatig buitenspelers zijn, Eneramo de spits is en -volgens jouw - Erman (schaduw)spits is. Speelt Sivasspor dan met twee middenvelders? Dat is toch niet logisch. Erman is een aanvallende middenvelder.

Het is geen schande om iets toe te geven.

5 juni 2013 om 15:22

Hmm, aangezien velen hier zeggen dat Erman als CAM speelt zal het denk ik dan ook wel zo zijn.

Volgens mij vergiste ik me in het feit dat Erman als CAM vaak doorschuift naar de spits-positie naast Eneramo, maar dat maakt van Erman nog geen spits.

Hierbij mijn excuses aan iedereen.

5 juni 2013 om 15:30

Excuses hoeven niet maat! Het is gewoon een kleine vergissing. Soms is het inderdaad verwarrend, want zulke spelers zoeken constant het 16 meter gebied op. Vooral in de wedstrijden dat Sivas domineert, schuift de aanvallende middenvelder door (omdat ze dat kunnen veroorloven tegen mindere tegenstanders).

Maar bijvoorbeeld tegen de top 3 zie je Erman vaak schieten vanuit de tweede lijn omdat hij na de actie meteen moet omschakelen. Zo balanceert hij het middenveld weer (dus meer in een verdedigende rol).

Als jij dan net de aanvallende wedstrijden van Sivas hebt gezien, kan je inderdaad zo een conclusie trekken.

Leuke wisselspeler, meer niet. Althans dat is wat ik verwacht.

Erman is eigenlijk een middenvelder en hij kan zowel links,rechts en centraal spelen op het middenveld.

Erman is een onnodig transfer. Hoefte totaal niet hij is wel goed bij kleinere teams maar bij gs kan hij het niet aan denk ik en vooral als je zo een goeie team hebt en nani transfer is afgerond speler en united hebben het ge acc als er geen andere club net het laatste momment tussen in gaat is de transfer groot kans afgerond

5 juni 2013 om 14:53

Nani naar Galatasaray, haha.
Tijdens Nederland - Portugal (ek2012) zei ik dat ik hem graag bij Galatasaray zou zien, natuurli werd ik voor gek verklaart, en nu hoor je geruchten over een transfer.
Er is behoorlijk wat verandert in nog geen 2 jaar tijd.

Erman is gehaald voor de breedte. Niks meer en niks minder. Vooral de laatste twee seizoenen is hij aardig bezig. Hij heeft een goede afstandschot en is redelijk goed in kleine ruimtes. Een rappe speler die het een en ander zou kunnen toevoegen tegen de kleintjes. Vooral met het oog op de 6 plus 5 regel,

Ik vind het een goede zet van het bestuur.

Turk052

Wil je je zelf doen geloven dat Erman 31 is, of heb je de tekst niet gelezen.....?

Het is al bevestigd. Beetje een paniekaankoop dit denk ik. Waarschijnlijk omdat Inler en Melo lastig worden. Was altijd wel onder de indruk van Erman, maar hij blijft een speler voor de subtop, niet de top. Ook al 29, dus weinig ruimte voor ontwikkeling.

5 juni 2013 om 14:51

Misschien groeit hij mee met de team, verassingen zijn er elke seizoen en dat kan zomaar Erman worden komend jaar.

5 juni 2013 om 15:06

Erman is geen paniekaankoop. Hij is een speler voor in de breedte. Zie hem als een Yekta. Als het nodig blijkt, zal hij spelen. Verder kan hij ons altijd verrassen.

Zie hem als de 13de of 14de speler.

Voor de plek van Melo zal er zeker een vervanger komen.

Het is een gearriveerde speler voor Turkse begrippen.

5 juni 2013 om 15:08

Beetje de Sezer Ozturk van Gs? Hoop dat hij geen Selcuk Sahin word..

5 juni 2013 om 15:17

Je kan hem wel vergelijken met Sezer. Beide spelers zijn getalenteerd en kunnen aardig een balletje trappen. Het ligt meer aan de benutting ervan:-). Erman heeft een goede afstandschot, is vrij snel en kan zeker goed mee tegen de kleintjes. Meer moet je niet verwachten van hem.

44 officiele wedstrijden

9 goals
14 assists

Dus dat is wel aardig.

Haha, als die de Selcuk Sahin moet worden, dan kan die liever wegblijven. Gs betaalt zijn loon wel.

5 juni 2013 om 15:10

wauw.. dat je Erman op de zelfde positie in vult als Inler of melo dat zegt ook al weer genoeg

5 juni 2013 om 17:30

Erman speelt Cam of Cvm... Ik vraag me af of jullie wedstrijden van Sivas hebben bekeken naast dat jullie je Wikipedia-kennis gebruiken.

5 juni 2013 om 20:45

wikipedia ? ...wikipedia??? Wikipedia ALS Bron Voor EEN ROL VAN EEN Speler?

Dus jij zegt dat M.topal dezelfde type speler is als Selcuk Inan of een Xavi het zelfde speelt zoals een Khedira?

Inler in mindere mate en Melo helemaal is een controllerende middenvelder die je simpel weg niet kunt vergelijken met een Spel makende middenvelder wat deze Erman qua type speler is.. Hij is eerder een aanvallend/opbouwende speler dan een controllerende vandaar dat ik je opmerking bekritiseer.

T zou net zo iets zijn als Salih die op de plek van Meireles gaat spelen.. zie ik ook niet als beste oplossing om positie in te vullen en daarbij de rol maar te veranderen. vandaar

Ja want Aatif speelt links en Grosicki rechts, Erman is een aanvallende middenvelder of je het nou wilt of niet.

toch heel duidelijk een versterking voor in de breedte snap niet dat er zoveel commentaar op is gegeven. maar goed

5 juni 2013 om 15:18

Hahah, ja he! Alsof gs hem als basisspeler lanceert.

Een transfer waar we niet teveel van moeten verwachten. Hij zal spelen wanneer het nodig is. Heeft leuke wedstrijden gespeeld bij Sivasspor. Hij zal geen concurrent zijn voor Sneijder, maar ik denk meer voor Altintop. Na deze transfer mag Aydin vertrekken voor een leuk prijsje.
Pluspunten zijn dat hij gratis overkomt, dus dat we geen transfersom hoeven te betalen en natuurlijk dat hij een Turk is. Heeft ook nog de nodige ervaring.

Kan iemand mij meer vertellen over die Emre Kilinc? Hij is nog erg jong dus hij kan groeien. Hoop alleen niet dat hij Mehmet Batdal twee wordt. Ik had gelezen dat het over een soms van 1 miljoen gaat. Het moet niet gekker worden met de Turkse (kleine) clubs.

5 juni 2013 om 15:52

He breuuur,

Ik snap dat nou ook niet. Het staat in de tekst dat Emre Kilinc getransfereerd is door Galatasaray, maar dat is niet zo. Hij is nog speler van Boluspor. We zullen het wel zien. Ik ken hem niet.

5 juni 2013 om 15:59

Broo,

AMK zegt dat de transfer rond is. Je kan tegenwoordig niet zeggen van: ''hij zal wel talent hebben anders zou hij geen miljoen kosten'', omdat tegenwoordig alle Turkse spelers minimaal een miljoen kosten. In de krant staat dat Imparator heel graag Emre wou hebben. Hij kan veel leren van Drogba die wel als leraar zou willen spelen. We zullen zien bruuur.

5 juni 2013 om 16:04

Gala gaat dat geld gewoon betalen, die zijn natuurlijk ook wakker geworden nadat ze niet bereid waren om anderhalf miljoen op te dokken voor Salih.

Clubs als Bolu, Buca, Altinordu ( de Sparta van Turkije ) hebben echt jonge getalenteerde Turkse spelers.. Je moet je niet verbazen als je meer van zulke spelers gaat horen komende tijd.

Jezus wat een slechte transfer is dit. Of hij nou goed is of niet, deze gozer is al 29 jaar oud. Waarom koopt Galatasaray alleen maar oudjes? In de basiselftal heb je nauwelijks een speler onder de 25 jaar. De gemiddelde leeftijd van de selectie is ook al 28,2 jaar. Dit schiet dus echt niet op. Binnen nu en 2 jaar moet je zowat de hele selectie veranderen.

Muslera - 26
Eboue - 30
Semih - 22
Zan - 31
Riera - 31
Melo - 29
Selcuk - 28
Hamit - 30
Sneijder - 28
Burak - 27
Drogba - 35

Dit is zo ongeveer de basiself. Niet te geloven dat we maar 1 speler onder de 25 jaar hebben en dat is Semih Kaya. De rest zit tegen de 30 aan. Galatasaray moet echt gaan verjongen want als ze zo doorgaan kunnen ze nog maar maximaal 2 jaar genieten en daarna is het afgelopen met de pret. Dan moet je de hele selectie vernieuwen en dat kost nog meer geld.

Zelfs de wissels zijn allemaal boven de 28

Sabri - 28
Balta - 30
Birinci - 27
Baytar - 29
Elmander - 32

5 juni 2013 om 16:22

Ik weet niet wat je uit je nek lult, maar spelers die rond de 28/29 jaar zitten, zijn op hun best in hun carriere. Dus ik kan stellen dat Selçuk, Sneijder, Burak, Eboué, Chedjou, Dany nog makkelijk op 100% kunnen presteren. Alleen Drogba is overdreven oud, maar goed. Dat compenseert hij door zijn ervaring.

5 juni 2013 om 19:40

Toch heeft hij wel wat gelijk. De meeste transfers hebben redelijk veel gekost en zullen alleen maar minder waard worden. Van investeren is er dus geen sprake aangezien ze waarschijnlijk niet meer beter zullen worden. Een korte termijn visie zou ik dit noemen.

5 juni 2013 om 23:11

@yalnizkurt,
Jij hebt dus duidelijk geen visie in het voetbal. Typisch korte termijn denken wat bijna elke Turkse club en turkse supporter denkt. Sorry maar dat spelers op hun 28e, 29e op hun top zijn dat is dus absoluut bullshit. Dat was in de jaren 90 en begin 2000 wel zo, maar tegenwoordig ligt de grens wel wat lager. Nu zijn de meesten rond 25, 26 op hun best. Kijk Messi, Ronaldo, Kaka, Ronaldinho, Iniesta, Villa, Eto'o, Sneijder

Al deze spelers waren rond hun 25, 26e op hun best. En zo kan ik de lijst nog wel wat langer maken.

Er zit dus een duidelijke verschil van 3 jaar in.

En je zegt dat ze makkelijk kunnen presteren? Naarmate ze ouder worden is de kans op blessures ook groter en vooral in Turkije waar de clubs graag fysiek voetbal spelen.

Zet eens voor de gein dit elftal van Galatasaray tegenover het elftal van bijv Borussia Dortmund of Bayer Leverkusen ofzo. Geloof me na 60 minuten zijn die van Galatasaray conditioneel helemaal stuk omdat leeftijd een rol speelt en het ligt ook aan niveau van trainen.

Zoals ik al aangaf, dit elftal kan nog max 2 a 3 jaar mee en daarna zullen ze dus hun hele selectie moeten vernieuwen wat dus enorm veel geld kost. Als je nu investeert in spelers van rond de 22 jaar, kun je er minimaal 5, 6 jaar mee doen.

Dit noemen ze lange termijn visie en helaas zal Galatasaray of een andere Turkse club dit nooit doen. Toch jammer aangezien ik zelf ook een Galatasaray supporter ben.

5 juni 2013 om 19:32

Leeftijd valt reuze mee, zolang het onder de 30 is kunnen ze vele jaren mee, ik snap niet waarom je Muslera noemt? Het is een fenomeen en keepers gaan meestal door tot hun 38ste... dat is nog (12!) Jaar voor Muslera!

5 juni 2013 om 19:46

Met ervaring kom je ver. In de kwartfinale van de Champions League bijvoorbeeld. Om vervolgens uitgeschakeld te worden door Real Madrid. En als je de Turkse topclubs al een tijdje volgt, dan weet je dat ze graag grote namen halen boven jonge talenten.

6 juni 2013 om 00:07

Hij is voor Galatasaray hé. Dus hij zal ze wel volgen. Hij zegt zelf ook 'dat we(!) maar'.

Maar even daarbuiten, oud? Oud is boven de 30 voor voetbaltermen, dus Kuijt was oud toen die naar Turkije ging, of Simão of Drogba. Maar tegenwoordig zijn dat juist de uitzonderingen die naar Turkije gaan.
Er worden wel ervaren spelers gehaald, als je dat bedoeld. Spelers van de categorie tussen de 24 en 29 jaar. Maar dat is niet oud.

Echte talenten, worden niet vaak gehaald, nee. Want goede buitenlandse talenten zien de competitie niet als hun doel en de jonge jongens niet als springplank. Enkel de Turkse talenten komen eens in de wijl. Maar dat is nog steeds niet oud.

Kortom het gebruik van de term oud is foutief en geeft een verkeerde indruk van de competitie. Ik hoop dat je daar voortaan vanaf ziet.

Galatasaray heeft vandaag 2 versterkingen gehaald (erman Kiliç die transfervrij overkomt van Sivasspor en de andere is Emre Kilinç van Boluspor. Daar betaalt de club €850.000 voor). Schijnt overigens een groot talent te zijn die Emre, de tijd zal het ons leren!

Ben ik één van de weinigen die blij is met deze transfer? Zo'n type speler hebben wij nodig, een box-to-box speler die overigens ook op de flanken uit de voeten kan en een goed schot heeft. Hij mag dan wel 29 jaar zijn, hij is ongeveer even oud als Wesley. Waarom praat niemand over zijn leeftijd en wel over die van Erman? Buiten dat, is het een Turk en zal hij niet drukken op de buitenlanderslimiet. Er gaan ook geruchten dat Necati terugkeert naar het oude nest en ook dat we Umut Bulut definitief willen overnemen.

Het zal wel handig zijn, gezien de competities waaraan we zullen deelnemen (süper Lig, Champions League en beker). Ik wil niet een soortgelijk scenario meemaken als afgelopen seizoen, het welbekende ''vrijdagssyndroom'' dus daarom zal dit een welkome versterking zijn.

5 juni 2013 om 16:25

Voor de mensen die Erman niet kennen; Bekijk de bijgevoegde video en veel plezier

5 juni 2013 om 16:35

He ouwe boef,

Das lang geleden!

Erman is oké. Hij heeft zo een transfer wel verdiend en zijn statistieken zijn netjes. Hij is dreigend en heeft een verwoestende schot. Ik vind hem goed voor in de breedte en verrassen kan hij altijd nog. Verder komt hij transfervrij over met een Turkse status en krijgt 2-jarig contract (nog een seizoen optioneel).

Ik zie alleen plusjes bij deze transfer.

Hoe is het met die Emre Kilinc dan? Ken je hem?

5 juni 2013 om 16:59

Hehe, jij bent de boef Ja man, ik kan niet zo vaak als vroeger online komen helaas.

Ik heb liever deze transfer dan ''overdreven extra'' miljoenen neer te tellen voor Alper. Alleen maar pluspuntjes zoals je zegt.

Die Emre Kilinç ken ik niet, maar nadat Galatasaray weigerde 1,5 miljoen neer te tellen voor Salih Uçan, denk ik toch dat ze voortaan slimmer gaan handelen en vaker achter talenten aangaan.

6 juni 2013 om 00:29

Umut komt als het goed is terug naar Trabzon. Zo melden alle media (vooral uit de mond van Umut zelf als we ze mogen geloven). Dus die kun je wegschrappen.

En Necati is in mijn ogen over zijn houdbaarheidsdatum. Die moet je niet terug willen.

Let maar op als geen 1 team er tussen in gaat tusse nani en gs is t groot kans klaar let ma op binne paar dage komt het in de media te staan

Over erman dat het gewoon afgerond was wist ik al een week eerder en is nu pas in media ben niet verbaasd want toen zei ik al hij hoeft niet te komen ia onnodig etc en nani komt ook over paar dagen in media ALS ER Geen Andere Club MET Betere BOD Komt!


Jaajaa Sneijder heeft het lengtevoordeel

Is deze speler gehaald voor de basis of echt voor de breedte, want ik kan me niet voorstellen dat Terim Sneijder eruit haalt voor deze man.

5 juni 2013 om 18:09

Breedte, sterker nog hij is niet eens een concurrent voor Sneijder, omdat Erman Kilic meer speelt op de flanken. Erman Kilic is gewoon gekomen omdat hij van Turkse afkomst is, de nodige ervaring heeft en Gala geen transfersom hoeft te betalen. Bovendien is hij snel en heeft een krachtig schot.

Ik weet niet maar erman is een links mid of buite speler en niet ver mid of een aanvallend mid-.-

5 juni 2013 om 18:10

Het leuke is, is dat Erman bijna overal op het middenveld kan spelen.

Behalve cvm heb hem daar nooit zien spelen en denk ook dat niks voor hem is

Ik heb niet veel wedstrijden van hem kunnen zien, maar mijn eerste indruk was dat hij best gretig was en een explosieve linker had.
Mijn persoonlijke mening is dat het een verstandige zet is van GS (tenslotte transfer vrij).

alleen maar mensen boven de 27 jaar in dat team
sneijder, inan, drogba , yilmaz (is ook niet meer jong)

Versterking voor in de breedte dus. Transfervrij, ideale transfer dus. Iemand die 10 wedstrijden gaat mee doen om daarna terug naar een club van niveau Sivasspor terug te gaan en daar moeite te hebben om terug op z'n oude niveau te raken. Prima transfer.

Erman is een redelijke speler. Kan degelijk tot goede wedstrijden spelen en ik denk dat hij ook wel weet dat hij voor op de bank gehaald is, in ieder geval niet voor de basis. We betalen geen transfersom, salaris is ook niet echt veel en als hij z'n dag heeft is hij gevaarlijk, dus waarom niet?

Hij is goed voor de breedte en heeft weinig geld gekost. Waarom ook niet, misschien gaat die wel goeie wedstrijden spelen.

Hij zal denk ik geen vaste waarde worden, maar kijk maar eens naar de Turkse middenvelders die GS nu heeft. Inan en Yekta en Yekta presteert ook niet altijd best. Dus goeie transfer als je het aan mij vraagt

Op zich geen slechte speler kan op meerdere posities uit de voeten en is redelijk ervaren. Als we Sneijder of 1 persoon nodig hebben in de flanken dan kan Erman wel invallen. Een rol als deze moet eigenlijk gegeven worden aan een speler uit eigen jeugd vind ik persoonlijk maar jammer genoeg stromen er te weinig spelers door naar de top. Want we hebben eigenlijk nog Emre Colak maar hij is ook jammer genoeg ook te negatief opgevallen om in te vallen.

BJK kon hem beter gebruiken naar mijn inziens en zou ook een betere keuze zijn voor hem.
Ben je tenminste op de bank ipv de tribune..

Waardeloze speler, 29 jaar oud en heeft tot nog toe niks bereikt in zijn profcarriere. Het is gewoon een "random" speler; je kon in zijn plaats net zo goed een random speler uit de jeugdselectie inbrengen.

GS moet met betere namen komen, we missen vooral goeie Turkse spelers, daar waar onze concurrent ze allemaal opkoopt..

Niet te veel praten dat hij te oud is balabla, Fatih Terim is een van de slimmere coaches en hij weet zeker wel wat hij doet

Waarom gaat eigenlijk iedereen ervan uit dat het een vleugelspeler is? Hij kan inderdaad ook op de vleugels, maar z'n coach heeft meerdere keren aangegeven dat hij het best uit de voeten kan achter de spitsen, dus hij fungeert het beste als een #10 / schaduwspits. Wanneer Drogba er niet bij kan zijn, kunnen we het systeem omgooien naar 4-4-1-1 met Burak als diepe spits en daarachter Erman.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren