Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Feyenoord hoopt Van Beek volgende week terug te hebben

Laatste update:

Een kleine drie weken voor de start van het nieuwe seizoen heeft Feyenoord zijn selectie nog niet rond. De groep van de Rotterdammers werd versterkt met Dirk Kuyt, Marko Vejinovic en Simon Gustafsson, maar het is duidelijk dat er in de achterhoede nog wat bij moet komen. Khalid Boulahrouz en Joris Mathijsen zijn vertrokken en Sven van Beek is geblesseerd.

/

Het is niet precies bekend hoe laatstgenoemde er aan toe is, maar volgens het Algemeen Dagblad houdt Feyenoord er rekening mee dat Van Beek nog twee tot drie maanden uit de roulatie zal zijn. Dat zou een flinke domper betekenen voor de Rotterdammers, die in het aankomende seizoen beter willen beginnen dan vorig jaar. Toen werden er in de eerste weken nauwelijks punten gehaald.

Tegen VVV-Venlo speelde Wessel Dammers in de achterhoede bij Feyenoord, maar hij maakte een twijfelachtige indruk. "Na het vertrek van Mathijsen en Boulahrouz weet je dat je versterking nodig hebt in de verdediging, dat is duidelijk", zegt Giovanni van Bronckhorst. "En hoe eerder dat gebeurt, hoe beter."

Update 22 juli 10.17 uur - Feyenoord hoopt Van Beek volgende week terug te hebben
Feyenoord lijkt niet te vrezen voor een lange afwezigheid van verdediger Sven van Beek. Hij kampt met een knie- en enkelblessure, maar die is niet van zware aard. Feyenoord laat via Twitter weten dat het Van Beek volgende week weer terug verwacht in de groep van Giovanni van Bronckhorst. De wedstrijd tegen Southampton gaat in ieder geval aan hem voorbij.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
20 juli 2015 om 08:36

Botteghin vind ik een prima optie! Dammers is volgens mij een CAM snap niet waarom hij wordt omgeturnd tot CV??

20 juli 2015 om 08:47

Dammers is dus ook omgeturnd tot CV maar die maakt geen al te beste indruk. Daar kunnen we de competitie niet mee beginnen. Er moet gewoon wat bij. Hoe dan ook.

20 juli 2015 om 08:54

Dammers is de hele jeugd verdediger geweest. Eenmaal in de spits maakte hij indruk en heeft daar toen een jaar gelopen, maar van nature is het een verdediger!

20 juli 2015 om 11:04

@spray

Dammers is als spits bij vv Spirit begonnen. Bij Feyenoord is ook in de spits gestaan daarna naar de CVM positie geschoven. Uiteindelijk weggestuurd. Bij Excelsior weer terug in de spits en hele goeie dingen laten zien. Ook in de jeugd bij Feyenoord was ie toen spits, totdat Fredje hem op cv wilde hebben.

20 juli 2015 om 13:33

Ik weet niet met wat voor fantasie verhaal jij komt maar hij heeft best vaak zelf bevestigt dat hij meer verdediger is dan Spits vanaf D-B was hij Verdediger...

22 juli 2015 om 10:53

Jaa fredje deed wel meer gekke dingen!!

Ik denk dat Feyenoord toch de portemonnee moet trekken voor een verdediger, Botteghin misschien? Zoals het er nu uit ziet zou je dan voorlopig met hem en Kongolo kunnen spelen en dan na drie maanden heb je een zeer goed bezette achterhoede met van Beek en eventueel Vlaar er nog bij.

20 juli 2015 om 08:40

Botteghin zou nietbslecht zijn, al mag er zoals Gustafson ook in hrt buitenland worden gekeken. Weet iemand hoe lang Kanon uit de roulatie is? Zie hem ook graag komen. Zou denk ik prima bij ons passen.

20 juli 2015 om 08:51

Kanon is ook nog 2-3 maanden weg. Die heeft al heel lang niet getraind en doet nu nog niet mee volgens mij.

20 juli 2015 om 09:24

Balen. Vind het een talentvolle verdediger.

20 juli 2015 om 13:34

van Aken zou ik ook een goede aankoop vinden.... Hopelijk komen ze niet weer met 2 28 plussers aanzetten...

20 juli 2015 om 10:51

Vlaar is geblesseerd. Dus dat is niet aantrekkelijk

20 juli 2015 om 17:07

Nog niet nee, maar Vlaar gaat wel hersteltrainingen doen bij Feyenoord etc. Als je hem dan een contract voor 1.5 seizoen kan laten tekenen, kan je mooi nogmaals wat aan hem verdienen.

Van Geel slaapt. Hij had al lang botteghin kunnen halen. Ik zou ook nog 2 backs erbij halen. Ik ben benieuwd of van Geel op tijd wakker wordt.

20 juli 2015 om 08:50

maar botteghin kost 3 mln en zou als v beek fit is weer op de bank terechtkomen

ook is botteghin niet van een leeftijd dat je hem vast haalt met het oog op de toekomst om v beek op te volgen als hij op den duur weggekocht wordt

zou wellicht het beste zijn als feyenoord ergens een centrale verdediger huurt als er niks te koop is wat in het beleid past verder zou ik graag van anholt zien komen en kan een lb ook geen kwaad, maar ben ik vooral heel erg benieuwd waar ze mee uit de hoge hoed gaan komen

er is nu geld en tijd, dus als het nu niet lukt goed in te kopen moet er ook eens met van geel gebabbeld gaan worden

20 juli 2015 om 08:55

Ik denk niet dat Botteghin op de bank komt. Ik denk dat v. Beek en Botteghin dan het centrum vormen met Kongolo links.

20 juli 2015 om 09:16

Van der Heiden kun je halen. En daarnaast moet van Geel proberen om Pele van Anholt te halen en Butner

20 juli 2015 om 09:47

Precies. Van der Heiden is transfervrij en Pele van Anholt kan op beide flanken spelen. Ik denk alleen dat Butner onhaalbaar is. (salaris)

20 juli 2015 om 12:12

Van anholt speelt liever niet op links heeft ie gezegt.. Dus dan moet je op links een andere speler halen. laurens de bock van club brugge.

Dammers moet je echt eerst verhuren aan een jl club. Dus er moet eigelijk nog 2 cv's bijkomen. Vd heijden is een logischhe optie, maarja die hoopt op een buitenlands avontuur en eerlijk gezegt zit ik niet te wachten op nog een ajacied in ons team.

Botteghin zou fantastisch zijn. En inderdaad nog een goede linksback. Nelom was afgelopen seizoen soms redelijk, soms dramatisch... Vlaar zou kunnen, maar die speelt een half jaar niet. Vd Werff was een hele goede geweest overigens....

20 juli 2015 om 08:54

Voor feyenoord zou botteghin fantastisch zijn, echter voor hem zelf zou het zonde zijn. Als van Beek weer fit is gaat hij gewoon weer naast Kongolo spelen en dat zou ik ook erg zonde vinden voor Botteghin. Geweldige verdediger die altijd hoort te spelen. Maar bij Feyenoord laten ze liever de spelers van Varkenoord voetballen...

Botteghin oogt traag, maar is slim, dan maakt snelheid niet uit!

Botteghin is niet gratis, v.d. Heijden, Rajkovic wel, aangezien je ook een LCV zoekt zou je 1 van die 2 kunnen halen voor de bank.

Andere optie, voor nu het beste, is zoals Rutten het wilde gaan doen, el Ahmadi een linie terug als inschuivende verdediger.

Dan start je met Vermeer op goal, vlnr Woudenberg, Kongolo, el Ahmadi en Karsdorp. Op 6 Vejinovic, links Vilhena of Gustafson en rechts Toornstra.

Voorin zou ik dan Kuijt in de punt zettten, geflankeerd door Bilal en Boetius.

Ik denk dat je er dan weinig van merkt en zelfs nog dreigender/aanvallender kan spelen.

20 juli 2015 om 08:57

Sorry maar dat klinkt echt als een ploeg die prima in het rechter rijtje kan eindigen.

20 juli 2015 om 09:52

Het is weer juli en dan steekt het bekende Feyenoord-eindigt-in-het-rechterrijtje virus weer de kop op. Schijnt al jaren te heersen. Meestal nemen de waanbeelden rond oktober of november weer af.

20 juli 2015 om 11:29

Ik durf jou te zeggen dat je met el Ahmadi achterin veel punten gaat pakken puur op basis dat een tegenstander het daar moeilijk mee heeft!

20 juli 2015 om 12:11

Daar staat een groep tegenover die verwacht dat Feyenoord kampioen wordt door Kuyt. Dit soort (onzinnige) discussies houdt je helaas altijd. Er valt nog niks te oordelen, de teams zijn nog niet eens compleet.

Volgens VI praat Feyenoord inmiddels met Jan-Arie van der Heijden, hij is hun eerste optie voor de positie van centrale verdediger.

22 juli 2015 om 13:07

Oke bedankt lekker up to date

Zoals ik al aangaf bij de komst van die Zweed hadden ze beter zich eerst op de verdediging kunnen richten. Middenvelders waren er nog voldoende, terwijl er geen centrale verdedigers met ervaring achter Van Beek en Kongolo klaarstonden. Nu is een van de 2 er dus twee tot drie maanden uit en is er geen vervanger.

Echt een staaltje wanbeleid van de bovenste plank. Maar gelukkig kunnen ze bij Feyenoord nog wel 2x drie middenvelders opstellen met gemiddeld meer dan 150 wedstrijden ervaring op het hoogste niveau.

20 juli 2015 om 16:12

Op dat moment was ons middenveld geen prioriteit maar steeds meer clubs werden geïnteresseerd. Het is zonde om zo'n jongen te laten lopen terwijl hij maar 1,5 miljoen kost. Feyenoord heeft daarom goed gehandeld en gelukkig snel. Dat gebeurt bij Van Geel niet vaak.

Nu is het aan Van Geel om een paar verdedigers te halen en een paar spelers te verkopen. Volgens mij staat er dan gewoon weer een redelijke selectie die top 3 waardig is.

Zowel Botteghin als van der Heijden zouden prima spelers voor feyenoord zijn. Het belangrijkste is dat ze ervaring meebrengen naar onze piepjonge verdediging.

Ik verwacht dat van der heijden realistischer is dan Botteghin, want daar moet nog een afkoopsom voor worden neergelegd en die ga je waarschijnlijk niet meer teugverdienen. Plus dat ik nog moet zien of Botteghin een vaste basisplaats bij groningen wil inruilen voor een mogelijke rol als bankzitter in de kuip.

V.d. Heijden of Jerry St.juste voor centraal.. V. Polen of Achenteh(of hoe je die naam ook maar schrijft op linksback

22 juli 2015 om 10:34

St. Juste...... wat heeft die gozer nou gepresteerd?

22 juli 2015 om 10:44

@svw84: St. Juste lijkt me juist de beste van bovenstaande opties. Van Polen en Achenteh komen duidelijk te kort, St. Juste is in potentie zeker voor Feyenoord een topper, en misschien kan hij nog wel hoger komen.

Top nieuws dat de blessure meevalt, dat neemt de druk voor nu eventjes weg bij Van Geel, ondanks dat er uiteraard achterin nog het nodige bij moet komen.

22 juli 2015 om 10:40

Van Polen is een rechtsback. Zou ik niet op links neerzetten.

22 juli 2015 om 10:42

Achenteh is een waardeloze verdediger, Van der Heijden iets minder waardeloos en St. Juste heeft nog geen 10 wedstrijden achter zijn naam.

22 juli 2015 om 11:25

Achanteh? Dan kan je nog beter Nelom houden.

Meer dan goed nieuws voor Feyenoord!

nathan ake?
die mag weg bij chelsea... ik zou het er op wagen.

22 juli 2015 om 12:58

Mooi dat hij snel weer fit is. Ake moet erbij komen inderdaad. Nelom kan echt niet meer erg me iedere wedstrijd opnieuw aan hem.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren